MotoGP/WSBK/MotoE
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- wolfman
- HNL kladionica super velemajstor
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Vettel
Re: MotoGP/WSBK
nisam nigdje ni rekao da je,samo kažem da nije loš,jer ipak koristi taj dominantni motor maksimalno,nešto ko rosberg u f1...nekog materijala za prvaka ne vidim u drugim vozačima(osim onih koji su već bili),jedino ako sjednu ne neki uber dominantni motor
-
- Legenda
Palo mi je na pamet, ali namjerno nisam koristio paralelu s Rosbergom jer mislim da je Rosberg bolji. Za Gp treba imati i snagu, onaj zadnji agresivni mot za izborit se za pobjedu. Pedrosa to jednostavno nema.
Samo neka se trkaju.
- Mansell
- Test vozač
- Navijam za: Mercedes
Marc ostaje u sjećanju kao najbolji te 2011 godine,pa onda osvaja moto2 2012 godine,pa zar je i to bilo na DOMINANTNOM motoru ? Osim toga,dolazi u moto gp klasu i odmah postaje prvak,slučajno se odlično adaptira na taj motor,na kojem Pedrosa,ljubimac Honde ne uspijeva napraviti gotovo ništa,uz svesrdnu podršku Alberta Puiga(a njegova riječ se u Hondi poštuje)
Neću ulaziti u daljnje rasprave jer ispada da je to kontraproduktivno,neko voli ovog,neko onog,ali činjenice govore njemu u prilog.Možda on nekome nije simpatičan,možda bi bio da vozi,recimo Ducati...probajte pronaći što za tog dečka kaže jedan Rossi i sve će vam biti jasno,a taj Ianonne nije loš vozač,ali uspoređivati ga sa Marcom je u najmanju ruku smiješno...
Neću ulaziti u daljnje rasprave jer ispada da je to kontraproduktivno,neko voli ovog,neko onog,ali činjenice govore njemu u prilog.Možda on nekome nije simpatičan,možda bi bio da vozi,recimo Ducati...probajte pronaći što za tog dečka kaže jedan Rossi i sve će vam biti jasno,a taj Ianonne nije loš vozač,ali uspoređivati ga sa Marcom je u najmanju ruku smiješno...
F1 FSONE 2009 DELO RACING LEAGUE CHAMP
HISTORIC GTC 2011 F1-HR LEAGUE CHAMP
Mercedes-Benz 190E Cup Legends 2012 F1-HR LEAGUE CHAMP
F3000 2013 F1-HR LEAGUE CHAMP
Race of Champions 2014 BSR LEAGUE CHAMP
-
- Legenda
Ja sigurno, a mislim ni ostali, nisu rekli da Marquez nije čudo. Gotovo sigurno trenutno najbolji vozač.
Samo govorimo da mu je motor - ne u vrhu - nego jednostavno (pre) dominantan. Isto tako, nisam uspoređivao ni Iannonea s Marquezom. Po čistoj brzini Iannone vjerojatno i nije sporiji (to se moglo vidjeti u njihovim borbama u Moto 2), ali da su oboje na Hondama npr., mislim da bi to bilo odlične borbe ali da bi gotovo sigurno Marc osvojio naslov. Ono što je šteta za Iannonea je da vozi njima nekonkurentan motor (a i s njim se zna boriti skoro pa u vrhu). Prvenstvo bi bez sumnje bilo zanimljivije.
Samo govorimo da mu je motor - ne u vrhu - nego jednostavno (pre) dominantan. Isto tako, nisam uspoređivao ni Iannonea s Marquezom. Po čistoj brzini Iannone vjerojatno i nije sporiji (to se moglo vidjeti u njihovim borbama u Moto 2), ali da su oboje na Hondama npr., mislim da bi to bilo odlične borbe ali da bi gotovo sigurno Marc osvojio naslov. Ono što je šteta za Iannonea je da vozi njima nekonkurentan motor (a i s njim se zna boriti skoro pa u vrhu). Prvenstvo bi bez sumnje bilo zanimljivije.
Samo neka se trkaju.
