Pa smeće sigurno nije. Samo ga treba malo dotjerati.
kazem opcenito, jer nitko nije rekao da je smece.. ako se ne varam novinari su razapeli izjavu kad je rekao da bi mu zelja (za rodjendan il koji vec vrag) bila vozit vettlov bolid odnosno druga da su oni prespori..
Sve to može reći i samo svom timu i ekipi.
zasto? ako imaju odnos s javnosti zasto nemoze podjelit i negativne stvari? dapace, sve te rijetke izjave koje su realne i nisu one uobicajene "momci doma u tvornici rade punom parom, idemo utrku po utrku, blabla" ja volim cut.. puno radje nego uobicajene pripremljene i uvijek ist izjave..
Ništa neće dobiti ako to novinarima priča i samo gorčinu širi. I nelagodnu atmosferu u ekipi.
od kud vam ta ideja da te izjave sire neku gorcinu i nelagodnu atmosferu u ekipi? ah da, iz medija

ma taman posla da se itko u ferrariju il bilo kojem timu zamara takvim nebitnim stvarima i da to utjece na bilo sta..
Ekipi koja gla plaća milione godišnje
? mislis ekipa koja ga ne placa ni centa godisnje? a kojoj je on donio sva 2. mjesta, "borbe" za 2. mjesto u vozackom i brrrrdo para?
i zbog kojeg je taj ferrari skupio toliko podija, bodova i pobjeda?
u slucaju alonsa i ferrarija, alonso je napravio vise nego sama mocad.. iako je to bedasto za rec..
i zato ima svako pravo ocrnit bolid i tim ako oce.. po meni ofc..
neznam kako to vi gledate na te pizdarije, kad nakon svake utrke pol vozaca izjavi kako im je bolid prespor i da trebaju puno radit da dostignu direktne im konkurente..
buttona bi valjda razapeli jer on vec 2 godine ima iste izjave, redovno komentirajuci kako je bolid los..
il su to dvostruka mjerila kod vas kao i kod medija? kao sto vam je sam alonso rekao - "kimi is not going, is funny, i'm not going, is this and that"
jasno mi je da se takvim vozacima koji vam nisu dragi docekaju takve sitnice koje se razvlace i izokrecu 3x, al to mi je malo bezveze..
kao kad je nedavno netko poceo srat po vettlu jer si je obojao kosu.. ma

koliko god bio iritantan il ne, o tome mogu samo babe kokodakat
i koja mu uz to često kao obitelj.
eh sad :=
U svaki bolid je uloženo mnogo nečijeg rada i truda e sad što nije najbolji, možda zato što su drugi imali bolje i veće resurse
kakve to veze ima s ferrarijem?
a neciji trud i rad? mislis njihov posao?
najspori bolid u F1 je MNOOOOOGOOOO brz, vjerujte.
ni to nema veze s nicim

pa ne trkaju se najsporiji f1 bolidi s recimo gp2 (srecom za njih da ne

da se moze rec da su brzi..
stvari se gledaju u okviru u kojem su..
i recimo 2009 ferrari je ne kanta.. nego poklopac od kante.. il merc zadnjih godina.. kanta.. il mcm ove godine - kanta ona mala uz klupicu u parku..