Simulacije vožnje
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Cuky
- Moderator
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
Re: Simulacije vožnje
odlično momci...sve ove godine zujanja i beskrajnog kruženja na serveru sada i prije onim koje su dizali Ćale i Fiore se isplati...svi smo blizu, svi smo žestoko borbeni i sve konstantniji
Inače, navodno bi do kraja tjedna trebao biti dostupan rFactor2 demo
https://twitter.com/jeremymmiller" onclick="window.open(this.href);return false;
Inače, navodno bi do kraja tjedna trebao biti dostupan rFactor2 demo
https://twitter.com/jeremymmiller" onclick="window.open(this.href);return false;
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- Armanini
- Svjetski prvak
kaze janosh da nema loga sto je u memoriji, a to je jedino bitno.. njegov log je 50kb, dok je od svih ostalih oko 600..
al nece bit problema.. jamcimo mi za njega
btw, na nezgodnom mjestu si bio i ja sam na vrhu korksa vidio da si se izvrtio i da ides sa desna na lijevo u rikverc, al si stao na stazi i taman prije nego sam prosao vec si krenuo napred.. taman falilo to malo..
da, dobri smo (zar je itko sumnjao
, al to su ipak megani..
lik s tipkovnicom rastura, brzi od svih..
da nismo medju najboljima (jos pogotovo ko tim) mozemo se pustit odmah voznje
al nece bit problema.. jamcimo mi za njega

btw, na nezgodnom mjestu si bio i ja sam na vrhu korksa vidio da si se izvrtio i da ides sa desna na lijevo u rikverc, al si stao na stazi i taman prije nego sam prosao vec si krenuo napred.. taman falilo to malo..
ajde super.. lijepo od njih da ce pustit demo.. valjda to znaci da ce do kraja ljeta mozda i igra bit kompletirana za pocetak..Inače, navodno bi do kraja tjedna trebao biti dostupan rFactor2 demo
da, dobri smo (zar je itko sumnjao

lik s tipkovnicom rastura, brzi od svih..
da nismo medju najboljima (jos pogotovo ko tim) mozemo se pustit odmah voznje

- Armanini
- Svjetski prvak
- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
može drm ili f179, pa ako nas se slučajno skupi 5 ili više možemo na v8 prebacit. 

- Mansell
- Test vozač
- Navijam za: Mercedes
Ja sam totalno podbacio u kvalama,jednostavno to nije bilo to,vozio sam u nekom grču,auto me nije slušao,neznam što drugo reč.Začudo,i to je bilo dovoljno za pole
Prva trka je krenula očekivano,start ok,prednost iz kruga u krug sve veča,ali onda preokret.Imao sam osjećaj da gume ne drže,a Janosh sve brži i brži.Kao da se njemu nisu trošile gume u prvoj polovici trke
Uglavnom,jedva sam zadržao to prvo mjesto,čak sam zadnji zavoj morao voziti jako obrambeno,tak da je u cilju bilo samo 0,3sec prednosti
U drugoj sa 10.pozicije,upadam u razno razne gužve iz kojih se nekako izvlačim,iza mene Janosh koji nije baš te sreće.Vidim Vuksu u pijesku
stižem i Armu,koji je nešto sporiji,pa se miče,zatim oštečenog Kimija,koji pušta gas ,skidam Gašu i dolazim do Antiše.Nisam bio siguran koliko če Arma i Kimi uspjeti zadržati Janosha,koji je jako opasan u drugom djelu trke.
Dajem znak Antiši,koji me propušta i radim razmak,gledajuči borbu Kimija i Janosha.
Da sam znao da če Kimac toliko držati Janosha iza sebe,nebi ni prelazio Antišu,več bi mu čuvao leđa.Jbg,poslije bitke su svi generali pametni.Ako se u posljednje dvije trke desi nešto slično,sigurno ču postupit drukčije,pošto mi se čini da nas ne mogu više stiči u poretku
Uglavnom,pokupili smo pun kufer bodova,pokazali smo ljudima kako se timski vozi,čestitke još jednom svima
Jedino mi žao ona dva najbrža kruga,koja sam popušio za 2 i 4 stotinke,bila bi još 2 boda više

Prva trka je krenula očekivano,start ok,prednost iz kruga u krug sve veča,ali onda preokret.Imao sam osjećaj da gume ne drže,a Janosh sve brži i brži.Kao da se njemu nisu trošile gume u prvoj polovici trke

U drugoj sa 10.pozicije,upadam u razno razne gužve iz kojih se nekako izvlačim,iza mene Janosh koji nije baš te sreće.Vidim Vuksu u pijesku

