Formula 1 Team Manor Racing Team
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Igor18
- Veteran

- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Schumachera
Re: Formula 1 team - Marussia F1 team
da nisam pročitao komentare ispod nebi ni skužio
gledam sliku i mislim pa kak su oni uspjeli napravit "normalan" nos a svi drugi neke nakaradne 
Michael is faster than you!!
- speedy56
- Legenda

- Navijam za: FAlonso ALotterer
Dobar štos, ostali su isto trebali tako nešto napraviti, a ne recimo ko Toro Rosso di taj nos baš upada u oči-
Izgleda da su ga složili pod 90°

Izgleda da su ga složili pod 90°

-
dmarijon
- Legenda

Pogledam novi bolic na gp1.hr i reko, aj idem vidjet i komentare (inače ih s razlogom ne čitam
). koji je to smijeh ... Marussia će ove godine, a ono barem do viceprvaka!! 
Samo neka se trkaju.
- speedy56
- Legenda

Marussia isto štedi na boji.
Do sada sam primijetio prednje krilo i bargeboarde

Do sada sam primijetio prednje krilo i bargeboarde

-
dmarijon
- Legenda

Ja molim nekoga da mi to pojasni - štedi na boji. Ne znam jesi to rekao zato jer je dio "samo crne boje" ili ima veze s onom teorijom da je crni malo lakši.
Mislim, većina bolida ima puno crne, i to mora nešto značiti ..
Mislim, većina bolida ima puno crne, i to mora nešto značiti ..
Samo neka se trkaju.
- Cuky
- Moderator

- Navijam za: Ferrari
nije crni lakši nego je neobojani lakši. Ista stvar kako su nastale legendarne srebrne strijele...da bi Merc uštedio na masi bolida sastrugali su boju sa njega i ostavili ga u srebrnoj boji metala od kojeg je bio napravljen
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- speedy56
- Legenda

Ne obojaju neke dijelove bolida, a ti dijelovi se prepoznaju po onom karakterističnom izgledu ugljičnih vlakana

-
dmarijon
- Legenda

Znam da su neobojani lakši i znam zašto su srberne strijele - srebrne. Da, poznatra legendarna priča
. Ali o ovome smo već pričali - koliko se vidi, djelovi nisu ostavljeni neobojani nego su baš obojani u crnu (koliko se vidi). Jednostavno mi je prečudno da su odjednom svi veliki djelom - crni.
Samo neka se trkaju.
- speedy56
- Legenda

Ovisi što gledaš. Ako gledaš ovu crnu na sidepodu i manokoku - da, ona je obojana, ali ako pogledaš prednje krilo ili bargeboard, vidjet ćeš ovo što sam gore postao i ti dijelovi nisu obojeni.
Slično sam vidio i kod Force Indije - crna na pokrovu motora je obojena crna, a ona na prednjem krilu, unutrašnjosti endplate zadnjeg krila i prednje krilo je goli karbon.
Slično sam vidio i kod Force Indije - crna na pokrovu motora je obojena crna, a ona na prednjem krilu, unutrašnjosti endplate zadnjeg krila i prednje krilo je goli karbon.

-
dmarijon
- Legenda

Možda su obojeni dijelovi ipak obojani iz estetskih razloga, ali samo zato da bi bolje izgledalo u kompletu s tim neobojanim djelovima - kevlarom.
Samo neka se trkaju.
-
gjoko-mkd
- Svjetski prvak

- Navijam za: Ferari
Navodno je Ferari dobio 0.5 kg na tezinu sa nelakiranjem zadnjeg djila bolida.
Poznata je prica od pre nekih 10 godina kad je Jaguar imao tamnu metalik boju,i izasla je informacija da je ta bola teza nekoliko kg od ostalih boja
Poznata je prica od pre nekih 10 godina kad je Jaguar imao tamnu metalik boju,i izasla je informacija da je ta bola teza nekoliko kg od ostalih boja
- Cuky
- Moderator

Jedan dobar komentar o MR03 jednog člana F1T foruma
The MR03 definitely looks like a step forward for Marussia. Hopefully the car's performance can match its' looks. If they focus on reliability they might get some good early season finishes considering the Renault-powered cars/teams are currently doing their best HRT impression!

