Formula 1 team - Oracle Red Bull Racing [RB18]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.
Ja sam: Vozač
Navijam za: McLaren

Re: Formula 1 team - Red Bull Racing

Post Postao/la gringo73 »

Horner: "If Mark Webber had been in that position... we have seen him do the same. Let's not kid ourselves that this is something unique to Sebastian." - zvači kao da je stao na Vettelovu stranu. ;)
LINK
slika
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Lewis Hamilton

Post Postao/la elder »

gringo73 je napisao/la:Horner: "If Mark Webber had been in that position... we have seen him do the same. Let's not kid ourselves that this is something unique to Sebastian." - zvači kao da je stao na Vettelovu stranu. ;)
LINK
Ko da je to kaj cudnoga da prodrzavaju svi vettla
Darkness rises when silence dies
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

...bitan je glas naroda...komentare ispod članka treba čitati...više znače od bilo kakve vijesti i mišljenja novinara...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
vidc
Veteran
Veteran
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la vidc »

gringo73 je napisao/la:Horner: "If Mark Webber had been in that position... we have seen him do the same. Let's not kid ourselves that this is something unique to Sebastian." - zvači kao da je stao na Vettelovu stranu. ;)
LINK
sumnjam da su zaboravili silverstone 2011. kad se webber oglušio na naredbe iz boksa i poslije to i priznao. nitko nije digao frku oko toga jer se radilo o webberu koji je... pa webber, jako brz vozač...povremeno. kad to napravi mladi trostruki prvak i vozač s najviše naslova na gridu onda je to za vješala? ja ne razumijem šta se čudite?
na kraju krajeva da li tim treba stati iza vozača koji im drugom vozaču svojom vožnjom sabotira naslov prvaka i u 4 sezone otkako su skupa osvojio jedno drugo mjesto a ovaj tri naslova i jedno drugo mjesto? alonso ima ferrari iza sebe šta god napravio (primjetite da ferrari za svaki kiks okrivljuje tim...jednom su slučajno spomenuli da je alonso mogao bolje na nekim kvalifikacijama pa su izbile nekakve svađe) a u 3 godine nije osvojio nijedan naslov...
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Sabotira naslov?
Malo zaboravljaš da je Webber donio 2010 naslov Vettelu,tako što ga je momčad žrtvovala i pozvala u boks kao mamac Alonsu.Tada je valjda trebalo biti svima jasno kome je momčad naklonjena

A što se tiče Vettela,možeš ga braniti koliko hoćeš ali ispao je p....
Zašto se ispričavao ako je sve normalno.Svjestan je on da je ugrabio 7 bodova(14 u odnosu na Webbera) i kao idem se ispričati,ja zadovoljan imam bodove,momčad zadovoljna,Webber će se malo duriti i proći će ga ionako ide na kraju sezone i sve super.
Mali nema obraza
...put u raj nije posut ružama...
Cuky
Moderator
Moderator
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Cuky »

Vidc, razlika je što je Webber pokušao, nije uspio, i na kraju svega rekao ono što je cijeli svijet vidio, da se on oglušio na naredbu i pokušao napasti Vettela.

S druge strane imamo situaciju gdje je Vettel pokušao, uspio i onda rekao da mu je žao. Dakle, ili je pi*da pa se boji stati iza svojih postupaka ili je samo naivan pa misli da će svi ubrat tu priču kako mu je žao
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
mrd
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la mrd »

Po meni ovdje se ne radi o tom jednom webberovom oglušivanju na naredbe iz boksa, jer je on u 10000 prilika služio kao vodonoša Vettelu uglavnom protiv svoje volje i to što horner tvrdi da bi webber učiniio isto, ne vjerujem, nije poenta u tome, već jednom kada vettel treba da učini uslugu webberu on ne može. j*beš timskog kolegu onda.
slika
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

jedan video u kojem su (naravno ne sve) komunikacije između boksa i RB-ovih vozača.

Zanimljiv detalj nakon radija koji smo čuli prema Vettelu u prijenosu "Ok Sebastina, that is silly" ide radio poruka koju nismo čuli u prijenosu prema Webberu "Ok Mark, he was told"

slika
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

vidc je napisao/la:
LINK
sumnjam da su zaboravili silverstone 2011. kad se webber oglušio na naredbe iz boksa i poslije to i priznao. nitko nije digao frku oko toga jer se radilo o webberu koji je... pa webber, jako brz vozač...povremeno. kad to napravi mladi trostruki prvak i vozač s najviše naslova na gridu onda je to za vješala? ja ne razumijem šta se čudite?
na kraju krajeva da li tim treba stati iza vozača koji im drugom vozaču svojom vožnjom sabotira naslov prvaka i u 4 sezone otkako su skupa osvojio jedno drugo mjesto a ovaj tri naslova i jedno drugo mjesto? alonso ima ferrari iza sebe šta god napravio (primjetite da ferrari za svaki kiks okrivljuje tim...jednom su slučajno spomenuli da je alonso mogao bolje na nekim kvalifikacijama pa su izbile nekakve svađe) a u 3 godine nije osvojio nijedan naslov...
kad vec pretiče nek pretiče i šuti kasnije i ne reči na team radio " he is slow get him out of the way " i da se ne ispricava poslije kao sto je kolega cuky rekao p*cka
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

Ma da, isprike su ono što nam ne treba u ovom sportu - ajde onako pristojno to reći ali ne više poslije razvlačiti cijeli tjedan...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

Cuky je napisao/la:Vidc, razlika je što je Webber pokušao, nije uspio, i na kraju svega rekao ono što je cijeli svijet vidio, da se on oglušio na naredbu i pokušao napasti Vettela.

