1. Magnussen McLaren 1m39.224s
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Nisam idi provjeriCuky je napisao/la:promašio si punu sekundu
Sa SkySports - Bahrain Test Day One @ 11.00am UK timeCuky je napisao/la:Evo slika sa autosporta
[ http://www.zaslike.com/files/15z1hqjrxcfr5effv2t5.png ]
Ispod tablice piše da je ažurirana u 8:49GMT (znači 9:49 kod nas), ali u svim tekstualnim komentarima između tad i trenutnog sata nema niti jednog spomena bržeg vremena
Pa sad ti mene zezaj da mi omiljeni tim nije tolko brzFebruary 19 2014 11:35 AM
Make that yet more impressive speed from the Danish rookie - Magnussen becomes the first man to dip below 99 seconds, stopping the clocks in 1:38.295.
According to Sky F1’s David Croft, Ferrari intend to “start to push parts to the limits of their durability” over the coming few days. Meanwhile, the plume of smoke spotted spewing out of the back of the F14 T on its first lap of the day has been attributed to a 'fuel mix' problem. Presumably that's F1 code for misidentifying the unleaded pump for the diesel.
Pogledaj sad vremena na autosportu. Nisu baš nešto pouzdani za praćenje danas.Cuky je napisao/la:A eto...netko je negdje promašio punu sekundu, vidjet ćemo tokom dana koji su nas krivo informirali
According to Sky F1’s David Croft, Ferrari intend to “start to push parts to the limits of their durability” over the coming few days. Meanwhile, the plume of smoke spotted spewing out of the back of the F14 T on its first lap of the day has been attributed to a 'fuel mix' problem. Presumably that's F1 code for misidentifying the unleaded pump for the diesel.
Cini se da ovi bolidi i nisu toliko sporiji od proslogodisnjih, kako se pricalo..Caldor je napisao/la:Hamilton - 1.37:908
Prva stvar, kvalifikacije i utrka se ne mogu porediti ( razlika je bila i preko 2 sekunde ), a ne kvalifikacije sa proslogodisnjih bolida i testiranja sa potpuno novim bolidima i novim motorima.Cuky je napisao/la:ovo je oko 5 sekundi sporije od prošlogodišnjeg polea u Bahrainu
nikolaf1 je napisao/la:Prva stvar, kvalifikacije i utrka se ne mogu porediti ( razlika je bila i preko 2 sekunde ), a ne kvalifikacije sa proslogodisnjih bolida i testiranja sa potpuno novim bolidima i novim motorima.Cuky je napisao/la:ovo je oko 5 sekundi sporije od prošlogodišnjeg polea u Bahrainu
Druga stvar, do Melburna ovi ce bolidi dosta ubrzati. Zato kazem, s obzirom da su testiranja i s obzirom na okolnosti, ja sam optimistican glede brzine ovih bolida. Do kraja sezone ce biti blizu proslogodisnjim vremenima.
Ako se ne varam, kasnilo se nešto malo sa početkom testa jer nije bilo dovoljno ljudi oko staze pa su produžili nekih pola sata.McLewis je napisao/la:do kada oni voze danas?? u bahrainu je proslo 17 sati ali i dalje voze?
Nemoj me uzimat za riječ, ali ako se ne varam bilo je 20-25 temperatura zrakamrd je napisao/la:Jel bilo toplo danas? Slabo sam pratio.
08:45 Das Wetter ist perfekt zum Testen. Die Sonne scheint. Das Thermometer zeigt bereits 17°C an.
11:40 Die Temperaturen sind mittlerweile auf 20°C gestiegen.
AMuS17:10 Die Strecke liegt mittlerweile zum großen Teil im Schatten. Die Asphalttemperatur ist im Vergleich zum Mittag um 30°C gesunken. Beim Grand Prix wird hier in Bahrain übrigens erstmals in der Nacht gefahren. Dafür wurden rund um die Strecke Flutlichtmasten aufgestellt.
Bei Williams gibt es wohl größere Probleme, wie Technikchef Pat Symonds gegenüber auto motor und sport erklärt: "Wir haben jetzt endlich den Fehler gefunden. Die Benzinpumpe ist defekt. Bei diesen komplizierten Systemen ist die Diagnose nicht so einfach. Wir hoffen, die Reparatur schnell hinzubekommen und vor dem Ende der Sitzung um 17.30 Uhr noch einmal auf die Strecke zu gehen."
Ja sam danas kao vrijeme za uspoređivanje uzeo petak, vremena postignuta na FP2 - 1.35:154. Prvi dan, zelena/prašnjava staza, razlika 2.7 sekundi...podnošljivo.Cuky je napisao/la:Dakle najbolje vrijeme je od prošlogodišnjeg polea sporije 4.5 sekundi, a s obzirom da su tu još 7 dana ne sumnjam da će taj zaostatak na kraju biti i manji od 3 sekunde.
Fiksni je gear ratio ali su kolege napravile jednu grešku. Ove sezone mogu ih jednom izmjeniti (nakon toga se svaka izmjena kaznjava)Kenny je napisao/la: Jel im ove sezone uvedeno da gear ratio mora biti jednak na svim stazama? jer ako to je sumnjam da će išta veći top speed bit veći nego prošle sezone