Fernando Alonso [#14]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Barry
- Test vozač
- Navijam za: Ferrari
Re: Fernando Alonso
Kimi Raikkonen: "I’m not interested in what people think about me. I’m not Michael Schumacher."
- Cuky
- Moderator
- Ja sam: Vozač
ja stvarno ne vidim što je toliko maestralno u tom pretjecanju da se već 3 dana hvali na sva zvona....Hamilton je kiksao u 1. zavoju i to je pustilo Alonsa naprijed...dalje nije nikakvo znanje ili maestralna vožnja nego setup Ferrarija koji je omogućio da i bez DRS-a bude jednako brz kao Mercedes sa DRS-om
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- speedy56
- Legenda
- Navijam za: FAlonso ALotterer
Tko kaže da je maestralno?Cuky je napisao/la:ja stvarno ne vidim što je toliko maestralno u tom pretjecanju da se već 3 dana hvali na sva zvona

- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
pa nije maestralno i hamilton nije kiksao, probao je isfurat ono isto kao i u kanadi, ne vidim neki lock up a i znao je da ako ide prvi kroz drs zonu da ce bit kao glineni golub na nišanu pa je probao pustit da on ima DRS i ocito mu nije uspiloCuky je napisao/la:ja stvarno ne vidim što je toliko maestralno u tom pretjecanju da se već 3 dana hvali na sva zvona....Hamilton je kiksao u 1. zavoju i to je pustilo Alonsa naprijed...dalje nije nikakvo znanje ili maestralna vožnja nego setup Ferrarija koji je omogućio da i bez DRS-a bude jednako brz kao Mercedes sa DRS-om

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- FerrariF1
- Početnik
- Navijam za: Ferrari - RAI - HAM
ALO je dobar driver ali brate je veliki peh , kako je dosao nista se nije osvojilo. Hajde ti se vrati u Lotus ( Renault ) jel ako ostanes nece Ferrari jos 15g nista osvojiti. Jos je i massu unazadio pa jadnik nezna gdje udara
Hvala MSC i RAI sto su Ferrari F1 Team drzali u vrhu
- speedy56
- Legenda
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Koji kralj jbt...FerrariF1 je napisao/la:ALO je dobar driver ali brate je veliki peh , kako je dosao nista se nije osvojilo. Hajde ti se vrati u Lotus ( Renault ) jel ako ostanes nece Ferrari jos 15g nista osvojiti. Jos je i massu unazadio pa jadnik nezna gdje udara

Alonsista hasta la muerte..
- Schumy.d
- Legenda
Nije maestralno, samo je zanimljiv taj top speed Ferrarija.Cuky je napisao/la:ja stvarno ne vidim što je toliko maestralno u tom pretjecanju da se već 3 dana hvali na sva zvona....Hamilton je kiksao u 1. zavoju i to je pustilo Alonsa naprijed...dalje nije nikakvo znanje ili maestralna vožnja nego setup Ferrarija koji je omogućio da i bez DRS-a bude jednako brz kao Mercedes sa DRS-om
A Lewis nije kiksao u prvom zavoju, ono je namjerno napravio. Čak je i sam to izjavio. A ima i logike.

-
- Legenda
Ja još ne vjerujem da ozbiljno to piše. Mislim da je zajebantAlonso-champ je napisao/la:Koji kralj jbt...FerrariF1 je napisao/la:ALO je dobar driver ali brate je veliki peh , kako je dosao nista se nije osvojilo. Hajde ti se vrati u Lotus ( Renault ) jel ako ostanes nece Ferrari jos 15g nista osvojiti. Jos je i massu unazadio pa jadnik nezna gdje udara

Samo neka se trkaju.
- vidc
- Veteran
-
- Veteran
To je stara slika,jos iz 2010,ako se ne varam,al zanimljiva svakako...
- speedy56
- Legenda
Da, iz 2010. 2011. su imali novi logo.
Slika je iz Catalunye. Vidi se po tribini i po fotografovim leđima.
Slika je iz Catalunye. Vidi se po tribini i po fotografovim leđima.