S druge strane imamo situaciju gdje je Vettel pokušao, uspio i onda rekao da mu je žao. Dakle, ili je pi*da pa se boji stati iza svojih postupaka ili je samo naivan pa misli da će svi ubrat tu priču kako mu je žao
ja se ne slažem ni s jednim ni drugim. Možda postoji i treće objašnjenje? :)
Samo neka se trkaju.
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Armanini »

ili je samo naivan pa misli da će svi ubrat tu priču kako mu je žao
a zas je njemu bitno da mu netko bilo sto povjeruje?
briga njega.. njemu je samo bilo - daj da prodje ovaj dan, da se svi iskale i popljuvaju i da svi izmjese kisele face.. moram to trpit danas, sutra ce vec svi zaboravit i gg.. vodim u prvnestvu, sa ovim sam pobjegao solidno bodova i bmk..
tko gubi ima se pravo zalit..

bas vettla briga sto mi mislimo.. tim ga nece sigurno kaznit, a i timu je ovo doslo ko naruceno da se sad pokazuju kako su ravnopravni prema vozacima, f1 i bernie uzivaju u povecanoj pozornosti, sve je to show..

a sto se tice osuda, ja sam pak siguran da je vettel dobio dosta novih poklonika nakon ovog poteza..
rFactor F1 HR server Info
slika
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Lewis Hamilton

Post Postao/la elder »

Armanini je napisao/la:a sto se tice osuda, ja sam pak siguran da je vettel dobio dosta novih poklonika nakon ovog poteza..
Kod mene obratno, Webber mi je porastao u ocima kad je napokon rekao kak je. A vettel sve vise i vise pada
Darkness rises when silence dies
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

mene ne nervira vettel ni najmanje, on u svemu ovome ima pravo i najveći papci su ovi u red bullu. donio je 3 naslova timu i normalno je da očekuje barem jednak tretman u smislu dozvole da se bar bori za pobjedu a ne da on mora pomagati i čuvat leđa timskom kolegi koji ima manje bodova od njega i generalno je lošiji vozač.
probao je na fin način tražit da ga sklone i tad je ispao p*čk* jer traži da mu se timski kolega skloni.kad ga razvali borbom na stazi onda je šupak prema svom timskom kolegi. da je utrku završio na drugom mjestu bio bi papak jer je ima pp a nije ostvario pobjedu i to bi bio krunski dokaz da je lošiji vozač od webbera.da je cijelu utrku vodio s pp bilo bi da je njemu lako jer vozi svemirski brod i da mu je lako pobjeđivati s pp jer ne mora nikog preticati.

@Cuky
bitna je namjera, to što webber nije uspio tad preteći vettela to nema nikakve veze. suština je u tom što ni on nije poslušao tim da uspori i završi iza vettela.
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

ali on nije kasnije rekao "pogriješio sam što nisam poslušao" ili "ispričavam se Sebastianu i ekipi što sam mislio samo na sebe". On je rekao da se nije složio sa naredbom i da je pokušao napasti. U tome je razlika, zašto Mark ima više kredita, bar kod mene...jer kad nešto napravi iza svojeg postupka stoji...takav je bio i u Minardiju i u Jaguaru i u Williamsu i sad u RB-u. Možda vozi u ekipi koja mi nije draga, ali Mark mi je uvijek bio jedan od dražih vozača na gridu jer uvijek kaže što misli i uvijek stoji iza onog što je napravio/rekao.

slika
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

znači webber izjavi nešto tipa : "Zaboli me šta tim misli i želi, ko ih jebe ja vozim za sebe i borim se za pobjedu"... i onda kasnije kuka zašto je tim na Vettelovoj strani?
Ako je tolika faca, zašto mu je smetalo to što ga je vettel pretekao?zašto i ovaj put nije htio poslušati tim nego je pristao na to da upali "cruise" mode sa željom da ovaj put svi lijepo ispoštuju timske odredbe i samim time on uzme pobjedu. kad on treba pobjediti onda je normalno da se timske odredbe slušaju? da je takva faca, nakon utrke bi izašao iz bolida i čestitao vettelu na odličnoj borbi a ne kukati kako nije poštivao timske odredbe jer ih ni on ne bi ispoštovao, kao što je već to i dokazao na stazi.
vettel se ispričao timu prije svega i javno je priznao da to nije trebao uraditi, neki ne mogu ni to nego uvijek nekog drugog okrivljuju.
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

