mi se možemo sad prepucavati tko je bolji i zašto, ali kolega i dalje ćemo imat svoja stajališta

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
budi realan kolega , 2010 su kaskali po brzini pri kraju sezone pa di je zavrsio button a di hamilton , 2011 dogodi se svako ima svoju sezonu kad ga neide prosle godine jeizgubio prvenstvo samo zahvaljujuci svojem timu pa sad ti meni reci di nije iskoristio potencijal ? kad ga je iskoristavao do limita(2012) je zavrsio parkiran pored stazeivancina je napisao/la:sve je to individualno. za mene hamilton nije ništa posebno zbog činjenice da nije iskoristio potencijal svoj i svog bolida, odnosno samo jedan naslov u 6 godina, a gledajući vrijeme kada hamilton i button su zajedno vozili imali su iste rezultate. gledajući i činjenicu da je na početku sigurno mclaren bio hamiltonova momčad. hamilton ima jaču sirovu brzinu, ali button je kompenzirao to sa vozačkom inteligencijom i po tome su po meni hamilton i button u istom košu.
mi se možemo sad prepucavati tko je bolji i zašto, ali kolega i dalje ćemo imat svoja stajališta
sorry, al ne mogu Button i Hamilton nikako bit isti...Jenson je vjerojatno najbolji u odabiru taktike i guma, pogotovo kad je kiša i promjenjivo vrijeme, te više razmišlja o potezima koje će napraviti, al Lewis je mislim u svemu drugom bolji...u 2012. nije napravio ni jednu grešku, glupost i slično,..mislim da bi i iz ovog sad McLarena izvukao bar 0,5s više nego Button, jer je lani bilo očito da je na nekoliko utrka Lewis bio u borbi za pole, a Jenson za Q3...jednostavno je talentiraniji i bolje kuži auto, nije osjetljiv na (ne)savršen setup itd....ja maksimalno poštujem i respektiram Buttona i uglavnom sam zadovoljan s njim kao vozačem McLarena, al isto tako bi ga iste sekunde zamijenio za Hamiltona jer je ovaj jednostavno (po meni) puno korisniji za tim...ivancina je napisao/la:kimi nije imao bolid za to, hamilton je. hamilton ne iskrištava svoj potencijal sirove brzine, jer mu fali vozačke inteligencije. sad nabrzaka mi padnu napamet njegove gluposti tipa box u kini, sudar s raikkonenom u boxu, glupost u kišnoj kanadi gdje je trebao pobjedit samo da je bio strpljiv itd. istina je da ga je momčad previše puta ostavila bez bodova, ali i on je sam sebe prečesto ostavljao bez bodova. button nije brz kao hamilton u jednom krugu, ali ponavljam to kompenzira vozačkom inteligencijom
Po tome je Kimi još gori od Hamiltona. Nemoj biti licemjer.I koja je to inteligencija kada se voziš na 3,4 ili sada 10 mjestu? To je najveća glupost.ivancina je napisao/la:sve je to individualno. za mene hamilton nije ništa posebno zbog činjenice da nije iskoristio potencijal svoj i svog bolida, odnosno samo jedan naslov u 6 godina, a gledajući vrijeme kada hamilton i button su zajedno vozili imali su iste rezultate. gledajući i činjenicu da je na početku sigurno mclaren bio hamiltonova momčad. hamilton ima jaču sirovu brzinu, ali button je kompenzirao to sa vozačkom inteligencijom i po tome su po meni hamilton i button u istom košu.
Mislim da bi ga Hamilton ubio i 2011 da nije imao privatne probleme kakve je imao. Ovo sa setupom nisam primjetio da i jedan drugi vozač toliko picajzlira ko Button, jel problem u njegovom stilu vožnje, ili čovjek jednostavno nezna poštelat bolid?McLewis je napisao/la:Alaj vidim tenzije mclarenovih navijaca sa hamiltonovim!!! Hamilton je brzi i bolji vozac, ali i mislim da je konstantniji po brzini, dok jenson oscilira jako... Ako ima svoj dan i savrsen auto, hamilton mu ne moze nista (2011.) cijela i australija, kina i belgija 2012!!! Samo su ti dani jako rijetki kada jensonu sve stima... 2012 ga je lewis potukao, ali rezultati to ne govore zbog lewisovih pehova... Dakle po svemu vidjenom do sada hamilton je brzi vozac i moze vise doprinjeti mclarenu... Dok mislim da u promjenjivim uvijetima lewis nema sta trazit protiv jensona, ne po brzini nego po instinktu kada na koje gume preci!!!
