Lewis Hamilton [#44]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- F1NAC
- Moderator
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari
Re: Lewis Hamilton
Rosbergu su otisle gume nakon 4 kruga već. Svejedno odličan fajt. Predobar.Totalno zasluzena pobjeda nakon svih pehova koji su ga pokopali proslih sezona

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Od kuda ti taj podatak za gume, jer su u prvome stintu izdržale puno dulje?
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- speedy56
- Legenda
- Navijam za: FAlonso ALotterer
Pratil je live timing, i d u prvim krugovima je stisnuo, onda je lagan pustio i onda je imao jedan krug malo brži ako se ne varam i to je bilo to.

- F1NAC
- Moderator
Pa gledao sam gore kad su prikazivali razmak, u pocetku je bio stalno blizu i odjednom pao malo preko sekunde pa opet stiskao al nis blize jedino onaj jedan put kad se prekocio tada jamislim da je bilo gotovoDani je napisao/la:Od kuda ti taj podatak za gume, jer su u prvome stintu izdržale puno dulje?

- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
Pa nisu bile najmekše gume da je uspio istopit u 4 kruga. Ja mislim da se hamilton uspio nekako otarasit napada i zagrijat svoje gume u međuvremenu.F1NAC je napisao/la:Pa gledao sam gore kad su prikazivali razmak, u pocetku je bio stalno blizu i odjednom pao malo preko sekunde pa opet stiskao al nis blize jedino onaj jedan put kad se prekocio tada jamislim da je bilo gotovoDani je napisao/la:Od kuda ti taj podatak za gume, jer su u prvome stintu izdržale puno dulje?
Demantiram te zato što su prije Rosbergu javili na radio dok je bio drugi stint na tvrđim gumama a Hamilton tad na mekšim, javili da se ne razvija situacija kako su mislili i nemaju dobar pace, tj Hamiltonov izbor je bio bolji na mekše gume i uspio se odvojit nakon prvog ulazka na 9 sekundi a rosb ga nije mogao pratit sa tvrđim gumama. Rosbergu je SC pao ko sjekira u med samo nije uspio izbit napred.

- Armanini
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
valjda mi promaknuo taj radio, al ima smisla..Demantiram te zato što su prije Rosbergu javili na radio dok je bio drugi stint na tvrđim gumama a Hamilton tad na mekšim, javili da se ne razvija situacija kako su mislili i nemaju dobar pace, tj Hamiltonov izbor je bio bolji na mekše gume i uspio se odvojit nakon prvog ulazka na 9 sekundi a rosb ga nije mogao pratit sa tvrđim gumama.
iako je poslije utrke wolf uvjeravao da razlicita taktika nije bila da ih "smire" nego da bi razlika pred kraj utrke bila nekoliko desetinki.. mada sumnjam..
lewis je stvarno imao odlicnu utrku.. 2 put je zasluzio pobjedu - start i nakon safetya..
ne bi on bio onoliko zadovoljan i sretan i priznao da je rosberg bio brzi cijeli vikend da mu ne znaci ova pobjeda dosta..
al i kad je rosberg vratio poziciju ovaj nije cekao ni do drsa.. zaboli njega za to, tu mu stvarno nema ravnog, odmah krece u napad i ne odustaje dok ne obavi.. vrati poziciju i ode u box - hc

- zonelsk
- Veteran
- Navijam za: FA
Negdje sam na cuo na skyu ili mozda cak je sam rosberg to rekao u razgovoru poslije trke da su mu se gume pregrijale..pa je pretp zbog toga malo odmaknuo..
I like to race, not to do laps alone.
- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Da, vidlo se da ne napada kao prije, nakon tih prvih 4 kruga. Međutim, gotovo sam siguran da su bile obrnute uloge da bi Lewis to uzeo isto.
EDIT: + Rosberg je imao 5. najveću brzinu na pravcu, a Hamilton među najmanjima, manju čak i od Vettela. 313 HAM vs. 334 ROS.
I on se obranio!

EDIT: + Rosberg je imao 5. najveću brzinu na pravcu, a Hamilton među najmanjima, manju čak i od Vettela. 313 HAM vs. 334 ROS.
I on se obranio!

Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- vidc
- Veteran
a dobro...pitanje je da li je Hamilton ijednom imao priliku otvorit DRS...
al da je stvarno majstor u dvobojima, u to nema sumnje.
al da je stvarno majstor u dvobojima, u to nema sumnje.
- speedy56
- Legenda
Pa Rosberg je imao tolko vecu brzinu bas zbog Hamiltona koji ga je vukao na ravnini i jos je ima o Drs, a i soft je u prva dva-tri kruga davao bolji izlaz iz zadnjeg zavoja

- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
Rosberg je zbog softica uspjevao držat blizinu u zavojima jer su na neki način nadoknadile gubitak df u prljavom zraku ali su i više patile, da je bilo kojim slučajem da je Hamilton nakon SC drugi sa tvrđim gumama o dvoboju nebi bilo priče, em ih nebi doveo u kratko vrijeme na radnu temp em nebi imao toliki grip da bi mu do DRS-a ostao unutar sek.
Hamilton je očito vozio na limitu da mu odmakne i znao je ako prođe rosb ispred nema više povratka, jer sa tvrđim gumama ga lovit i doć u priliku za drs je bilo ja mislim nemoguće bez da rosbergu jave na radio da je Ham brži
....zato ga je tjerao u zamku da se prekoči i da sebi namjesti putanju da do sljedećeg zavoja ga uzme, jer da je rosb na čisto uspio spojit 2-3 zavoja pobjedio bi.
Hamilton je očito vozio na limitu da mu odmakne i znao je ako prođe rosb ispred nema više povratka, jer sa tvrđim gumama ga lovit i doć u priliku za drs je bilo ja mislim nemoguće bez da rosbergu jave na radio da je Ham brži

....zato ga je tjerao u zamku da se prekoči i da sebi namjesti putanju da do sljedećeg zavoja ga uzme, jer da je rosb na čisto uspio spojit 2-3 zavoja pobjedio bi.

- F1NAC
- Moderator
U tome je i čar prvog sektora na ovoj stazi. Kompromitiras trkaću putanju u prvom zavoju izgubio si vrlo izgledno poziciju do 4. zavoja

- Dani
- Legenda
- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
Lewis na twitteru najavljuje ovako utrku:
"It's been good to have a break but I can't wait to get back in the car. I will be pushing to make this weekend a hat-trick of wins!"
"It's been good to have a break but I can't wait to get back in the car. I will be pushing to make this weekend a hat-trick of wins!"
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
- F1NAC
- Moderator
- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
Bravo lujo bravo, nevjerojatno jedva cekam da vidim krug 

Darkness rises when silence dies
- speedy56
- Legenda
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
Definitivno zasluzuje naslov ove godine... Zasluzuje taj bolid kao sta kolega speedy kaze,..
McLaren u <3
- Barry
- Test vozač
- Navijam za: Ferrari
lujo uzima prvenstvo 99,99999% jedino da ga britni otruje ili nesto, inace super dominacija.
Kimi Raikkonen: "I’m not interested in what people think about me. I’m not Michael Schumacher."
- Dani
- Legenda
Zadnja utrka. Lewis ima 49 bodova prednosti. Starta sa polea. I tada malena gumica puca i Hamilton odustaje, Rosby pobjeđuje i postaje prvak. Mašta? Vidjet cemo .
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Ali vozi se samo pola utrke zbog prejake kiše, tako da se dobija samo regularnih 25 bodovaDani je napisao/la:Zadnja utrka. Lewis ima 49 bodova prednosti. Starta sa polea. I tada malena gumica puca i Hamilton odustaje, Rosby pobjeđuje i postaje prvak. Mašta? Vidjet cemo .

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- speedy56
- Legenda
- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Zaboravio da je Abu Dabi zadnja utrka, a onda neka bude neka pješčana oluja 

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- vidc
- Veteran
sad ću zvučat kao neki u zadnje 4 godine:
"lako je kad bolid ide kao po tračnicama, pogledaj koliko malo korekcija volanom mora raditi, po mokroj stazi 5-6 manjih korekcija dokazuje koliko je taj bolid brutalan bla bla bla"
al realno je reći da čovjek jednostavno zna fantastično vozit po kiši
"lako je kad bolid ide kao po tračnicama, pogledaj koliko malo korekcija volanom mora raditi, po mokroj stazi 5-6 manjih korekcija dokazuje koliko je taj bolid brutalan bla bla bla"
al realno je reći da čovjek jednostavno zna fantastično vozit po kiši
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
Pa realno jer se lewis vec dokazao i u sjajnom auti i u kantama, za razliku od nekoga koji ove godine jos bas nista nije pokazao....
McLaren u <3