Sergio Perez [#11]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: Fernando Alonso

Re: Sergio Perez

Post Postao/la Chuck Norris »

Razlika je što je Alonso izbjegavao Pereza a Kimi se branio.Da alonso nije izašao sa staze ono je moglo završiti sudarom,sad ko bi izvukao deblji kraj,teško je reći.Vjerovatno Alonso jer ima veći ulog u igri za razliku od Pereza
...put u raj nije posut ružama...
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

Ja ne znam zaš ga se hvali. Bacao se ko divljak u dvoboje i imao sreće da su svi bili dovoljno pametni da se maknu i izbjegnu sudar. Sreća koju Hamilton nije imao 2011...
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

umjesto u gradu di im je bolid ocigledno bolji za razliku od staza da pokupi bodove on ih prosipa i ode Force India u poretku dalje
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

Chuck - Alonso si nije smio dozvoliti, s obzirom na svoj rating, niti da mu Perez primiriše ali očigledno "nije bio njegov dan". Perezov potez sa Kimijem je apslolutno naivan i gotovo na nivou žešće gluposti no sve ranije samo pokazuje da je dečko ipak popriličan potencijal...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

Mclewis: Buttona je ljepo prošao, ali je Alonsa izbacio sa staze i to meni nije nikako ljepo i čisto, prije neko što se sudario sa Kimijem mislim da je Kimija izbacio sa staze i onda se par krugova sudari sa Kimijem
Toon: da to je razlika, ali hoću reć da je Perez bio isti u tim svim borbama osim sa Buttonom
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
Dero
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Dero »

Toon je napisao/la:Chuck - Alonso si nije smio dozvoliti, s obzirom na svoj rating, niti da mu Perez primiriše ali očigledno "nije bio njegov dan". Perezov potez sa Kimijem je apslolutno naivan i gotovo na nivou žešće gluposti no sve ranije samo pokazuje da je dečko ipak popriličan potencijal...
Teško da možeš ne dozvoliti nekome da priđe kada je drugi bolid ispred tebe
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Toon je napisao/la:Chuck - Alonso si nije smio dozvoliti, s obzirom na svoj rating, niti da mu Perez primiriše ali očigledno "nije bio njegov dan". Perezov potez sa Kimijem je apslolutno naivan i gotovo na nivou žešće gluposti no sve ranije samo pokazuje da je dečko ipak popriličan potencijal...
Dečko ima potencijal,ja sam lani izjavio da će biti bolji od Buttona ali...
Voziti harakiri mi se ne sviđa,pretjecanja ne smiju biti na sve ili ništa.Ako ovaj ispred popusti super ako ne jbg odošmo oba vani [-X
Prolazak Buttona je bio odličan,ali Alonsa i dvaput situacija sa Kimijem je bili ili ja ili oni
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la F2004_the_best_ever »

Za ovo što je uradio Kimiju trebao bi biti kažnjen.
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

Kenny je napisao/la:Mclewis: Buttona je ljepo prošao, ali je Alonsa izbacio sa staze i to meni nije nikako ljepo i čisto, prije neko što se sudario sa Kimijem mislim da je Kimija izbacio sa staze i onda se par krugova sudari sa Kimijem
Toon: da to je razlika, ali hoću reć da je Perez bio isti u tim svim borbama osim sa Buttonom
Izbacio ga?? Hahahah ostavio je perez mjesta i za alonsa.... Ajde kenny zbog takvih kao ti nam formula i lici na ovo sta je danas...
McLaren u <3
tofa
Navijam za: McLaren

Post Postao/la tofa »

je da potez pereza prema kimiu bio nepromišljen ali fala bogu da konačno imamo vozača koji ima hrabrosti napraviti nešto van dosadnog drs-a i kers-a. Draže mi je da je ovako završio nego samo da je kružio pa ako šta bude bude.
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

