A pazi slike... ja umiremArmanini je napisao/la:ja bio siguran to negdje u japanu, kad ono rusia..
no comment

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
A pazi slike... ja umiremArmanini je napisao/la:ja bio siguran to negdje u japanu, kad ono rusia..
no comment
...Tulij~uni - kaj bouš...zgyever za jyekötiDani je napisao/la:Ma treba njima one iz Bednje dovesti.
Toon je napisao/la:...Tulij~uni - kaj bouš...zgyever za jyekötiDani je napisao/la:Ma treba njima one iz Bednje dovesti.![]()
NUJLIJEPŠI KEMAUČEK SVIETO!
BEDNJO SU BREŠČECI , BEDNJO SU DÄLČECI
ČUĆA , PUROUNI GIZDAUVI
BEDNJO JA MUMICO, ÄČEK I HIŽICO
TÜJ SU PEJDAUŠI PRAUVI
BEDNJO JA DEČEC ŠTARI PEPIEVO
FUČKO I TOUNCO NE POŠE
BEDNJO JA PUCO ŠTARU SUM VÖLJEL
I PÄRVE KUŠUVUNJA NOŠE
BEDNJO MO DULJEKE SI TEI
NIESUM TA VIDEL NE LIJETO
BILO SI , ESTAULO BOUŠ
NUJLIJEPŠI KEMAUČEK SVIJETO
BEDNJO JA TÄRSEK ŠTARI DEZRIEVO
NED ŽELIMEREM SOUNCE DO ZIDA
BEDNJO JA VINSKO KOPLICO FINO
ŠTARO NUM DOUŠU ZEGRIJA
BEDNJO KOK BIELO JA MLODENKO V MIEGLE
V NEDELJU DO K MEŠI SA IDA
BEDNJOUNČUN JA MÄRTI I BÖG NOŠ NEBASKI
ŠTARI ED ZLAU NOS VÜGIJBLJA
hmpf, čemu te gumene naprave. siguran sam da bi se javilo puno dragovoljaca koji bi besplatno ponudili svoje "negumene" miloklize
Dani je napisao/la:Je, a kaj ak zahebe? Ode milokliz. Znaš onaj vic sa Fatom i Honoluluom.
Nije. Fata nije znala pušiti pa je pitala svoju prijateljicu kako da to napravi jer njen Mujo to jako želi.zizi je napisao/la:Dani je napisao/la:Je, a kaj ak zahebe? Ode milokliz. Znaš onaj vic sa Fatom i Honoluluom.
je li to nešto kao:
evo mujo, prišio sam ti ga. čak se vidi i tetovaža. piše lu
a mujo u plač: ali doktore, pisalo je honolulu
definitivno, odlicno su skinuli i hunta i laudu, cak se cuje i walkerov glas kad komentira ili valjda lik ima jednak glasspeedy56 je napisao/la:Ja možda u ponedjeljak otiđem pogledati.
Malo samo po internetu čitao komentare/reviewe i zaključak gotovo svih je, jednom riječju - vrh.