Fernando Alonso [#14]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Walter
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
- Kontakt:
- speedy56
- Legenda
- Navijam za: FAlonso ALotterer
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
Re: Fernando Alonso
bravo bravo i bravo i za Fernanda i Alonsa

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Dr. DJ
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari-Massa
Definitivno bravo za obojicuF1NAC je napisao/la:bravo bravo i bravo i za Fernanda i Alonsa![]()

1982 UCV 1919
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
bravo,prvo postolje u Aus jos od 2007 ako se ne varam....klasa...
Alonsista hasta la muerte..
- F1NAC
- Moderator
jos nesto , odlicna reakcija u dvoboju s hamiltonom , imao sam filing da ce hamilton sranje napravit kad se pocelo dimit 

-
- Veteran
Odličan start i vrlo dobra vožnja.Odlična reakcija u dvoboju sa Lewisom.
Šteta što nije uspio preteći Massu u 1.krugu,da je tada uspio vjerujem da bi pobjedio
Šteta što nije uspio preteći Massu u 1.krugu,da je tada uspio vjerujem da bi pobjedio
...put u raj nije posut ružama...
- Chase
maaalo je faliloF1NAC je napisao/la:jos nesto , odlicna reakcija u dvoboju s hamiltonom , imao sam filing da ce hamilton sranje napravit kad se pocelo dimit

odicno su odvozili oba2

- zonelsk
- Veteran
- Navijam za: FA
Chase je napisao/la:maaalo je faliloF1NAC je napisao/la:jos nesto , odlicna reakcija u dvoboju s hamiltonom , imao sam filing da ce hamilton sranje napravit kad se pocelo dimit
odicno su odvozili oba2Ferrari opet malo kaska...bar mi se cini
Kaska u odnosu na koga?, kad se sve zbroji ovaj vikend, ferrari je izgledao dosta mocno po meni najbolji dojam ostavili.
Na stazi su izgeldali jako mocnu cijelu utrku, vec dugo nisam vidio da oba ferrarija pritiscu cijelu utrku. E sad pitanje je potrosnje guma da li bi mogli odraditi strategiju ko i kimi ili bi previse trosli gume da recimo alnoso je vozio puno konzervativnije (a znamo da moze) ili da je kojim slucaijem uspio proci massu i/ili vettela na startu ili prvim boxevima.
RBovi imaju surovu brzinu ali su danas bili jako losi u race paceu, mclaren katastrofa, mercedes previse borbe sa gumama (cim bi malo potegnuli) odu gume, jedino lotusi, ali opet roman je bio los a kimi uspio izvuci stint manje (sad koliko mu oje odgovarao promet neznam) ali opet mi nekako ferrari bolji dojam ostavlja.
Kao i sto je netko napisao, prosle godine je Alonso bio sretan i sa svakim bodom/mjestom, danas se vidjelo da misli da su mogli biti na prvom mjestu
I like to race, not to do laps alone.
- speedy56
- Legenda
Istina, ali sam siguran da si je i on sad malo promislio i shvatio da je za početak sezone ovo super.zonelsk je napisao/la:Kao i sto je netko napisao, prosle godine je Alonso bio sretan i sa svakim bodom/mjestom, danas se vidjelo da misli da su mogli biti na prvom mjestu
Prvenstveno zato što smo vidjeli da Ferrari ima brzinu, da je Massa tu ako treba pomoći, da Red Bull ipak nije dominantan...
Al jbg, da se moglo dobiti, mislim da se moglo

- zonelsk
- Veteran
- Navijam za: FA
Ma zadovoljan je on, daleko od toga, ali stoji taj dojam da je mogao vise i to se odmah vidjelo na njemu.speedy56 je napisao/la: Istina, ali sam siguran da si je i on sad malo promislio i shvatio da je za početak sezone ovo super.
Prvenstveno zato što smo vidjeli da Ferrari ima brzinu, da je Massa tu ako treba pomoći, da Red Bull ipak nije dominantan...
Al jbg, da se moglo dobiti, mislim da se moglo
Sezona je duga, jose puno toga bude promijenilo.
I like to race, not to do laps alone.
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Šta bi bilo kad bi bilo, ali ja sam mišljenja da mu je borba sa Hamiltonom oduzela prvo mjesto, jer je u toj borbi izgubio 5-6s a kasnije po izlasku iz boxa kasnio je za Kimijem 4.5s.
Dobra vožnja Alonsa, čestitke.

- speedy56
- Legenda
Ta borba sa Hamilton (koštalo ga je skoro 3 sec. Sjećate se da je Vettel bio na nekih 3 sec od Nanda, a u predzadnjem zavoju kad je Nando već oderao Hamiltona je bio na Hamiltonovom mjenjaču), promet nakon što je prešao Sutila (razmak do Kimija je s 4-4.5 porastao na 6.5-7), i na kraju (točnije na početku) onaj kasni boks gdje je ponovno morao loviti Massu i Vettela.F2004_the_best_ever je napisao/la:Šta bi bilo kad bi bilo, ali ja sam mišljenja da mu je borba sa Hamiltonom oduzela prvo mjesto, jer je u toj borbi izgubio 5-6s a kasnije po izlasku iz boxa kasnio je za Kimijem 4.5s.![]()
Kad se uz ovo sve stavi Raikkonenova forma danas nesmijemo se bunit na ovo 2. mjesto.

- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Borba sa Hamiltonom krugovi:speedy56 je napisao/la: Ta borba sa Hamilton (koštalo ga je skoro 3 sec. Sjećate se da je Vettel bio na nekih 3 sec od Nanda, a u predzadnjem zavoju kad je Nando već oderao Hamiltona je bio na Hamiltonovom mjenjaču), promet nakon što je prešao Sutila (razmak do Kimija je s 4-4.5 porastao na 6.5-7), i na kraju (točnije na početku) onaj kasni boks gdje je ponovno morao loviti Massu i Vettela.
Kad se uz ovo sve stavi Raikkonenova forma danas nesmijemo se bunit na ovo 2. mjesto.
30 1:32.231
31 1:35.462
32 1:32.417
33 1:30.836
Moje je mišljenje da je u 30 i 32 krugu izgubio oko 0.5s a u 31 krugu 4s, to je ukupno 5s.

- Dero
- Profesionalni vozač
Ma ne moraš analizirati vremena. Za 3 stopa da funkcioniraju moraš imati čistu stazu, nešto što Alonso u prva dva stinta nije imao.
Za razliku od njega Raikkonen je uvijek bio u čistom zraku i izgubio samo par sekundi sa Sutilom pri kraj trke.
Za razliku od njega Raikkonen je uvijek bio u čistom zraku i izgubio samo par sekundi sa Sutilom pri kraj trke.
- vidc
- Veteran
jako dobra utrka od njega iako se možda čini da je mogao više a možda i ne. dok smo njega gledali kako stišće i bježi vettelu, raikkonen je praktički bio u "cruise mod-u" i tempirao se pa nam se činilo da je alonso puno brži
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Smiješni su mi neki, pogledaju zaostatak Alonsov za Kimijem na kraju utrke, i to da je Kimi 2 puta išao u box i da ima najbrži krug i budu u fazonu kakva demonstracija sile. Kimi je jednostavno bio u pravo vrijeme na pravom mjestu i imao bolid koji je nježan prema gumama i to iskoristio. On je praktički vozio neku svoju utrku, neki svoj tempo, imao je na početku Hamiltona kojeg je zaobišao u 2 krugu, i 2-3 kruga na kraju prvog stinta 2 Ferrarija koja su ga usporavala i to je to. U drugom stintu kada je bio iza Masse na 1.3s Massa je otišao u box a Sutilu su rekl da ne pravi problem Kimiju.Dero je napisao/la:Ma ne moraš analizirati vremena. Za 3 stopa da funkcioniraju moraš imati čistu stazu, nešto što Alonso u prva dva stinta nije imao.
Dok je Alonso imao dosta problema, u prvom stintu borba sa Massom i dodatno opterećenje ss guma, u drugom stintu borba sa Hamiltonom, zatim jedna manja borba sa Sutilom i na kraju je morao čitav jedan krug da provede iza Marussie i Caterhama jer su ovi imali neku svoju borbu.
Mišljenja sam da je Alonso imao najbolji race pace ali jednostavno nekada to nije dovoljno za pobjedu.

Što se tiče Lotusa i Kimija ja nisam zabrinut što se tiče njihovog race pace u Australija ali sam veoma zabrinut što se tiče njhovog race pace u Maleziji, jer su tamo visoke temperature a Lotus tada odlično funkcioniše i mislim da bi oni mogli tamo imati najjači race pace.
- speedy56
- Legenda
Ja mislim da ako će i biti nekakvih razlika da one neće biti velike jer je Ferrari danas bio odličan u utrci na stazi koja im baš i ne odgovara. Ako se nastavlja tradicija dobrog Ferrarija na brzim stazama (kolko se sjaćam bili su super u Barceloni u 1. sektoru) očekujem i njihovu bolju formu u Maleziji + Alonso voli tu stazu.F2004_the_best_ever je napisao/la:Dero je napisao/la:Što se tiče Lotusa i Kimija ja nisam zabrinut što se tiče njihovog race pace u Australija ali sam veoma zabrinut što se tiče njhovog race pace u Maleziji, jer su tamo visoke temperature a Lotus tada odlično funkcioniše i mislim da bi oni mogli tamo imati najjači race pace.

-
- Veteran
Alonsista hasta la muerte..
- Cuky
- Moderator
meni ta situacija i nije bila toliko strašna jer sam ga vidio kako prolazi pored Caterhama i onda nakon toga replay te situacije, tako da sam znao da mu ništa neće bit 
Meni je dah zastao kada je pretjecao Hamiltona, tj. kad je Hamilton blokirao kotače. Već sam vidio kako oboje pješice idu prema boksu, a onda Nando odustao od skretanja u zavoj i pričekao da vidi što će Hamilton.

Meni je dah zastao kada je pretjecao Hamiltona, tj. kad je Hamilton blokirao kotače. Već sam vidio kako oboje pješice idu prema boksu, a onda Nando odustao od skretanja u zavoj i pričekao da vidi što će Hamilton.
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- F1NAC
- Moderator
zahebi ti ovo gore ja sam se na ovo sledio

- Cuky
- Moderator
a vidi kako je Hamilton prikočio samo da Alonso kroz detekciju prođe prvi kako nebi imao DRS 

- F1NAC
- Moderator
haha da al je isao u boks taj krug tako da do DRSa nije ni dosao 

- Cuky
- Moderator
istina, nije došao. Ali ga isto tako nije ni Alonso imao za iskoristiti DRS kao da vozi kvalifikacije 

- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
Ma Alonso je ovdje na čisto "iskustvo" opalio šamar samo takav Hamiltonu. Baš poput onoga kad toreador zamaše crvenom krpom ispred bika i točno zna koju će reakciju time postići. Ne mislim ovim omalovažavati Hamiltona no ispao je jako naivan u ovom duelu.
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"