vidc je napisao/la: vettel se ispričao timu prije svega i javno je priznao da to nije trebao uraditi, neki ne mogu ni to nego uvijek nekog drugog okrivljuju.
cemu ispricavanje ? vidjela se namjera i tu nema isprike , samo neka suti i neka kaze uradio sam to jer sam sebican i gotovo . ne tu sad kukanje
slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Armanini »

ispricavanje je tu jer se danas mora ispricat (ne on kao on, vec on kao "zaposlenik" tima koji je toliko posten i cistog obraza)
bas vettla (il ikog) briga za misljenje tebe, mene, nas..
da su njegove izjave bile u stilu - bmk, ja sam tu da se trkam, da uzmem maximalan broj bodova, nezanimaju me i ne trebaju mi momcadske odredbe.. .. onda bi bilo drukcije? on bi to tako i izjavio da je dopusteno pricat sto se zeli.. al nis ne mjenja.. bitni su postupci, izjave i reakcije nakon nemaju nikakvog znacenja..

bilo kako bilo, vettel si je uzeo 7 bodova, odnosno webberu fkng 14 bodova i to je poanta.. i tko je sad tu ispao kakav, nece bit bitno.. da bude kojim slucajem na kraju sezone borba izmedju vettla i webbera (right) i da vettel ima tih 7 bodova lufta tko bi tu ispao papak?
vettel bi osvoji onaslov, pobrao jos par miljonceka vise, a nas stav i misljenje bi ga svrbilo koliko i zbivanja u koreji..
ionako je svima stav vec formiran..

ono sto je meni kontra pameti je sto se uvijek vice i place protiv momcadskih odredbi, a kad jedan vozac! pljune u facu svom timu i odredbama (ono sto nitko od nas ne voli) onda ga se kritizira?
rFactor F1 HR server Info
slika
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

F1NAC je napisao/la:
vidc je napisao/la: vettel se ispričao timu prije svega i javno je priznao da to nije trebao uraditi, neki ne mogu ni to nego uvijek nekog drugog okrivljuju.
cemu ispricavanje ? vidjela se namjera i tu nema isprike , samo neka suti i neka kaze uradio sam to jer sam sebican i gotovo . ne tu sad kukanje
šta čemu ispričavanje? jel to znači da se nitko nikad ni za što ne treba ispričat i da umjesto isprike treba reći :"Ja sam to uradio jer sam sebično govno i boli me kita za vas"... i svi bi bili sretni i zadovoljni? ljudski je napraviti pogrešku ali još ljudskije je priznat pogrešku i ispričat se, iako isprika nikad ne može popraviti napravljeno ona može pokazati da si svjestan pogreške i da ti nije svejedno
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

ma razumijem ja to samo mi je smijesno kao i cijela ta prica ..
slika
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

Finče i meni je to jako smješno i zbog toga mi se sve više gadi čitat i gledat izjave vozača
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

http://www.yallaf1.com/2013/04/01/red-b ... hinese-gp/" onclick="window.open(this.href);return false;

slika
Dr. DJ
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari-Massa

Post Postao/la Dr. DJ »

Dobra dobra....jedna od boljih koje sam danas pročitao =D>
1982 UCV 1919
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

Neozbilje novine (The Sun) kao i ozbiljne novine (The Times) su jučer između ostalih vijestica objavile kako je momčad RB zainteresirana za dovođenje Kimija kao vozača koji bi mogao zamijeniti Webbera...
...ne ulazim u postotke vjerojatnosti no smatram da bi to bio jedan od najjačih poteza Red Bula (veći je vjerojatno jedino dovođenje i zadržavanje onog papučara Adriana Neweya)...
...riječ je o vozaču koji sigurno spada u sam top trenutnih vozača a definitivno ga većina gledatelja simpatizira bez obzira kojem taboru pripadali...dovođenjem jedne takve klase drastično bi im "porasla popularnost" pa mi se ne čini taj potez toliko nemoguć s obzirom na vrhunske marketinške poteze glavnog gazde Dietricha...
...ovo su samo spekulacije i ništa nije potvrđeno - no ne bi me iznenadilo čak mi se to čini nekako "prirodan" slijed nakon svega...
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

Ne znam, nekako ne vjerujem baš...
prvo zbog toga što mislim da kimi baš nebi išao u ekipu u kojoj je sve podređeno nekom drugom vozač, a uz to je taj vozač top klasa... isto tako ne vjerujem da bi vettel kraj sebe htio top vozača koji potencijalno može bit bolji i brži od njega... bez obzira što su oni prijetalji, al sve se to začas može promjeniti... 2 top vozača u istom timu nikad nisu dobra stvar, puno puta smo se u to uvjerili...
ja nekako više mislim da ce umjesto webbera upast vergne ili ricciardo, naravno ukoliko se dokaže netko od njih ove sezone, ako ne onda možda hulkenberg ili sutil... nzm, to mi je nekako puno prihvatljiija opcija nego kimi, al tko zna.. :)
slika
Odgovori