Simulacije vožnje
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Cuky
- Moderator
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
Re: Simulacije vožnje
ja sam trenirao dosta, ali svaki dan se mijenja staza i resetira hotlap lista pa me na najnovijoj nema. Ja sutra dolazim
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- Haris KTM
- Navijam za: Scuderia Ferrari
- Armanini
- Svjetski prvak
harrahotto je napisao/la:drugovi partizani
iznerviran onom miki-maus stazom od spa koju su decki napravili, digo sam na server DRM.
vec par dana vozim nirburgring sa caprijem, i koliko god sam sam i izgubljen u šumi, doživljaj je.
predlažem da složimo kratku ligu DRMa na tim oldskul stazama tipa nurb, lemans stari i fuji od vlm-a, sebring. onako nis ozbiljno, gustanja radi..
ajd
dobro si napravio

mogli bi, zasto ne.. odredit prvu utrku (mozda ring iako to rjetko bude uspjesno), drzat samo tu stazu i odvozit.. pozvat sve ove pa nas mozda bude za odvozit konkretni race..
gle cockpita!uf uf jedva cekam
ako se ne varam bit ce samo novi bmw unutra ili?
btw, danas bi ja mislim trebao izac i taj wtcc konacno pa bacite oko..
sprzio mi grom u ponedjeljak kasno navecer ruter (i kutiju maxtva), zvao i prijavio ponedjeljak oko 1 ujutro, prije sat vremena lik dosao i zamjenio obje kutije i rjeseno..
a pred nekih 20-ak dana bas potpisali ugovor za prelazak na h1 telekom, al sad ce bit storniranje jer iako je taj tcom bezobrazno skup, tehnicka podrska je uvijek kroz 48h, a meni uptime neta je valjda 364 dana i 20h na godinu

decki sretno veceras na utrci, uzmite sto vise bodova i cuvajte se backmarkera

ja idem vidjet najvece i najbolje!
up the irons!

- Fiore
uzivaj na koncertu 
ja sam stigao s ljetovanja i veceras dolazim na spa pa se vidimo.
sutra i petak sam isto tu pa ako nas ima mogli bi i v8 ligu odvozit.

ja sam stigao s ljetovanja i veceras dolazim na spa pa se vidimo.
sutra i petak sam isto tu pa ako nas ima mogli bi i v8 ligu odvozit.
- Armanini
- Svjetski prvak
zivio!
sad imas prednost jer si frisko odmoran i ocekujem barem jedan podij
idem sad, pozz
sad imas prednost jer si frisko odmoran i ocekujem barem jedan podij

dogovoreno!sutra i petak sam isto tu pa ako nas ima mogli bi i v8 ligu odvozit.
idem sad, pozz

- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
uzivaj arma, i nemoj potrosit sve pare, nek ti ostane i za f1 nesto.
ja nzm dal cu doc veceras, bolestan sam vec 4 dana, danas mi je nešto bolje pa možda i doletim, al necu moc ganjat neki rezultat... nego čisto samo ovako za gušt kolko budem mogao...
može neki link? il da mi netko samo stavi na mediafire pls...

ja nzm dal cu doc veceras, bolestan sam vec 4 dana, danas mi je nešto bolje pa možda i doletim, al necu moc ganjat neki rezultat... nego čisto samo ovako za gušt kolko budem mogao...
i koja je na kraju verzija?Cuky je napisao/la:ja sam trenirao dosta, ali svaki dan se mijenja staza i resetira hotlap lista pa me na najnovijoj nema. Ja sutra dolazim
može neki link? il da mi netko samo stavi na mediafire pls...

