Simulacije vožnje

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori

Koju igru bi željeli da koristimo za ponovno okupljanje F1-HRacing ekipe? (moguće više izbora)

rFactor
6
25%
rFactor 2
4
17%
Race 07
3
13%
RaceRoom Racing Experience
3
13%
GTR2
2
8%
Automobilista
5
21%
Project CARS
0
Nema glasova.
Project CARS 2
1
4%

Ukupno glasova: 24

Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Re: Simulacije vožnje

Post Postao/la Armanini »

veceras startamo konacno..

smo svi nazocni? :)
rFactor F1 HR server Info
slika
Haris KTM
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la Haris KTM »

F1 stare generacije je nesto sto ja jedino od F1 volim voziti, razne auto modove vozim takodjer ali opet wheel mora biti historic :-))

evo josh nesto za Harraino al uvce :-))

http://www.bsimracing.com/rfactor-the-v ... 2023026403
slika
Mansell
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Mansell »

Nismo se bas proslavili na Brnu, al svejedno je Janoshova brzina u najmanju ruku sumnjiva. Zasto? Zato jer su neki naucili vozit preko noci, a drugi zaboravili. Komotno sam mogao bit 2., al sam se okrenuo 2 puta. Prvi put me Monster dekoncentrirao kad je zblokirao kotac preda mnom, a drugi put(u istom krugu) me skroz neocekivano okrenulo u posljednjem S zavoju. Mislite li vi da je njegova brzina normalna il se radi o nekoj muljazi? :doubt:
Ako ce bit tako veliki razmaci i u sljedecoj utrci, ja odustajem od ovog jer to postaje jedna velika komedija, a ja ne zelim bit dio toga.
F1 FSONE 2009 DELO RACING LEAGUE CHAMP
HISTORIC GTC 2011 F1-HR LEAGUE CHAMP
Mercedes-Benz 190E Cup Legends 2012 F1-HR LEAGUE CHAMP
F3000 2013 F1-HR LEAGUE CHAMP
Race of Champions 2014 BSR LEAGUE CHAMP
Vuksa_KC
Veteran
Veteran

Post Postao/la Vuksa_KC »

Ja sam imal dva spina svojom greškom i dva radi fajta. Sve u svemu, svi se dosta spinaju i lako se dođe u top 10. Mislim, bar meni to podvig pošto loše kvale imam u pravilu.
A Janosh je nešto posebno nabrijan na osvajanje prvenstva.
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

ma to garant Vettel vozi a Newey mu je slozio bolid :biggrin:
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Vuksa_KC
Veteran
Veteran

Pa da, varanje xD...moramo pazit da nas Vidc i tu ne namiriši da nešt protiv Vettela imamo xD
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

pojili bimo ga zato ne dojde tu :D
slika
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

Mah, totalni fail jučer. Odvozio sam hrpetinu krugova na tom brnu, odlično se pripremio, odvozio dobre kvale, startam iz prvog reda.... i onda se izvrtim i zabijem u zid u drugom krugu. :roll: #-o
Nevjerojatno kako mi je bio nestabilan bolid kad je imao više goriva, uopce nisam radio poseban setup za race jer sam mislio da ce i ovaj sa kvala bit dobar, al nije bio...
Al vidim sad, i vi ostali ste se vrtili...
Ja bi čak i nastavio al mi je bolid bio skroz razbijen, nisam ni mogao doc do boksa...

@Mansell - da, i meni je malo sumnjiva ta janoseva brzina... ajd da je brži desetinku dvije po krugu, al sekundu, malo previše...
al ne vjerujem da je riječ o nekakvoj muljazi, prije da je našao neku caku u setupu...
mans, 3. mjesto nije loše s obzirom na sve, i vuksa 7., nice
jest da su makedonci osvojili 48, a mi 27 al vratit cemo mi to brzo. :)

arma, antisa, sta je s vama bilo?
slika
Antimon
Navijam za: Kimi Webber

Post Postao/la Antimon »

isti slučaj kao i kod tebe... sa gorivom totalno drugi auto, zadnji kraj je bježao kao lud. šteta, baš sam počeo uživati u kvalama i treningu, bolid je letio u zavoj...odličan grip na prednjem dijelu. preživio sam prvi zavoj ali u idućih par krugova tri četri puta se okrenuo pao negdje na 17. mjesto vozio se iza vukse i još jednog lika, počeo voziti malo žešče i eto me u zadnjem zavoju, pirueta i kraj. šteta
Vuksa_KC
Veteran
Veteran

A ja baš pratio chat i netko nekome rekel 'idi probaj odovoziti koji krug sa punim tankom da vidiš kolko se bolid drukčije ponaša' tak nešt u tom stilu je neko napisal. Onda sam i ja išel baš probat da vidim i fakat je trebalo laganije voziti radi tanka pa sam imal blaža kočenja prvih par krugova. No, spinal sam se radi drugih na početku i jednom jer sam mislil da je bolid 'proradil' kak treba nakon tih par početnih krugova na početku pa sam pretjeral u prvom zavoju sa kasnim kočenjem, tak da mi svejedno kaj sam pazil -.-
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

ajde lakse mi je sad kad ste svi "fejlali" :)

kvale su me namucile, 2 najbrza kruga i connection lost.. prvi mi je pisalo da je zabiljezen, vratim se na server kad ono vremena nema..
al ajd.. uspio sam svejedno odvozit taman gdje mi je i mjesto..

