Simulacije vožnje

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori

Koju igru bi željeli da koristimo za ponovno okupljanje F1-HRacing ekipe? (moguće više izbora)

rFactor
6
25%
rFactor 2
4
17%
Race 07
3
13%
RaceRoom Racing Experience
3
13%
GTR2
2
8%
Automobilista
5
21%
Project CARS
0
Nema glasova.
Project CARS 2
1
4%

Ukupno glasova: 24

K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Ja sam: Vozač
Navijam za: Kimi i Frijns

Re: Simulacije vožnje

Post Postao/la K1M1 »

niš, idemo na megane onda...
slika
harrahotto

Post Postao/la harrahotto »

ja dodjem dosta kasnije, poslije 22h
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Armanini »

uhu mans razguzio krug :) svaka cast!

doduse meni su i ovih 25 nedostizni.. probao sam pred koji da par krugova, al mislim da mi je ispod 27 uspjeh lol..

pretpostavljam nema nigdje 1. brzine?

u kojoj prvi zavoj?
rFactor F1 HR server Info
slika
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor

Post Postao/la K1M1 »

bome opak krug, nice, jesi negdje presjekao ili sve čisto?
meni je ispod 1:25 nemoguće, možda bi mogao s kraćenjem al nema mi smisla to radit...
pa se vidimo onda večeras, nadam se zadržavanju našeg vodstva. :)
slika
Antimon
Navijam za: Kimi Webber

Post Postao/la Antimon »

uh...loše mi ide, nema kimija da mi da setup :-)
Antimon

Post Postao/la Antimon »

kimi nabaci setup!
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor

Post Postao/la K1M1 »

oho i ti si tu, super. :) Očekujem nas onda u punom sastavu danas.

ovaj put je mans taj od kojeg cemo se ogrebat za setup. :)
ja se nisam nešto koncentrirao na setup, samo 50-ak krugova sam odvozio zasad, ne sviđa mi se staza... pa slobodno možeš s onim mojim iz norisa dok nam mans ne posalje svoj. :)

edit: aha, sad vidim da si na serveru, doć ću i ja sad odvozit još kojih 10-ak krugova...
slika
Mansell
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Mansell »

Krug je cist ko suza, nemam sad volje stavljat na yt. Ciljano vrijeme u kvalama mi je 24.3. Caka je u tome sto sam stavio traction control na low, jer sam vidio da i ostali voze tako. To me ubrzalo 0.5 sekunde.
Mozete skinuti moj setup ovdje (stavite u folder .../rFactor/UserData/(vas nick)/Settings/Lagunaseca) ---> http://dfiles.eu/files/fqdr883r3
F1 FSONE 2009 DELO RACING LEAGUE CHAMP
HISTORIC GTC 2011 F1-HR LEAGUE CHAMP
Mercedes-Benz 190E Cup Legends 2012 F1-HR LEAGUE CHAMP
F3000 2013 F1-HR LEAGUE CHAMP
Race of Champions 2014 BSR LEAGUE CHAMP
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

thx mans..

samo jebo vas depositfiles.. zas ne dizete na mediafire pa je bez cekanja..

trebat ce nam i fiore danas..

al i ako ne, vidim hotto je prilicno brz, tako da mislim da ce on danas bit 3. :=

a vuks? vozis?

ako mans uzme jednu pobjedu bit ce odlicno.. nije toliko do janosha, koliko je do srba kojih ima izgleda punk brzih sad..

ja imam mala ocekivanja.. ic cu i ja sad na server malo..
slika
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor

Post Postao/la K1M1 »

evo, ukljucio i ja tc sad i skinuo 3,4 desetinke odmah, thx. :)
to ovisi o stazi valjda, negdje je brze bez a negdje sa tc-om..
npr. na kanadi i norisu sam probao ukljucit tc i nisam bio ni blizu brz kao bez, al sam zato imao ukljucen abs i super je pomogao...
a na laguni pak najbolja kombinacija obrnuto, tc ukljucen a abs off. :) ;)
slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

harise sto ne odes pomoc svojima :=
slika
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor

Post Postao/la K1M1 »

di si nestao fiore?
slika
Fiore

Post Postao/la Fiore »

koji je pass?
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor

Post Postao/la K1M1 »

the wall
slika
Fiore

Post Postao/la Fiore »

nece mi pokrenut preko rf scan-a, fali neki plugin dll. file. tako da cu to morat rijesit za drugi put.
nadam se vasim dobrim rezultatima;)
harrahotto

Post Postao/la harrahotto »

Pokusavao sam na server upasti danas, ali nikako, Joined timeout... jbg.. drugi put
Vuksa_KC
Veteran
Veteran

Post Postao/la Vuksa_KC »

Eto, nesreća na nesreću :/
Bar sam u prvoj prestigel dva Makedonca i kolko tolko im smanjil bodove.