- Fiore
bit ces dobar i takav, samo dodji;)
koji je pass za raceplace sever?
koji je pass za raceplace sever?
- harrahotto
va je pasword bi jučer
- Mansell
- Test vozač
- Navijam za: Mercedes
Kimi evo ti link. http://www.raceplace.mk/forum/viewtopic.php?p=902#902
F1 FSONE 2009 DELO RACING LEAGUE CHAMP
HISTORIC GTC 2011 F1-HR LEAGUE CHAMP
Mercedes-Benz 190E Cup Legends 2012 F1-HR LEAGUE CHAMP
F3000 2013 F1-HR LEAGUE CHAMP
Race of Champions 2014 BSR LEAGUE CHAMP
- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Mansell
- Test vozač
Pa imas na ovom linku iznad za skinuti sve u kompletu s modom, i onda skini ove preostale patcheve po redu.
- Haris KTM
- Navijam za: Scuderia Ferrari
Armanini je napisao/la:
gle cockpita!uf uf jedva cekam
ako se ne varam bit ce samo novi bmw unutra ili?
mislim da je ovo Ford Capri, ali DRM 3.0 donosi dosta toga novog, od fizike, zvuka, grafike, tak da stvarno se veselim ovim beštijama

- K1M1
- HNL kladionica majstor
ok, znao sam i sam za to, samo sam mislio da ne skidam ponovo tih 600+ MB samo zbog jedne staze...Mansell je napisao/la:Pa imas na ovom linku iznad za skinuti sve u kompletu s modom, i onda skini ove preostale patcheve po redu.
nema veze, skinuo sam pa se vidimo...

- harrahotto
ove mrcine su potpuno zadovoljstvo za vožnju koliko god nespretno vozio ili sporo, sam zvuk i osjećaj je predobar...Haris KTM je napisao/la:
mislim da je ovo Ford Capri, ali DRM 3.0 donosi dosta toga novog, od fizike, zvuka, grafike, tak da stvarno se veselim ovim beštijama
i ne znaš koji je bolji...
- Cuky
- Moderator
Osvrt na utrku:
Q: Odlično, zadržao sam formu iz testne utrke i opet bio u top10. Na kraju 8. mjesto i odlične šanse za utrku
R1: Odličan start, nakon prvog zavoja sam već 3.!!! I onda nakon par zavoja Janosh bez najave i opravdanja restarta utrku
R1, pokušaj drugi: Opet odličan start, još bolji nego u prvom pokušaju te sam nakon T1 prvi pratitelj Mansella. Opet restart...
R1, pokušaj treći: išao sam kao i svi ugasiti rf_Scan, i kad sam htio unutra bacalo mi je "Join timed out"
Zahvale organizaciji na uništenoj mi odličnoj prilici, na izgubljena 3h večeras na uzaludnu vožnju treninga i kvalifikacija.
Q: Odlično, zadržao sam formu iz testne utrke i opet bio u top10. Na kraju 8. mjesto i odlične šanse za utrku
R1: Odličan start, nakon prvog zavoja sam već 3.!!! I onda nakon par zavoja Janosh bez najave i opravdanja restarta utrku
R1, pokušaj drugi: Opet odličan start, još bolji nego u prvom pokušaju te sam nakon T1 prvi pratitelj Mansella. Opet restart...
R1, pokušaj treći: išao sam kao i svi ugasiti rf_Scan, i kad sam htio unutra bacalo mi je "Join timed out"
Zahvale organizaciji na uništenoj mi odličnoj prilici, na izgubljena 3h večeras na uzaludnu vožnju treninga i kvalifikacija.

- Vuksa_KC
- Veteran
Tragedija sa Orougeom -.-
- Mansell
- Test vozač
Prva trka prolazi očekivano,jedino me malo iznenadio Fiore,koji se odlično držao
U drugoj se desilo ono što se i meni jednom moralo desiti,bio sam četvrti,oko 5sec iza vodečeg mađara,pritiščem Minića,koji radi grešku,udara u ogradu i odbija se točno ispred mene.
Bum,auto nije vozan,odlazim u box,popravak 45sec,5-6 krugova do kraja,radim najbrže krugove,ali ovi ispred mene su predaleko...to je to ukratko,čestitam svima 

U drugoj se desilo ono što se i meni jednom moralo desiti,bio sam četvrti,oko 5sec iza vodečeg mađara,pritiščem Minića,koji radi grešku,udara u ogradu i odbija se točno ispred mene.

