imao sam dva kontaktka s njim. u prvom je njegova krivica, nakon sto me je nekorektno,neregularno pretekao u zavoju prije zadnje sikane. ja sam bio na unutarnjoj putanji, braneci poziciju, dok je on na vanjskoj. na skretanju u zavoj sam cak i malo ispred njega. dakle ja imam pravo na apex, a on se mora drzat svoje vanjske i pustit mjesta meni na unutarnjoj. ali ne, on skrece skroz prema apexu, kao da me nema. i tu dolazi do kontakta, ali sam srecom kontrom uspio spasit i nastavit vozit iza njega. e tu sam bio vec bijesan. bio bi i puno vise da sam se tu izvrtio.nego fiore - pita me janosh dal si bijesan i koliko?
on kaze da je dusko kriv?
kod drugog kontakta nakon kojeg sam ostao bez zadnjeg krila, ne smatram da je on kriv. nakon ciljne ravnine uz bolji izlaz i slip, bio sam opet na unutarnjoj kod ulaska u zavoj, ali nedovoljno blizu. moj prednij kotac je bio poravnat sa njegovim zadnjim, sto nije dovoljno, i on ima pravo zatvorit vrata i uzet apex, sto je i ucinio, a ja sam taj koji mora u ovom slucaju popustit, sto mi je i bila namjera, ali sam mrvicu kasnije poceo usporavat tako da me je malo okrznuo po prednjem djelu bolida, sto je bilo dovoljno za spin. da sam mu ovdje bio na pola auta ili vise, e tad vec on mora ostavit mjesta i ne zatvarat.