Lewis Hamilton [#44]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
- Legenda
Re: Lewis Hamilton
Pa čak i pod cijenu što gube milione i bodove za tim zbog toga što sabotiraju Hamiltona!!! 

Samo neka se trkaju.
- Dani
- Legenda
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Hamiltona
Koje milione gube, ako se publicitet vrti oko bespoštedne borbe njihova dva vozača. Svatko tko imalo zna o PR-u zna da je loš publicitet najbolji publicitet. Gube bodove. Netko ih je dostigao ili bude?dmarijon je napisao/la:Pa čak i pod cijenu što gube milione i bodove za tim zbog toga što sabotiraju Hamiltona!!!
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
Ja bi rekao da ih je dostigao red bull, a ako se renault jos malo trgne moze ih i prestici do kraja, a da stvar bude bolja dijele se dupli bodovi...Dani je napisao/la:Koje milione gube, ako se publicitet vrti oko bespoštedne borbe njihova dva vozača. Svatko tko imalo zna o PR-u zna da je loš publicitet najbolji publicitet. Gube bodove. Netko ih je dostigao ili bude?dmarijon je napisao/la:Pa čak i pod cijenu što gube milione i bodove za tim zbog toga što sabotiraju Hamiltona!!!
I ako nisi primjetio nakon svake pobjede kako se merc reklamirao kako njihov hybrid dominira, mislim da im ovo ne pomaze bas u tom PR-u sta ti kazes!!! Los publicitet?? Avi pricaju da je hamiltonu riknuo bolid !! To je bas super za mercedes..
McLaren u <3
- Dani
- Legenda
Pričaju kako je unatoč 160 ks manje bolid mercedesa skoro pobijedio. Toliko je dobar.
P.S. Jel ti to ozbiljno da ih je RB dostigao? Jedva su ih dostigli dok ovi nisu mogli koristiti prednje kočnice i ers. Kakvo dostizanje.
P.S. Jel ti to ozbiljno da ih je RB dostigao? Jedva su ih dostigli dok ovi nisu mogli koristiti prednje kočnice i ers. Kakvo dostizanje.

- Cuky
- Moderator
- Navijam za: Ferrari
evo Dani rekao ono što sam i ja mislio...kako ih je RB dostigao, a ovi su sa oko 1/4 manje snage uspjeli do 2 kruga prije kraja držati vodstvo.
PS: Dani, bili su bez zadnjih kočnica. Kočenje otraga odrađuje MGU-K, a zadnje kočnice su tu samo da pomognu kad se manja količina energije prikuplja. Zbog toga su puno manje kako bi se uštedilo na masi, pa zato i nisu toliko izdržljive kao prednje
PS: Dani, bili su bez zadnjih kočnica. Kočenje otraga odrađuje MGU-K, a zadnje kočnice su tu samo da pomognu kad se manja količina energije prikuplja. Zbog toga su puno manje kako bi se uštedilo na masi, pa zato i nisu toliko izdržljive kao prednje
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- ivancina
- Početnik
- Navijam za: McLaren
zapravo PR stručnjaci kažu da je dobar publicitet i najbolji, a ne postoji loš publicitet odnosno loša reklamaDani je napisao/la: Koje milione gube, ako se publicitet vrti oko bespoštedne borbe njihova dva vozača. Svatko tko imalo zna o PR-u zna da je loš publicitet najbolji publicitet. Gube bodove. Netko ih je dostigao ili bude?
- Cuky
- Moderator
- McLewis
- Veteran
Sorry na krivomDani je napisao/la:Pričaju kako je unatoč 160 ks manje bolid mercedesa skoro pobijedio. Toliko je dobar.
Izrazavanju, mislio sam da im
Je red bull smanjio koliko toliko prednost, ricci nije toliko enormno iza bodovno... I ako se dogodi neko cudo da renault profunkcionira, mogu ih dostici sa ludim
Duplim bodovima na zadnjoj trci, i ovaj gubitak bodova moze biti kljucan... Zato kazem da mi nema ni 0% smisla da sabotiraju svoj auto i izbacuju ga iz utrke kako ti kazes...
McLaren u <3
- vidc
- Veteran
- Navijam za: Scuderia Ferrari
možda je Hamilton skonto da ima savršen i lagoda život i da ne vrijedi svađat se zbog tamo nekog naslova prvaka. ima fantastičan posao u kojem je jedan od najboljih na svijetu i čemu nerviranje? kad dođe f1 vikend, sjedi,vozi,zabavi se, daj sve od sebe i to je to...
-
- Legenda
E s tim se nikako ne bi složio. Osobno vjerujem da njima ništa u životu ni šribližno ne znači koliko pobijede i naslov (ni pare, ni lagodan život (život sigurno nije lagodan, rade 10 puta više od svih nas
), ni publicitet ni td.... ). Svima. To je njihov život.
(Kimi je tu klimav, ali vjerujem čak ni njemu...
)

(Kimi je tu klimav, ali vjerujem čak ni njemu...

