Ma uvjericete se od narednih trka da nece! Bice Rozberg ispred Hamiltona na kraju sezone, siguran sam!Dr. DJ je napisao/la:Nema potrebe da govore da če biti favoriziran...jer več je favoriziran od strane Mercdesa_Nico_Rosberg_ je napisao/la:Smijesni ste vi koji sada pricate da ce Hamilton biti favorizovan, odmah da vam kazem!
Nico Rosberg
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
- Navijam za: Nico Rosberg
Re: Nico Rosberg
- Dr. DJ
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari-Massa
Pročitaj još jednom nitko nepriča o tome tko če biti ispred u narednim utrkama niti tko je bolji...govorimo o favoriziranju vozača...tko je broj jedan tko broj dva u ekipi...to si i ti govorio post prije ali si se sada prebacio na nešto drugo...to su dvije vrlo različie stvari..._Nico_Rosberg_ je napisao/la:Ma uvjericete se od narednih trka da nece! Bice Rozberg ispred Hamiltona na kraju sezone, siguran sam!Dr. DJ je napisao/la:Nema potrebe da govore da če biti favoriziran...jer več je favoriziran od strane Mercdesa_Nico_Rosberg_ je napisao/la:Smijesni ste vi koji sada pricate da ce Hamilton biti favorizovan, odmah da vam kazem!
1982 UCV 1919
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Nemoj više kolega toneš sve dublje,pomislit ću da ti neko provalio šifru pa piše.Dani je napisao/la:Ma naravno, ja sam pao na testu. Nemoj biti smješan. Da ne velim kako je massa startao i propustio alonsa.
Habemus ostoju!
...put u raj nije posut ružama...
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Nisi ni ti ništa bolji kolega, I ti mene podsjećaš na dmw-a sa dvostrukim mjerilima. Međutim ja barem prihvaćam činjenicu da je vozač za kojeg navijam danas bio favoriziran. To mi se ne sviđa , ali jbg takav je život. Rosberg je ponavljam imao par prilika biti ispred hamiltona, ako ništa druga na kvalama i tada mu nikakav Brawn ne bi mogao oduzeti borbu za postolje. Imali su iste uvjete, iste gume, Hamilton je napravio 1:51.699, a Rosberg 1:52.519. Alo tko je tu lud? A najgore je što Rosberg zna kako Brawn razmišlja i funkcionira i nije mi jasno zašto se čudi.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Domi
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Schumacher - Kimi
Meni je bilo žao vidjeti i čuti Nicu danas kak mu nedaju naprijed, neznam, baš me nekak ovo pogodilo. 

"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
-
- Navijam za: ferrari
Mislim da je to daleko najbolji vozač na gridu koji još nije dobio priliku voziti ljutu pilu sa kojom može pobjeđivati. Nadam se da će mu to Mercedes pružiti.
-
Idemo majstore do pol pozicije sutra! Konacno suva staza i siguran sma da u tim uslovima Rozberg moze biti brzi od Hamiltona na kvalifikacijama!
edit:
Maestralno odvezene kvalifikacije!
edit:
Maestralno odvezene kvalifikacije!
- King iCool
- Veteran
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Odličan zadnji krug.
U boljem bolidu pokazuje koliko je zapravo dobar.

- Domi
- Profesionalni vozač
Bravo Nico !
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
-
- Legenda
Najzanimljivije će biti pratiti njegov tempo. Pogotovo na početku.
Samo neka se trkaju.
- Dani
- Legenda
Stvarno dobar krug. Još samo da gume drže kako treba.

- Vuksa_KC
- Veteran
- Navijam za: Ferrari
Ovo mu je kraj Hamijevog tempa sjelo ko budali šamar 

- Dani
- Legenda
Pa nije ni on baš imao loš tempo u prve tri utrke. Jednostavno 2 kvara dok je bio u bodovima i onaj Brawngate u Maleziji.

-
- Legenda
Da. Tri utrke su prošle, a još uvijek je teško usporediti njih dvojicu. Treba još pričekati.
Samo neka se trkaju.
- Walter
- Svjetski prvak
- Kontakt:
- Cuky
- Moderator
mislim da je ovako boljeWalter je napisao/la:Mercedes je totalna truba.

