Simulacije vožnje
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Haris KTM
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari
Re: Simulacije vožnje
Ja ne zelim nikog prozivati ali davno mi je Automotofun u prici spomenuo MJ kako nije okay tip i da voli varati i koristiti se svacim, i da ne voli njegove evente jer sve sto dopusta od pomagala i pravila je da bi ih i on sam koristio, i spomenuo mi je da i kad je force view da je on zamjenio kamere pa i dalje vozi sa haube, e sad ni automotofun nije neka ljudeskara i postenjacina, ali je znao dati savjet, setup, a MJ je fkt tip sam za sebe.
- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
haha, dakle radi 800 krugova samo zbog glume, da nas zavara a? ma lol, ovo je izjava za anale.Mansell je napisao/la:Samo da mom prijatelju Kimcu odgovorim na pitanje zašto radi toliki broj krugova.Zašto?Zato jer nije samo muljator,već je i dobar glumac,ovako to izgleda uvjerljivije.

evo sad sam malo ujutro našao vremena i išao odvozit samo 20-ak krugova, i evo opet sam skinuo za desetinku, dakle sad sam na 47.7.Mansell je napisao/la:U onu tvoju priču kako bi sa odvoženih još 200-300 krugova skinuo ovo njegovo vrijeme,jednostavno ne vjerujem.![]()
za još 300 krugova bih sigurno dohvatio tih 47.2, to ti garantiram..
ne branim ja njega, naravno da ne mogu sa stopostotnom sigurnošću reć da ne vara, al jednostavno ne vjerujem u to, jer je ovo njegovo vrijeme dohvatljivo...
dakle pola sec sam od tog vremena, zar zbilja mislis da nečiji setup ne može bit pola sec bolji?
+još imam i 150 krugova manje od njega...
ajmo još jedna stvar: kolko si ti ono vozio kad je bila suzuka prije na serveru, 47.9 jel tako? i to nakon 70-ak krugova samo...
ja sam tada vozio 48.9, i tada sam bio uvjeren da mogu možda još samo 2,3 desetinke brze, a pogledaj kolko sam spustio, za 1.2 sec.

setup sam tada imao isto kao ti! I evo sad uz male dorade na setupu i 150 krugova vježbe spustim za 1.2 sec...
dakle, zar stvarno misliš da ne možeš spustit ovo svoje vrijeme za 6 desetinki??
i ajmo još jedna stvar, baci malo pogled na vremena: odomazetov 47.8, nakon samo 70 krugova.
Dakle očito je da mu je janos dao setup.

- Mansell
- Test vozač
- Navijam za: Mercedes
Pametnom dovoljno,sve više je previše.Haris KTM je napisao/la:Ja ne zelim nikog prozivati ali davno mi je Automotofun u prici spomenuo MJ kako nije okay tip i da voli varati i koristiti se svacim, i da ne voli njegove evente jer sve sto dopusta od pomagala i pravila je da bi ih i on sam koristio, i spomenuo mi je da i kad je force view da je on zamjenio kamere pa i dalje vozi sa haube, e sad ni automotofun nije neka ljudeskara i postenjacina, ali je znao dati savjet, setup, a MJ je fkt tip sam za sebe.

