moram priznat da su mi oba tu negdje :=
mozda da maknes logo foruma, ipak nije tvoj pa da te sale ne tuzi

a i sto cemo djabe reklamirat hh
ovaj croatia sa haube sibni iza na spojler pa ce bit u sredini :=
btw, probao sam sinoc malo taj raceroom.. milio sam odmah odustat jer je free samo neki prototip i jedna staza, al ima i taj lov na vrijeme 4 auta i 4 staze..
prvo je je e30 na brdu, izgleda odlicno staza, cale bi uzivao..
nisam puno jer mi se nije dala ucit cesta..
zatim je mrcina juddv8, na hocku, al je amater - ukljucene sve pomoci, nema setupiranja..
daleko iznad ocekivanja.. nije mi bas gust vozit s tim tcom jer je stvarno jako izrazen, nema govora da se izvrtis sa gasom, al tc se ukljucuje tek nakon granice pa umjesto da ti ispravljas, on korigira, pa je cudno vozit, na pol zavoja napucas gas i cekas da zavrsi zavoj i da auto pocne ubrzavat jer kroz cijeli zavoj se ono struganje tca :=
onda sam vidio neko cudo ala neki gt1 auto na monzi, get real - bez helpova i sa setupom..
i to je vec druga prica

bome je zajebano.. odlicno cak..
probao krug sa tim minijima na hocku, al je isto amater pa je duplo iritantno

al je isto bas prilicno dobar..
ffb je iznenadjujuce dobar, vizualno je fino, zvukovi su super..
sve u svemu, ja sam se iznenadio..
u principu samo picis kad lovis krugove

nema benze, guma, damagea.. ako sjebes pocetak kruga mozes restart pa pocnes pred zadnji zavoj pa si odmah u novom krugu, imas ghost car svog najbrzeg kruga pa njega pokusavas skinut

a mozes valjda i od bilo kojeg vozaca uzet najbrzi krug..
nema multiplayera u free, a malo su lakomi sa cijenama..
recimo neki srednji autic je 250 bodova, a 500 bodova = 5€
il mislim da je za nekih 40$ 5000 tih bodova pa kupujes aute koje zelis i staze.. staze su po 500 bodova..
evo koliko dere colak..
http://www.pohrani.com/f/3q/eM/n20EQ6x/ ... 400001.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
to se zove kilometraza na bathu