@napalm, kolko je to bez premca
Komentatori i prijenosi utrka
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Slash
- Veteran

- Ja sam: Vozač
- Navijam za: utrkivanje
Re: Komentatori i prijenosi utrka
A ček, ovo 100 EUR godišnje, pa to i nije tolko. Dakle ak čopiš receiver, dalje ti ispada cijena nekih 65 kn mjesečno?
?
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- Cuky
- Moderator

- Navijam za: Ferrari
ali postoji i SkyF1 online i SkyF1 to go (pokazuju to prije svake utrke, treninga, kvalifikacija...), tj. možeš gledat i preko neta na kompu/laptopu...
http://www.sky.com/shop/offers/start-of ... rts_toptab" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.sky.com/shop/offers/start-of ... rts_toptab" onclick="window.open(this.href);return false;
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- Slash
- Veteran

Da, al po tom pitanju sam nekak skeptičan. Ak mi je kvaliteta mrvu bolja neg na streamu, onda mi se ne isplati davat 100 kn ili kolko već mjesečno...Cuky je napisao/la:ali postoji i SkyF1 online i SkyF1 to go (pokazuju to prije svake utrke, treninga, kvalifikacija...), tj. možeš gledat i preko neta na kompu/laptopu...
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- Cuky
- Moderator

neznam jesi li gledao koji puta BBC na njihovom pravom službenom online playeru...slika je kvalitete koliko može podnijeti tvoja mreža...znači samo o tebi ovisi kvaliteta. A vjeruj mi, gledao sam tamo 2010., puno je kvalitetniji i zvuk i slika nego na ovim streamovima što hvatamo Sky
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- speedy56
- Legenda

- Navijam za: FAlonso ALotterer
Ne kužim ovo sa Skyem. Jesi mislio na ovaj njihov Sky Go?
Mislim, ali nisam siguran, da se za to mora imati UK adresa jer sam nešto s time na početku godine kemijao i koliko se sjećam, trebala je Uk adresa, i trebao je već postojeći Sky račun, pretpostavljam račun s kojim se regaju na Sky box ili što već.
Znam samo da me taj Sky toliko zmota da to nije normalno
Mislim, ali nisam siguran, da se za to mora imati UK adresa jer sam nešto s time na početku godine kemijao i koliko se sjećam, trebala je Uk adresa, i trebao je već postojeći Sky račun, pretpostavljam račun s kojim se regaju na Sky box ili što već.
Znam samo da me taj Sky toliko zmota da to nije normalno

- F1NAC
- Moderator

- Navijam za: Scuderia Ferrari
Mladenov odgovor na moj komentar u kojem sam ga pitao sto je zapravo bilo spektakularno u prvom krugu

koji likMJ je napisao/la: Ne najspektakularniji start, nego prvi krug, majstore. Da je ovo što smo vidjeli lako i jednostavno, gledali bismo to svaka dva tjedna.
Nije ovo za Vas.Ali, za Vas to niti ne pišem.

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- speedy56
- Legenda

Napisao bih nešto, ali jednostavno nije vrijedan toga.
Samo bih ga htio pitati kakav je to bio prvi krug u Doningtonu ´93. ili (ako tražimo prvi krug iz doba KERS-a) Alonsov iz Barce ove godine...

Samo bih ga htio pitati kakav je to bio prvi krug u Doningtonu ´93. ili (ako tražimo prvi krug iz doba KERS-a) Alonsov iz Barce ove godine...

- F1NAC
- Moderator

pitali su ga za donnington i taj čovjek uvijek daje neke neodređene odgovore tipospeedy56 je napisao/la:Napisao bih nešto, ali jednostavno nije vrijedan toga.
(ovo je za donnington)
i onda mu jos neko potvrdi da nije bilo nis tako spektakularno i opet neki neobjasnjivi odgovorJoj narode, pa kud vi mislite stići uz takvu površnost?
Rekao sam ˝jedan od najspektakularnijih…˝, nisam li?
Nakon što odete u Spa i odgledate svoju prvu F1 utrku tamo, s pozicije uz stazu u Eau Rougeu, onda se javite s modificiranim mišljenjem.

- Armanini
- Svjetski prvak

hahaha koji mulac.. pa ovaj se spusti nize nego neki klinci na forumima il fbu..
dakle ako nisi bio na spa i da ti je to bila prva utrka i da stojis uz eau onda nemas pravo glasa..
al ne cudim se ja njemu, on je takav kakav je, iskompleksiran i djetinjast, ja se cudim svima vama koji mu posjecujete stranicu ucestalo i zaradjujete mu kintu dve..
ja stranice koje ne volim ili ljude koje ne volim iz principa necu nikad kliknut..
dakle ako nisi bio na spa i da ti je to bila prva utrka i da stojis uz eau onda nemas pravo glasa..
al ne cudim se ja njemu, on je takav kakav je, iskompleksiran i djetinjast, ja se cudim svima vama koji mu posjecujete stranicu ucestalo i zaradjujete mu kintu dve..
ja stranice koje ne volim ili ljude koje ne volim iz principa necu nikad kliknut..
- Dodi_napalm
- Rezervni vozač

- Navijam za: Schumachera
pa cca. 20 kn mjesečno - 240 godišnje.. kvalitetom vrlo zadovoljan.Slash je napisao/la:A ček, ovo 100 EUR godišnje, pa to i nije tolko. Dakle ak čopiš receiver, dalje ti ispada cijena nekih 65 kn mjesečno?
@napalm, kolko je to bez premca?
oprema:
reciver dreambox s njuškala - 400 kn
Tanjur i lnb s njuškala - 150 kn
ukupno 790 kn
jedan je gazda F1 - Schumy
NEVER GIVE UP, NEVER SURRENDER !!!

