Sav prihod od tombole ide potrebitima u poplavljenim područjima.
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
Nisam te zaboravio, tebe znam unaprijed za iduću sezonu ako treba.Cuky je napisao/la:evo si me potpuno razočarao, malo je falilo da ne oponašam tvog avatara...kako možeš zaboravit kolegu madridistu?
...LOL...da je i besplatno ne bih to htio...nego jes'l se odlučio dječak ili nogomet?Dani je napisao/la:Pretpostavljam da toon već ima pripremljenu lovu za tombolu.
Ajde ne glumi... i ti i ja znamo da nećeš ovo propustiti.Toon je napisao/la:samo nebo zna da li ću ostaviti toliko rezerve da pogledam utakmicu...
...svakako ću se potruditi biti umjeren u iću i piću...no vjerojatno i sam znaš kako nekad to prevari...ali da se ova tekma iščekuje i stvarno bi ju bilo šteta propustiti to stoji...Schumy.d je napisao/la:Ajde ne glumi... i ti i ja znamo da nećeš ovo propustiti.Toon je napisao/la:samo nebo zna da li ću ostaviti toliko rezerve da pogledam utakmicu...
Di ideš? Možda smo na istome rođendanu. Mi idemo u Turopolje, a tam se pije kak Bog zapoveda.Toon je napisao/la:...LOL...da je i besplatno ne bih to htio...nego jes'l se odlučio dječak ili nogomet?Dani je napisao/la:Pretpostavljam da toon već ima pripremljenu lovu za tombolu.
S obzirom da sam popodne na nekakvom rođendanu i velika je vjerojatnost da ću se oblokati...samo nebo zna da li ću ostaviti toliko rezerve da pogledam utakmicu...
Znači neće ni tebi biti baš lako u subotu, Turopolje ima dobra vina samo kaj znaju i oduzeti poprilično...ja vjerojatno Bundek ili neko selo kraj Gorice (ovisi o vremenu) - uglavnom klasika roštilj vino pivo...ko fol dječji rođendan a u stvari alibi da se tate dobro nažderu i napiju (znaš onu skupe su igraonice a ovako će bar duplo potrošiti)...čuvaj se, moglo bi gadno završiti to u Turopolju...Dani je napisao/la: Di ideš? Možda smo na istome rođendanu. Mi idemo u Turopolje, a tam se pije kak Bog zapoveda.
Bila je to oklada!F1NAC je napisao/la:modric nakon pobjede nabacio novu zurku![]()
[ https://pbs.twimg.com/media/Bofz6bJIgAEZjEF.jpg:large ]
U rupi!Marc Marquez je napisao/la:Gdje je onaj kolega maric da čestita?
tu sam majstore, cestitke realu uz novo uefino pravilo: igra se dok real ne zabije gol, salu na stanu zasluzeno su pobijediliMarc Marquez je napisao/la:Gdje je onaj kolega maric da čestita?