Lewis Hamilton [#44]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Dani
- Legenda
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Hamiltona
Re: Lewis Hamilton
Riječ WE označava nas, a Nico je dio tima. Zar ne? Koliko puta je rečeno kako Button sam određuje taktiku sa gumama i boksevima, a Hamilton zaje.e ?
Nije prvi puta da se neka momčad preračuna. To samo govori koliko ima brzine u tome bolidu.
Nije prvi puta da se neka momčad preračuna. To samo govori koliko ima brzine u tome bolidu.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- vidc
- Veteran
- Navijam za: Scuderia Ferrari
sumnjam da se Rosberg bavi proračunima cut-off vremena u Q1 i Q2.Dani je napisao/la:Riječ WE označava nas, a Nico je dio tima. Zar ne? Koliko puta je rečeno kako Button sam određuje taktiku sa gumama i boksevima, a Hamilton zaje.e ?
čovjek je napravio krug, kakav god da je,oni su mu rekli da je to ok i tu su usrali stvar

jedna je stvar kad si na stazi i voziš i imaš osjećaj za gume pa znaš koje mogu ić,koje ne mogu pa kontaš kad ćeš u boks... to vozač iz prve ruke zna,a ovdje je u pitanju nekakvo kalkuliranje i ne vjerujem da ijedan vozač može u sjedi u bolidu, gledat live timing i procijeniti da bi možda trebao izaći opet. svima se događalo, pa i Alonsu zvanom NAJKOMPLETNIJI i nije u pitanju ništa strašno.
sve što sam htio reći da je greška Mercedesovog pit walla u Rosbergovom slučaju olakšala Hamiltonu borbu za PP.
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Ti baš ne možeš bez toga,ha ostoja broj 2?vidc je napisao/la: svima se događalo, pa i Alonsu zvanom NAJKOMPLETNIJI.

...put u raj nije posut ružama...
- Armanini
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
haha lol sry vidc, ne smijem se tebi nego mi evo ma pred par minuta proslo kroz glavu kako je nekako forum aktivan u zadnje vrijeme i kako se vec dugo nije pojavio neki isprdak i los flamer.. i nikako da se sjetim ni jednog od onih par zadnjih.. i onda ovaj spoemen ostoju.. ma kolike su sanse 
ostoja da.. hh, di si ostojo, vrati nam se

ostoja da.. hh, di si ostojo, vrati nam se

- Cuky
- Moderator
- Navijam za: Ferrari
Istina...ali ima u boksu ispred sebe onaj monitor na kojem između ostalog ima i live timing. Pa ja kad bih vidio da padam u poretku niže i niže rekao ekipi "ljudi, a da odemo još jednom van pa da budemo sigurni?"vidc je napisao/la:sumnjam da se Rosberg bavi proračunima cut-off vremena u Q1 i Q2.
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

-
- Veteran
Vjerovatno je i on rekao,ali bilo je vec kasno,u Q2 staza se odjednom ubrzala,to se vidjelo na dvojcu iz Ferrarija...uglavnom ja ga nebi danas otpisao...
Alonsista hasta la muerte..
- Dani
- Legenda
http://www1.skysports.com/formula1/driv ... lton/video" onclick="window.open(this.href);return false;

- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
http://www.gp1.hr/hamilton-napokon-imam ... bastianov/" onclick="window.open(this.href);return false;
polako mi se pocinje gadit sa ovim izjavama.....
ove sve godine je vozio sauber pa nije mogao nista....
polako mi se pocinje gadit sa ovim izjavama.....
ove sve godine je vozio sauber pa nije mogao nista....
McLaren u <3
- Dani
- Legenda
http://www1.skysports.com/formula1/driv ... lton/video" onclick="window.open(this.href);return false;
Za one koji razumiju engleski priča je malo drugačija:
Hamilton has yet to win for his new team after leaving McLaren at the end of 2012, but says that, in the form of Mercedes' W04, he now possesses the equipment to go wheel-to-wheel with the three-times World Champion.
"This is the first time that I have ever really had a car to be equal with him - although they are generally quicker than us in the race," Hamilton told Sky Sports News.
"But anyway I am looking forward to having a one-on-one with him and I hope I can stay ahead."
To se dogodi kada se fabricira nečija izjava.
Evo i linka: http://www1.skysports.com/formula-1/new ... irst-time-" onclick="window.open(this.href);return false;
Hamilton has yet to win for his new team after leaving McLaren at the end of 2012, but says that, in the form of Mercedes' W04, he now possesses the equipment to go wheel-to-wheel with the three-times World Champion.
"This is the first time that I have ever really had a car to be equal with him - although they are generally quicker than us in the race," Hamilton told Sky Sports News.
"But anyway I am looking forward to having a one-on-one with him and I hope I can stay ahead."
Evo i linka: http://www1.skysports.com/formula-1/new ... irst-time-" onclick="window.open(this.href);return false;

