dobar jeF1NAC je napisao/la:Edwards gotov s motoGP nakon 2014

Nadam se zanimljivom vikendu!!!
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
dobar jeF1NAC je napisao/la:Edwards gotov s motoGP nakon 2014
Marquez je već počeo "divljat", a tek je petakdmarijon je napisao/la:dobar jeF1NAC je napisao/la:Edwards gotov s motoGP nakon 2014"February 27, 1974 (age 40)"
Nadam se zanimljivom vikendu!!!
Pobjednike određuje vozač.Dani je napisao/la:Jadan je ovo moto gp kada pobjednike određuje elektronika.
Hahahaha al je start bio zanimljiv!! Lorenzo krene, vidi sta je napravio, zastane i onak ko ga hebe sad kad sam ga usro idem do kraja hahahagringo73 je napisao/la:Izjava dana- Marquez: "Imao sam odličan start, ali Lorenzo je imao još bolji!"![]()
točno to, svako razvaljuje u svojoj disciplini. brutalaMansell je napisao/la:Pobjednike određuje vozač.Dani je napisao/la:Jadan je ovo moto gp kada pobjednike određuje elektronika.![]()
Lijepo se ove godine poslozilo: MotoGP - Honda, WTCC - Citroen, F1 - Mercedes. Samo što neće biti zanimljivo za gledanje
Završio je kao drugi iza Bradla koji ko fol sada vozi tvorničku specifikaciju. Moš mislit. I takva je brža od Yamahe. Honda postaje dominantna dolasko Livia Suppa na čelo HRC iz tada vodećeg Ducatija. Problem im je bio loš vozački kadar do dolaska Stonera. On bi recimo osvojio naslov protiv Marca .Mansell je napisao/la:Svatko ima pravo na neku svoju teoriju,pa tako i vi.Postavlja se pitanje zašto u proteklim godinama Pedrosa nije napravio ništa sa tom Repsol Hondom.Naravno,odgovor je da onda Honda nije bila tako dominantna...blabla.Što se pak Marca tiće,vozio je on i moto2 pred dvije godine,oni koji prate znaju kako je završilo,pametnom dosta,
Bradl je moj čovjek al u svemiru di Marc ne pada na toj prokletoj utrci u Maleziji on bi postao prvak te sezone,podcjenjuješ Marqueza koji gazi Pedrosu,koji je mekan ali nije ni loš vozać,mislim da bi fajt između Stonera,Rossia iz boljih dana i Marqueza bio epic...jedino što se slažem je da Štef vozi ko fol tvorničkuDani je napisao/la: Završio je kao drugi iza Bradla koji ko fol sada vozi tvorničku specifikaciju. Moš mislit. I takva je brža od Yamahe. Honda postaje dominantna dolasko Livia Suppa na čelo HRC iz tada vodećeg Ducatija. Problem im je bio loš vozački kadar do dolaska Stonera. On bi recimo osvojio naslov protiv Marca .