Visca Barca, mes que un club i ostala sranja. Od srca im želim da sezonu završe pobjednički.

Btw. genijalna ideja Shumy.

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
Može, može... ali prvo neka svoju utakmicu odigra Real pa će Barca i Atl kasnije..Schumy.d je napisao/la: Da bude situacija takva to zadnje kolo, ja da sam na čelu BBVA lige, stavio bih susret Barce i Atletica recimo u 20h, a Real - Espanyol u 22h.![]()
Pa da vidimo tko će kako igrati.
I to bi bilo najbolje rješenje definitivno.
Džabe mu...Cuky je napisao/la:ovaj Ramos nije normalan u zadnje vrijeme...ovo mu je već, ako sam dobro brojio, 6. gol u zadnjih 6 utakmica (sa današnjom)
Možda zato jer su glavni konkurenti u finalu LP?maric je napisao/la:bas je fino biti u rupi, ne bi danima izlazio
nije barcelona zasluzila osvojit ligu i ako osvoji, vise je to poklon, ali fino je znati da u sezoni u kojoj igras jadno da jadnije ne moze ipak se jos boris za titulu
Di si Mariću, nema te ko ni penala Barceloni u zadnje vrijeme?maric je napisao/la:Nema vise "Hala Madrid" sad je fala Madrid
da je netko rezirao ligu, ne bi bolje napravio
Kvalitetom može sigurno igrati za Real, ali ja mu ne vidim mjesto u prvih 11.Cuky je napisao/la:Ako je vjerovati španjolskom AS-u Real Madrid je odlučio Sevilli isplatiti odštetnu klauzulu od 40 milijuna € za Rakitića.
http://sportski.net.hr/nogomet/nasi-u-s ... ku-odstetu" onclick="window.open(this.href);return false;
Daniel van Buyten.Dani je napisao/la:Bolje u Liverpool. Kod nas je potrebniji. I jel ima koji slobodan obrambeni?
Pa recimo Federico Fazio iz Seville je ove godine odlično odigrao i bit će zanimljivo pratiti njegovo kretanje ovog ljeta.Dani je napisao/la:Bolje u Liverpool. Kod nas je potrebniji. I jel ima koji slobodan obrambeni?
Ah tu sam nešto slabiji. Nisam neki ekspert za Premiership pa nisam gledao puno baš ove slabije klubove, ali sigurno ima i tu dobrih igrača.wolfman je napisao/la:schumy the scout...daj mi nabavi par igraća koji su dobri a pristali bi na englesku drugu ligu