ma stalno meni taj janosh mirisi ko cale

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Svaka čast tvojoj brzini, ali ovo je ultra ultra bahato. Ti zapravo nikome ne priznaš da je brži od tebe, ti zapravo nikad ne priznaš da griješiš i to je tvoj problem. Ali, kao što je netko gore već napisao: mlad si i proć će te ta faza.Mansell je napisao/la:Kad ja zaostajem za nekim u utrci 1,5 sec po krugu,onda to jako jako smrdi.
Meni je iskreno drago kad on pobijedi i to nema veze sa ovom raspravom. Njegova vožnja koju definitivno cijenim nema veze sa njegovim karakterom.Armanini je napisao/la: pretpostavljam da mozda mislis da netko od nas ima nes protiv tebe i da je nekima drago sto nisi bio najbrzi, ja mogu rec samo za sebe da je to daleko od istine i da ja navijam za tebe, ne samo jer smo u istom timu, vec jer smo si svoji..
ok, vjerojatno marko ne misli takoal ja sam uvjeren da mi svi ostali mislimo tako nekako, osim mozda kimija i fioreta koji su toliko brzi i koji se mogu i s tobom borit pa jasno da ce oni navijat za sebe
Al vi ne dobijete 100l vina koje možete podijeliti. Vi dobijete svaki 200kila grožđa od kojih maksimalno možete dobiti svaki npr. 100litara vina. Ovisno o vašoj sposobnosti da napravite vino ovisi hoće li to biti 50litara ili maksimalnih 100. U ovoj metafori je jedan od vas zadužen za prednji kraj bolida a drugi je stražnji kraj bolida. Omjer ovisi o tome koliko će svaki od vas uspjeti napraviti vina, odnosno gripa.Mansell je napisao/la:Ako ja i Arma dobijemo 100l vina i moramo ga podjeliti pravedno,tj napraviti dobar balans u pijanstvu,onda svako dobije po 50 lit.Ni jedan ne može dobiti 200lit,jer jednostavno toliko vina nemamo .A 1000 ni u snu.U Brnu je neko od 100 litara vina dobio 200(100+100),valjda uz pomoć Svevišnjeg.
niko se ne veseli kad ti gubiš. Ako svi skupa sudjelujemo u nekom timskom prvenstvu i ti nam nosiš najviše bodova, to je već dovoljan razlog da se veselimo tvojim pobjedama. Problem je zapravo daleko od toga, problem je u tome što ti na sve to napišeš takav seljački kretenski odgovor poput ovoga. Probaj pročitat ovo što ti je Cuky napisao još nekoliko puta, možda s vremenom shvatiš kaj zapravo piše...Mansell je napisao/la:Eto nam još jednog koji se veseli,a lijepo sam rekao da ih ima više,ha ha ha,niču ko gljive poslije kiše
Vidiš opet si u krivu...počeo si kao vidc u raspravama po forumu: čim ga pobiju argumentima odmah počne izvrtati što se napisalo samo kako bi još jednom uspio izroniti i udahnuti zraka za novi zaron.Mansell je napisao/la:Eto nam još jednog koji se veseli,a lijepo sam rekao da ih ima više,ha ha ha,niču ko gljive poslije kiše
Cuky je napisao/la:Mans ti šumom, a Arma druomom...ti još ne shvaćaš da pričate o RAZLIČITIM stvarima. Ti pričaš o balansu bolida (over-under), a Arma priča o količini gripa
Lijepo je jednom pričao, još na BBC-u ako se ne varam, Brundle o setupu bolida. Momčadi prvo podese (pričam sad samo o aerodinamičkom downforceu, zanemarujući ovjes) stražnje krilo da tako da imaju zadovoljavajuću količinu gripa i maksimalnu brzinu, a onda podešavaju prednje krilo kako bi postigli balans. Povećavanjem nagiba prednjeg krila (povećavanjem downforcea na njemu) ne gube onaj downforce koji imaju podešen iza, on ostaje isti. Ali se balans pomiče prema naprijed.
opet ti pises malo o jednom malo o drugom..Ni jedan ne može dobiti 200lit,jer jednostavno toliko vina nemamo .
