rekao bi ti na ovo jedan moj prijatelj: "ma daaaaaj molim te".vidc je napisao/la:a možda je do vozača koji ne znaju vozit brzo i prije svega ugodno gumama?
Formula 1 team - Mercedes-AMG Petronas Formula One Team [F1 W13]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
- Legenda
Re: Formula 1 team - Mercedes Grand Prix
Samo neka se trkaju.
- vidc
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari
nikad ne znaš...
možda su i rosberg, schumacher i hamilton problem a ne bolid. dobro, rosberg manje nego hamilton i schumacher
možda su i rosberg, schumacher i hamilton problem a ne bolid. dobro, rosberg manje nego hamilton i schumacher
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Zato Rosberg ni nije prvak. 

Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Ni dolazak brkatog gazde u Spanjolsku nije pomogao ekipi da napravi bolji rezultat.
Malo sam gledao "brku", kuha i to naveliko. Pitanje je samo vremena kada ce eksplodirati i poslati sve k vragu.
Malo sam gledao "brku", kuha i to naveliko. Pitanje je samo vremena kada ce eksplodirati i poslati sve k vragu.

-
- Navijam za: Nico Rosberg
A sa cime to da bude prvak? Polako covjek pocinje i Hamiltona da pobjedjuje dvije trke zaredom bolji u kvalifikacijama sada i trku ocigledno bolje je odvezao kao i onu kada mu nisu dali da ga pretekne. Kada njegov timski kolega osvoji naslov prvaka onda mozes pricati te price ovako kada covjek nema bolid za titulu besmisleno je.Dani je napisao/la:Zato Rosberg ni nije prvak.
- F1NAC
- Moderator
dajte lewisu da se navikne malo na bolid pa ce prat on rosberga , lako rosbergu kad vec 4. sezonu zaredom vozi tenk

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
-
- Test vozač
- Navijam za: Za kog ove godine navijat
da je to tenk još bi bilo superF1NAC je napisao/la:dajte lewisu da se navikne malo na bolid pa ce prat on rosberga , lako rosbergu kad vec 4. sezonu zaredom vozi tenk

-
- Legenda
Što god. Ali budimo realni. Rosberg je punooo bliže Hamiltonu nego što je većina ljudi očekivala. Šteta da se ne mogu trkati s normalnim bolidima, tj. s normalnim gumama. To bi već bilo to. Monte Carlo će biti zanimljiv. Tamo imaju velike šanse.
Samo neka se trkaju.
- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
S takvim gumama kakve jesu nemaju sanase, jedina sansa je kvalificirati se kak su i sad i sve ostale kociti cijelu trkudmarijon je napisao/la:Što god. Ali budimo realni. Rosberg je punooo bliže Hamiltonu nego što je većina ljudi očekivala. Šteta da se ne mogu trkati s normalnim bolidima, tj. s normalnim gumama. To bi već bilo to. Monte Carlo će biti zanimljiv. Tamo imaju velike šanse.
Darkness rises when silence dies
- Lord of the Ring
- Rezervni vozač
- Navijam za: sebe_i_MS
Hahaha to bi bilo ludnica - Trullijev vlakic bi bio gola kifla za ovo!elder je napisao/la:S takvim gumama kakve jesu nemaju sanase, jedina sansa je kvalificirati se kak su i sad i sve ostale kociti cijelu trkudmarijon je napisao/la:Što god. Ali budimo realni. Rosberg je punooo bliže Hamiltonu nego što je većina ljudi očekivala. Šteta da se ne mogu trkati s normalnim bolidima, tj. s normalnim gumama. To bi već bilo to. Monte Carlo će biti zanimljiv. Tamo imaju velike šanse.

- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
Pa upravo zato je kolega i rekao da imaju velike šanse.elder je napisao/la: S takvim gumama kakve jesu nemaju sanase, jedina sansa je kvalificirati se kak su i sad i sve ostale kociti cijelu trku

