cu ti mahnut iz avionaelder je napisao/la:Ak koga vidim placam pijacu

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
cu ti mahnut iz avionaelder je napisao/la:Ak koga vidim placam pijacu
e kolega da si imao moj broj bin te zva i bis sa zamenon po nekoj biciklistickoj stazielder je napisao/la:Odlicno je bilo, je istina i bog da sam navijal za Bonhomme-ma ali Hannes je zverski odvozil. Al kaj je bilo poslo trke je bilo katastrofa 3h i 15min mi je trebalo da dođem van Rovinja
HeheF1NAC je napisao/la:e kolega da si imao moj broj bin te zva i bis sa zamenon po nekoj biciklistickoj stazielder je napisao/la:Odlicno je bilo, je istina i bog da sam navijal za Bonhomme-ma ali Hannes je zverski odvozil. Al kaj je bilo poslo trke je bilo katastrofa 3h i 15min mi je trebalo da dođem van Rovinjaza 15 min san bi van rovinja
Kakve drame od utakmica!Toon je napisao/la:CRVENA ZVEZDA - CIBONA - 70-75
PARTIZAN - CEDEVITA - 79-81
Oba dva, oba dva, oba su pala!
Ne samo to, već momčad koja nije plaću vidjela pola godine, koja ima samo trenera i pomoćnika koji rade s prvim sastavom, koja nema sportskog direktora i koja je odigrala ovaj final four sa 8 igrača. Stvarno je Rimac odličan trener za Cibonu, nešto kao BR u Liverpoolu, pravi od igrača španere i to se vidi na rezultatima.Dani je napisao/la:Zaslužili su. Ipak ima nade u današnjem svijetu da siromašna ( novcem , ali bogata talentom) ekipa osvoji naslov.
Dani je napisao/la:uvijek navijam za istočne ekipe.
Ginobili i Parker su mi u top 3 najdraža igrača u NBA-u, valjda zato jer nisu Ameri.Toon je napisao/la:Čestitke jednom navijaču sa ovog foruma...kako su samo razbijali favoriziran Miami...bilo je to užitak gledati...jednom te razbijem šutom i napadom, kad se spremiš na to razbijem te obranom...
Kawhi Leonard MVP
[ http://i2.cdn.turner.com/nba/nba/dam/as ... ome-t1.jpg ]
Boston i Chicago. Dva najdraža kluba,.Toon je napisao/la:Dani je napisao/la:uvijek navijam za istočne ekipe.
...možda i bude nešto od tebe...Dani je napisao/la:Boston i Chicago. Dva najdraža kluba
neznam tko danas nije pratioF1NAC je napisao/la:Neznam dal neko prati rukomet, al uglavnom nasima je trebala pobjeda od 11 razlike od domaćina Poljske i razbili smo ih 14 razlika. Najveca pobjeda u povijesti HR!
![]()
![]()
![]()
![]()
ĆoskeF1NAC je napisao/la:Kako bi rekao Ćosić. France, hasta la vista! Croatia semifinalista