Formula 1 team - McLaren F1 Team [MCL36]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
mrd
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: McLaren

Re: Formula 1 team - McLaren

Post Postao/la mrd »

Win the chance to visit the MTC & help us improve Team McLaren
haha, toliko su očajni da zovu fanove u pomoć ;)
slika
Barry
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Barry »

http://2.bp.blogspot.com/-wbzMSTOfA4I/U ... n-2015.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Mclaren za 2015 :D
Kimi Raikkonen: "I’m not interested in what people think about me. I’m not Michael Schumacher."
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

100% sam siguran da neće biti ni sličan tome. Te boje su na bolidima bile zbog Marlbora i dok god su oni sa Ferrarijem...sumnjam.
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
mrd
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la mrd »

ne mora da znači, iako ta slika se pojavila kada je perez prešao a priča o odlasku vodaphonea krenula da kruži, koliko sam ja upućen, više ta priča sa telmexom nije aktualna. lično bih volio da ostane ova chromaflare varijanta.
slika
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

i sad vidim da je to zapravo Ferrari F138 sa spuštenim nosom (koji je i dalje previsoko za pravila koja će vrijediti) i dodanom bijelom bojom

slika
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Post Postao/la gringo73 »

Staro i novo prednje krilo u istom kadru:

slika

Novo zadnje krilo (bočne stranice):

slika
slika
ivancina
Početnik
Početnik

Post Postao/la ivancina »

nećemo mi ni prismrdit podiju ove sezone
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Koja katastrofa. Kriminalno spora vožnja danas... :(
Puknula ona serija završavanja u bodovima nakon 64 utrke...
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

nebi vam lose pala neka rekonstrukcija osoblja, ovako bas i ne priliči ovakvoj momčadi
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
ivancina
Početnik
Početnik

al stvarno ne razumijem tu logiku. napraviti potpuno novi bolid za ovu sezonu kad iduću moraš opet novi radit
i to još loš bolid
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

ivancina je napisao/la:al stvarno ne razumijem tu logiku. napraviti potpuno novi bolid za ovu sezonu kad iduću moraš opet novi radit
i to još loš bolid
A kak ne kuzis? Da su doradjivali 28-icu sad vise nebi imali prostora za napredak, pa se nebi mogli borit za naslov... Kuzis?? Kak mozes reci da ne kuzis taku sjajnu logiku, vidis da im se vec isplacuje, button je prosle godine zavrsio 16. A ove 12. Napredak je ocit!!!!
McLaren u <3
ivancina
Početnik
Početnik

ovo da razvijaju još 10 godina bit će sporiji od 28ice
SRV
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la SRV »

Bilo bi koliko-toliko razvoja i za 28-icu, bila bi i barem jedna pobjeda ove sezone. Ma vjerujem da bi bili uvijek u prvih 6-7 sa onim bolidom, pa cak i da ga nisu uopce razvijali od Brazila. A taman bi u uskoro mogli prebaciti sav fokus na 2014.
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Post Postao/la gringo73 »

F1NAC je napisao/la:nebi vam lose pala neka rekonstrukcija osoblja, ovako bas i ne priliči ovakvoj momčadi
Neka?!?! Mislim da je potrebna temeljita rekonstrukcija. Ovo danas je bila sramota. I još kad vidim Witmarsha kako se non-stop nešto smijulji u razgovorima, ja bi ga razbio! :evil:
Mi smo ovu sezonu momčad sredine poretka, i jedini nam je takmac Force India, a sreća naša pa je Suber truba ove godine, a Williams već duže vrijeme.
slika
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

a toro rosso? mogli bi vas i oni uskoro prestić ako vergne nastavi s ovako dobrim vožnjama kao u monaku i danas... :)
al da, mclaren, sauber i williams, koji pad ove tri ekipe u odnosu na prošlu godinu, ja još uvijek mislim da bilo koja od ove tri ekipe vrati prošlogodišnji bolid da bi bio brži od ovogodišnjeg...
slika
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Upravo tako. Sad gledam intervju na Skyu i nakon ove sramote danas Writmarš se cereka i smijulji a meni se cmizdri...Koji lik...od početka prošle sezone tvrdim da on nije čovjek koji može biti team boss Mclarena i to ne može promjeniti nikakav uspjeh.
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

jasno mi je da su McLaren i Sauber pali jer su radikalno izmijenili bolid i treba se sad snać...ali Williams ima bolid koji se od prošlogodišnjeg razlikuje u detaljima i opet toliki pad

slika
Dero
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Dero »