ma kako ne mozes shvatit da stalno pises suprotno..U Brnu je neko od 100 litara vina dobio 200(100+100)
ne, nego ti to mi vec 2 dana pisemo i pokusavamo objasnit.. u tome je cijela prica i u tome je "tajna"..napisao sam da vjerovatno postoji neka caka u setupu
Nikog ja nisam optužio da VARA
? jel ti citas sto pises uopce? kakve paralelne instalacije? dodatno povecavanje gripa? pa sto bi to bilo nego varanje?ili neka paralelna instalacija koja dodatno daje veliki grip
konacno se mozemo slozit,ja samo želim iste uvjete za sve,samo u tom slučaju je moguće fer utrkivanje.
a jel ti pises o janoshu kao vozacu il o janoshu kao organizatoru?a još pred mjesec-dva je utrkivanje na Janoshevom serveru bila komedija
Mansell je napisao/la:I poručujem svim teoretičarima setupa,da ubuduće NE TRAŽE setup od mene.jer ga sigurno neće dobiti.Niti pod razno.Ni u jednom modu.Dovoljno su pametni da ga sami naprave.Ja ču voziti za sebe i za svoj gušt.Kad sam tako loš čovjek,ne zanima me nikakva timska vožnja,jer sa njom samo štetim timu.
Cule,nisi ti ni dio tima ni druga strana.Ti si tu da malo podjebeš,s vremena na vrijeme.Za vožnju svakako nisi,koliko me pamćenje služi,odustao si još kad smo megane vozili,razočaran Janoshevom organizacijom lige.Sad si se pojavio niotkud,da doliješ malo ulja na vatricu,stvarno jadno.Cuky je napisao/la:Mansell je napisao/la:I poručujem svim teoretičarima setupa,da ubuduće NE TRAŽE setup od mene.jer ga sigurno neće dobiti.Niti pod razno.Ni u jednom modu.Dovoljno su pametni da ga sami naprave.Ja ču voziti za sebe i za svoj gušt.Kad sam tako loš čovjek,ne zanima me nikakva timska vožnja,jer sa njom samo štetim timu.
Jednostavno obožavam na kraju rasprava vidjeti ovakve postove...takve reakcije su samo dokaz da je osoba sa kojom raspravljaš shvatila da je u krivu, ali nema hrabrosti i karaktera to priznati pa prebacuje krivnju na drugu stranu.
Mansell je napisao/la:Cule,nisi ti ni dio tima ni druga strana.Ti si tu da malo podjebeš,s vremena na vrijeme.Za vožnju svakako nisi,koliko me pamćenje služi,odustao si još kad smo megane vozili,razočaran Janoshevom organizacijom lige.Sad si se pojavio niotkud,da doliješ malo ulja na vatricu,stvarno jadno.
Ali očekivano od tebe.Nije to prvi puta,da je barem zadnji...
a jeli?Mansell je napisao/la:Ti si tu da malo podjebeš,s vremena na vrijeme.
jer sam glup eto zaštoArmanini je napisao/la:cule zasto se objasnjavas?
nemas potrebe za to..
Tebi pak Arma dok neko veli da je stariji i da vozi trke, buumDa se umiješam jer Arma to voli.
zasto imas dojam da pisem i smatram da ne vara samo zato jer je lik stariji?Ti ne bi ništ sa rezervom uzel, te likove prek neta jer kao nema potrebe da se vara. Ko da nije opće poznato da sve i svatko ima pristup svačemu.
o cemu ti?Voliš dok se raspravlja i izražava i mišljenja i ostala demokratska klišej načela i eto ti onda Mans, izrazil je sumnju koja pada većini na pamet
(Baničević je očito slijedeći zviždač na Janosha kolko sam skužil).
nema kruha od nagadjanja i pretpostavki.. mozes pricat samo o konkretnim stvarima i o onome sto znas..Ko zna kolko je Janosh provjeravao Mansove logove iz prethodnih dvaju liga jer ga je pobjeđival. Misliš da nije imal sumnju da Mans vara? Isto tak i Mans sad o Janoshu, samo je Mans eto to rekel na glas (kaj se tebi sviđa u raspravama).
