Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
F1NAC
Moderator
Moderator
Ja sam: Vozač
Navijam za: Scuderia Ferrari

Re: Lewis Hamilton

Post Postao/la F1NAC »

King iCool je napisao/la:
gringo73 je napisao/la:Lewis Hamilton Q&A
Q: Your lapse in Malaysia when trying to pit at the wrong team caused much laughter. But in reality, how much contact do you still have with McLaren? You’ve grown up with them so a new contract can hardly cut off such deep roots…
LH: I went to see them in Australia. But I also tried to see them in Jerez, at the test, and there Sam Michael threw me out of the garage. That wasn’t very positive and I don’t feel very good about that. Martin (Whitmarsh) has been great and I have to say that I haven’t had enough contact, so I will give Martin a call.

Izbacivač Sam! :x:
Moram priznat da se u ovoj situaciji slažem sa Michaelom. Mislim nema se Ham šta motati oko bolida kada su testiranj i kad se nešto isprobava, ako se hoće družiti nek otiđe u motorhome tamo gdje nema što za vidjeti...Pa niti Button se ne druži sa "svojima" u Mercedesu.
pa budimo realni , ko je Sam Michael McLarenu a ko je Lewis Hamilton .. ovako jadno izbacivati vozaca koji im je u proslom desetljecu donio jedini naslov .
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
King iCool
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Sam Michael je dio momčadi a Hamilton protivnik na stazi...
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

King iCool je napisao/la:Sam Michael je dio momčadi a Hamilton protivnik na stazi...
Ma taj Sam Michael je smijeh
slika
Cuky
Moderator
Moderator
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Cuky »

Sam Michael jest smijeh, ali je Hamilton suparnik i on je ovdje postupio u interesima svoje ekipe, izbacio suparnika iz garaže.
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Post Postao/la gringo73 »

Cuky je napisao/la:Sam Michael jest smijeh, ali je Hamilton suparnik i on je ovdje postupio u interesima svoje ekipe, izbacio suparnika iz garaže.
Pogotovo za vrijeme testiranja, tad se SVE skriva, napetost u garaži je velika. Mislim da ga iz motorhoma ne bi izbacili, ali "dole"... Navodno se čulo: "Nećeš razbojniče!" :biggrin:
slika
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

Sva sreća da nije uspio otkriti tajne ultra-brzog novog McLarenovog bolida. =D>
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

King iCool je napisao/la:
gringo73 je napisao/la:Lewis Hamilton Q&A
Q: Your lapse in Malaysia when trying to pit at the wrong team caused much laughter. But in reality, how much contact do you still have with McLaren? You’ve grown up with them so a new contract can hardly cut off such deep roots…
LH: I went to see them in Australia. But I also tried to see them in Jerez, at the test, and there Sam Michael threw me out of the garage. That wasn’t very positive and I don’t feel very good about that. Martin (Whitmarsh) has been great and I have to say that I haven’t had enough contact, so I will give Martin a call.

Izbacivač Sam! :x:
Moram priznat da se u ovoj situaciji slažem sa Michaelom. Mislim nema se Ham šta motati oko bolida kada su testiranj i kad se nešto isprobava, ako se hoće družiti nek otiđe u motorhome tamo gdje nema što za vidjeti...Pa niti Button se ne druži sa "svojima" u Mercedesu.
Button nikada nije imao "svoje". To i je njegov problem. Pogotovo ih nema u Mercedesu. A Michael je bio i ostao smrad. Nije ni čudo da mclarenu ne ide dobro sa njim na čelu. Pa vidjeli smo u williamsu kakav je seronja bio.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

@Dani - možemo se složiti da je Sam smrad, sirovina...no stvarno Hamilton nema što tražiti u garaži u momentima kada se ekipa zahebava i mozga kako poboljšati bolid...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

Toon je napisao/la:@Dani - možemo se složiti da je Sam smrad, sirovina...no stvarno Hamilton nema što tražiti u garaži u momentima kada se ekipa zahebava i mozga kako poboljšati bolid...
hehe mozda im kojim savjetima pomogne ubrzati bolid :D
slika
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Toon je napisao/la:@Dani - možemo se složiti da je Sam smrad, sirovina...no stvarno Hamilton nema što tražiti u garaži u momentima kada se ekipa zahebava i mozga kako poboljšati bolid...
Mislim da si u pravu i da tu leži tajna mističnog pogrešni izjemernog dijela koji je omogućio niski setup. :biggrin:
Lewis je malo promjenio podatke.