-
- Legenda
Točno. Upravo zato, da. A i Alonso se, vidim, slaže s time 

Samo neka se trkaju.
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
opet, vozač iza ode krug - dva ranije u box i eto ga naprijed.. baš zbog guma.K1M1 je napisao/la:Pa upravo zato je kolega i rekao da imaju velike šanse.elder je napisao/la: S takvim gumama kakve jesu nemaju sanase, jedina sansa je kvalificirati se kak su i sad i sve ostale kociti cijelu trku![]()
Svi znamo da su odlični u kvalifikacijama, i to bi u monaku trebalo bit dovoljno. Ovi iza onda u utrci mogu bit i 2 sec brži po krugu, al uzalud im kad ih neće moć preteći..
A najbolje bi bil ako opet budu u prvom redu obojica, onda ovaj s polea može odjurit naprijed, dok ovaj drugi štopa ove iza, tako bi bili 100% sigurni da ga ovi drugi neće kroz boksove prestić. Sigurna pobjeda. Treba uplatit koju kunu na ovaj scenarij.
jedino ak to kaj veliš, kvalificiraju se 1-2 i 2. vozač štopa tih par krugova dok su gume u voznom stanju da se napravi neka prednost..
ali ni u taj scenarij ne vjerujem, utrka je dugačka a gume su preveliki faktor
Michael is faster than you!!
- vidc
- Veteran
u monte carlu je i to jako teško napravit. teško se zagrijavaju gume pa jedan krug nije dovoljan da stekneš nekakvu prednost jer će ovaj ispred naredni krug ić u boks da ga pokrije. druga stvar je da vodeći uvijek može ići u boks kad i drugoplasirani. a o gužvi i prometu u monacu da ne govorim.Igor18 je napisao/la:opet, vozač iza ode krug - dva ranije u box i eto ga naprijed.. baš zbog guma.K1M1 je napisao/la:Pa upravo zato je kolega i rekao da imaju velike šanse.elder je napisao/la: S takvim gumama kakve jesu nemaju sanase, jedina sansa je kvalificirati se kak su i sad i sve ostale kociti cijelu trku![]()
Svi znamo da su odlični u kvalifikacijama, i to bi u monaku trebalo bit dovoljno. Ovi iza onda u utrci mogu bit i 2 sec brži po krugu, al uzalud im kad ih neće moć preteći..
A najbolje bi bil ako opet budu u prvom redu obojica, onda ovaj s polea može odjurit naprijed, dok ovaj drugi štopa ove iza, tako bi bili 100% sigurni da ga ovi drugi neće kroz boksove prestić. Sigurna pobjeda. Treba uplatit koju kunu na ovaj scenarij.
jedino ak to kaj veliš, kvalificiraju se 1-2 i 2. vozač štopa tih par krugova dok su gume u voznom stanju da se napravi neka prednost..
ali ni u taj scenarij ne vjerujem, utrka je dugačka a gume su preveliki faktor
- Cuky
- Moderator
- Navijam za: Ferrari
Ja baš mislim da će Monako biti lagani plijen za Ferrari i to za Massu. Sjetimo se da je Massa prošle godine prvi put bio konkurentan baš u Monaku. Druga stvar, Mercedes mi se čini da ovisi dosta o aero gripu, baš kao i RB, a da im mehanički nije baš jača strana. U Monaku aerodinamika nije toliko važna.
I ako Merc i bude naprijed, jednom kad ulete problemi sa gumama biti će "sitting duck", da posudim izraz. Neće imati gripa kroz zavoje ni trakcije na izlasku iz istih. Kočenje u prvi zavoj, zavoj prije hairpina, šikanu nakon tunela i rascasse bi mogli biti u tim trenutcima jako doba mjesta za napast mercedese.
I ako Merc i bude naprijed, jednom kad ulete problemi sa gumama biti će "sitting duck", da posudim izraz. Neće imati gripa kroz zavoje ni trakcije na izlasku iz istih. Kočenje u prvi zavoj, zavoj prije hairpina, šikanu nakon tunela i rascasse bi mogli biti u tim trenutcima jako doba mjesta za napast mercedese.
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Mislim da je za merc obrnuta fora, da baš imaju mehanički grip dobar, a aero ne baš tako dobar. Dokaz je i zadnji sektor Barcelone.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

-
- Legenda
Baš neobično da se ove godine ne zna koji bolidi imaju bolji mehanički, a koji aero grip. Uvijek se to nekako znalo. Ako netko sazna, neka javi 

Samo neka se trkaju.
- pinkdpanter
- Rezervni vozač
- Navijam za: kimi raikkonen
elder je napisao/la:S takvim gumama kakve jesu nemaju sanase, jedina sansa je kvalificirati se kak su i sad i sve ostale kociti cijelu trkudmarijon je napisao/la:Što god. Ali budimo realni. Rosberg je punooo bliže Hamiltonu nego što je većina ljudi očekivala. Šteta da se ne mogu trkati s normalnim bolidima, tj. s normalnim gumama. To bi već bilo to. Monte Carlo će biti zanimljiv. Tamo imaju velike šanse.
Ak bum im sa gumama ko u barceloni, onda bu ih vEc nakon 3. Kruga obilazili u tunelu.
Bice jako zanimljiv monte carlo.
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's
- mrd
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
to i ja kažem, ako u utrci budu užasni kao i sada, lako će pasti na gridu. jeste to monaco ali kada je razlika tolika, nadje se mjesto za pretec, jedino sto bi netko mogao da bude nestrpljiv pa da napravi s**nje.

- Dodi_napalm
- Rezervni vozač
DRS zone postoje i u Monacu, ne vidim problem u preticanju.
jedan je gazda F1 - Schumy
NEVER GIVE UP, NEVER SURRENDER !!!

NEVER GIVE UP, NEVER SURRENDER !!!

-
- Legenda
hmmmmDodi_napalm je napisao/la:DRS zone postoje i u Monacu, ne vidim problem u preticanju.

Samo neka se trkaju.
- Cuky
- Moderator
- Navijam za: Ferrari
neznam čemu hmmm. Em se u Monaku koriste dvije najmekše komponente, Merc očito voli jesti stražnje gume, a kad nema trakcije na izlasku iz zavoja na pravcu si onda lagani plijen
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

-
- Legenda
Da, ali u Monacu? Možda se varam, ali one takozvane DRS zone su to - uglavnom na papiru.
Samo neka se trkaju.
- Igor18
- Veteran
nije to ko prije.. gume i drs imaju preveliki utjecaj..
nebih se čudio da vidimo 20-25 pretjecanja u monacu
nebih se čudio da vidimo 20-25 pretjecanja u monacu
Michael is faster than you!!
-
- Legenda