F1 FSONE 2009 DELO RACING LEAGUE CHAMP
HISTORIC GTC 2011 F1-HR LEAGUE CHAMP
Mercedes-Benz 190E Cup Legends 2012 F1-HR LEAGUE CHAMP
F3000 2013 F1-HR LEAGUE CHAMP
Race of Champions 2014 BSR LEAGUE CHAMP
HISTORIC GTC 2011 F1-HR LEAGUE CHAMP
Mercedes-Benz 190E Cup Legends 2012 F1-HR LEAGUE CHAMP
F3000 2013 F1-HR LEAGUE CHAMP
Race of Champions 2014 BSR LEAGUE CHAMP
- Armanini
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
mans jos jednom nhf, al u cijeloj prici si "nepametan" jedino ti..
sad su ti neki rekla kazala stavovi kao potvrda.. daj se uozbilji..
broj krugova se nemoze isfolirat, 850 krugova na brnu uz krug od 1.50 je fkng 26 sati.. alo!!! 26 sati treninga na jednoj stazi..
pametnome dosta!
ma lol..
ugl.. mi smo bili nasli nacin kako najbolje umirit strasti i ove djecje ideje..
samo malo kosta - svi lijepo odemo na izletic u skoplje, i posjednemo se u simulatore u tom raceplaceu i na svoje se oci uvjerite u istim uvjetima..
bilo bi bas zabavno..
ugl.. stvarno vise nema smisla rasprava..
sad su ti neki rekla kazala stavovi kao potvrda.. daj se uozbilji..
broj krugova se nemoze isfolirat, 850 krugova na brnu uz krug od 1.50 je fkng 26 sati.. alo!!! 26 sati treninga na jednoj stazi..
pametnome dosta!
ma lol..
ugl.. mi smo bili nasli nacin kako najbolje umirit strasti i ove djecje ideje..
samo malo kosta - svi lijepo odemo na izletic u skoplje, i posjednemo se u simulatore u tom raceplaceu i na svoje se oci uvjerite u istim uvjetima..
bilo bi bas zabavno..
ugl.. stvarno vise nema smisla rasprava..
- Vuksa_KC
- Veteran
Ček, pa broji krug i ako stisneš race i odma esc ili...
- harrahotto
još ste na istoj temi???
vidimo se za 7 dana...
vidimo se za 7 dana...
- Armanini
- Svjetski prvak
Vuksa_KC je napisao/la:Ček, pa broji krug i ako stisneš race i odma esc ili...
daj vuksa ne budi sad i ti noob..
jel vi stvarno mislite da bi netko napunio toliki broj krugova da zamaskira neko varanje? pa koliko bi taj morao bit u kurcu..
i jel vi stvarno meni ne vjerujete kad vam kazem da sam na brnu JA svjedocio polovici tih krugova?.. mah.. stvarno bolje da ne nastavljamo vise..
još ste na istoj temi???
vidimo se za 7 dana...

ne brini, necemo nastavljat puno ovaj put

veceras test?
- harrahotto
Armanini je napisao/la: i jel vi stvarno meni ne vjerujete kad vam kazem da sam na brnu JA svjedocio polovici tih krugova?.. mah.. stvarno bolje da ne nastavljamo vise..
veceras test?
e, kad smo kod ovog broja krugova, na simrace serverima se osim samog brojanja krugova broji i broj "završenih" tj clean krugova (vi đombe to sigurno znate)..
dakle, janoš je mogao (a i svi drugi) samo izlazit iz boxova i stiskati esc... i evo olfo krugova.
800x1,47 = 1176min to je 20 sati, ako ne i više.. to je uz najbolju volju barem 4 dana vožnje, pa nema toga tko si to danas može priuštiti da je neradnik i supermen, nebitno..
ne zavaravajte se, viš da vas janoš vara sve u 16..
pa onda ova spika sa antičit logovima i neslanjem... pa ja se samo smijem oko toga jer mi nevjerovatno... kome je janoš polsao svoj log i tko ga kontrolira??? pa to je sve jedna fina zajebancija di si janoš puni ego, nekolicina se zabavlja, a ostali su u bedu jer im nije jasno kako je ovaj brži...
nije tolko loša ova tema, kad malo razmislim