Navodno je ovu skicu donio u Mercedes
slika

slika
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

Joooj Dani pa daj se uozbilji, ponašaš se ko da si predškolac a od tebe očekujem uvijek ozbiljno i analitičko pojašnjenje ovog incidenta a ne ovakve neozbiljnosti šale i pošalice :D (znao sam da ćeš tako odgovoriti ali me slika iznenadila)...
F1NAC - da je došao pomoći i dijeliti savjete vjerojatno bi ga dočekali raširenih ruku, kavu mu skuhali, piće ponudili...ali došla bitanga provocirati i zahebavati poštene ljude...nek' su ga izbacili...ja bih i pse nabavio i nahuškao na njega...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Post Postao/la Ferrari-BiH »

@Toon

Psi mu ne mogu nista ima on svog pitPASs psa :biggrin:

A mogli su mu staviti povez oko ociju i odvesti u tajnu sobu, ponuditi mu caj i keksice a ne izbaciti ga k'o smece
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

Toon je napisao/la:Joooj Dani pa daj se uozbilji, ponašaš se ko da si predškolac a od tebe očekujem uvijek ozbiljno i analitičko pojašnjenje ovog incidenta a ne ovakve neozbiljnosti šale i pošalice :D (znao sam da ćeš tako odgovoriti ali me slika iznenadila)...
F1NAC - da je došao pomoći i dijeliti savjete vjerojatno bi ga dočekali raširenih ruku, kavu mu skuhali, piće ponudili...ali došla bitanga provocirati i zahebavati poštene ljude...nek' su ga izbacili...ja bih i pse nabavio i nahuškao na njega...
ti si kao Kim jong un , huškas pse na neprijatelje :D
slika
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

to Toon ovako :D

slika
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Post Postao/la gringo73 »

Reakcija iz McLarena na Hamiltonovu izjavu:
McLaren PR director Matt Bishop responded by saying: "Sam didn't throw Lewis out of our garage.
"Rather, he gently guided him out since our car was being worked on by our mechanics at the time, with a number of its dismantled components clearly visible, which no-one from a rival team should see.
"Lewis knew he shouldn't have been in our garage in the first place, just as all team personnel know they shouldn't enter rival teams' garages."
Bishop pointed out Hamilton had also spent time in their paddock hospitality "at a number of grands prix" so far this season and had always been "warmly welcomed".
"Threw me out" i "gently guided him" me podsjećaju na Seinfelda, kad je George pokušao objasnit (curi) da čokoladica koju je pojeo iz kante za smeće nije bila u smeću, nego je lebdila iznad, poput anđela. :biggrin:
slika
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

Baš. I točno si mogu simpatičnog S.M. zamišljat kako NJEŽNO pokazuje izlaz Lewisu. #-o
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
senamozart
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: F1 McLaren Team

Post Postao/la senamozart »

jedan mali off
taj sam michael mi se nikad nije sviđao a od nekog komentatora sam slušao kako isti slovi za jednog arogantnog tipa koji je pun sebe. e sad je pitanje čega je pun sebe jer u wiiliamsu dok je bio nije niš uradio.tako da mi nikako nije drago što se nalazi u mclarenu.glede lewisa normalno da mi je žao što ga je taj potjerao iz garage ali lewis jw puno više dao za mclaren nego ovaj nikogović.ali dobro ipak se nadam da će se lujo vratiti u mclaren a ovaj SM otići u npr. Red bull :biggrin:
slika
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

pa normalno da ga neće pustit da pije kavu pokraj bolida.. on više nije vozač mclarena nego njihovog direktnog suparnika i nema šta raditi u njihovoj garaži.
a priča je vjerovatno i prenapuhana, pa nije leto naglavačke iz garaže :D
čovjek ga je vjerovatno upozorio (lako moguće arogantnim i povišenim tonom) da nema kaj radit oko njihovog bolida.. i to je ok, štiti interese svog tima
Michael is faster than you!!
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

sad je Sam izbacio Lewisa pa je odmah Lewis dobar dečkić, a Sam go*no...a da Vettel napusti RB, pa ih posjeti u garažu za vrijeme prvog zimskog testa i izbace ga onda bi oni bili odlični, a Seb napuhani idiot...

Lewis je napravio glupost i onda se našao kukati...

slika
maric
Početnik
Početnik
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la maric »

puče osovina sama od sebe
Dr. DJ
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari-Massa

Post Postao/la Dr. DJ »

Ja neznam što je on očekivao drugo nego da mu pokažu vrata kroz koja je več prošao...
1982 UCV 1919
speedy56
Legenda
Legenda
Navijam za: FAlonso ALotterer

Post Postao/la speedy56 »

Dobio čovjek kaznu zbog promjene mjenjača +5 mjesta na gridu
slika
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

speedy56 je napisao/la:Dobio čovjek kaznu zbog promjene mjenjača +5 mjesta na gridu
Sigurno mu je Sam Michael smjestio. :biggrin:
Barry
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la Barry »

http://www.autosport.com/news/report.ph ... m=facebook metalni ostaci na stazi krivi za haos sa gumom.
Kimi Raikkonen: "I’m not interested in what people think about me. I’m not Michael Schumacher."
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Da, a najzanimljiviji je dio da se isto dogodilo i Van der Gardeu što baca sumnju na njihovu izjavu.
"Van der Garde was following and his rear tyre had a 10cm cut through it, a very aggressive cut that could only have come from a bit of metal," Hembery told AUTOSPORT.

"We are assuming that there was a piece of metal on the track that got into the suspension, the wheel, the brakes and that has caused us to lose the tread.

"It didn't deflate the tyre as the structural part was still intact and whatever it was went on and did van der Garde's tyre as well.

"That's all we can say at the moment."

Edit:
"The rules are the rules. I just have to suck it up and deal with it," said Hamilton.

Hehe to je fajter.

slika
Odgovori