No, opušteno se rejsa dok ostatak ekipe mene pokriva :D
Mansell
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la Mansell »

Cestitam ekipa odlicni ste bili. Steta zbog Fioreta i Hotta, al bit ce bolje drugi put. =D>
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

kakav je rez bio? :)
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
Mansell
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la Mansell »

Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

odlično momci! :)
vidim da još nema zbrojenih bodova, ali pretpostavljam da smo još malo povećali vodstvo

slika
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

http://www.virtualr.net/gp3-2011-for-rf ... ing-july-1" onclick="window.open(this.href);return false;

slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

jok malo, povecali smo vodstvo znacajno :)

zahvaljujuci naravno prije svega mansu koji je dominirao opet (iako ce ga mozda dq jer mu je log nevazec pa ce mozda i rezultati bit nevazeci)
al kimi i antisa su uzeli mac bodova..

antisa jos jednom cestitke na velikom drugom mjestu.. trebao ti je mans pustit i pobjedu i cuvat ti lagano ledja :)

ja sam zadovoljan zabavom.. utrkama bas i ne..

ma zapravo.. jesam.. obzirom da se nisam bas navozio, imao problema sa pedalama, odvozio sam solidno brz krug u practicu sto sam mislio da stvarno necu ni blizu..
kvale sam vozio prelose.. prakticki ni jedan krug nisam napravio.. osim tog najbrzeg (neznam jel on il poslije jedan drugi jer su bili slicni), imao sam dobra prva 2 sektora (mislim da sam dobrano iskoristio stazu) i ostane mi 0.6 litara pred zadnji zavoj i naravno da nece bit dosta i poce kasljucat auto na cijeloj ravnici i gubit gas.. al taj mi je krug bio najbrzi lol..

previse je dogadjanja okolo na stazi, pa me to dekocentrita..
onaj anel pogotovo.. bili smo na kupu (ja sam srecom uspio spretnije i sretnije prestic i bit naprijed) ja, gasa i 2 srba jos ja mislim i naravno anel.. i lik svaki put izlazi iz boxa 2 sekunde ispred nas koji smo u krugu i ne mice se.. i poslije se pravi gljiva..
obzirom da sam do sad u svakoj utrci vidio iste gluposti od njega, cim ga vidim ispred znam da moram pazit.. mene nije kostao nis bas, al sa gasom se telac vozio kroz zavoje u njega da je iskrilo..

al ok, bitno mi da sam u kvalama u top10 (i interesantno i prosli put i sad, tocno nekih pol desetinke - desetinku je granica, sporii krugovi, al mnogi ne odvoze krug ni blizu kakav mogu)..

start dobar, antisa je imao spor start pa nisam imao kamo i morao cekat da se cesta otvori..
normalno odmah guzva u prvom, al ovaj put prezivio..
i krenula utrka i nakon par krugova su se poslozile grupice..

osim vas vodecih, ostatak top10 je bio na kupu, nakon prvih 2 opreznija kruga, antisa i odomazev ja mislim bili mrvu ispred i ja nadoknadio to vrlo brzo i dosao do antise i mislio kako ce me pustit naprijed jer sam vozio brze i bio sam bas napaljen da odem uzet koju poziciju ispred gdje su svi bili na kupu..
al jok, ne pusta antisa, tako da moram vozit neke 3 putanje da ne bude glup kontakt, tako da su ovi ispred polako odmicali, a odomazev nas ulovio..

to je bilo skroz nepotrebno antisa, zato smo se i dogovorili - kad je netko iza brzi ne blokas ga vec ga pustis..
zaletio sam se u onaj lijevi prije onog brzog i tu prestigao i krenuo vratit izgubljeno vrijeme od ovih ispred.. al nije dugo trajalo jer sam previse htio prebrzo pa sam brzo i poceo grjesit..
tako da smo se nas tri izmjenjivali i pustili grupu ispred (koja je bila u svojim fajtovima i koju smo mogli bez problema stic da se nismo kacili)
al bilo je zabavno.. cim netko ode ispred, vrlo brzo pogrjesi, najcesce u corksu..
na kraju smo ostali samo antisa i ja, antisa ispred, ja ga lovim, i par krugova pred kraj ispred zaostali vozac i odjednom pras i svatko odletio na svoju stranu lol.. ja prosao i srecom antisa se uspio vratit i nastavit..
kako su ovi ispred bili vec toliko napred, antisa iza dovoljno, vozio sam lagano do kraja jer ovi ispred nisu grjesili cijelu utrku pa di ce na kraju, i to me kostalo, na kraju su se u zadnjem krugu njih par okrenuli, ja vozio ko baba i nisam bio dovoljno blizu da iskoristim priliku.. ma 2 sekunde maximalno su trebale..
al ok, bila je dobra i zanimljiva utrka.