- McLewis
- Veteran
a ovo boldano?? ikada mi znaci da opcenito misli... a po mome je ikada od 2007. pa do sada...Dani je napisao/la:http://www1.skysports.com/formula1/driv ... lton/video
McLaren u <3
- Dani
- Legenda
Ever se može odnositi i na ovu godinu, pogotovo kada pročitaš nastavak rečenice. U engleskome se ne može sve bukvalno prevađati na Hrvatski.

- vidc
- Veteran
ma Hamilton kenja. prvo ima jednak bolid pa poslije se izvlači da im je bolid u utrci bolji. frajer se kao i obično opterećuje nebitnim stvarima.
- Dani
- Legenda
Kvalitetan bolid, sposoban za višestruke pobjede u f1. Stvarno nebitna stvar . Imaš pravo, ipak je Vettel naučen na to kao nešto normalno.

- vidc
- Veteran
hm... višestruke pobjede, da vidimo:Dani je napisao/la:Kvalitetan bolid, sposoban za višestruke pobjede u f1. Stvarno nebitna stvar . Imaš pravo, ipak je Vettel naučen na to kao nešto normalno.
2007. - 4 pobjede
2008. - 5 pobjeda
2009. - 2 pobjede (al tu sezonu mu nećemo brojati,ipak je mclaren dosta zaostajao na početku)
2010. - 3 pobjede
2011. - 3 pobjede
2012. - 4 pobjede
toliko o bolidu koji nije sposoban za višestruke pobjede. u svim ovim sezonama (osim 2009.) njegovi timske kolege su uspjeli ostvariti barem po jednu pobjedu u istom bolidu...
EDIT: pod nebitno ja smatram to da je lik iskompleksiran i stalno se uspoređuje s Vettelom i govori kako Vettel uvijek ima najbolji auto, da je njemu lako itd. šta onda misli za webbera? čovjek vozi isti bolid kao i Vettel a nijednom nije uspio biti ni drugi u poretku...
- McLewis
- Veteran
dani, daj ne izvlaci ga.... ever je ikada to zna svatko ko ima i malo engleskog u glavi.... decko sere kvake, a jos mu se i poklopilo da je mcl ove god koma a merc super pa ispada heroj.... ali polako pada u mojim ocima i to jako.... sad kad sagledam situaciju mcl je trebao zadrzat alonsa 2007. i njemu dati status prvog vozaca... mislim da bi imali vise naslova....Dani je napisao/la:Ever se može odnositi i na ovu godinu, pogotovo kada pročitaš nastavak rečenice. U engleskome se ne može sve bukvalno prevađati na Hrvatski.
McLaren u <3
- Dani
- Legenda
Namjerno sam stavio taj izraz da vidim akko ćeš reagirati. Evo sad za usporedbu RB:vidc je napisao/la:hm... višestruke pobjede, da vidimo:Dani je napisao/la:Kvalitetan bolid, sposoban za višestruke pobjede u f1. Stvarno nebitna stvar . Imaš pravo, ipak je Vettel naučen na to kao nešto normalno.
2007. - 4 pobjede
2008. - 5 pobjeda
2009. - 2 pobjede (al tu sezonu mu nećemo brojati,ipak je mclaren dosta zaostajao na početku)
2010. - 3 pobjede
2011. - 3 pobjede
2012. - 4 pobjede
toliko o bolidu koji nije sposoban za višestruke pobjede. u svim ovim sezonama (osim 2009.) njegovi timske kolege su uspjeli ostvariti barem po jednu pobjedu u istom bolidu...
EDIT: pod nebitno ja smatram to da je lik iskompleksiran i stalno se uspoređuje s Vettelom i govori kako Vettel uvijek ima najbolji auto, da je njemu lako itd. šta onda misli za webbera? čovjek vozi isti bolid kao i Vettel a nijednom nije uspio biti ni drugi u poretku...
2009. 6 pobjeda
2010. 9 pobjeda
2011. 12 pobjeda
2012. 7 pobjeda
Jel uočavaš razliku ili je to samo do mene?
@mclewis mislim da bi trebao mijenjati nadimak.
Zadnja izmjena: Dani, dana/u 07 srp 2013, 12:25, ukupno mijenjano 1 put.