Dajem znak Antiši,koji me propušta i radim razmak,gledajuči borbu Kimija i Janosha.
Da sam znao da če Kimac toliko držati Janosha iza sebe,nebi ni prelazio Antišu,več bi mu čuvao leđa.Jbg,poslije bitke su svi generali pametni.Ako se u posljednje dvije trke desi nešto slično,sigurno ču postupit drukčije,pošto mi se čini da nas ne mogu više stiči u poretku

Jedino mi žao ona dva najbrža kruga,koja sam popušio za 2 i 4 stotinke,bila bi još 2 boda više

F1 FSONE 2009 DELO RACING LEAGUE CHAMP
HISTORIC GTC 2011 F1-HR LEAGUE CHAMP
Mercedes-Benz 190E Cup Legends 2012 F1-HR LEAGUE CHAMP
F3000 2013 F1-HR LEAGUE CHAMP
Race of Champions 2014 BSR LEAGUE CHAMP
HISTORIC GTC 2011 F1-HR LEAGUE CHAMP
Mercedes-Benz 190E Cup Legends 2012 F1-HR LEAGUE CHAMP
F3000 2013 F1-HR LEAGUE CHAMP
Race of Champions 2014 BSR LEAGUE CHAMP
- Armanini
- Svjetski prvak
- Fiore
cestitke na dobroj utrci sinoc i bodovima
veceras me nema, ali sutra cu bit tu. pa ako se skupimo mogli bi nasu v8 ligu na easternu vozit

veceras me nema, ali sutra cu bit tu. pa ako se skupimo mogli bi nasu v8 ligu na easternu vozit
- Fiore
naravno. mozete i veceras ligu ako vas bude dovoljnoK1M1 je napisao/la:može drm ili f179, pa ako nas se slučajno skupi 5 ili više možemo na v8 prebacit.

- Armanini
- Svjetski prvak
ok, moze sutra onda utrka..
sad ako je netko za voznju neka kaze..
sad ako je netko za voznju neka kaze..
- Armanini
- Svjetski prvak
http://www.virtualr.net/niels-heusinkveld-talk-drive-" onclick="window.open(this.href);return false;–-group-c
jos jedan talk and drive nielsa..
ovaj put za hotta
dobar je lik, malo ubaci i povjesti i podataka..
kako i pise, jacina otpora volana mu je oko 50% pravog, a pedale (kocnica) nekih 2/3..
ono sto nemoze simulirat su naravno sile i temperatura cockpita koja je kako kaze bila do 60 stupnjeva damn..
bez powersteeringa vozili te bolesnoce od auta, sa 1ks po kg, i sa nenormalno puno downforcea..
spomenuo i kako se grupa ugasila i da je bernie imao prste na kraju kad je zabranio da imaju iste motore kao f1 (3.5l)
ugl.. bolesno.. fora mi je lik jer je "pure driving", rig mu je sklepan partizanski, bez pizdarija, jedino sto su mu pedale i volan nekih 20000 kn
ima i video gdje vozi nsx, mod kojeg bi trebali finishirat ubrzo i sa kojim zeli prezentirat koliko rfactor moze bit dobar i upravljiv..
kao suprotnost corvete za kolju je isto radio fiziku, al auto koji je zajeban i ne lak za voznju na limitu (uz supru, ta corveta slovi kao jedan od najboljih modova za rf)..
sa tom nsx se nadriftao u videu prilicno..
veceras nas league race na easternu!
ima da bude ceo grid! 3 startna reda
jos jedan talk and drive nielsa..
ovaj put za hotta

dobar je lik, malo ubaci i povjesti i podataka..
kako i pise, jacina otpora volana mu je oko 50% pravog, a pedale (kocnica) nekih 2/3..
ono sto nemoze simulirat su naravno sile i temperatura cockpita koja je kako kaze bila do 60 stupnjeva damn..
bez powersteeringa vozili te bolesnoce od auta, sa 1ks po kg, i sa nenormalno puno downforcea..
spomenuo i kako se grupa ugasila i da je bernie imao prste na kraju kad je zabranio da imaju iste motore kao f1 (3.5l)
ugl.. bolesno.. fora mi je lik jer je "pure driving", rig mu je sklepan partizanski, bez pizdarija, jedino sto su mu pedale i volan nekih 20000 kn

ima i video gdje vozi nsx, mod kojeg bi trebali finishirat ubrzo i sa kojim zeli prezentirat koliko rfactor moze bit dobar i upravljiv..
kao suprotnost corvete za kolju je isto radio fiziku, al auto koji je zajeban i ne lak za voznju na limitu (uz supru, ta corveta slovi kao jedan od najboljih modova za rf)..
sa tom nsx se nadriftao u videu prilicno..
veceras nas league race na easternu!
ima da bude ceo grid! 3 startna reda