Da nije imao privatnih problema... Da je baba musko zvala bi se dusko.... Ali je imao i mislim da se jednom profesionalcu nesmije odrazit privatni zivot na voznju, sjecam se brace schumacher kad su vozili dan poslije smrti njihove mame... A button picajzla?? Isti kao massa, samo jos inteligentniji od njega... Jer i felipe kada vozi bolid kako njemu pase bude neuhvatljiv!!Kenny je napisao/la:Mislim da bi ga Hamilton ubio i 2011 da nije imao privatne probleme kakve je imao. Ovo sa setupom nisam primjetio da i jedan drugi vozač toliko picajzlira ko Button, jel problem u njegovom stilu vožnje, ili čovjek jednostavno nezna poštelat bolid?McLewis je napisao/la:Alaj vidim tenzije mclarenovih navijaca sa hamiltonovim!!! Hamilton je brzi i bolji vozac, ali i mislim da je konstantniji po brzini, dok jenson oscilira jako... Ako ima svoj dan i savrsen auto, hamilton mu ne moze nista (2011.) cijela i australija, kina i belgija 2012!!! Samo su ti dani jako rijetki kada jensonu sve stima... 2012 ga je lewis potukao, ali rezultati to ne govore zbog lewisovih pehova... Dakle po svemu vidjenom do sada hamilton je brzi vozac i moze vise doprinjeti mclarenu... Dok mislim da u promjenjivim uvijetima lewis nema sta trazit protiv jensona, ne po brzini nego po instinktu kada na koje gume preci!!!
Kenny je napisao/la:Mislim da je nepotrebno raspravljat jel je bolje da vozač malo riskira, ili da drži sigurno mjesto na kojem se nalazi
Kakva Kina 2012? Razlika od 6 sekundi? Belgija? Svi znamo što je bilo u Belgiji. Promjenjivi uvjeti? Belgija 2008, promjenjivi uvjeti, Kimi i Hamilton svijet za sebe. Ili Engleska 2008? Ah da " Jenson Button lap 38-spin" , Rubens drugi. Vidjeti ćemo ove godine koliko Hamilton može procijeniti stanje guma i staze. nekakvog sam dojma da ga je mclarenov pitwall puno puta koštao boljeg plasmana.McLewis je napisao/la:Alaj vidim tenzije mclarenovih navijaca sa hamiltonovim!!! Hamilton je brzi i bolji vozac, ali i mislim da je konstantniji po brzini, dok jenson oscilira jako... Ako ima svoj dan i savrsen auto, hamilton mu ne moze nista (2011.) cijela i australija, kina i belgija 2012!!! Samo su ti dani jako rijetki kada jensonu sve stima... 2012 ga je lewis potukao, ali rezultati to ne govore zbog lewisovih pehova... Dakle po svemu vidjenom do sada hamilton je brzi vozac i moze vise doprinjeti mclarenu... Dok mislim da u promjenjivim uvijetima lewis nema sta trazit protiv jensona, ne po brzini nego po instinktu kada na koje gume preci!!!