start famozan, sve super sve 5, bio na pravoj strani za prvi zavoj, presao minica, imao dobar speed, al damn.. nisam htio pustat gas da ne izgubim slip i da me iza ne drze, drzao se skroz izvana, nisam znao dal je desno pored koji bolid.. i ma vec sam skoro izasao a zadnji kraj je poceo obilazit.. i nije problem neki u prvom inace smirit i uhvatit, al je kad ne racunas na gorivo.. i prvi zavoj spin, nicim izazvan :(
uspio sam se okrenut za 360 i ne taknut bolid nigdje.. no to me bacilo na kraj grida.. no big deal jer znam da ce svi ispred imat spin i da nece bit veliki problem ulovit ispred kolonu jer ce vozit sporije nego ja koji cu imat praznu stazu..
i sve je islo po planu do sljedeceg kruga i prvog zavoja :D tad mi otpalo krilo, morao sam po sestru u 10 i pol pa sam otisao..

sve u svemu.. skroz noobski, al sta je tu je..

šteta, baš sam počeo uživati u kvalama i treningu, bolid je letio u zavoj...odličan grip na prednjem dijelu
hehe to je kimijev setup :)
ista stvar i kod mene..
Mislite li vi da je njegova brzina normalna il se radi o nekoj muljazi? :doubt:
janosh je odvozio 500 krugova, ja sam bio prilicno cesto na serveru i znam da se postepeno ubrzavao.. znam kad je vozio niskih 41, promjenio nesto na setupu i prosao zadnji zavoj 203 kmh i rekao da je sad siguran da je moguce 40.. nije trebalo dugo da probije..

uostalom ima video kruga pa se covjek moze sam prosudit..
Ako ce bit tako veliki razmaci i u sljedecoj utrci, ja odustajem od ovog jer to postaje jedna velika komedija, a ja ne zelim bit dio toga.
nebi ovo ni komentirao, al rec da je komedija jer je neki tamo lik bio brzi na jednoj stazi je malo balavo, lik koji vozi simulacije godinama, okusio prave utrke, posao mu je u sim centru, vozi po 500 krugova pripreme, igra se po fkng cijeli dan sa setupom..
slika
MarkoD
Navijam za: Kimi

Post Postao/la MarkoD »

Mansell je napisao/la: Ako ce bit tako veliki razmaci i u sljedecoj utrci, ja odustajem od ovog jer to postaje jedna velika komedija, a ja ne zelim bit dio toga.
Iskreno, ako tako loše podnosiš poraze ne zaslužuješ ni pobjede
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

pozz ekipa, jeste živi?
...nisam pratio temu dugo dugo, tu i tamo kad sam imao malo vremena sam bacio oko ali nisam uspio pohvatat šta se vozi.
(vidio sam da se nešto vozilo na ringu?)

pratio sam ostale portale i stranice šta ima novo u svjetu simulacija tako da nisam off kako možda mislite :jezik:

Ja sam gotov sa sezonom bio prošli tjedan, sad još malo odmaram pa bi mogao sljedeći tjedan nakon dugo dugo počet opet malo vozit ako proradi moj stari volan koji stvarno zaslužuje poštenu zamjenu i koju će napokon dobit vjerojatno već ovaj mjesec.

Ispišite malo mod i šta se vozi pa ću kroz par dana pokušat pohvatat konce :)
slika
Vuksa_KC
Veteran
Veteran

http://youtu.be/QHotS-B8qLg?t=50s

A inbox :<>

Propustio si epic kart fight na Preluku :D
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Vuksa_KC je napisao/la:http://youtu.be/QHotS-B8qLg?t=50s

haha, Pisak car!

ima još kocki samo se ne mogu sjetit di sve :)
http://www.youtube.com/watch?v=4MALCnDv ... lpage#t=59" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.youtube.com/watch?v=VMt7cJbQ ... lpage#t=30" onclick="window.open(this.href);return false;

vidio sam inbox ali nisam mogao taj dan nigdje osim na poso :)
slika
Vuksa_KC
Veteran
Veteran

Jooj, ne Gibonni, nemoj mi zgadit taj auto :D
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

molim??? tko to ruzno o gibotu?? nemoj da ti u koprivnicu dodjem pa te naucim da je on nas br1 pevac..
ajd da o bilo kome drugome nes ruzno sa te nase bajne estrade, al za gibota necu da cujem ni jednu ruznu.. gospodin covjek..

nego.. cale? tko je taj :D

dobro vam traje ta sezona :)

server nam istekao, nismo ga obnovili pa vec neko vrijeme ne vozimo, osim taj nations cup sad sa f3..
taman ces nam sad super doc :)

nego.. janosh je napisao pred koji dan da je ovo vjerojatno zadnje sto se vozi na serveru, valjda vise nece bit servera..