McLewis je napisao/la:
Kenny je napisao/la:Mclewis: Buttona je ljepo prošao, ali je Alonsa izbacio sa staze i to meni nije nikako ljepo i čisto, prije neko što se sudario sa Kimijem mislim da je Kimija izbacio sa staze i onda se par krugova sudari sa Kimijem
Izbacio ga?? Hahahah ostavio je perez mjesta i za alonsa.... Ajde kenny zbog takvih kao ti nam formula i lici na ovo sta je danas...
Onda je Alonso konj kada je otišao sa staze. Zanima me kako bi ti reagiro da je to Grosjean Perezu napravio.
Ja jesam za fajt, neka i bude kontakta, neka malo lete sa staze, meni to nesmeta, ali danas su takva pravila da se sve pod povećalom gleda
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
Dero
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Dero »

Tvrditi da u zavoju 10 ima mjesta za dva bolida a da jedan ne sijece šikanu je krajnje neozbiljno.
pinkdpanter
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: kimi raikkonen

Post Postao/la pinkdpanter »

Ja ga hvalim tj hvalio sam ga, al decko je zelen, ono kamikaza, kao on je sad faca jel prestize u monaku alonsa i kimia. Zelen, prepre agresivno, i jako glupo. Nadam se da bu dobio postenu kaznu za ova sranja danas.
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Evo Kimi je sve rekao.Dobro ne slažem se s drugom rečenicom
„On očekuje da može doći dovoljno brzo u šikanu, zablokirati kočnice i da će ga svi uvijek izbjegavati. Razumijem ako je netko agresivan, ali ne razumijem kad je netko glup.“
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

Kenny je napisao/la:
McLewis je napisao/la:
Onda je Alonso konj kada je otišao sa staze. Zanima me kako bi ti reagiro da je to Grosjean Perezu napravio.
Ja jesam za fajt, neka i bude kontakta, neka malo lete sa staze, meni to nesmeta, ali danas su takva pravila da se sve pod povećalom gleda
Maloprije govoris da je budala i da se gura a sada da volis guranja dodire?? Aj se smisli sta hoces pa komentiraj...
Dero je napisao/la:Tvrditi da u zavoju 10 ima mjesta za dva bolida a da jedan ne sijece šikanu je krajnje neozbiljno.
Pogledaj snimku, perez nije bio na rubniku, dakle bilo je mjesta i za alonsa... Razumijem i alonsov potez...
U situaciji perez alonso suci sta god da su odlucili bilo bi u redu...
McLaren u <3
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

McLewis je napisao/la:
Kenny je napisao/la:
McLewis je napisao/la:
Maloprije govoris da je budala i da se gura a sada da volis guranja dodire?? Aj se smisli sta hoces pa komentiraj...
Dero je napisao/la:Tvrditi da u zavoju 10 ima mjesta za dva bolida a da jedan ne sijece šikanu je krajnje neozbiljno.
Pogledaj snimku, perez nije bio na rubniku, dakle bilo je mjesta i za alonsa... Razumijem i alonsov potez...
da dovljno mu je pustio mjesta taman da zajase sa sredinom podnice rubnik i da si sjebe bolid :roll: ali karma je kurva vratilo mu se to
slika
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

F1NAC je napisao/la:
McLewis je napisao/la:
da dovljno mu je pustio mjesta taman da zajase sa sredinom podnice rubnik i da si sjebe bolid :roll: ali karma je kurva vratilo mu se to

To je kriv onaj panj kojem se pred koju godinu učinilo simpatičnim prvo u Monzi, a onda i na drugim stazama dodati ove glupe povišene rubnike sa unutrašnje strane rubnika. Nekad je u Monzi pobjeđivao onaj tko je imao bolid koji je bio stabilan u letovima preko rubnika, danas više nema ni te draži. Nekad bi u Monaku u situaciji kao i danas Alonso i Perez prošli paralelno kroz taj prvi dio šikane (bez da Alonso presiječe, bio bi sa 2 kotača unutar staze u svakom trenu) i onda bi Perez morao popustiti da ne zakači ogradu na izlazu....ali eto, nekom panju je bilo zanimljivo staviti te gluposti uz rubnike
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
Dr. DJ
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari-Massa