- harrahotto
zaboravio sam na "večeras test"
ja s janošom više nikad na istoj pisti.. čiterčina i sadomazohista, mene starca izbacuje iz lige, sram ga bilo...
(ne znam kog smajlija da odaberem pa si ga odaberite sami)..
janoš je moj idol!
ja s janošom više nikad na istoj pisti.. čiterčina i sadomazohista, mene starca izbacuje iz lige, sram ga bilo...
(ne znam kog smajlija da odaberem pa si ga odaberite sami)..
janoš je moj idol!
-
- Navijam za: Kimi
Na hotlap listi trenutno ima 299 krugova što su samo mjereni krugovi(makar i samo započeti, morao je odraditi cijeli krug za zagrijavanje prije njega), tako da sigurno nije samo ulazio i izlazio sa staze
- Armanini
- Svjetski prvak
omg, pa sta vi namjerno ne citate il namjerno preskocite?dakle, janoš je mogao (a i svi drugi) samo izlazit iz boxova i stiskati esc... i evo olfo krugova.
ja cu jos jednom zadnji put napisat:
JA SAM SVJEDOCIO POLOVICI ODVOZENIH KRUGOVA NA BRNU!!!!
ne, nije izlazio na stazu i stiskao esc (kakav bi to panj morao bit lol), vec je vozio hotlapove, i nije vozio serije od min 5 krugova odjednom kao sto recimo ja najcesce vozim, vec je vozio krug po krug, max 2.. dakle outlap, brzi krug, esc.. minuta stelanja i opet van.. i tako po preko 2 sata..
vas nikog nije bilo, dodjemo jednom il mozda 2 puta, po max sat vremena..
valjda ste toliko i vi ogorceni postali da vam padaju takve smjesne ideje..
sta ti je bila potrebna vlastita racunica? sto ne valja s mojom?800x1,47 = 1176min to je 20 sati, ako ne i više.. to je uz najbolju volju barem 4 dana vožnje, pa nema toga tko si to danas može priuštiti da je neradnik i supermen, nebitno..
850x1.50.. i preko 25 sati.. nemozes mnozit sa 1.47 jer je to hotlap, moras uzet u obzir outlap, i odredjen broj krugova gdje se izvrtio..
sigurno je blize 30 sati nego 20..
i pobogu kakav ti je to stav da si to nemoze priustit? em je njemu kako on kaze ovo drugi posao, em to voli i ne pada mu gust kao nekima nakon 10 odvozenih krugova..
na pocetku na onim vozikanjima prije pocetka lige, ja sam taman par dana se malo opustao svaku vecer i bio mi je totalni gust za vozit i bio sam svaku vecer po 3 sata na serveru..
integralac je na brnu odvozio preko 1000 krugova.. ocemo i tu bacit racunicu? i da lik je odrastao, negdje tvoja generacija, sa djetetom starim negdje ko i tvoj.. gasa je znao oderat jos i vise.. colak je bio po preko 3 sata na server.. o cemu ti pricas?
pa nemaju svi toliko obaveza ko ti da nemogu odvojit puno vremena na taj nemi svoj hobi..
sta je potrosit 4 5 sati lol.. ja nedavno zaigrao malo taj bf, i samo tako dodje jutro, a ja preko 4 sata pucao ko malo lud..
ja vidim samo jednog tko je u bedu.. svima ostalima isti k*r*c jer je lik ionako brzi..a ostali su u bedu jer im nije jasno kako je ovaj brži...
il i tebi sad smeta jer nemozes nadomjestit voznjom neznanje slaganja setupa?
a cisto evo malo vezano uz temu.. poginuo je jucer sean edwards, real life racing vozac, vodeci bio u porsche cupu (onaj isti koji je sudjelovao u izradi onog porsche moda).. i onaj isti lik sa kojim je taj janosh vozio pred x godina na serverima i sa kojim je imao neki odnos..
cisto kao usputni spomen da ne zaboravite da taj vas deda ima 10 godina iskustva u sim racingu, setupiranju i voznji..
a koliko imate vi da si mozete uzet za pravo da sve znate i da nitko ne moze bit brzi od vas?
daj stvarno je bezpredmetna rasprava..
btw hotto, nisi kaznjen ni za proslu utrku i mozes vozit suzuku..
thx to your one and only