“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
hm, pa lewis je završio 5., dakle i nije baš tolka truba merc...
lewis uspio završit 5., a startao 9., a rosberg završio 9. a startao sa polea...
lewis uspio završit 5., a startao 9., a rosberg završio 9. a startao sa polea...

- Dani
- Legenda
Morao je šparati gorivo. Ali imao je ulazak vise od Hamiltona. Cudna utrka za njega. Steta.

-
Da ali je Rosberg isao jedan put vise u boks i to kako je rekao na to su odlucili pred kraj treceg stinta. Dakle krenuli su trku planirajuci tri zaustavljanja da bi kasnije se preorjentisali na 4. Previse ga maleri prate ove sezone, da li slucajno ili ne ko ce ga znati...K1M1 je napisao/la:hm, pa lewis je završio 5., dakle i nije baš tolka truba merc...
- King iCool
- Veteran
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Nico priča o utrci i problemima koje su imali. Veli da njihov bolid previše jede stražnje gume (zapravo već 3 godine) i zato u utrci nije imao šanse, a k tome je i malo krivo podesio bolid, on i njegovi inžinjeri su radili u "krivom smjeru". No, unatoč svemu subota je bila dobra i zbog toga je sretan samo se u nedjelju moraju poboljšati.
http://www.motorsport-total.com/videos/f1/5446" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.motorsport-total.com/videos/f1/5446" onclick="window.open(this.href);return false;
- Dani
- Legenda
Čini se da Hamilton bolje razumije ovaj bolid.

- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
Lewis je imao prob s bolidom cijeli vikend i nije mu bio nikako naštiman kako je htio tako da je ovaj rezultat odličan iako je Lewis bio totalno pasivan u ovaj trci. Nakon izlaska iz bokseva s svežim gumama nije odvozio ni jedan fl pa ni najbrži sektor nigdje imao. Da li je namjerno do te mjere čuvao gume, neznam i nisam siguran jer običaj je svako ko izađe na friškim i još ako je staza čista ispred da odere 2-3 fl kako bi na taj način povećao gap ili pretekao nekog. Znači bolid mu stvarno nije pasao a opet je izvukao jako puno, nešto kao što je Alonso radio lani i preklani s sporijim Ferrariem.K1M1 je napisao/la:hm, pa lewis je završio 5., dakle i nije baš tolka truba merc...
Očito je čovjek postao puno kompletniji vozač a i kad znaš prije starta sezone da imaš bolid koji nije za borit se u vrhu tad vjerojatno promjeniš mišljenje i način vožnje jer svaki osvojeni bod i marljiv rad mogu te držat pri vrhu. Riskiranja i luda vožnja odriješenih ruku kakvu je imao u McL ili može dovest do lutrije bodova ili do rasipanja.
Rosberg je svoje gume previše podero u kvalifikacijama i onom krugu jer na startu čovjek se nije mogao ni na koji način obranit od Vettela. Kao da je razlika između bolida 2 sec u brzini. Vettel je imao puno veći grip i bez DRS-a ga je prešišao ko da prelazi Marussiu. Raniji odlazak u boks i upadanje svaki put u promet je dovoljno da ti upropaste trku. Da je prvi stint potrajao par krugova duže slika bi bila puno drugačija.
Sviđa mi se što se Rosberg konačno trgnuo. Vozi, brani se i napada ko pravi vozač, očito je malo za to zalužan i Hamilton

- Domi
- Profesionalni vozač
Bravo Nico, dokazuje svoju klasu 

-
Hamilton je kako sam i pretpostavljao na Rosberga djelovao dobro. Covjek daje maksimum i cini se da ono sto sam rekao da je Rosberg mozda i vozac koji vozi najbrze (po suvom) nije daleko od istine. Biti brzi od Hamiltona nije mala stvar.
- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
Ko zna kako bi bilo da je Hamilton nije morao ici dva puta u Q2, onda bi kao i Rosberg mogao dva puta voziti u Q3. Ali kaj je tuje Rosberg je bio brzi i to je to_Nico_Rosberg_ je napisao/la:Hamilton je kako sam i pretpostavljao na Rosberga djelovao dobro. Covjek daje maksimum i cini se da ono sto sam rekao da je Rosberg mozda i vozac koji vozi najbrze (po suvom) nije daleko od istine. Biti brzi od Hamiltona nije mala stvar.
Darkness rises when silence dies