Post Postao/la Dr. DJ »

Oduvijek sam volio agresivne vozače i radi njih netrepčem kada gledam trku...I čestitke Perezu na hrabroj/ludoj vožnji danas...Možda je malo pretjerao danas no kao što sam več negdje napisao....ako je procesija nevalja....ako pretječu samo sa DRS-om / KERS-om nevalja...sada kada imamo prava muška pretjecanja (možda malo prehrabra) opet nam nevalja...uglavnom palac gore za Pereza...nekako ču mu progutati to što je iz mrske ekipe i još uz to uništio je trku legendi Kimiju s**bo mi Ferrarijevca i gotovo igrao za Vettela danas haha
1982 UCV 1919
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

Kimi Raikkonen and Sergio Perez, Monaco GP 2013Sergio Perez believes his incident with Kimi Raikkonen in the closing stages of the Monaco Grand Prix could have been avoided if the Lotus driver had given him room.

Perez tried to pass the Finn for fifth place into the chicane having pulled off successful moves on Fernando Alonso and Jenson Button in previous laps, but the pair made contact.

Raikkonen suffered a left-rear puncture as a result and was forced to pit, though he recovered to finish 10th, while Perez retired with brake problems just a few laps from the finish.

He believes the collision was avoidable, if the 2007 world champion had afforded him the same amount of space as Alonso and Button had previously.

"It was risky [the move on Raikkonen]," Perez admitted. "But I overtook Jenson, I overtook Fernando in the same place. Jenson overtook me in the same place.

"So at the end of the day you have to give some space. If you see the accident I hit the wall on the entry of the corner.

"Kimi didn't give me any room, there was nothing I could do to avoid it. If someone could avoid the accident it was Kimi.

"At the end of the day it doesn't matter how aggressive you are if you [aren't given] space."

His team-mate Button was a beneficiary of his retirement, the Briton finishing sixth having opportunistically passed Alonso after his Ferrari was delayed when Perez pulled off the circuit.

"The end result is OK, getting some good points," Button said. "It's a pity we couldn't get both cars in the points.

"We take positives in the way that the car feels here. The pace we really don't know because the cars in front were so slow today, I don't know why."
lol covjek ocekuje da mu se svi micu s puta :roll:
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

Pa ne očekuješ da ti netko luđački uleti u putanju. Da se Alonso htio braniti, mogao je fino napucati Pereza pa bi završili utrku i jedan i drugi. Isto kao i s Kimijem. 10-ak krugova prije mu je Kimi mogao zatvoriti vrata i Perez bi ga napucao. Kasnije je to i učinio i eto, ostao čovjek bez hrpe bodova zbog kamikaze.

Perez je trebao napadati prije one šikane, ali nije imao dosta brz auto za to pa je htio iskoristiti kočenje koliko je mogao. Protiv Buttona je to odlično napravio, s Alonsom je već pretjerao, a s Kimijem je ušao glavom u zid.

Mislim, ok, agresivan je i bori se, ali treba i misliti malo. Za to glava i služi, zar ne? ;)
King iCool
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

F1NAC je napisao/la:

Kimi Raikkonen and Sergio Perez, Monaco GP 2013Sergio Perez believes his incident with Kimi Raikkonen in the closing stages of the Monaco Grand Prix could have been avoided if the Lotus driver had given him room.

Perez tried to pass the Finn for fifth place into the chicane having pulled off successful moves on Fernando Alonso and Jenson Button in previous laps, but the pair made contact.

Raikkonen suffered a left-rear puncture as a result and was forced to pit, though he recovered to finish 10th, while Perez retired with brake problems just a few laps from the finish.

He believes the collision was avoidable, if the 2007 world champion had afforded him the same amount of space as Alonso and Button had previously.

"It was risky [the move on Raikkonen]," Perez admitted. "But I overtook Jenson, I overtook Fernando in the same place. Jenson overtook me in the same place.