ne trudi se.. "pametna" rasprava o broju krugova, ideje o nabijanju broja krugova, a ni neznaju kako se krugovi broje..MarkoD je napisao/la:Na hotlap listi trenutno ima 299 krugova što su samo mjereni krugovi(makar i samo započeti, morao je odraditi cijeli krug za zagrijavanje prije njega), tako da sigurno nije samo ulazio i izlazio sa staze
-
Ja sam vozio već nekoliko prvenstava na tom Janoševom serveru i dosta sam ga upoznao kroz razne razgovore i rasprave i zato sam stekao dojam da on strašno ne podnosi poraze. Ali sam isto tako siguran i da je on osoba koja u takvoj situaciji želi pobijediti pošteno jer njemu ne donosi satisfakciju biti prvi nego biti najbrži, a kada bi pobjede ostvario uz korištenje čita, onda bi bio prvi, ali ne nužno i najbrži.
Al kad neko ostvari tako uvjerljivu dominaciju, jasno da je mnogima prva pretpostavka varanje, tako je uvijek bilo i bit će i dalje...
Al kad neko ostvari tako uvjerljivu dominaciju, jasno da je mnogima prva pretpostavka varanje, tako je uvijek bilo i bit će i dalje...
- harrahotto
ma ako se upustim u ovo samo ću još više podjebavat i provocirati, a vi ćete svi to krivo shvatiti i još me cinkati janošu pa će mi bit start iz boxa svaka trka... 
povlačim se, jači ste
ima jedan dobar mod, HSO Group C, ako neko bude zainteresiran

povlačim se, jači ste

ima jedan dobar mod, HSO Group C, ako neko bude zainteresiran

- K1M1
- HNL kladionica majstor
hh i to je sve što imaš za reć a? a onaj moj post iznad svog nećeš komentirat? na svu tu hrpu činjenica koje sam nabrojao nemaš neki protuargument, neki komentar, nešto?Mansell je napisao/la:Pametnom dovoljno,sve više je previše.
Znam ja što je, ti si navikao da dodjes na server odvozit samo 50-ak krugova i bit vec najbrži, tako je bilo u prijašnjim ligama, dakle laganini bez previše muke i vježbe... Sad je situacija pak drugačija i za bit najbolji se treba gadno pomučit, odvozit kakvih 300 krugova, a to ti se očito ne da. (a ja sam uvjeren da bi nakon 200 krugova dostigao to njegovo vrijeme). Dakle naviknut si na to da si u vrhu bez puno vježbe i muke. A sad kad se treba pomučit i odvozit kakvih 300-tinjak krugova (i štelat setup stalno) da bi bio najbolji, sad ti je to teško naravno, povlačiš se i odustaješ. Ja zbilja ne vidim drugo objašnjenje.
u 9 je tekma, ja cu sad na server još malo protrenirat do tekme, i spustit vrijeme za još koju desetinku.Armanini je napisao/la:veceras test?

- Armanini
- Svjetski prvak
bas mislio i ja isto pisat.. mans je naucen bit bez konkurenijce i olako bit prvi.. osim u toj f1 ligi, al tamo je valjda prihvatio da postoje brzi il bolje pripremljeni vozaci od njega.. zasto mu toliko smeta i nemoze progutat tog janosha nije ni meni dalje jasno..
nakon svih cinjenica koje idu u korist dede..
mislim.. meni osobno, cinjenica da netko vozi skoro 10 godina, il ajd, ako zanemarimo neke prijasnje manje bitne il totalno nebitne naslove, nekih 5 godina rfactora, dovoljna da prihvatim da je brz.. pa bilo bi mi puno cudnije da lik nije najbrzi.. jedini koji je stepenicu iznad je colak, a colak ima takodjer 10 godina simracinga.. takodjer, da ne govorimo o setupiranju..
tog nesretno pokojnog edwardsa smatraju jednim od najbrzih simracera, te je valjda i bio, a sjecam se screenshotova koje mi je janosh slao jos tamo mozda i u meganima gdje su vozili ista vremena.. jel i onda varao u takvom okruzenju? naravno da nije..