ja nikako da se popnem na stolicu i uzmem pass da udjem u ruter i otvorim portove, al danas/sutra cu definitivno pa mozemo vozit sto god..
naravno, mozemo i obnovit server ako budemo htjeli, mozda kad zavrsi ova liga..

taj vrazji touring od frontlinea nikako da izadje, al svako malo nabaci koju sliku pa ce to valjda u nekoj buducnosti i izac..
slika
Vuksa_KC
Veteran
Veteran

Ma daj bokte, lik 20 godina piva kak je nije vridan i kleči na kolenima pred njon, tetkica i pol xD.
Trebaš slušat prave stvari u kojima su za sve nevolje žene krive...poput Miše ili Vlade Kalembera :P

Daj taj touring mod^^
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

ahaa.. kuzim kuzim..
jer kao ne klecimo pred zenama.. love is tough i gibo to zna :=

miso je seljober i on bi i zaljepio jednu ako treba.. gibo je lover :)

jbga, znam da ti volis vise pjesmuljke o nekoj hrani :D

neznam.. meni osobno lyricsi nisu nikad bili bitni.. obzirom da ne slusam apsolutno nis nase (osim zivog blata :P) ne obracam puno paznje nikad na text.. a obzirom da slusam muziku, a ne pjesme, moze pjevat o cemu god oce, sve dok iza prase i dok lik ima glas..

da budem iskren, novije od gibota nisam cuo prakticki nis, al sam odrastao na gibotu i pjevali smo ga u osnovnoj svaki dan ko malo ludi, na svakoj pauzi izmedju satova jednu pjesmu :) good times.. gibo - vatrogasci - bajaga.. kombinacija i pol..

nego nebitno svidjaju li ti se pjesme il ne, gibo je prakticki nas jedini pjevac koji je cistog obraza i koji nije nimalo isfoliran.. i samo zato moras respektirat lika..

kalmber.. i o njemu sve najbolje :)

http://f1classic.your-talk.com/t13448p2 ... =frontline" onclick="window.open(this.href);return false;

link za "tech preview"..
http://frontlinedigital.wordpress.com/2 ... available/" onclick="window.open(this.href);return false;
mislim da je samo bimer unutra.. ja skinuo, al nisam probao jer je zapakiran kao cijela igra bez .exe od rfactora pa mi se nije dalo prebacivat..

http://www.servimg.com/image_preview.ph ... u=16929639" onclick="window.open(this.href);return false;

and.. :)

http://www.servimg.com/image_preview.ph ... u=16929639" onclick="window.open(this.href);return false;
slika
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

Ćale od Lewisa je napisao/la:
Vuksa_KC je napisao/la:http://youtu.be/QHotS-B8qLg?t=50s

haha, Pisak car!

ima još kocki samo se ne mogu sjetit di sve :)
http://www.youtube.com/watch?v=4MALCnDv ... lpage#t=59" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.youtube.com/watch?v=VMt7cJbQ ... lpage#t=30" onclick="window.open(this.href);return false;

vidio sam inbox ali nisam mogao taj dan nigdje osim na poso :)
hoooooo di si ćale ,cilo leto điran po labin i nigder nikakova kockica da se vrti oko kruzneg toka ili tako ča :biggrin: a ben ko on pocne peljat moren i ja peljat :D
slika
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

F1NAC je napisao/la:
hoooooo di si ćale ,cilo leto điran po labin i nigder nikakova kockica da se vrti oko kruzneg toka ili tako ča :biggrin: a ben ko on pocne peljat moren i ja peljat :D
niman više onu kocku, u labinu je još vajk ali drugi tip pelje. Drugu kocku iman sad :)

naravno da moraš i ti počnet peljat, ne moren samo ja branit boje istre jer previše ih je iz središnje hr :)
slika
Vuksa_KC
Veteran
Veteran

Lol wut, tamo vas je 6 ili kolko panjina ako uzmeš kvarner, nas je tu 3,4 :)
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

Vuksa_KC je napisao/la:Lol wut, tamo vas je 6 ili kolko panjina ako uzmeš kvarner, nas je tu 3,4 :)
kvarner smrdi, ti nisu naši :D
slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

tocno, naucite se vise da opatija i rijeka nisu istra :)

vrlo je jednostavna dioba krajeva - dijeli ih "samo" jedna od nasih najvecih planina.. sve preko su ludi istrijani, sve s ove bande su neutralni kvarnerani il liburni il nemam pojma kako se zovemo :)

za vuksu mi nije cudno, jer znam da je njima tamo sve na moru sto nije dalmacija istra..
jos se sjecam kad sam znao ko klinac ic sa starcima kod bake u vuksin kraj i uvijek kad smo dosli - "i? kak je dole u istri?" odgovor mi bio uvijek isti - nemam pojma, ne vidi se preko ucke nis..
slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Iskreno, ako tako loše podnosiš poraze ne zaslužuješ ni pobjede
hehe, dobro sroceno i ja bi potpisao da mislim da mansu smeta sto nije najbrzi..
al njega mislim brine mogucnost tog nekakvog varanja i ta sumnja ga izjeda :)

"mozda" se u ovom krije tajna ;)
online + offline kaze

slika
slika
Odgovori