- Cuky
- Moderator
jbg, loša sreća Mans, ali ti si svoj posao odradio...opet smo prvi, 10 bodova ispred Mađara i 27 ispred Srba
http://www.raceplace.mk/forum/viewtopic.php?t=456" onclick="window.open(this.href);return false;
i sad pazite u Turskoj jer Janosh opet zabrijava na onaj "živi pijesak" asfalt u zonama izlijetanja...napravite grešku i trka je za vas gotova
http://www.raceplace.mk/forum/viewtopic.php?t=456" onclick="window.open(this.href);return false;
i sad pazite u Turskoj jer Janosh opet zabrijava na onaj "živi pijesak" asfalt u zonama izlijetanja...napravite grešku i trka je za vas gotova

- Cuky
- Moderator
Evo samo 2 stvari...
1. Neću više vozit ovaj Porsche...
2. Arma, kroz koji dan možeš očekivati povećanje na svojem bankovnom računu, donirat ću koju kunu za server
1. Neću više vozit ovaj Porsche...
2. Arma, kroz koji dan možeš očekivati povećanje na svojem bankovnom računu, donirat ću koju kunu za server

- Cuky
- Moderator
harrahotto je napisao/la:drugovi partizani
iznerviran onom miki-maus stazom od spa koju su decki napravili, digo sam na server DRM.
vec par dana vozim nirburgring sa caprijem, i koliko god sam sam i izgubljen u šumi, doživljaj je.
predlažem da složimo kratku ligu DRMa na tim oldskul stazama tipa nurb, lemans stari i fuji od vlm-a, sebring. onako nis ozbiljno, gustanja radi..
ajd
Evo malo sad čačkao po stazama koje imam i došao na ovo
MOD: DRM2.0B (osim ako prije ne izađe 3.0)
STAZE:
1. Nordschleife (i to ona verzija koju sam pred neko vrijeme postao gdje su Nord i Sud shleife zajedno, kako je bilo u ranim 70-im)
2. VLM Fuji
3. Hockenheim 1988
4. Charade 1970
5. Tsukuba
6. SPECIAL EVENT: 2,4h Le Mans

- Armanini
- Svjetski prvak
bravo decki, opet ste izvukli utrke!
mans, fiore cestitke!
vidim bilo je sranja i pizdarija.. jbga, i meni se ovo sve manje svidja..
najvise mi upalo u oci pred par dana u raspravi kad je janosh rekao da je jedno offline, a da online u utrci moras zrtvovat sve (sve realne postavke) da budes sto brzi.. to sve govori..
ova cudesa sto se rade sa stazama mi se neda ni komentirat..
sad je pak novi "problem" jer sa radiatorom na 1 auto dimi.. pa su opcije il svi na 3 il promjenit u modu (da motoru ne treba hladnjenje)..
nis, odabrat par staza drm pa puknut prvi race i vidjet koliko bi nas se skupilo..
nord neznam o kojem to pricas, nadji neki link.. ja znam za onaj 2008 sto smo zadnje probali i sto je janosh prvo stavio, onaj sto izbacuje kad ides u garazu i onaj koji je hotto dignuo..
nego tsukuba sa drm? kako ti ta ideja pala na pamet..
v8 sutra?
mans, fiore cestitke!
vidim bilo je sranja i pizdarija.. jbga, i meni se ovo sve manje svidja..
najvise mi upalo u oci pred par dana u raspravi kad je janosh rekao da je jedno offline, a da online u utrci moras zrtvovat sve (sve realne postavke) da budes sto brzi.. to sve govori..
ova cudesa sto se rade sa stazama mi se neda ni komentirat..
sad je pak novi "problem" jer sa radiatorom na 1 auto dimi.. pa su opcije il svi na 3 il promjenit u modu (da motoru ne treba hladnjenje)..
nis, odabrat par staza drm pa puknut prvi race i vidjet koliko bi nas se skupilo..
nord neznam o kojem to pricas, nadji neki link.. ja znam za onaj 2008 sto smo zadnje probali i sto je janosh prvo stavio, onaj sto izbacuje kad ides u garazu i onaj koji je hotto dignuo..
nego tsukuba sa drm? kako ti ta ideja pala na pamet..
v8 sutra?
- Fiore
v8 moze sutra, a veceras bi mogli trening ako ste za.
- Cuky
- Moderator
*nepristojan mod = on*
Ja neznam što on sere sa tim stazama, da oprostite na izrazu...shvaćam za Spa gdje se na nekoliko mjesta širim prolaskom od dozvoljenog jako puno dobije (čak oko 1s u cijelom krugu), ali u Turskoj gdje se samo na jednom mjestu dobije izlaskom van staze (T9-T10 šikana) on cijelu stazu uneredi...i onda još ide soliti pamet kako izaći van iz toga i sl...a zašto bi ja uopće morao izlaziti iz toga a ne se sa gubitkom 1-2 sec vratiti na stazu ako izlezim?
Druga stvar: restart je bio na početku jer je on imao problema. Kad su mene u prošloj ligi guzili svi odreda u 3 utrke u koje sam nastupio ne sjećam se da se itko ispričao, a kamo li da je bio restart.
Treća stvar: Većina nas je pošla ugasiti rf_scan jer je Janosh rekao da rf_scan stvara problem...nakon niti minute pokušavam ponovo na server i ne mogu unutra...izađem iz igre, napišem to na fb i idem ponovo probat. Opet ne mogu na server, odem pogledat hotlap listu, a oni već u 2. krugu utrke.
Rekao sam mu da dok se takva sranja ne srede više neću tamo voziti i boli me nešto za njega i njegovu ligu. Imam tu vas i sa vama je uvijek gušt vozit + što se nekad zakačim sa Mansellom pa usput malo začinimo sve to.
*nepristojan mod = off*
Što se nurba tiče, mislio sam na ovaj:

http://www.mediafire.com/download/8844v ... kbratze.7z" onclick="window.open(this.href);return false;
To je layout korišten između 1967 i 1970
Što se Tsukube tiče, ne pitaj...pukla vrućina u glavu
Ja neznam što on sere sa tim stazama, da oprostite na izrazu...shvaćam za Spa gdje se na nekoliko mjesta širim prolaskom od dozvoljenog jako puno dobije (čak oko 1s u cijelom krugu), ali u Turskoj gdje se samo na jednom mjestu dobije izlaskom van staze (T9-T10 šikana) on cijelu stazu uneredi...i onda još ide soliti pamet kako izaći van iz toga i sl...a zašto bi ja uopće morao izlaziti iz toga a ne se sa gubitkom 1-2 sec vratiti na stazu ako izlezim?
Druga stvar: restart je bio na početku jer je on imao problema. Kad su mene u prošloj ligi guzili svi odreda u 3 utrke u koje sam nastupio ne sjećam se da se itko ispričao, a kamo li da je bio restart.
Treća stvar: Većina nas je pošla ugasiti rf_scan jer je Janosh rekao da rf_scan stvara problem...nakon niti minute pokušavam ponovo na server i ne mogu unutra...izađem iz igre, napišem to na fb i idem ponovo probat. Opet ne mogu na server, odem pogledat hotlap listu, a oni već u 2. krugu utrke.
Rekao sam mu da dok se takva sranja ne srede više neću tamo voziti i boli me nešto za njega i njegovu ligu. Imam tu vas i sa vama je uvijek gušt vozit + što se nekad zakačim sa Mansellom pa usput malo začinimo sve to.
*nepristojan mod = off*
Što se nurba tiče, mislio sam na ovaj:

http://www.mediafire.com/download/8844v ... kbratze.7z" onclick="window.open(this.href);return false;
To je layout korišten između 1967 i 1970
Što se Tsukube tiče, ne pitaj...pukla vrućina u glavu

- harrahotto
Ne znam kakvi su ovi Nurbovi, probao sam onaj što je janiš stavio i već duže vouzim http://rfactorcentral.com/detail.cfm?ID ... ife%202007, ne znam koliko je točna (planiram nekad kad kupim novi motor otić napravit krug) ali je grafički puno ljepša od one druge koju je janoš stavio za Porche kup (iako ima i ova tamo).
Ja vozim tourist verziju, a to je bez dodatka novog, dakle samo stara staza... iako ne znam koja je ova koju si ti cuky stavio..
Ja vozim tourist verziju, a to je bez dodatka novog, dakle samo stara staza... iako ne znam koja je ova koju si ti cuky stavio..
- Cuky
- Moderator
ova moja je prije nego je ovaj moderan dio uopće izgrađen...ovaj stari dio koji ti voziš + stari Sudschleife