ja mislim da cu ic nesto obavit, al poslije tekme bi mogao malo vozit ako bude zivota..
jer koliko sam shvatio, nemoguce se preko noci ubrzavat
nakon svih cinjenica koje idu u korist dede..
mislim.. meni osobno, cinjenica da netko vozi skoro 10 godina, il ajd, ako zanemarimo neke prijasnje manje bitne il totalno nebitne naslove, nekih 5 godina rfactora, dovoljna da prihvatim da je brz.. pa bilo bi mi puno cudnije da lik nije najbrzi.. jedini koji je stepenicu iznad je colak, a colak ima takodjer 10 godina simracinga.. takodjer, da ne govorimo o setupiranju..
tog nesretno pokojnog edwardsa smatraju jednim od najbrzih simracera, te je valjda i bio, a sjecam se screenshotova koje mi je janosh slao jos tamo mozda i u meganima gdje su vozili ista vremena.. jel i onda varao u takvom okruzenju? naravno da nije..
opet ja zaboravljam na tekmuu 9 je tekma, ja cu sad na server još malo protrenirat do tekme,

ja mislim da cu ic nesto obavit, al poslije tekme bi mogao malo vozit ako bude zivota..
upalit ces cheat ili?i spustit vrijeme za još koju desetinku.
jer koliko sam shvatio, nemoguce se preko noci ubrzavat

- Armanini
- Svjetski prvak
bacim pogled i vidim da si vec u tih 5 krugova postavio brze vrijeme.. ma to je nemoguce 

- K1M1
- HNL kladionica majstor
hehe evo nisam ni 5 krugova odvozio, opet desetinka dolje, 47.6
jbt izgleda da sam onda ja jos bolji (hm, ili veći cheater) od janosa, on je... kako ono je mans rekao? 3 desetinke dolje u 100 krugova, ja sam negdje 1 desetinka u 20 krugova.
i onda mi mans tvrdi da je nemoguce da bih ga stigao da napravim jos 300 krugova...

jbt izgleda da sam onda ja jos bolji (hm, ili veći cheater) od janosa, on je... kako ono je mans rekao? 3 desetinke dolje u 100 krugova, ja sam negdje 1 desetinka u 20 krugova.

i onda mi mans tvrdi da je nemoguce da bih ga stigao da napravim jos 300 krugova...
Zadnja izmjena: K1M1, dana/u 15 lis 2013, 20:21, ukupno mijenjano 1 put.

- Armanini
- Svjetski prvak
ma meni si i ti sad sumnjiv..
il si ti upao u neku rupu? u setupu to jest
il si ti upao u neku rupu? u setupu to jest

- Haris KTM
jel ko probao ovo, valjal sta, znam da ove modove volite pa bujrum ako niste
http://frontlinedigital.files.wordpress ... -28-28.png
http://frontlinedigital.files.wordpress ... -30-01.png
evo i demo ovdje
http://frontlinedigital.wordpress.com/2 ... available/
http://frontlinedigital.files.wordpress ... -28-28.png
http://frontlinedigital.files.wordpress ... -30-01.png
evo i demo ovdje
http://frontlinedigital.wordpress.com/2 ... available/
- Armanini
- Svjetski prvak
nije to jos gotovo, a kako mi se cini ni blizu zavrsetka..
to je taj touring mod kojeg cekamo i cekamo..
ima jos par slika i izgledaju odlicno, al evo bas danas pogledao na f1classicsu zadnji post pita neki starkelja da barem neki okvirni datum izbaci da se zna kad ocekivat.. prvo je bilo pocetak 9. mjeseca, pa mu je tada kao crkla graficka pa se to sve odvuklo..
a jos plus on radi i sve staze iz kalendara pa je dupli posao..
http://www.youtube.com/watch?v=v9_k6mXhJp4#t=135" onclick="window.open(this.href);return false;
pred par dana je okacio ovo..
ja sam probao davno onu prvu kao betu, ovaj sad techdemo sam skinuo, al nisam probao..
ja imam velika ocekivanja od moda, al sve mi se vise cini da cu ostat razocaran
to je taj touring mod kojeg cekamo i cekamo..
ima jos par slika i izgledaju odlicno, al evo bas danas pogledao na f1classicsu zadnji post pita neki starkelja da barem neki okvirni datum izbaci da se zna kad ocekivat.. prvo je bilo pocetak 9. mjeseca, pa mu je tada kao crkla graficka pa se to sve odvuklo..
a jos plus on radi i sve staze iz kalendara pa je dupli posao..
http://www.youtube.com/watch?v=v9_k6mXhJp4#t=135" onclick="window.open(this.href);return false;
pred par dana je okacio ovo..
ja sam probao davno onu prvu kao betu, ovaj sad techdemo sam skinuo, al nisam probao..
ja imam velika ocekivanja od moda, al sve mi se vise cini da cu ostat razocaran