a?Odma si razapel Mansa radi toga da više ne vozil,
upravo sam odmah reagirao i probao objasnit (al jbga kad je ocito da se nema kome jer nitko ne jebe cut istinu i probat prihvatit sto je u biti na stvari) upravo da se to u korijenu prekine i da se ne dogodi ovo sto se dogodilo nego da budemo vec sljedeci dan svi na sepangu.. al danas su valjda svi toliko osjetljivi i svi se toliko zele pravit pametnima i onda kad tome nema mjesta, umjesto da se razrjesi stvar odmah..I rasplamsal si raspravu
to je stvar do mansa i njegove kulture, jbga nitko nece ostat tiho kad se neki klinjo pocne bahatit nekom u facu i jos pritom misleci i tvrdeci da ima nemaju svi pravo na komentar.. naravno da ce reagirat.. pa pogle ti reagiras na nes sto nis nije upuceno tebi, kamo li nece netko reagirat kad mu se diretkno pocne spustat.. pa daj budi realan..i došlo je do težih riječi,
postaje ovo stvarno pretuzno..jer radi se direktno o napadu na Janosha, tvojeg trenutno Vettela kao u Vidca.
Odma si se razbacal njegovim brojkama i godinama i ne bi ništ tak od nekog nepoznatog uzel sa rezervom. Ponekad si ko srednjoškolka kojoj kažeš da sviraš u bendu pa su gaće već na podu
ma jok.. najmanje me to brine.. naravno da je suprotno..Znam da buš napisal da te u biti zasmetalo to kaj je Mans spominjal odustajanje i da kakav je to sportski duh.
ej vuks, jel ti uopce procitas post il samo ulovis neku rijec i to ti ostane u glavi, a ni neznas u kojem je konktekstu i za sto namjenjena? daj pa ne budi tako los..Ako on vidi da tu ima nepravilnosti, svoje razloge, nema razloga napadati da je to 'balavo' i da ne zaslužuje pobjede...kakva je pak to glupa teorija? .
Njemu to smeta i nek slobodno napusti,
kaj bi trebal pokorno voziti jer s druge strane čiča radi u sim centru i ima xy krugova i kak nekome može i pasti na pamet da vara.
Mansu je to onda očito ispod časti jer misli da mu se Janosh onda očito ruga kolko se ovaj trudi, a zna da ga ne može pobjediti ak možda vara.
[/quote]No, tebi ko da je drago dok nekog našeg tak nekaj muči, a da Janosh izrazi nekaj sličnoga bilo bi ko Helmut Marko na Alguersuarija.
eko ja san uz tebeMansell je napisao/la:Eto,Arma nam se zaljubio,a još pred mjesec-dva je utrkivanje na Janoshevom serveru bila komedija,pravila nikakva,restartanja kako njemu odgovara...koji obrat,da čovjek ne povjeruje.I poručujem svim teoretičarima setupa,da ubuduće NE TRAŽE setup od mene.jer ga sigurno neće dobiti.Niti pod razno.Ni u jednom modu.Dovoljno su pametni da ga sami naprave.Ja ču voziti za sebe i za svoj gušt.Kad sam tako loš čovjek,ne zanima me nikakva timska vožnja,jer sa njom samo štetim timu.
Armanini je napisao/la:......jako dugi post....
kakve imaju veze godine?Muče vas njegove godine pa mu odgovarate sa 'balav',
da.. kako sam i pretpostavi, ne citaju se postovi..Meni je osobno zasmetalo da si tak slijepo stal na Janoshevu stranu.
kakvo crno udruzenje? o cem ti? pa sto je vama u glavi uopce?I još onda udruženje sa MarkoD i Cukyem.
razocaran sam extra da..da prestaješ sa vožnjom tu? da si razočaran kako je sve ispalo?
nemogu prec preko da netko moze ovakvo sto mislit i to jos vuksa i previse me to smeta jer nemogu pojmit da tako nes moze netko napisat za mene..No, tebi ko da je drago dok nekog našeg tak nekaj muči
taj dio me muči radi ovogaNo, tebi ko da je drago dok nekog našeg tak nekaj muči
nemogu prec preko da netko moze ovakvo sto mislit i to jos vuksa i previse me to smeta jer nemogu pojmit da tako nes moze netko napisat za mene..
I da, jesi ti svjedočio tome ubrzavanju, ali po meni si nekorektno reagirao na Mansovu sumnju.Armanini je napisao/la:
Iskreno, ako tako loše podnosiš poraze ne zaslužuješ ni pobjede
hehe, dobro sroceno i ja bi potpisao da mislim da mansu smeta sto nije najbrzi..
al njega mislim brine mogucnost tog nekakvog varanja i ta sumnja ga izjeda