- Dero
- Profesionalni vozač

Dobitak na lutriji su dobili sa prebacivanjem na Ferraijevu pogonsku jedinicu.
U Australiju po bodove!
U Australiju po bodove!
- F1NAC
- Moderator

- Navijam za: Scuderia Ferrari
to nisam dugo vidio. Marussia koristi kao komade konca koje lijepe po određenom dijelu bolida i snimaju s kameron kako se kreću. Totalno oldschool, dok danas je vec flowiz i ostale naprave 

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- F1NAC
- Moderator

- Navijam za: Scuderia Ferrari
neznam za proslu sezonu al ove marussia ima u bosku semafor kao McLaren što je uveo 2012

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Cuky
- Moderator

IZVOR - F1TechnicalColajanni joins Marussia from Ferrari
The Marussia F1 Team announces that, with effect from 1 March, Luca Colajanni will take up the position of Partnership Director. Luca, who joins the Team from Scuderia Ferrari, will be part of the Executive Management Team and will contribute to defining Marussia’s development strategy.
Colajanni will alsobe advising on its relationship with its Technical and Commercial Partners, including its powertrain partnership with Scuderia Ferrari.
Graeme Lowdon, President & Sporting Director, Marussia F1 Team: “We are very pleased that Luca is joining us at this stage in our development. He has a substantial depth of Formula 1 experience from his role with Scuderia Ferrari. I know that Luca will make a significant contribution to our Team, as he helps to develop the many relationships we now have with our Partners.”
Luca Colajanni: “I am happy to be joining the Marussia F1 Team because, although it has been in Formula 1 for a relatively short time, the people behind it have an amazing motor sport history and a passion for racing is at the heart of everything they do. It was this enthusiasm that prompted me to accept a new challenge and leave a company with whom I have worked for over twenty years. I would like to thank Ferrari President Luca di Montezemolo for having given me the chance of working for an amazing company like Ferrari and I am pleased that my new role with Marussia will continue to see us working together to a great extent.”

- Cuky
- Moderator

Marussia će isprobavati ponešto novih djelova...prednje krilo, kočnice i podnicu

Također ranije su napisali da će se koncentrirati na utrku i da će odvojiti samo mali dio vremena danas na vožnju sa malo goriva.

Također ranije su napisali da će se koncentrirati na utrku i da će odvojiti samo mali dio vremena danas na vožnju sa malo goriva.

- ivancina
- Početnik

- Navijam za: McLaren
zanimljivo u marussijinoj garaži na desktopima ferrarijevi wallpaperi
- Cuky
- Moderator

pa Ferrari im je službeni partner, a kaže Windsor da nije mogao vjerovati kad je vidio da su kod Marussie u garaži neki od Ferrarijevih najviših inžinjera zaduženih za motore. Pod najviših ne mislim na fizičku visinu 
Ali ono što me začudilo danas, sad kad si ovo već spomenuo, je to da je na ogradi iza leđa ljudi na McLarenovom pitwallu bio Ferrarijev logo (ovaj isti kakav je na pokrovu motora, ovo bijelo-crveno sa Scuderia Ferrari)
Ali ono što me začudilo danas, sad kad si ovo već spomenuo, je to da je na ogradi iza leđa ljudi na McLarenovom pitwallu bio Ferrarijev logo (ovaj isti kakav je na pokrovu motora, ovo bijelo-crveno sa Scuderia Ferrari)

- Kenny
- Legenda

- Navijam za: Williams i MS
Udružili se protiv RBRaCuky je napisao/la:pa Ferrari im je službeni partner, a kaže Windsor da nije mogao vjerovati kad je vidio da su kod Marussie u garaži neki od Ferrarijevih najviših inžinjera zaduženih za motore. Pod najviših ne mislim na fizičku visinu

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja
- Cuky
- Moderator

Nemam sliku tog točnog slučaja, ali evo da pojasnim...Slika je iz prošle godine u Melbourneu, RB-ov pitwall

Ovako su na ovim ogradama ide Rolex - Prazna - Rolex - Prazna...i danas pokazivala kamera nekog od McLarenovih kako izlazi iz garaže na stazu i kako je pokazalo za njime u kadar uđe pitwall sa 3 ove ograde. 2 bočne imaju ovaj Rolex logo, a u srednjoj je manja crvena ploča i stoji logo Scuderia Ferrari.

Ovako su na ovim ogradama ide Rolex - Prazna - Rolex - Prazna...i danas pokazivala kamera nekog od McLarenovih kako izlazi iz garaže na stazu i kako je pokazalo za njime u kadar uđe pitwall sa 3 ove ograde. 2 bočne imaju ovaj Rolex logo, a u srednjoj je manja crvena ploča i stoji logo Scuderia Ferrari.

- wolfman
- HNL kladionica super velemajstor

- Navijam za: Vettel
ili je Ferrari postao sponzor F1,ili je neko došo pijan na poso 
- ivancina
- Početnik

bilo bi mi shvatljivo da imaju ferrarijev logotip na desktopima, ali imaju F14TCuky je napisao/la:pa Ferrari im je službeni partner, a kaže Windsor da nije mogao vjerovati kad je vidio da su kod Marussie u garaži neki od Ferrarijevih najviših inžinjera zaduženih za motore. Pod najviših ne mislim na fizičku visinu
- Cuky
- Moderator

znam to je i meni bilo čudno...al tko zna, možda im je Ferrari dao USB samo sa tim wallpaperima 

- ivancina
- Početnik

sa takozvanim FIAT virusom