- Haris KTM
nije nesto, kontao sam da su bar stavili u demo starog bimera, ovaj novi ionako mi se ne lajka
- Cuky
- Moderator
Ne budem aktivan na sim stranicama par dana i odmah novi modovi....evo izašao GP3 2013 istih autora kao onaj 2010-2012 koji smo već vozili
http://www.mediafire.com/download/uojlj ... by+WST.exe" onclick="window.open(this.href);return false;
Nisam ga imao prilike još probati, a do 1.11. teško da ću i imati...
http://www.mediafire.com/download/uojlj ... by+WST.exe" onclick="window.open(this.href);return false;
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- F1NAC
- Moderator
ti si dobrano zaglavi u Riki hahaCuky je napisao/la:Ne budem aktivan na sim stranicama par dana i odmah novi modovi....evo izašao GP3 2013 istih autora kao onaj 2010-2012 koji smo već vozili

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
-
evo, dao je Janoš setup na fejsu
- Armanini
- Svjetski prvak
and there it is..
bilo bi prelako sad rec - i told you so, pa necu
eto mans, ako ti ponos dopusta, probaj set, izvrti par krugova pa vidi otprilike kakva vremena ces postic.. ipak si ti najbolje mjerilo pa bi bilo super zanimljivo da uzmes malo vremena i probas..
i da mozda nekako jos u ove 2 utrke uspijemo dostic.. iako mislim da je sad kasno.. mislim da su previse sad pobjegli makedonci..
kimster je obavio svoje i zavrsio drugi, fiore je sfusario := jbga, malo si dosao 5 do 12 pa nije ni cudno..
ja sam imao podij do 4 kruga pred kraja i uspio bi zavrsit 3. da me nisu kostali neki spineri dragocjenih sekunda, jer i da nisam izletio u tom zavoju ne vjerujem da bi uspio minica zadrzat iza sebe 4 kruga jer je toliko brzi.. iako ga je vuksa drzao pun k krugova..
taman bi bilo dovoljno, al kad je najbitnije par situacija i jbga..
primjer - zavrsni dio utrke i ispred promet - 3 vozaca jedan na drugom imaju svoju utrku.. i umjesto da kad dodjem da propuste oni se i dalje bore i moras cekat pol kruga da ih dvojica izleti van staze
al najgore - ulovim wulfa za krug pred zadnju sikanu, izadje frajer i ide prema lijevo, ja mislim ok, vidi me i pusta me da ga prodjem desno, kad ono on skrene u box.. naravno preko mene.. srecom nisam se okrenuo, al nepotrebni dodir i izgubljena cijela ravnica..
il vozim cijelu prvu polovicu utrke bez greske, imao 2 kontakta, al neostecen auto.. i taman kad idem u box, na izlazu iz sikane se netko izvrti, naravno ne vidis ga odmah i ja ga pokupim i zuto krilo.. vec sam pozvao box, vec bio prema boxu i onda morao usporit dodatno dok ne namjestim da ne popravljaju damage i ode opet par sekundi bezveze..
bilo kako bilo, ja zadovoljan utrkom, ionako to 4. mjesto nije bas moje mjesto, al jbga, normalno da mi zao za podijem..
jos mi vuksa pomogao i drzao minica iza sebe, al se nisam uspio odvojit, kad god pobjegnem preko pol sekunde u sektoru oni vrate u sljedecem i tako ukrug..
branio sam se od ristovskog citav prvi dio utrke, sve dok nije otisao u box nakon sto me krenuo preticat pred sikanu, ja se prekocio na unutarnjoj pa otklizao preduboko, pa je on skrenuo u mene pa smo i izasli, situacija skoro identicna kao pastor i botas
al taj ristovski totalno fer, definitivno jedan od najvise fer vozaca.. dosta brzi bio i toliko situacija bilo kad sam ja recimo zasro kocenje pa sporo izasao, a on se pripremao za napad, brze napravio zavoj i uspjevao izvest manevre izbjegavanja
sve izvan staze i svaki put je izbjegnuo kontakt.. dok bi me stvarno puno vozaca u tim situacijama naguzilo bar jednom.. svaka cast za lika..
pazi consistency
link
usput kad smo vec spominjali taj wtcc mod, evo i odgovora lika koji radi..