- vidc
- Veteran
da,za Red Bull od 2009 vozi Sebastian Vettel,tu je glavna razlika.
uz to, ja sam brojao samo Hamiltonove pobjede
uz to, ja sam brojao samo Hamiltonove pobjede
- McLewis
- Veteran
pa onda je i mclaren imao 2012. 7 pobjeda, znaci bar je 2012. imao bolid kao vettel, a u australiji je zavrsio iza, 2008. SIGURNO nije imao brzi bolid od hamiltona pa ga je u brazilu nasapunjario..... ajde de.... hamiltonu je bolje da zacepi usta i da vozi....
McLaren u <3
- Dani
- Legenda
Nema to veze sa njim već da novim pravilima.vidc je napisao/la:da,za Red Bull od 2009 vozi Sebastian Vettel,tu je glavna razlika
RB kroz sezone:
2006: 16 bodova
2007. 24
2008. 29
2009. 153.5
2010. 498
2011. 650
2012. 460.
Ok teba uzeti u obzir i promjenu bodovnog sistema, ali opet.....
Brazil 2008. zanimljiva utrka, zar ne? McLaren igra na sigurno i kvalificiraju se vrlo nisko za njih ( 4. i 5. ) Čak je i Trulli bolji. Interesantno za najbolji bolid.

- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
@McLewis - jbg znam da ti je krivo što je lewis otišao iz mclarena, al ne moraš baš pjluvat po njemu..
uostalom što je lewis krivo rekao? pa red bull je zadnje 3 godine bio najbolji bolid, dakle u 90% slučajeva mclaren je bio sporiji, a sada lewis kaže da je ovaj mercedes koji sad vozi napokon izjednacen sa ovogodišnjim rb-om i da sad ima jednako brz bolid kao vettel... ne vidim što je krivo rekao?
vettelu nije olakšala?
po meni je još više olalšala vettelu, jer bi mercedes onda vjerojatno imao prvi startni red, a vettel bi startao iz drugog, a ovako je u prvom...
a i kad smo već kod toga, na sky-u su pokazali krugove hamiltona i vettela, i vidjelo se da je vettel imao par grešaka u 1. sektoru, definitivno je mogao bit na poleu, jednostavno je hamilton odvozio bolji krug...
uostalom što je lewis krivo rekao? pa red bull je zadnje 3 godine bio najbolji bolid, dakle u 90% slučajeva mclaren je bio sporiji, a sada lewis kaže da je ovaj mercedes koji sad vozi napokon izjednacen sa ovogodišnjim rb-om i da sad ima jednako brz bolid kao vettel... ne vidim što je krivo rekao?

da, olakšala je samo hamiltonu i nikom drugom.vidc je napisao/la: sve što sam htio reći da je greška Mercedesovog pit walla u Rosbergovom slučaju olakšala Hamiltonu borbu za PP.

po meni je još više olalšala vettelu, jer bi mercedes onda vjerojatno imao prvi startni red, a vettel bi startao iz drugog, a ovako je u prvom...
a i kad smo već kod toga, na sky-u su pokazali krugove hamiltona i vettela, i vidjelo se da je vettel imao par grešaka u 1. sektoru, definitivno je mogao bit na poleu, jednostavno je hamilton odvozio bolji krug...

- maric
- Početnik
hamilton upitan za utrku
- Dani
- Legenda
-
- Veteran
na kraju cete McLaronovci sami priznati da su se zajbali sto nisu Alonsa forsirali i zadrzali ga 
EDIT:tek sad vidio da je McLewis vec priznao,svaka cast

EDIT:tek sad vidio da je McLewis vec priznao,svaka cast

Zadnja izmjena: Alonso-champ, dana/u 07 srp 2013, 12:46, ukupno mijenjano 1 put.
Alonsista hasta la muerte..
- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Fuel pump problem.Dani je napisao/la:Od kud ti to>?
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- maric
- Početnik
gp1 na fejsu napiso da je hamiltonu otisla pumpa za gorivo, i da popravljaju, jos se nezna da li ce uspit popravit do pocetkaDani je napisao/la:Od kud ti to>?