Nico Rosberg

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
_Nico_Rosberg_
Navijam za: Nico Rosberg

Re: Nico Rosberg

Post Postao/la _Nico_Rosberg_ »

Dr. DJ je napisao/la:
_Nico_Rosberg_ je napisao/la:Smijesni ste vi koji sada pricate da ce Hamilton biti favorizovan, odmah da vam kazem!
Nema potrebe da govore da če biti favoriziran...jer več je favoriziran od strane Mercdesa #-o
Ma uvjericete se od narednih trka da nece! Bice Rozberg ispred Hamiltona na kraju sezone, siguran sam!
Dr. DJ
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari-Massa

Post Postao/la Dr. DJ »

_Nico_Rosberg_ je napisao/la:
Dr. DJ je napisao/la:
_Nico_Rosberg_ je napisao/la:Smijesni ste vi koji sada pricate da ce Hamilton biti favorizovan, odmah da vam kazem!
Nema potrebe da govore da če biti favoriziran...jer več je favoriziran od strane Mercdesa #-o
Ma uvjericete se od narednih trka da nece! Bice Rozberg ispred Hamiltona na kraju sezone, siguran sam!
Pročitaj još jednom nitko nepriča o tome tko če biti ispred u narednim utrkama niti tko je bolji...govorimo o favoriziranju vozača...tko je broj jedan tko broj dva u ekipi...to si i ti govorio post prije ali si se sada prebacio na nešto drugo...to su dvije vrlo različie stvari...
1982 UCV 1919
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Dani je napisao/la:Ma naravno, ja sam pao na testu. Nemoj biti smješan. Da ne velim kako je massa startao i propustio alonsa.
Nemoj više kolega toneš sve dublje,pomislit ću da ti neko provalio šifru pa piše.

Habemus ostoju!
...put u raj nije posut ružama...
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Nisi ni ti ništa bolji kolega, I ti mene podsjećaš na dmw-a sa dvostrukim mjerilima. Međutim ja barem prihvaćam činjenicu da je vozač za kojeg navijam danas bio favoriziran. To mi se ne sviđa , ali jbg takav je život. Rosberg je ponavljam imao par prilika biti ispred hamiltona, ako ništa druga na kvalama i tada mu nikakav Brawn ne bi mogao oduzeti borbu za postolje. Imali su iste uvjete, iste gume, Hamilton je napravio 1:51.699, a Rosberg 1:52.519. Alo tko je tu lud? A najgore je što Rosberg zna kako Brawn razmišlja i funkcionira i nije mi jasno zašto se čudi.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Domi
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Schumacher - Kimi

Post Postao/la Domi »

Meni je bilo žao vidjeti i čuti Nicu danas kak mu nedaju naprijed, neznam, baš me nekak ovo pogodilo. :|
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
peki
Navijam za: ferrari

Post Postao/la peki »

Mislim da je to daleko najbolji vozač na gridu koji još nije dobio priliku voziti ljutu pilu sa kojom može pobjeđivati. Nadam se da će mu to Mercedes pružiti.
_Nico_Rosberg_

Idemo majstore do pol pozicije sutra! Konacno suva staza i siguran sma da u tim uslovima Rozberg moze biti brzi od Hamiltona na kvalifikacijama!

edit:
Maestralno odvezene kvalifikacije!
King iCool
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Odličan zadnji krug. =D> U boljem bolidu pokazuje koliko je zapravo dobar.
Domi
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Domi »

Bravo Nico !
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

Najzanimljivije će biti pratiti njegov tempo. Pogotovo na početku.
Samo neka se trkaju.
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Stvarno dobar krug. Još samo da gume drže kako treba.

slika
Vuksa_KC
Veteran
Veteran
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Vuksa_KC »

Ovo mu je kraj Hamijevog tempa sjelo ko budali šamar :)
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Pa nije ni on baš imao loš tempo u prve tri utrke. Jednostavno 2 kvara dok je bio u bodovima i onaj Brawngate u Maleziji.

slika
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

Da. Tri utrke su prošle, a još uvijek je teško usporediti njih dvojicu. Treba još pričekati.
Samo neka se trkaju.
Walter
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Kontakt:

Post Postao/la Walter »

Danas je Mercedes totalna truba.
slika
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