https://www.facebook.com/download/22714 ... an-SET.rar" onclick="window.open(this.href);return false;Magyar Janosh uploaded a file.
Dosta je bilo ... nasladite se malo
Komplet setova za kvali i trku za Suzuka
Volan: 270 stepena
Speed sens: 0%
x axys u controler 1 : 60%
Testirajte i ocekujem komentare
bilo bi prelako sad rec - i told you so, pa necu

eto mans, ako ti ponos dopusta, probaj set, izvrti par krugova pa vidi otprilike kakva vremena ces postic.. ipak si ti najbolje mjerilo pa bi bilo super zanimljivo da uzmes malo vremena i probas..
i da mozda nekako jos u ove 2 utrke uspijemo dostic.. iako mislim da je sad kasno.. mislim da su previse sad pobjegli makedonci..
kimster je obavio svoje i zavrsio drugi, fiore je sfusario := jbga, malo si dosao 5 do 12 pa nije ni cudno..
ja sam imao podij do 4 kruga pred kraja i uspio bi zavrsit 3. da me nisu kostali neki spineri dragocjenih sekunda, jer i da nisam izletio u tom zavoju ne vjerujem da bi uspio minica zadrzat iza sebe 4 kruga jer je toliko brzi.. iako ga je vuksa drzao pun k krugova..
taman bi bilo dovoljno, al kad je najbitnije par situacija i jbga..
primjer - zavrsni dio utrke i ispred promet - 3 vozaca jedan na drugom imaju svoju utrku.. i umjesto da kad dodjem da propuste oni se i dalje bore i moras cekat pol kruga da ih dvojica izleti van staze

al najgore - ulovim wulfa za krug pred zadnju sikanu, izadje frajer i ide prema lijevo, ja mislim ok, vidi me i pusta me da ga prodjem desno, kad ono on skrene u box.. naravno preko mene.. srecom nisam se okrenuo, al nepotrebni dodir i izgubljena cijela ravnica..
il vozim cijelu prvu polovicu utrke bez greske, imao 2 kontakta, al neostecen auto.. i taman kad idem u box, na izlazu iz sikane se netko izvrti, naravno ne vidis ga odmah i ja ga pokupim i zuto krilo.. vec sam pozvao box, vec bio prema boxu i onda morao usporit dodatno dok ne namjestim da ne popravljaju damage i ode opet par sekundi bezveze..
bilo kako bilo, ja zadovoljan utrkom, ionako to 4. mjesto nije bas moje mjesto, al jbga, normalno da mi zao za podijem..
jos mi vuksa pomogao i drzao minica iza sebe, al se nisam uspio odvojit, kad god pobjegnem preko pol sekunde u sektoru oni vrate u sljedecem i tako ukrug..
branio sam se od ristovskog citav prvi dio utrke, sve dok nije otisao u box nakon sto me krenuo preticat pred sikanu, ja se prekocio na unutarnjoj pa otklizao preduboko, pa je on skrenuo u mene pa smo i izasli, situacija skoro identicna kao pastor i botas

pazi consistency

link
usput kad smo vec spominjali taj wtcc mod, evo i odgovora lika koji radi..
gore nego google translateWerst59 my vga in my notebook is going to wrong in july i cant work on this mod but i can bought a new notebook 1 month ago and i work on this ,just very slow becouse i made track convert shadering an texturing (25 track) .
Petra yes this is a grid 2 tc but we know the modell is not all . I have a lot of work on these models shaders physics sounds etc . I made a facelift models in 3ds max from sim bin models looks like seat . But i want to made some seasons in this project the wtcc 2013 season just one .