samo kazem, trebalo bi naucit ove f1 vozace da porade na setupu vise pa da nemaju nis korekcija kroz zavoje..

nitko ne prica o driftanju.. jedini koji je cesto driftao je massa lani

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
wtccevoteam je napisao/la:World Touring Cars test version release date 2013.05.01 ! With BMW and Chevrolet !
Nisam siguran pa da provjerim prije nego komentiram: misli li se ovdje među ostalim i na moj post o RFT fizici?Mansell je napisao/la:Harise,uzalud ti trud,postoje ljudi koji uživaju kad popljuju nešto.A simulacija vožnje im nejde baš.Ali misle da su jako pametni.
Mansell je napisao/la:Harise,uzalud ti trud,postoje ljudi koji uživaju kad popljuju nešto.A simulacija vožnje im nejde baš.Ali misle da su jako pametni.
ti se salis jelda?ali gledajuci onboard F1 bolide nekad mi se cini da su dosta stabilniji uzivo nego u rf
100 puta rekli da cemo stavit malo na server da se nadjemo i nikako da to realiziramo.. trebamo se dogovorit pa odvozit koju utrku..meni licno F1 SR 1991 HE je vrh vrhova
imam file pod imenom F1SR F1 1991 H.E. i ima 713mb, jel to isto to???Cuky je napisao/la:
F1-SR 1991 HE - 697MB
Moram samo provjeriti postoji li koji update za 1991, ovo što sam linkao je v1.0
EDIT: Izgleda da je 1.0 zadnja verzija 1991 moda
alo limac, sto to mene hebe? sto si extra brz? onda me hebe 80% vozaca ovdje, obzirom da je vecina brza od mene..Mansell je napisao/la:Nit sam mali,nit sam bahat,a nit sam superstar.Jedino što sam brži od tebe,u svakoj simulaciji,a tebe to očito hebe.Ali ti si slučaj za sebe.Trudiš se otjerati ljude koji ti ne pašu,u tome djelimično i uspjevaš.Zato i citiraš svaki post koji ti nije po volji,citiraš i pljuješ po njemu,a time pljuješ po čovjeku koji ga je napisao.Želiš biti glavni,a na kraju češ ostati sam.
sto ti to znaci? neka uvreda? opet neko tvoje misljenje u rukavicama? da odmah bude na cisto - ukoliko imas potrebu da mi nesto kazes, nemoj da te bude strah.. izjasni se slobodno koliko god zelis..Ali ti si slučaj za sebe
ma svaka ti cast za ovo..Trudiš se otjerati ljude koji ti ne pašu
citiram svaki post koji se odnosi na mene, to je tvoja ideja da ces nekom nesto nakeljit bez povrata.. iako je virtualna komunikacija, vrijede ista pravila kao i inace u drustvu.. barem bi tako trebalo bit.. znam nazalost da se mnogi drukcije ponasaju u virtualnoj diskusiji jer nema nekih elemenata koji inace sprecavaju da se bahati u drustvu.. gledanje u oci dok se razgovara, respekt prema sugovorniku i tako te neke "gluposti"..Zato i citiraš svaki post koji ti nije po volji,citiraš i pljuješ po njemu,a time pljuješ po čovjeku koji ga je napisao
ti imas neki zesci problem samnom..Želiš biti glavni,a na kraju češ ostati sam.
harrahotto je napisao/la:E, sad u drugom smjeru...
kako ja dosta kilavo vozim, malo sam krenuo vidjeti po postavkama di i šta bi se moglo napraviti..
u stvari, najviše vremena gubim na izlascima iz zavoja, jednostavno, kontrola gasa mi je potpuno neuspješna... pošto mi dosta kasno papučica počne dodavati više gasa, kontam da bi možda trebao malo ranije postaviti "paljenje", pa me zanima, na kojim vrijednostima vam stoje u rfu postavke osjetljivosti za gas, kočnicu i ostalo.. meni je to na nekih 50%, možda bi trebao malo podignuti..??? ima neko neku sugestiju. Inače volan je DFGT , ako to išta mijenja.
hvala
malo si pretjerao sad.. nije da me pogadja jako, shvacam da si se cijeli uzbudio i uvrijedio, al ovakvim stvarima nema mjesta..Bolestan si,neizlječivo,tu nema pomoči.