- harrahotto
fino, fino, jedino nije reko koji je to točno mod...
ali ako je c11 onda je to vjerowatno onaj outlowov.
ali ako je c11 onda je to vjerowatno onaj outlowov.
- Armanini
- Svjetski prvak
ah jbga, kad treba procitat opis videa 
mozes mu probat sibnut poruku i zamolit ga za mod.. reci mu da si veliki zaljubljenik u grupu i da bi htio probat koji krug..
btw, radi se i mod classic cars za rf2 (i ac ja mislim) koji ce sadrzavati i gc..
http://www.virtualr.net/mak-classic-car ... ent-update" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.virtualr.net/mak-classic-car ... 1-previews" onclick="window.open(this.href);return false;
pa eto, mozda ti to bude razlog za kupnju rf2

As usual, the physics used in the video have been created for rFactor by Niels himself.
mozes mu probat sibnut poruku i zamolit ga za mod.. reci mu da si veliki zaljubljenik u grupu i da bi htio probat koji krug..
btw, radi se i mod classic cars za rf2 (i ac ja mislim) koji ce sadrzavati i gc..
http://www.virtualr.net/mak-classic-car ... ent-update" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.virtualr.net/mak-classic-car ... 1-previews" onclick="window.open(this.href);return false;
pa eto, mozda ti to bude razlog za kupnju rf2

- harrahotto
Eastewrn creeek mi ruši rF, a ne da mi se sve ić instaliravati ispočetka, jedino da stazu skinem i probam nju preinstalirati, iako sumnjam da će bit nešto.. do nedavno je radilo, nešto me sjebalo vjerovatno.. tako da niš od mene večeras ako se to vozi
- Armanini
- Svjetski prvak
ja idem malo vidjet taj silver pol sata pa onda na v8..
pa oko 8 se skupimo i u 9 kvale?
pa oko 8 se skupimo i u 9 kvale?
- Armanini
- Svjetski prvak
probaj obrisat i nanovo.. nema razloga da ti radi probleme..
- harrahotto
ništa, sad sam dobio samo to da mi javlja errore kod loadanja...
nemam volje preinstaliravati sve
nemam volje preinstaliravati sve
- Armanini
- Svjetski prvak
bo.. ne bi trebalo bit problema.. barem ova staza nema miljon fajlova..
nego tko ce naucit ovaj silver..
staza ko staza nije losa.. nema kracenja i iskoristavanja staze, al je silver.. sva mi je nekako nabacana i .. divlja..
ako imas skinutu onu cijelu instalaciju sa ovim meganima, gdje je i rfactor i mod, probaj tamo ubacit stazu pa vidi dal radi..
nego tko ce naucit ovaj silver..
staza ko staza nije losa.. nema kracenja i iskoristavanja staze, al je silver.. sva mi je nekako nabacana i .. divlja..
ako imas skinutu onu cijelu instalaciju sa ovim meganima, gdje je i rfactor i mod, probaj tamo ubacit stazu pa vidi dal radi..
- K1M1
- HNL kladionica majstor
vjerojatno ti javlja errore jer nešto nisi dobro raspakirao, ili ti fali neki file... kako to da nama nikome ne javlja error?
dakle trebaš imat folder EasternCreek2012 unutar kojega su folderi EasternCreek2012, EasternCreekLong i EasternCreekNorth i fajlovi EC2012.MAS, ECcables.gmt i sky.mas
jel i tebi tako?
dakle trebaš imat folder EasternCreek2012 unutar kojega su folderi EasternCreek2012, EasternCreekLong i EasternCreekNorth i fajlovi EC2012.MAS, ECcables.gmt i sky.mas
jel i tebi tako?

- Armanini
- Svjetski prvak
- Fiore
evo sad cu na server
- Armanini
- Svjetski prvak
- Armanini
- Svjetski prvak
evo mans mod ako ces doc..
http://www.mediafire.com/download/g8nd4 ... 7hh/V8.rar" onclick="window.open(this.href);return false;
i jos ovo ubaci jer sam zaboravio kad sam dizo jbga
http://www.mediafire.com/download/w2avt ... /v8rfm.rar" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.mediafire.com/download/ez6cl ... uidata.rar" onclick="window.open(this.href);return false;
svi fixevi su unutra..
stazu imas na pocetnoj stranici..
http://www.mediafire.com/download/g8nd4 ... 7hh/V8.rar" onclick="window.open(this.href);return false;
i jos ovo ubaci jer sam zaboravio kad sam dizo jbga

http://www.mediafire.com/download/w2avt ... /v8rfm.rar" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.mediafire.com/download/ez6cl ... uidata.rar" onclick="window.open(this.href);return false;
svi fixevi su unutra..
stazu imas na pocetnoj stranici..
- Antimon
- Navijam za: Kimi Webber
Nisam siguran da cu stici danas... ak stignem posaljem armi sms.
- harrahotto
hm, ja imao onaj lesser
ali nije on radio kako treba
ali nije on radio kako treba
- K1M1
- HNL kladionica majstor