a čuj, greškom ga je sustigao dok je ovaj slušao naredbu i greškom se 2 kruga borio sa njime i greškom je kasnije odmaglio naprijed. Slučajno je na volanu umjesto "štedi" prebacio na "leti"...eto slučajno se dogodilo
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”
Ja ću biti jako razočaran ako u nekoj od slijedećih trka gdje će Vettel i Webber biti jedan i dva ne vidim "osvetničkog" Webbera ili ne čujem glas iz boxa: Webber mast vin dis rejs. Seb ar ju andrsten dis. Mark mast vin.
Inače Horner je prema pisanjima autosporta obavio "razgovor" sa oba vozača i smatra ovaj "incident" gotovim. KLIK NA LINK
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Ovi koji pozdravljaju potez Vettela ne bih volio za prijatelje.Utrkivanje???
Dogovor medju ljudima je dogovor,utrkivanje je utrkivanje.Dogovor medju ljudima je bio da se utrkuju do zadnjeg pit-stopa.Vettel i Helmut su ljudski otpad.
ja ne znam kako će red bull ovo riješit ali ja bih to napravio na sljedeći način. dozvolio bih utrkivanje između njih dvojice kad god to žele ali svaki izgubljeni bod zbog toga bio bi kažnjen u vidu oduzimanja novca s njihove plaće. i naravno, dati im plaće tako da se ne mogu puno zezat
pa ko voli nek izvoli.
gledano iz perspektive fan-a formule 1,vettelov potez je definitivno jedna od najboljih stvari koja se dogodila u f1 u zadnjih nekoliko sezona
Hahaha kolko drame zbog cega - zbog utrkivanja, kakve li ironije... paradox! i najbolje od svega kolosalna lavina licemjera nakon ove komedije, pogotovo ovi koji sad Vettela caste raznim epitetima (ljudski otpad, lol...) al super je to, covjek se moze fino nasmijati...to je nakraju i ogroman sraz velikih ega, Vettelovog i onog Red Bulla (njegovih celnih ljudi koji vuku na control frikove), jer koliko god Red Bull voli sebi jako pripisivati sve zasluge, da, imaju top bolide ali imaju Vettela koji je fenomenalan i nakraju najtrofejniji vozac trenutno na stazi, ako misle da bi sve bilo isto neka slobodno onda uzmu npr Romana ili Pastora pa da vidimo veselja.
Iako je jučer Horner izjavljivao da je sve riješeno danas neka nova priča i neke nove stvari izlaze na površinu...Horner tvrdi da će se iza zatvorenih vrata još razgovarati o neposluhu glavne vedete...KLIK NA LINK
...na vidjelo izlaze još neke manje znane stvari vezane uz odnos dvojice vozača...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
Flavio Briatore i njegovo viđenje problema te njegovo mišljenje o svemu: KLIK NA LINK
...i ma što ja mislio o ovom svjetskom hohštapleru ovdje je rekao i primjetio puno toga...zna znanje...
Briatore mi nije najdraža faca iz i oko F1 svijeta, ali ima zanimljivo viđenje situacije u RB...možda krivo, možda je sve istina, ali je jako zanimljivo
Walter je napisao/la:Dugo traje ta napetost između Webera i Vettela i nadam se da će ove sezone konačno doći do pucanja, naravno sve to u svekoliku korist Ferrarija.
napetost u RB traje od kada je Vettelovom glupošću došlo do sudara u Turskoj 2010., a na kraju u momčadi okrivili Webbera. Zatim su mu još njegovo novo prednje krilo prebacili na Vettelov bolid...
E vidiš. Tu se nikako ne bi složio. Osobno meni, to je bila jedna od onih prekretnica u F1. Do tada su mi bili oboje ok, pomalo dragi. Ne previše. Tada sam 100% prevagnuo na Vettelovu stranu. Ne želim sada ulazitiu filozofiju tko je tada prije tri godine stvarnoi pogriješio ... , samo kažem osobni dojam.