Razlika od sest sekundi.... A tu zaboravljas napomenuti genijalni mclarenov box?? U belgiji je jenson sam trazio novo krilo dok se lewis uvijek konzultira sa sa pit wallom... Reci sta god zelis ali u sedam kisnih utrka koje su vozili skupa u mclarenu jenson je dobio 5 a lewis dvije... Jadni se i vi sta za hamiltona navijate a i puno kolega koji za mclaren navijamo... Zaboravljate da smo skupa sa lewisom cinili jednu simbiozu... Grozno vas je slusat kako se prepirete a do prije 4 mjeseca smo bili svi jedno!!!Dani je napisao/la:Kakva Kina 2012? Razlika od 6 sekundi? Belgija? Svi znamo što je bilo u Belgiji. Promjenjivi uvjeti? Belgija 2008, promjenjivi uvjeti, Kimi i Hamilton svijet za sebe. Ili Engleska 2008? Ah da " Jenson Button lap 38-spin" , Rubens drugi. Vidjeti ćemo ove godine koliko Hamilton može procijeniti stanje guma i staze. nekakvog sam dojma da ga je mclarenov pitwall puno puta koštao boljeg plasmana.McLewis je napisao/la:Alaj vidim tenzije mclarenovih navijaca sa hamiltonovim!!! Hamilton je brzi i bolji vozac, ali i mislim da je konstantniji po brzini, dok jenson oscilira jako... Ako ima svoj dan i savrsen auto, hamilton mu ne moze nista (2011.) cijela i australija, kina i belgija 2012!!! Samo su ti dani jako rijetki kada jensonu sve stima... 2012 ga je lewis potukao, ali rezultati to ne govore zbog lewisovih pehova... Dakle po svemu vidjenom do sada hamilton je brzi vozac i moze vise doprinjeti mclarenu... Dok mislim da u promjenjivim uvijetima lewis nema sta trazit protiv jensona, ne po brzini nego po instinktu kada na koje gume preci!!!
P.S. Malo precjenjujete Buttonovu inteligenciju jer vozač takvih karakteristika koje navodite bi imao više od jednog naslova. A ove godine ima priliku pokazati što može. Ne ide mu baš nešto. Pogotovo sa bolidom koji je rađen po njegovim zamislima ( sam priznao prije testiranja , a sada trube drugačije, malo prizemno ).
da, da, da.... McLaren je najgora ekipa ikad i sputavali su sve ove godine lewisa... oke pobjedio si... u ovih 6 godina lewis je trebao imat 3 naslova, a ima jedan, 3 je izgubio zbog mclarena a dva radi svojih mušica za koje da napomenem ga ne krivim ni malo, jer volim takve vozace ... pa onda otom potom.... tko je gdje vise koga zeznuo.... kad je valjao mclaren nije valjao lewis, kad nije valjao lewis, valjao je mclaren i gotovo.... vozi sad u fantasticnom mercedesu i onda se prebaci tamo na temu i velicaj ga....Dani je napisao/la:Samo nemoj spominjati mclarenov box i hamiltona. O tome bi se moglo pisati romane.
kimi je imao 2005. najbrži auto na gridu, ali i najnepouzdaniji, a za ostale sezone ne znam baš da je mclaren imao bolid za vrhDani je napisao/la:Po tome je Kimi još gori od Hamiltona. Nemoj biti licemjer.I koja je to inteligencija kada se voziš na 3,4 ili sada 10 mjestu? To je najveća glupost.ivancina je napisao/la:sve je to individualno. za mene hamilton nije ništa posebno zbog činjenice da nije iskoristio potencijal svoj i svog bolida, odnosno samo jedan naslov u 6 godina, a gledajući vrijeme kada hamilton i button su zajedno vozili imali su iste rezultate. gledajući i činjenicu da je na početku sigurno mclaren bio hamiltonova momčad. hamilton ima jaču sirovu brzinu, ali button je kompenzirao to sa vozačkom inteligencijom i po tome su po meni hamilton i button u istom košu.
...da smo bili pametniji prema Alonsu (neki kažu da smo se uvlačili mu u nešto) imali bi barem dvije vozačke i vjerojatno tri momčadske titule...no eto nismo pa imamo to što imamo...ivancina je napisao/la:a za ostale sezone ne znam baš da je mclaren imao bolid za vrh
...jednostavno i lijepo rečeno...ja bih još dodao malo promjenjenu rečenicu jednog velikog čovjeka i generala: Lewis je prošlost, on pripada prošlosti. Okrenimo se budućnosti."McLewis je napisao/la:tko je gdje vise koga zeznuo.... kad je valjao mclaren nije valjao lewis, kad nije valjao lewis, valjao je mclaren i gotovo...