- Slash
- Veteran

Jbt, 20 kn mjesečno pa to je praktički besplatno
.
I sve radi nema trzanja, delay-a, magljenja, crnjenja i inog na što smo naviknuti u našim prijenosima?
I sve radi nema trzanja, delay-a, magljenja, crnjenja i inog na što smo naviknuti u našim prijenosima?
- Armanini
- Svjetski prvak

- Dodi_napalm
- Rezervni vozač

- Navijam za: Schumachera
može ako upikneš satelitsku karticu u komp (Skystar 2 ili još bolje Skystar HD).. no i dalje trebaš tanjur na krovu 
slash nema nišeg takvog.. trzne na sekundu ponekad ali ništ strašno, doduše HD kanali malo češće ali i to je u granicama normale..
Dobit ćeš prije nego se odlučiš test linije za reciver na dan dva pa probaš kak ti radi i ako si zadovoljan to je to, ako nisi nikom ništa.
slash nema nišeg takvog.. trzne na sekundu ponekad ali ništ strašno, doduše HD kanali malo češće ali i to je u granicama normale..
Dobit ćeš prije nego se odlučiš test linije za reciver na dan dva pa probaš kak ti radi i ako si zadovoljan to je to, ako nisi nikom ništa.
jedan je gazda F1 - Schumy

- F1NAC
- Moderator

vau di se to moze nabavit ?Dodi_napalm je napisao/la:može ako upikneš satelitsku karticu u komp (Skystar 2 ili još bolje Skystar HD).. no i dalje trebaš tanjur na krovu

- Domi
- Profesionalni vozač

- Navijam za: Schumacher - Kimi
I dalje ništa od prijenosa na SPTV.
http://www.gp1.hr/nema-emitiranja-utrke ... z-italije/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.gp1.hr/nema-emitiranja-utrke ... z-italije/" onclick="window.open(this.href);return false;
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
-
zizi
- Test vozač

- Navijam za: Nikoga
gdje gledate slo2. našao sam na satelitu, ali je f1 kodirana.
"Oh well, only cowboys stay in tune, anyway." JMH
You know we're sitting on four million pounds of fuel, one nuclear weapon and a thing that has 270,000 moving parts built by the lowest bidder. Makes you feel good, doesn't it? - Rockhound, Armageddon
You know we're sitting on four million pounds of fuel, one nuclear weapon and a thing that has 270,000 moving parts built by the lowest bidder. Makes you feel good, doesn't it? - Rockhound, Armageddon
- F1NAC
- Moderator

Nemoj ocekivat od njih nis do kraja sezone,Domi je napisao/la:I dalje ništa od prijenosa na SPTV.![]()

-
dmarijon
- Legenda

Zašto ne? Ako nekim čudom pare i vrate dugove... 
Samo neka se trkaju.
-
Chuck Norris
- Veteran

- Navijam za: Fernando Alonso
Sportska televizija - SPTV
5 minutes ago
Drage gledateljice i gledatelji, vezano za Vaše upite oko prijenosa Formule 1. Podsjećamo Vas kako je SPTV još 29. srpnja zbog loše kvalitete slike i zvuka, neozbiljnosti Kreator-a prema organiziranju ovoga TV događaja te popratne emisije odlučio zbog svojih gledatelja prekinuti suradnju sa istim. Korak dalje, mogli ste primijetiti kako je Kreator čini se izgubio prava prijenosa F1 obzirom prošla, niti ova utrka neće biti emitirana niti na jednoj, pa tako niti na Kreator TV platformi. Iskreno žalimo zbog ovoga i vjerujemo kako ovo ne ide na ruku niti jednoj strani, a najmanje gledateljima.
...put u raj nije posut ružama...
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.

- Navijam za: McLaren
SPTV:
VEZANO ZA UPITE OKO PRIJENOSA F1: Sportska televizija je s vlasnikom prava za Hrvatsku, tvrtkom Kreator, raskinula ugovor jer Kreator od kad je preuzeo na sebe proizvodnju emisije i prijenosa, u svojem studiju u Jastrebarskom, nije SPTVu isporučio kvalitetan signal. Čak dapače, Kreator grupa nam je umjesto tzv čiste trase prijenosa poslala signal druge TV kuće, čime su prekršili ugovor, a nas doveli u situaciju da se opravdavamo, ni krivi ni dužni. Raskidom ugovora oštetili smo naše gledatelje, ali nikako drukčije nismo mogli postupiti, jer bismo nastavkom suradnje s Kreatorom riskirali ogromne financijske kazne.

- speedy56
- Legenda

Ova slika me iznenadila:

Sigurno je slikana u zadnjih nekoliko dana jer vidite da je raspored garaža Red Bull - Ferrari - McLaren.

Sigurno je slikana u zadnjih nekoliko dana jer vidite da je raspored garaža Red Bull - Ferrari - McLaren.

- Kenny
- Legenda

- Navijam za: Williams i MS
Nerazumijem šta je neobično na slici

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja
- speedy56
- Legenda

- Slash
- Veteran

boli ga kifla, pobro je lovu pa može putovat na utrke, to kaj drugi ne mogu gledat...ha! bože moj.
- speedy56
- Legenda

... ali to nije sve! Ako nazovete odmah dobit ćete odlazak na utrku za vaše najdraže prijatelje iz redakcije GP1.hr!
http://www.gp1.hr/sve-je-spremno-za-show/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.gp1.hr/sve-je-spremno-za-show/" onclick="window.open(this.href);return false;