Walter je napisao/la:Mercedes je totalna truba.
mislim da je ovako bolje ;)
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

hm, pa lewis je završio 5., dakle i nije baš tolka truba merc...
lewis uspio završit 5., a startao 9., a rosberg završio 9. a startao sa polea...
slika
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Morao je šparati gorivo. Ali imao je ulazak vise od Hamiltona. Cudna utrka za njega. Steta.

slika
_Nico_Rosberg_

K1M1 je napisao/la:hm, pa lewis je završio 5., dakle i nije baš tolka truba merc...
lewis uspio završit 5., a startao 9., a rosberg završio 9. a startao sa polea...
Da ali je Rosberg isao jedan put vise u boks i to kako je rekao na to su odlucili pred kraj treceg stinta. Dakle krenuli su trku planirajuci tri zaustavljanja da bi kasnije se preorjentisali na 4. Previse ga maleri prate ove sezone, da li slucajno ili ne ko ce ga znati...
King iCool
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Nico priča o utrci i problemima koje su imali. Veli da njihov bolid previše jede stražnje gume (zapravo već 3 godine) i zato u utrci nije imao šanse, a k tome je i malo krivo podesio bolid, on i njegovi inžinjeri su radili u "krivom smjeru". No, unatoč svemu subota je bila dobra i zbog toga je sretan samo se u nedjelju moraju poboljšati.
http://www.motorsport-total.com/videos/f1/5446" onclick="window.open(this.href);return false;
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Čini se da Hamilton bolje razumije ovaj bolid.

slika
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

K1M1 je napisao/la:hm, pa lewis je završio 5., dakle i nije baš tolka truba merc...
Lewis je imao prob s bolidom cijeli vikend i nije mu bio nikako naštiman kako je htio tako da je ovaj rezultat odličan iako je Lewis bio totalno pasivan u ovaj trci. Nakon izlaska iz bokseva s svežim gumama nije odvozio ni jedan fl pa ni najbrži sektor nigdje imao. Da li je namjerno do te mjere čuvao gume, neznam i nisam siguran jer običaj je svako ko izađe na friškim i još ako je staza čista ispred da odere 2-3 fl kako bi na taj način povećao gap ili pretekao nekog. Znači bolid mu stvarno nije pasao a opet je izvukao jako puno, nešto kao što je Alonso radio lani i preklani s sporijim Ferrariem.

Očito je čovjek postao puno kompletniji vozač a i kad znaš prije starta sezone da imaš bolid koji nije za borit se u vrhu tad vjerojatno promjeniš mišljenje i način vožnje jer svaki osvojeni bod i marljiv rad mogu te držat pri vrhu. Riskiranja i luda vožnja odriješenih ruku kakvu je imao u McL ili može dovest do lutrije bodova ili do rasipanja.

Rosberg je svoje gume previše podero u kvalifikacijama i onom krugu jer na startu čovjek se nije mogao ni na koji način obranit od Vettela. Kao da je razlika između bolida 2 sec u brzini. Vettel je imao puno veći grip i bez DRS-a ga je prešišao ko da prelazi Marussiu. Raniji odlazak u boks i upadanje svaki put u promet je dovoljno da ti upropaste trku. Da je prvi stint potrajao par krugova duže slika bi bila puno drugačija.

Sviđa mi se što se Rosberg konačno trgnuo. Vozi, brani se i napada ko pravi vozač, očito je malo za to zalužan i Hamilton :)
slika
Domi
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Domi »

Bravo Nico, dokazuje svoju klasu =D>
_Nico_Rosberg_

Hamilton je kako sam i pretpostavljao na Rosberga djelovao dobro. Covjek daje maksimum i cini se da ono sto sam rekao da je Rosberg mozda i vozac koji vozi najbrze (po suvom) nije daleko od istine. Biti brzi od Hamiltona nije mala stvar.
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Lewis Hamilton

Post Postao/la elder »

_Nico_Rosberg_ je napisao/la:Hamilton je kako sam i pretpostavljao na Rosberga djelovao dobro. Covjek daje maksimum i cini se da ono sto sam rekao da je Rosberg mozda i vozac koji vozi najbrze (po suvom) nije daleko od istine. Biti brzi od Hamiltona nije mala stvar.
Ko zna kako bi bilo da je Hamilton nije morao ici dva puta u Q2, onda bi kao i Rosberg mogao dva puta voziti u Q3. Ali kaj je tuje Rosberg je bio brzi i to je to
Darkness rises when silence dies
Odgovori