al druga pak. mah..
zaspao sam na startu, vec je bilo zeleno, a ja bodem po tcu, neznam jel iskljucen, ukljucen, jos nisam ni u prvu mozda stavio, tako da sam popusio posteno.. jbga, tako mi i treba..
uspio sam nekoliko obranit za prvi zavoj jer su svi poceli uletavat od svuda i onda pazit i cekat kimija koji je dosao odmah brzo.. ispred je bio leroy i ja drzao tempo iza kimija, i par puta zakocio milimetar od njegove guzice jer je kimi imao sporijih djelova.. i utrka se razvila, kimi presao leroya, presao i ja i do kraja utrke se vozio s njim na guzici.. doslovno svaki zavoj je bio u 2 desetinke, al sam se branio ko veliki.. lik je bio super fer, bez ijednog suludog poteza, drzao mi se na guzici kroz brze zavoje ko pravi..
nakon par krugova sam zakratio onaj brzi, gasa bio iza, pa sam sportski poblicao da cu ga pustit, taman je doletavao mans pa je to dobro i ispalo pa smo u corkcu izmjenili pozicije bez gubljenja vremena..

kimi se borio s janoshom, mi pratili malo udaljeni, al cak ne puno.. i kimi se okrene i ja panj ga ne uspjem izbjec.. a naravno da je bilo moguce.. jbga, zaboravim da je volan u sredini i da ima nekoliko auta jos lijevo :/ al srecom uspio sam nekako ostat na stazi i drzat upaljen auto i mislim si ajde neka su se barem iza svi porazbijali da zavrsim tih jos par krugova do kraja na miru, kad ono k - leroy se provukao i opet tocno na guzici, a meni auto sjeban i volan u krivo.. al sam svejedno htio probat zadrzat poziciju i nekako sam uspio.. dok je kimi bio ispred, mislio sam pustit mjesto tom leroyu, obzirom da se meni nebi racunali bodovi, a bosanci ionako imaju malo, pa ono - bila bi ljepa gesta :)

sve u svemu, bilo zabavno..

antisa jos jednom cestitke na pravom rezultatu :)

slika

proud to be croat :P
slika
Antimon

Post Postao/la Antimon »

antisa jos jednom cestitke na pravom rezultatu
hvala, eto poklopilo se i meni jednom :-)

kvale odlične, par brzih krugova i odlično 5 mjesto.
prva utrka, očajan start izgubio nekoliko pozicija, par krugova pokušavam vratiti al bez uspjeha nisam htio na silu. onda gubim ritam eto arme i makedonca. nikak spojiti krug bez grešaka. sorry arma za blok malo si me iznenadio...ionako sam na kraju kruga bio u pijesku pa ste prošli obojica. slijedi par grešaka sa vaše strane vraćam se ispred polako počinje i auto slušati kad ono nedo nasred staze, zavoj udesno krenem u desnu stranu ali eto vraga kreće i on... udari me izvrtim se udarim u ogradu, prođe arma :-) . auto u banani, dosao nekak do cilja.

druga utrka, dosta dobar start, malo sam promašio kočenje i skoro pokupio vuksu u prvom zavoju. i eto mene na prvom mjestu, čitavih 7 krugova ;-). dahtali su mi za vratom minić, leeroy i kompanija. dobro da im ste vi zakomplicirali život pa sam malo lakše disao. mans je u osmom krugu prošao a iza mene kimi i janoš imaju opake borbe. pred kraj sve mi se više žutilo u retrovizoru, zadnji krug me i stigao ali sam uspio ostati na drugom mjestu.

kao što rekoh poklopilo se i meni jednom. čestitke mansu još jednom
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor

Post Postao/la K1M1 »

Q: solidno odvozio, cijelo vrijeme sam držao 2. mjesto i onda me u zadnjim sekundama janos bacio na 3.

R1: janos i mans brzo pobjegli ispred i imali dosta brži pace od mene, dok su ovi iza bili sporiji, pa sam mirno cijelu utrku odvozio na tom 3. mjestu bez prevelikih uzbuđenja i događanja. :)

R2: startam 7. i dolazim do 4. već u prvom krugu.. kasnije imam borbu s leroyem koji se izvrtio i nisam ga mogao izbjec pa sam ga pogodio, srećom nisam se izvrtio nego je auto ostao na stazi, pa nisam izgubio poziciju, ali mi je auto bio oštećen pa mi je do kraja bilo shebano vozit sa krivim volanom... Kasnije me sustiže mans i puštam ga jer je bio brži, pa malo nakon toga dolazi i janos s kojim imam dobar fight, i onda umjesto da se pomiririm s tim 4. mjestom, idem bezveze stiskat i riskirat s razbijenim autom i izvrtim se tamo u corksu, pa me još netko pokupio jer me nije mogao izbjeć (izgleda arma)... i tako padam na 11. mjesto, do kraja uspjevam doć do 8. i to je to, moglo je bit puno bolje, jbg..

čestitke mansu na odličnoj vožnji i dvije pobjede. =D>

Armanini je napisao/la:zahvaljujuci naravno prije svega mansu koji je dominirao opet (iako ce ga mozda dq jer mu je log nevazec pa ce mozda i rezultati bit nevazeci)
?? log nevazec, ne kužim, pojasni malo, nije poslao ili šta?? :?
slika
Odgovori