hehe raspolozeni hotto
trajalo je punih 8 dana da sam bez neta..
auf.. to je tako kad (pretpostavljam) bjezis od monopoliste..
da, dtm va nije prosao kod nas, al na balkanu itekako je

100injak vozaca je napravilo neki krug..
a to je ionako one race event i odmah se vracaju juzinama tako da dok janosh ne napravi 2 odvojena servera, amater i pro kao sto je bilo jedno vrijeme u planu i kao sto mu mnogi i sad pricaju, nema bas smisla ocekivat nesto "normalno"..
oćemo mi napokon dignuti i pokrenuti taj mod (koji je i bio trigger za pokretanje servera?)
heh, dobro kazes.. a nismo ni kruga odvozili jos

al zapravo smo cekali caleta koji je prebjegao kod janeza il negdje pa cekamo da se vrati i poslozi neku kratku ligicu..
a shift je na serveru, ta ti si ga dignuo

btw, ako netko misli instaliravat va dtm backapirajte si defolt dtm folder da mozete vratit ako i kad budemo vozili..
a na serveru je aktualni novi hgtc 1.96.. imas za skinut nekih 3 gb, obrisat stari i instalirat novi..
osim fioreta i mene i par stranaca nismo se jos navozili, a sad kad zapnemo ce bit i prometa jer dok su poznate staze dodju i stranci uvijek na hgtc, pogotovo sad kad je frisko..
i ne brini, znam da nisi veliki fan moda, al sad su ga malo promjenili i napravili vecinu auta lakse upravljivim tako da se svi mogu zabavit..
ja se zadnje dane mucim da upogonim nazad liveracers, evo bas mi danas odgovorili sa naseg servera na upit dal nam je server na xpu ili na win7.. ugl - na win8 je

a morao sam znat jer su 2 konfiguracije pa da znam ove na liveracersu pitat why is not working
danas sam stavio konfiguraciju za win7, al nisam isao na server postavit koji krug da vidim dal ce se pojavit server..
ugl, imaju na markmodsu i backup server ukoliko nam zatreba na win 2008 pa kaze da mogu preselit ako bude potrebno, jedino se onda mjenja ip i port..
cemo vidjet danas/sutra dal ce proradit kad budemo na serveru pa cemo vidjet..
ugl, pripremi hgtc jer je na sebringu club prezabavno sa kojim god autom..
punk i sise
rock on