sve si fulao osim fwda
clie ne volim jer ne volim fwd..
megane ne volim jer ne volim centralni motor ni mod sam po sebi.. vozim megane ligu iz istog razloga zasto je vozimo svi jer je format zabavan i jer vozimo svi u jednom timu i jer je zabavno natjecanje i vozaci..
kamioni nedaj boze? od kud ti pak to? obzirom da volim aute sa dosta momenta vjerujem da se i oni nekako slicno voze..
ow u zadnje vrijeme i vozim najvise

ow nisam volio kad sam imao moma i kad nisam mogao vozit ow..
samo sto mi dosadilo forsirat ovdje da vozimo jer bude prazno..
f179 zadnji dobar primjer tome..
wtcc mi je jedna od zabavnijih i drazih serija, al zbog losih modova mi nije bio gust vozit.. zadnji nekoliko je doduse..
obzirom da imam jedino bmw na izboru, ajd u zadnjem i chevi, al taj auto ne bi sjeo ni da me chevi sponzorira..
zato se veselim ovom modu jer po svemu sudeci ce bit bolji od svih prijasnjih.. ono malo sto sam prodjirao bmwa u toj beti mi se cinilo da ce bit to dovoljno ok
a ostalo - vise manje sve kod mene prolazi..
ne volim samo puno downforcea i kad su auti zaljepljeni i kad koce ko recimo ovi megani..
hso nisam probao, a onaj prije sto smo probali koji je izbacivao mi je bio super..
a ono sto mi je najzabavnije su mi krame bez slickova starijih godista, pa auti sa previse snage u odnosu na grip (americke mrcine), volim i aute sa do 200 ks, a koji se vrte do 9k okretaja i vriscu ko da idu 300..
al primarno ovisi zapravo samo o kvaliteti moda - uvjerljivoj fizici i osjecaju na volanu..
eto. ukratko :=