Lauda: "From a sporting perspective, that was wrong. They should have let him (Rosberg) go. We need to talk to Ross, if this is the strategy to be used from now on."
Wolff: "From a sporting point of view, that's not what we want to see."
Njemačka strana Mercedesa nije baš oduševljena Brawnovim potezima u nedjelju. LINK
EDIT: Vidim da je Wolffova rečenica u F1today malo skraćena, da bi dobila na drugačijem značenju. U nastavku je rekao: "...ali i takve se odluke ponekad moraju donositi".
Pretendenti na Brawnovo mjesto bi mogli ovo iskoristiti, posebno sada kada ni sami autohtoni državljani ne odobravaju baš ovaj događaj. A čak bi bio slobodan ustvrditi da to ovaj put nije zato jer je Englez ispred Nijemca već iz čisto sportskog (mada ovo nije sport) i fair play aspekta.
No u jednom "ludom" (po meni) scenariju ovo bi moglo biti fantastična vizija Brawna jer upravo ti bodovi bi mogli biti "odlučujući" u korist Hamiltona ali i mogli bi u drugom ludom scenariju oduzeti moguću titulu Rosbergu (nešto slićno Gringovoj tezi)...eh, sad da je Nostradamusa čuti da li ima nešto tu za predvidjeti...
I ova dva ŠBBKBB mi je žao što nismo vidjeli:
"He might at least have been able to hurry the Red Bulls into a tyre problem." (D. Hill)
"I don't know if I would have gotten the Red Bulls. But I felt good at the time. I was doing well and would have liked to see how far I could have gone." (Rosberg)
Zadnja izmjena: Toon, dana/u 26 ožu 2013, 17:41, ukupno mijenjano 1 put.
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Evo kolega, hvala Vam na na ispravku. Ne mogu Vam suvislo niti objasniti kako sam mogao tako pogriješiti . Ah, valjda samo još jedan dokaz kako nitko nije savršen pa čak ni ja...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
Svima njima bi bilo pametnije prestati pričati o svemu tome a ne stalno podsjećati audijenciju na tu "sramotu"...sa velikim sam zanimanje pročitao komentare ispod i vidim da i gomila otočana i te kako kritizira postupke...normalna stvar da "šefovi" neće kritizirati postupke kada ih se bespogovorno slušalo...
A ista stvar kao i sa Massom u ferrariju. Sjeti se samo kako su ga hvalili kao timskog igrača dok se micao Alonsu.
Q: (Ian Parkes - The Press Association) Fernando and Felipe, via a coded message it appears that we've just witnessed a clear case of team orders being handed out. To Fernando, do you feel embarrassed about taking such a win, and to Felipe do you feel angry about having to give up such a win?
FM: For sure, you always want to win. That's always what we're working for. For sure we don't have team orders, so we just need to do the race that we can and if you see that you cannot do the race that you can, you need to think about the team. I think that's the most important thing.
FA: Yeah, same. What's important is the team result, so I'm happy.
Q: (Anne Giuntini - L'Equipe) To both Fernando and Felipe, we always talk about the show, the necessity of the show in Formula One. Can you conceive that race lovers and show lovers might be a bit frustrated today?
FA: Well, I think we try to put on a good show always for people, for spectators but as Felipe or Sebastian said, we work for companies, we work for teams. Sometimes, as we saw this year, there are crashes between team-mates and the loss of 42 points for the team. Today Ferrari has 42 in their pocket, so I think it's what we are here for.
Kao što vidiš toga je bilo i prije nego to je dozvoljeno. Kao i gluposti o "dobrobiti tima".
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.
znam ovo je bila glupost i desila se , nisu oni bili tako "pametni" pa koristili save fuel kao recimo McLaren . glupa mi je isprika di gospon Wolff govori da nisu htjeli da im se desi RB u Turskoj 2010 . ipak nisu svi Sebastian Vettel da skrenu u momcadskog kolegu .
Razlika između mclarena u ferrarija je bila velika. Ferrari je forsirao promjenu vodstva u utrci dok je mclaren htio stabilizirati stanje. Reći ćeš u čemu je razlika? Pa u tome da button nikako nije mogao proći ,a niti stići hamiltona do tada, i sam je to priznao ovih dana. Dok je ferrari ciljano išao na prepuštanje pobjede i to dok ih je Vettel ganjao.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.
Toto Wolff smatra da ponavljanje prošlogodišnjeg uspjeha nije realan cilj ove godine (misli se na utrku)...u isto vrijeme Hamilton koji je ranije izjavljivao da je samo RB bolji od njih sada također "malo spušta lopticu" i slaže se sa svojim šefom (hehe koja idila u momčadi) - "bilo što slično bilo bi čudesno"... KLIK NA LINK
Walter je napisao/la:Meni još uvijek nije jasno kako je Rosberg pobijedio prošle godine u Kini, vjerovatno zahvaljujući Pirelli lutriji kao i Maldonado.
Imao je Mercedes brz bolid prosle godine na startu sezone. Imali su solidne rezultate u kvalifikacijama ali probleme sa trkackim tempom. Imao je Rosberg i drugo mjesto u Monte Karlu i jos nekoliko dobrih rezultata do polovine sezone kada su pali.
A new front wing for Mercedes in China, with a different upper winglet. It features a curved shape to the vertical fin in order to create a vortex and improve the airflow suction from the wing itself.
Mene je isto iznenadilo. Samo od sebe na ravnom.
Treba pogledati cijeli krug onboard, možda je zajahao neki rubnik malo jače.
Moglo bi ga ovo oštetiti jer ovaj medium ne bi trebao imati više od 5-6 krugova (da sam ga pratio na live timingu bih mogao točno reći, ali nisam)
upravo naletio na jedan zanimljiv podatak, uopce nisam išao za time (a vjerojatno ni ostali): Hamilton je već skupio više bodova nego Schumacher cijele prošle sezone!
K1M1 je napisao/la:upravo naletio na jedan zanimljiv podatak, uopce nisam išao za time (a vjerojatno ni ostali): Hamilton je već skupio više bodova nego Schumacher cijele prošle sezone!
za mene su ovo ne samo 'zanimljivi' nego Važni podatci!
a dobro, i schumacher se "vrtio" na sličnim pozicijama na startu prošle sezone samo što nije završavao utrke a ovaj ih završava. vidjet ćemo šta će se događat u nastavku sezone, možda ih hamilton uspije držat na površini ali nekako sam skeptičan u vezi ovog tima
Ja mislim da oni i ne polažu previše nada u ovu sezonu.
Rekao bih da im je cilj ostati ispred McLarena ako (pitanje nije ako, pitanje je kad) poprave bolid i možda napasti Lotus ako krajem sezone izgube priključak.
Hamilton je ovdje i prešao s znanjem da sve karte bacaju 2014.