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Pedrosa je BIO Hondin ljubimac. Prošle godine tjeraju DORNU na mijenjanje pravila. Kaj misliš tko je sada ljubimac, pogotovo jer je mali od 125 ccm pod patronatom Honde ( Repsol zajednički sponzor ).
For 2010, the HRC Team Director is Kazuhiko Yamano, overseeing all operations including the factory teams and satellite teams. Toshiyuki Yamaji replaces Yamano as Team Manager and will direct the entire Repsol Honda team. Alberto Puig is the Pedrosa Team Manager and Gianni Berti is the Dovizioso Team Manager. Shinichi Kokubu is the Grand Prix Technical Director, overseeing the six RC212V machines in MotoGP.[2]
For 2011, Shuhei Nakamoto is HRC Vice President and directs all MotoGP teams. Shinichi Kokubu is Technical Director, and Livio Suppo is HRC Communication and Marketing Director. Dani Pedrosa, Andrea Dovizioso, Casey Stoner were the team riders.[3]
For 2012, Dani Pedrosa and Casey Stoner were the team riders. For 2013, Dani Pedrosa continues to ride for the team while Marc Márquez is his teammate as well as Livio Suppo is the Team Principal.
For 2010, the HRC Team Director is Kazuhiko Yamano, overseeing all operations including the factory teams and satellite teams. Toshiyuki Yamaji replaces Yamano as Team Manager and will direct the entire Repsol Honda team. Alberto Puig is the Pedrosa Team Manager and Gianni Berti is the Dovizioso Team Manager. Shinichi Kokubu is the Grand Prix Technical Director, overseeing the six RC212V machines in MotoGP.[2]
For 2011, Shuhei Nakamoto is HRC Vice President and directs all MotoGP teams. Shinichi Kokubu is Technical Director, and Livio Suppo is HRC Communication and Marketing Director. Dani Pedrosa, Andrea Dovizioso, Casey Stoner were the team riders.[3]
For 2012, Dani Pedrosa and Casey Stoner were the team riders. For 2013, Dani Pedrosa continues to ride for the team while Marc Márquez is his teammate as well as Livio Suppo is the Team Principal.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Mansell
- Test vozač
Ako je Marc sada ljubimac,on je to svakako i zaslužio.Osim toga,on je svjetski prvak,a to ima svoju težinu...Pedrosa je potrošio svoje kredite(a bilo ih je dosta,čak i previše)O dominantnom motoru neću trošiti riječi,znam samo da Ducati još dugo to neće biti a o dominantnom vozaču ćemo čuti još puno toga,u to sam siguran.
- Dani
- Legenda
Bridgestone to pull out of MotoGP at the end of 2015.
Jedan od razloga za mrziti moto gp i dornu:
"I think this year is more difficult than the other years because the engines are frozen," Lorenzo said.
"We cannot improve the engine, but we can improve the electronics and the chassis.
"If the bike does not improve - because Yamaha doesn't bring anything new, although they're working very, very hard - then I will try to improve myself and my riding style, and work with the mechanics and engineers to improve the set-up."
Jedan od razloga za mrziti moto gp i dornu:
"I think this year is more difficult than the other years because the engines are frozen," Lorenzo said.
"We cannot improve the engine, but we can improve the electronics and the chassis.
"If the bike does not improve - because Yamaha doesn't bring anything new, although they're working very, very hard - then I will try to improve myself and my riding style, and work with the mechanics and engineers to improve the set-up."