Tko je uopce zadužen za 2014 šasiju? Odljev mozgova u proslih par sezona je glavni problem Mclarena.
Ak se vec planiraju vratiti na scenu sa Hondom od 2015. moraju dovesti nekoga tko zna napraviti bolid.
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

bas me zanima sto se mota Dennisu po glavi kad gleda trke :D, a i mislim da nemaju vozače koji mogu zmikati maksimum nego da im se poklopi bolid
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

Dero je napisao/la:Ak se vec planiraju vratiti na scenu sa Hondom od 2015. moraju dovesti nekoga tko zna napraviti bolid.
Neka vrate Neweya ili dovedu Brawna...danas na Sky-u imali prilog o njima, u zadnju 21 sezonu 17 naslova su osvojili bolidi koje su konstruirali njih dvoje (9 Neweyevi bolidi, 8 Brawnovi). Ostatak je 2 Ferrari 2007 i 2008 (Aldo Costa) i 2 Renault 2005 i 2006 (Bob Bell)

slika
Dero
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Dero »

Cuky je napisao/la:
Dero je napisao/la:Ak se vec planiraju vratiti na scenu sa Hondom od 2015. moraju dovesti nekoga tko zna napraviti bolid.
Neka vrate Neweya ili dovedu Brawna...danas na Sky-u imali prilog o njima, u zadnju 21 sezonu 17 naslova su osvojili bolidi koje su konstruirali njih dvoje (9 Neweyevi bolidi, 8 Brawnovi). Ostatak je 2 Ferrari 2007 i 2008 (Aldo Costa) i 2 Renault 2005 i 2006 (Bob Bell)
Gledao sam taj prilog i nije mi baš jasno kako mogu uspoređivati Brawna i Neweya. Kruške i jabuke.
Brawn je po meni više sportski direktor i nikad nije sam dizajnirao bolid nego je uvijek znao dovesti prave ljude i izvuc iz njih maksimum. Newey sa druge strane je tipičan dizajner, daj mu olovku i papir i pusti me na miru na napravim bolid.

Newey-Byrne bi bila prava uspordba al na skyu se nisu ni udostojili spomeniti njegovo ime. Tu je rezultat 9-7 za Neweya :P
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Cuky je napisao/la:
A koliko je od tih ljudi danas u mercedesu? Troje od četvero. Pa pucanj u prazno. Ali ako se vrate testiranja kako se priča, e tada Brawn dolazi na svoje.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

Trebala bi biti testiranja, ali ne kao prije nego 4 puta po 2 dana

slika
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

McLaren team principal Martin Whitmarsh says his team must maintain belief it can sort out its current car following a troubled Canadian Grand Prix.

The Woking-based outfit's run of 64 consecutive points scoring finishes came to an end in Montreal with neither Jenson Button nor Sergio Perez able to get inside the top ten.

That poor performance highlighted the amount of improvement that McLaren still has to make before it can hope of challenging at the front, but Whitmarsh says the outfit must not give up on 2013.

"You have to be an optimist in this business, particularly in these moments, and I've been through various ones before," said Whitmarsh.

"We have to keep people motivated and focused. We have to believe we can work hard and win a race. We haven't given up yet."

Whitmarsh added that there was some added pressure on McLaren to unlock something from its car for its home race at Silverstone.

"Obviously we want a much better showing at Silverstone," he said. "It's important; we want to do that for the fans.

"In a way there is a bit more pressure because you don't want to disappoint people who turn up to support the team.

"So we'll be working hard in the couple of weeks we have now to see what we can do and pull out for the British Grand Prix."

Whitmarsh was also adamant that the team's stalled form this season was not linked to the loss of Lewis Hamilton, who switched to Mercedes over the winter.

"No, I don't think so. Lewis is a great driver, an asset, and we haven't got him," he said.

"But both of our drivers are doing a good job. We didn't quite get it right between us in qualifying, and as for the race I can be very critical - self critical - in what we should have done.

"No-one expected the prime tyre to do what it did in this race."

IZVOR
slika
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Odgovori