- FerrariF1
- Početnik
- Navijam za: Ferrari - RAI - HAM
Nisam kolega z... nego realno pisem ono sto mislim , pa zar nije tako? Veliki sam fan Ferrari_a vec 25g.dmarijon je napisao/la:Ja još ne vjerujem da ozbiljno to piše. Mislim da je zajebantAlonso-champ je napisao/la:Koji kralj jbt...FerrariF1 je napisao/la:ALO je dobar driver ali brate je veliki peh , kako je dosao nista se nije osvojilo. Hajde ti se vrati u Lotus ( Renault ) jel ako ostanes nece Ferrari jos 15g nista osvojiti. Jos je i massu unazadio pa jadnik nezna gdje udara
6. godina nista se nije desilo samo se vrte sa istom pricom svake sezone! Do kada ?
Hvala MSC i RAI sto su Ferrari F1 Team drzali u vrhu
-
- Veteran
- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
A čuj nije baš sigurno...možda je peh prijelazan s njega na momčad...kad ga se mcl "riješio" i naslov je došao!Chuck Norris je napisao/la:Za to je najmanje kriv Alonso.Upravo suprotno

"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
-
- Legenda
Nisam kolega z... nego realno pisem ono sto mislim , pa zar nije tako? Veliki sam fan Ferrari_a vec 25g.
6. godina nista se nije desilo samo se vrte sa istom pricom svake sezone! Do kada ?[/quote]
Kako god. Tu je hrpetina vrhunskih i bogatih momčadi. Ferrari je skoro uvijek ispred njih. Osim Red Bull-a. koji je stvarno "čudna" i nepobijediva momčad. Način na koji oni funkcioniraju je priča za sebe. Ferrari i Alonso su uredno viceprvaci. nije to mala stvar.
6. godina nista se nije desilo samo se vrte sa istom pricom svake sezone! Do kada ?[/quote]
Kako god. Tu je hrpetina vrhunskih i bogatih momčadi. Ferrari je skoro uvijek ispred njih. Osim Red Bull-a. koji je stvarno "čudna" i nepobijediva momčad. Način na koji oni funkcioniraju je priča za sebe. Ferrari i Alonso su uredno viceprvaci. nije to mala stvar.
Samo neka se trkaju.
-
- Veteran
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EiTq0FiZ ... uid=&hl=hr[/youtube]
...put u raj nije posut ružama...
- Schumy.d
- Legenda
"Kimi was not going...it's funny!" 

- Armanini
- Svjetski prvak
- speedy56
- Legenda
Tko zna o čemu je riječ?Fernando je napisao/la:I have important news coming these days ... Stay tuned here on Twitter and on the Web.. !!!
Osobno, imam dojam da će na kraju biti tresla se brda - rodio se miš.

- F1NAC
- Moderator
citam vijest na jednom portalu da je kupio biciklisticki klub i da ima jednog vozača, mozda je to tospeedy56 je napisao/la:Tko zna o čemu je riječ?Fernando je napisao/la:I have important news coming these days ... Stay tuned here on Twitter and on the Web.. !!!
Osobno, imam dojam da će na kraju biti tresla se brda - rodio se miš.

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
-
- Veteran
to je toF1NAC je napisao/la: citam vijest na jednom portalu da je kupio biciklisticki klub i da ima jednog vozača, mozda je to to
http://www.fernandoalonso.com/en/fernan ... l-euskadi/
- speedy56
- Legenda
Ne "jednog vozača", nego koliko čujem Alberta Conatadora, ujedno i dobrog mu prijateljaF1NAC je napisao/la:citam vijest na jednom portalu da je kupio biciklisticki klub i da ima jednog vozača, mozda je to to

- wolfman
- HNL kladionica super velemajstor
- Navijam za: Vettel
off topic
odkud ti ta informacija,Contador je pod ugovorom s Saxo bank-tinkoff teamom,prvo ime euskaltela je Samuel Sanchez olimpijski pobjednik iz 2008
on topic
lijep potez Fernanda
odkud ti ta informacija,Contador je pod ugovorom s Saxo bank-tinkoff teamom,prvo ime euskaltela je Samuel Sanchez olimpijski pobjednik iz 2008
on topic
lijep potez Fernanda

- speedy56
- Legenda
Tako sam negdje čuo/pročitao danas, pa kad sam se sjetio da je Pistolero često bio u njegovim Tweetovima sam tako povezao.
Možda je i potpuno krivo. Ne pratim biciklizam aktivno (tu i tamo koju etapu Toura, Gire i Vuelte), pa neznam tko je gdje i tko je s kime.
Možda je i potpuno krivo. Ne pratim biciklizam aktivno (tu i tamo koju etapu Toura, Gire i Vuelte), pa neznam tko je gdje i tko je s kime.