- Mansell
- Test vozač
Marc opet pomeo konkurenciju na kvalama,bravo 

- wolfman
lakoća kojom je odvezao taj monstruozni krug je nevjerovatna,nema ga nigdje cijeli vikend,dvaput je promjenio motor tokom q2 i ostavio si vremena za samo jedan krug 

- Dani
- Legenda
Interesantna je bila ta promjena motora. Nikako dostići Lorenza i onda nakon promjene motora boom. Istina imao je obje friške gume i zadnji je vozio. U utrci će mu ipak biti teško jer su yamahe vrlo blizu. Još da "smiju" raditi na motoru.

-
- Legenda
Našao sam novog pulena u moto 3. Nažalost, za razliku od njih moto 2 nije nešto napet u zadnje vrijeme.
Nisam gledao, ali čitam šta pišete za kvale moto gp. Ako je tako, moglo bi možda biti i napeto...
Nisam gledao, ali čitam šta pišete za kvale moto gp. Ako je tako, moglo bi možda biti i napeto...
Samo neka se trkaju.
- wolfman
Fenati?dmarijon je napisao/la:Našao sam novog pulena u moto 3.
Odlična trka u Moto3,za razliku od uspavanke u moto2...nadam se dobroj trci u gp i još jednom nešpanjolskom podiju s njemačkim pobjednikom

-
- Legenda
fenati, da. Ful mlad dečko, potencijal. Lijepo se bori, ne popušta, Rodom blizu Imole...
, naravno - nešpanjolac.
Njemački pobjednik.... Bradl?
Moto gp se već sad pretvorio u ono čega smo se bojali. Loše...

Njemački pobjednik.... Bradl?
Moto gp se već sad pretvorio u ono čega smo se bojali. Loše...
Samo neka se trkaju.
- wolfman
Dadmarijon je napisao/la: Njemački pobjednik.... Bradl?

Mislim da će ovakve trke bit klasika ove sezone,ak niš drugo nadam se da će stariji trojac pružit dobru borbu
- Dani
- Legenda
Moto gp je postao žrtva svoje kontinuirano loše politike novih pravila svake godine. Pogotovo sustavno ograničavanje yamahe sa brojem motora i količinom goriva.

-
- Legenda
"komadići zabave....": http://www.youtube.com/watch?v=46_LcCsas1w" onclick="window.open(this.href);return false;
Samo neka se trkaju.
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Wolf,ti se ložiš na Švabe?? Te Fetel te Bradl...wolfman je napisao/la:Dadmarijon je napisao/la: Njemački pobjednik.... Bradl?![]()
Mislim da će ovakve trke bit klasika ove sezone,ak niš drugo nadam se da će stariji trojac pružit dobru borbu

Alonsista hasta la muerte..
- wolfman
što mi je najčudnije ne,uvijek su mi britanci bili draži,volim njihov humor i općenito njihovu kulturu i sport al eto ova dva mi se uvukla pod kožu,bit će da zato što su stalno osporavaniAlonso-champ je napisao/la: Wolf,ti se ložiš na Švabe?? Te Fetel te Bradl...

- wolfman
Marc ponovo dominira a glavnih protivnika nigdje
- Dani
- Legenda
Farsa zvana moto gp se nastavlja. Polako gubim zanimanje za tu klasu. Nije tu ništa mali Marc kriv već dorna.

-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Nista novo,osim da su Ducati i Dovi napredovali..
Mark je strašan..
Mark je strašan..
Alonsista hasta la muerte..
-
- Legenda
meni se poredak čini baš obećavajući ovaj put. Samo da nema Marka koji toliko strši.Dani je napisao/la:Farsa zvana moto gp se nastavlja. Polako gubim zanimanje za tu klasu. Nije tu ništa mali Marc kriv već dorna.
Samo neka se trkaju.
- Dani
- Legenda
Očito me nisi skužio. Od sredine 2000-ih o dominacije rossi-lorenzo yamaha dorna uvodi svake godine nova ograničavajuća pravila, sve na ruku hondi i štetu yamahi. Ducati nikako da složi motor, a Suzuki se povukao. Uskoro se vraćaju, ali ako ostanu ovakva ograničenja nitko u doglednoj budućnosti neće ni prismrditi hondi. Meni ostaje praćenje WSBK-a gdje su motori ipak izjednaćeniji.dmarijon je napisao/la:meni se poredak čini baš obećavajući ovaj put. Samo da nema Marka koji toliko strši.Dani je napisao/la:Farsa zvana moto gp se nastavlja. Polako gubim zanimanje za tu klasu. Nije tu ništa mali Marc kriv već dorna.

-
- Legenda
To da.
Ja sam ohladio na WSBK, ali moguće da ću se vratiti. Prevelik je dojam da je prvenstvo u stvari - Hondino.
Ja sam ohladio na WSBK, ali moguće da ću se vratiti. Prevelik je dojam da je prvenstvo u stvari - Hondino.
Samo neka se trkaju.
- Dani
- Legenda
Evo pogledao sam start. Yamahe super i kada dođe docpotrosnje goriva, yamaha pada. Ustvari yamaha je slabija na svim podrucjima u odnosu na hondu. Uglavnom gledam dtm i uzivam. Cak je i f1 postala uzbudljivija od moto gpa