Samo neka se trkaju.
- zonelsk
- Veteran
- Navijam za: FA
Izgleda da je Hamo odlucio sutjet i vidjet kolko moze napraviti u ovom mercu. Sto, ako uspije osvojiti, bude jos bolje jer ce svi rec, aaaa gle rozberga napravio je ovo, ono, gunđao itd i svejedno izgubio. A zna da mu centranje (javno ) nece pomoc, jer je u njemackoj momcadi sa njemackim kolegom.
I like to race, not to do laps alone.
- McLewis
- Veteran
otisao je kao Britanac iz britanske momcadi u njemacku momcad sa njemackim kolegom, napravio je sjajan potez sad se vidi, al dajte nemojte bit djeca i pricat gluposti....zonelsk je napisao/la:Izgleda da je Hamo odlucio sutjet i vidjet kolko moze napraviti u ovom mercu. Sto, ako uspije osvojiti, bude jos bolje jer ce svi rec, aaaa gle rozberga napravio je ovo, ono, gunđao itd i svejedno izgubio. A zna da mu centranje (javno ) nece pomoc, jer je u njemackoj momcadi sa njemackim kolegom.
McLaren u <3
- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
Govori u svoje imedmarijon je napisao/la:E s tim se nikako ne bi složio. Osobno vjerujem da njima ništa u životu ni šribližno ne znači koliko pobijede i naslov (ni pare, ni lagodan život (život sigurno nije lagodan, rade 10 puta više od svih nas), ni publicitet ni td.... ). Svima. To je njihov život.
(Kimi je tu klimav, ali vjerujem čak ni njemu...)
Darkness rises when silence dies
- zonelsk
- Veteran
Jel sam rekel di da je lose napravil, dapace, smatram da mu je to najbolji potezi u karijeri.McLewis je napisao/la: otisao je kao Britanac iz britanske momcadi u njemacku momcad sa njemackim kolegom, napravio je sjajan potez sad se vidi, al dajte nemojte bit djeca i pricat gluposti....
Koju glupost pricam? Ako si odlucio prozivat ajde onda elaboriraj?
Cemu uspoređivanje sa djecom -- nije bas to malo djetinjasto?
- speedy56
- Legenda
- Navijam za: FAlonso ALotterer
- zonelsk
- Veteran
Jel zna kad je to bilo, u trenutku kad se prekocio prije sikane ili poslije vec?
Konkretno me zanima, dal je vec prije sikane imal problema sa kocnicama (vidljivih) pa je riskiral preticanje jer je znao da ce bit samo gore, ili toga nije bio svjestan pa je racunao na njih....
Konkretno me zanima, dal je vec prije sikane imal problema sa kocnicama (vidljivih) pa je riskiral preticanje jer je znao da ce bit samo gore, ili toga nije bio svjestan pa je racunao na njih....
- F1NAC
- Moderator
u hairpinu je vec pocelo do problema, kad ga je Rosberg pretekao i onda je Lewis isao napast u sikani al vidilo se da su islezonelsk je napisao/la:Jel zna kad je to bilo, u trenutku kad se prekocio prije sikane ili poslije vec?

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
-
- Legenda
Pogledaj njihov raspored aktivnosti, pa se uspoređuj (što god da radiš).elder je napisao/la:Govori u svoje imedmarijon je napisao/la:E s tim se nikako ne bi složio. Osobno vjerujem da njima ništa u životu ni šribližno ne znači koliko pobijede i naslov (ni pare, ni lagodan život (život sigurno nije lagodan, rade 10 puta više od svih nas), ni publicitet ni td.... ). Svima. To je njihov život.
(Kimi je tu klimav, ali vjerujem čak ni njemu...)
Samo neka se trkaju.
- vidc
- Veteran
10 puta više ne rade sigurno... al su vjerojatno plaćeni 100 puta više od prosječnog radnika i do 35. godine će zaradit dovoljno da žive vrlo lagodno do kraja života... a ti ćeš do 65. morat rintat ....ukratko, ne žalim ih što se tiče toga
-
- Legenda
ma dobro, malo sam karikirao. Hoću reći, bez obzira što im je plaća kao hrvatski BDP oni i rade sto na sat. TO je nesumljivo.
I ono što je point, što mislim: "E s tim se nikako ne bi složio. Osobno vjerujem da njima ništa u životu ni približno ne znači koliko pobijede i naslov (ni pare, ni lagodan život"
I ono što je point, što mislim: "E s tim se nikako ne bi složio. Osobno vjerujem da njima ništa u životu ni približno ne znači koliko pobijede i naslov (ni pare, ni lagodan život"
Samo neka se trkaju.
- Dani
- Legenda

- Cuky
- Moderator
Kolega mislim da si krivi link stavio...ti si linkao članak o padu gledanosti F1 u svijetu 
Pretpostavljam da je ovo priča koju si htio linkati?
http://www.racingfanatic.net/2014/06/le ... raris.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.racingfanatic.net/2014/06/le ... raris.html" onclick="window.open(this.href);return false;
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- F1NAC
- Moderator
e da je Webber otisao na kraju 2012 recimo
Red Bull's Helmut Marko has revealed that the team seriously considered replacing Mark Webber with Lewis Hamilton ahead of the 2013 season. Webber was contemplating whether to retire or not and Red Bull were lining up options should he decide to, with Hamilton a leading candidate. The Australian however chose to continue for another season and Marko decided it best to stick with the proven duo of Webber and Sebastian Vettel as he believed pairing Hamilton with Vettel would lead to fireworks. "We were considering it, but we thought it wouldn't work," said the Austrian. "To be successful, you need a certain amount of harmony." With Webber retiring at the end of the 2013 season, Red Bull chose Daniel Ricciardo as his successor as they believed he had proven his talent during that season with Toro Rosso and thought it a better option than to "take someone from outside" the Red Bull family. - See more at: http://www.f1times.co.uk/news/display/0 ... dwRBT.dpuf" onclick="window.open(this.href);return false;

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Dani
- Legenda
E upravo to. Dogodi se i najboljima.Cuky je napisao/la:Kolega mislim da si krivi link stavio...ti si linkao članak o padu gledanosti F1 u svijetu

- FerrariF1
- Početnik
- Navijam za: Ferrari - RAI - HAM
ROS zavrsio svaku utrku 1. ili 2. , HAM nije dvije zavrsio i opet je tu u vrhu. Fantastican je HAM
Hvala MSC i RAI sto su Ferrari F1 Team drzali u vrhu