"So at the end of the day you have to give some space. If you see the accident I hit the wall on the entry of the corner.

"Kimi didn't give me any room, there was nothing I could do to avoid it. If someone could avoid the accident it was Kimi.

"At the end of the day it doesn't matter how aggressive you are if you [aren't given] space."

His team-mate Button was a beneficiary of his retirement, the Briton finishing sixth having opportunistically passed Alonso after his Ferrari was delayed when Perez pulled off the circuit.

"The end result is OK, getting some good points," Button said. "It's a pity we couldn't get both cars in the points.

"We take positives in the way that the car feels here. The pace we really don't know because the cars in front were so slow today, I don't know why."
lol covjek ocekuje da mu se svi micu s puta :roll:
Čuj,gledaj, to se može i tako gledat. Ja kad sad vidio dodir prvi puta isto sam pomislio da je Kimi mogao ostaviti nešto prostora za Pereza, a to što je Perez bio malo pre daleko da napadne Kimija to je druga stvar. Vidjelo se na usporenoj snimci da se Kimi počeo kretati u lijevo dosta prije zavoja i skretanja u zavoj... Svaki vozač se brani nako takvih događaja na stazi ali mislim da Kimi nebi smio zaboraviti da je i on jedno tako uništio nekome utrku...
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

kimi skrece vec kad mu dopali perez neobjasnjivo unutra, mislim di je on mislio proc? malo preoptimisticno i glupo
slika
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

Schumy.d je napisao/la: Pa ne očekuješ da ti netko luđački uleti u putanju. Da se Alonso htio braniti, mogao je fino napucati Pereza pa bi završili utrku i jedan i drugi. Isto kao i s Kimijem. 10-ak krugova prije mu je Kimi mogao zatvoriti vrata i Perez bi ga napucao. Kasnije je to i učinio i eto, ostao čovjek bez hrpe bodova zbog kamikaze.

Perez je trebao napadati prije one šikane, ali nije imao dosta brz auto za to pa je htio iskoristiti kočenje koliko je mogao. Protiv Buttona je to odlično napravio, s Alonsom je već pretjerao, a s Kimijem je ušao glavom u zid.
Da mu je Alosno "zatvarao vrata" bio bi kriv za sudar jer je Perez bio u prednosti. Dajte ljudi molim vas pročitajte pravila. Pa zar je uvijek toliko teško priznati da je netko u nekom trenutku "zasluženo izgubio"...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

Toon je napisao/la: Da mu je Alosno "zatvarao vrata" bio bi kriv za sudar jer je Perez bio u prednosti. Dajte ljudi molim vas pročitajte pravila. Pa zar je uvijek toliko teško priznati da je netko u nekom trenutku "zasluženo izgubio"...
Po čemu je bio u prednosti? Alonso je koliko znam bio u trkaćoj putanji, a ovaj mu uleti u nju okomito.

A s Kimijem je 2 puta pokušavao glavom u zid, ali Kimi nije dao i upropastio utrku...

Mislim, da se razumijemo, nije meni krivo šta je on prešao Alonsa. Ali to su mu suci poklonili jer po meni ono nije za kaznu. Ali krivo mi je to njegovo srljanje i upropaštavanje utrke Kimiju. I onda još ovakva izjava na kraju. :thumbdown:

Bez mozga voziti formulu mogu i ja. ;)
Zadnja izmjena: Schumy.d, dana/u 26 svi 2013, 20:49, ukupno mijenjano 2 puta.
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

ne razumijem kaj je perez tu htio??
lik nije bio ni blizu da bude na pola kimijevog bolida.
To da je lik zelen nemre bit isprika, meni njegova vožnja ne lići na agresivnost nego na divljaštvo. ide upravo na sve ili ništa bez razmišljanja.
Kimi se bori za naslov a ovo bi ga moglo na kraju jako koštati.

Pa na Buttona je u nekoliko situacija (ne samo danas) išao kao protiv najvećeg neprijatelja.
Michael is faster than you!!
Odgovori