probao par krugova..
na prvu, pa.. cini se ok.. malo ima osjecaj nedovrsenog, vizualno izgleda slabije nego ocekivano, zvuk solidan..
a voznja.. sasvim pristojno.. tesko je meni procjenit i dobit dojam nakon par krugova, al cini mi se prilicno ok..
ono sto mi je slabije na prvu je kao i najcesce ffb.. nije da je los, vec nije bas real feel friendly.. vidim da je prilozen i leo ffb file sa postavkama, no nisam probao sa njihovim postavkama.. ono sto mi ne pase bas je sto je volan dosta tezak odnosno nekako grub, tako da nisu bas ugodne korekcije i kontre.. al vjerujem da se da bolje postelat i da je ok..
al ono sto mi odmah nekako legne je neki familiar feeling
vidim nekog chevija ispred mene u zavoju pa drukciji ulaz pa zajednicki izlaz, pa samo gledam okolo da vidim kakve honde, cekam vuksu da koci kilometar kasnije i oduzima putanju i takve vesele stvari

auti se voze "lagano" (u usporedbi sa v8 barem

, al opet vjerujem da je prilicno zahtjevno vozit neki jaci tempo.. odvozio sam par krugova na phillipu i gume se cine kako treba (zagrijavanje, pregrijavanje pa understeer i tako to)
cekamo sad full mod, bilo bi super kad bi auti bili izjednaceni, sto sumnjam, al moze se dodavat tezina u upgradeovima, pa bi mogli i tako izjednacit aute..
jel se zna okvirno kad bi trebao izac mod?
btw, veceras se trkamo!
nadam se da ce nas bit bar nekoliko
treba nas nekoliko da probamo skinut fioreta jer je on prisvojio stazu opasno :=
jebacki krug si postavio!