Čekam trku - moto gp - i koliko vidim naši je ne misle prenositi? dobro da sam je našao kod slovenaca, na A kanalu

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Slažem se...ali nikako zadovoljiti nas...sad kad je vozač stradao onda smo svi "nije se trebalo ni voziti", a da se prekinulo (bez znanja da će netko poginuti) onda bi se tupilo kako su skupo plaćeni da voze, a boje se kiše i sl...leopnd je napisao/la:Gle, ja sam prvi koji mrzi prekide kod rosulje... Ali voziti ovo danas je bilo van svake pameti. Amen.
Kakvi su im rezultati bili? U F1 su isto tako "dugoročne" planove imali pa digli sidro nakon 4 godinegringo73 je napisao/la:Iz WSBK ne baš dobra vijest: BMW se povlači iz Superbika nakon završetka sezone. Znači, nakon 5 godina su digli sidro. Sve je, kao, OK, ali će se fokusirati na neke druge grane motorsporta.
Ako se ne varam:Cuky je napisao/la:Kakvi su im rezultati bili? U F1 su isto tako "dugoročne" planove imali pa digli sidro nakon 4 godinegringo73 je napisao/la:Iz WSBK ne baš dobra vijest: BMW se povlači iz Superbika nakon završetka sezone. Znači, nakon 5 godina su digli sidro. Sve je, kao, OK, ali će se fokusirati na neke druge grane motorsporta.