Fernando Alonso [#14]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Fernando Alonso
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
- wolfman
- HNL kladionica super velemajstor
- Navijam za: Vettel
Re: Fernando Alonso
čestitke na drugom mjestu,izvlačio je iz ovog ferraria stvari koje bi malo ko drugi mogao 

-
- Legenda
- Bibi
- HNL kladionica velemajstor
- Navijam za: Marc Marquez
- Kontakt:
Haha najjaci post u zadnje vrijeme.Svaka cast7Times je napisao/la:Ma razbolio se kad je vidio Massinu poruku na tviter.

Sta reci,vrhunska sezona za njega!
Steta sto u meni nije nudila nikakve emocije mada nekada sam mislio da je to nemoguce

Bilo je lijepo dok je trajalo...
24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
2005, 2006dmarijon je napisao/la:SVJETSKI PRVAK.

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
To ga je lauda urekao kad je rekao da ce on bit prvak, tam nedje nakon hockenheima...
McLaren u <3
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Nikoga
- Kontakt:
Nažalost, po treći puta u posljednjoj utrci ostaje kratak za samo par bodova, za jednu, dvije pozicije. Usprkos svemu, po većini navijača i osoba iznutra i sa grida, Alonso je taj koji je najviše pokazao ove sezone i velike čestitke za to. Ponekad bodovi nisu potrebni da bi se shvatilo tko je bio nabolji te sezone. Od ožujka kreće u novi lov na naslov, za ovo u ovoj sezoni naklon do poda. Forza Alonso
...kažu čekanje se isplati, vjeruj meni lažu ti,
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
- Walter
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
- Kontakt:
Jebaji ga.
Ja za gubitak ove titule kao i prošlih godina optužujem samo Ferrarijevo rukovodstvo što nisu dovoljno dobro razvijali bolid. Dok su ostali napredovali, mi smo stajali na mjestu.
Ja za gubitak ove titule kao i prošlih godina optužujem samo Ferrarijevo rukovodstvo što nisu dovoljno dobro razvijali bolid. Dok su ostali napredovali, mi smo stajali na mjestu.
- pospani gad
- Veteran
- Navijam za: Fernanda Alonsa
- Kontakt:
Jasno. Bez daljnjega objašnjavanja, to je tako. I ne treba više trošiti riječi na njihovu nesposobnost.Walter je napisao/la:Jebaji ga.

Treba čestitati Fernandu Alonsu na odličnoj sezoni i borbi do zadnje krivine.
Viva!, Alonso!!

Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. 
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem.

Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem.

-
- Veteran
ovo je kazu "save of the day"
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Tg55Iz0q ... re=g-all-u[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Tg55Iz0q ... re=g-all-u[/youtube]
Alonsista hasta la muerte..
- goran007
- Profesionalni vozač
kapa dolje majstore...kaj reće nakon svega...reko bi jedan "naš" kantautor:"riječi bi sve pokvarile"...
dovukao Ferrari do druge pozicije,sebe ostavio u utrci za naslov do zadnjih metara utrke...u sva četiri kišna eventa bio bolji od Vettela...
dovukao Ferrari do druge pozicije,sebe ostavio u utrci za naslov do zadnjih metara utrke...u sva četiri kišna eventa bio bolji od Vettela...
- maric
- Početnik
ove sezone nije moglo bolje, glavu gore, iduce godine mora biti bolje, sve dok imamo alonsa u ekipi borit cemo se za prvenstvo
- Saša
- Navijam za: USF1
Alonso je stvarno vrhunski majstor, borac bez premca ali na žalost sa manjkom sreće.
Stvarno nije u redu od Buttona da se nije zabio u ogradu ili sl.
Kad su već Hamillton i Hulkenberg pomogli mogao je i on.
Zbog njega Alonso nije postao prvak.
Da sam na njegovom mjestu ne bih mu to oprostio.
Više sreće u narednoj sezoni!
Bolje biciklom u kurvanje,nego Mercedesom na utrku
-
- Veteran
Sve da je Button odustao Vettel bi bio prvak jer bi ga Webber propustioSaša je napisao/la:Alonso je stvarno vrhunski majstor, borac bez premca ali na žalost sa manjkom sreće.
Zašto bi on Buttonu išta zamjerao,pa čovjek je vozio svoju utrku i nema mu se šta prigovoriti
...put u raj nije posut ružama...
-
- Test vozač
- Navijam za: Nikoga
ma saša se šali, samo je zaboravio smajlića 

"Oh well, only cowboys stay in tune, anyway." JMH
You know we're sitting on four million pounds of fuel, one nuclear weapon and a thing that has 270,000 moving parts built by the lowest bidder. Makes you feel good, doesn't it? - Rockhound, Armageddon
You know we're sitting on four million pounds of fuel, one nuclear weapon and a thing that has 270,000 moving parts built by the lowest bidder. Makes you feel good, doesn't it? - Rockhound, Armageddon
- Saša
- Navijam za: USF1
Kad stavim smajlića, izbrišu mi post, a i u svakoj šali je pola istine, hi,hi...zizi je napisao/la:ma saša se šali, samo je zaboravio smajlića
Bolje biciklom u kurvanje,nego Mercedesom na utrku
-
- Test vozač
- Navijam za: Za kog ove godine navijat
- zagor
- Početnik
- Navijam za: Iceman
ovo je njegova valjda najbolja sezona u F1, super je vozio cijele godine ali naslov zaslužuje Vettel, zbog vozačkih sposobnosti i zbog bolida.
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
- speedy56
- Legenda
- Navijam za: FAlonso ALotterer
Šteta...
I nije mi toliko žao što je izgubio naslov (jer je i Vettel bio odličan), nego mi je više bilo žao vidjeti onaj pogled. Čovjek savršeno odveze cijelu sezonu i onda mora gledati "onog klinca" [
] kako jaše onog bika.
Sad se nadam da će Ferrari složiti auto i da će Nando zadržati ovu formu, ako je odgovor na oba pitanja DA, ja se ne brinem
I nije mi toliko žao što je izgubio naslov (jer je i Vettel bio odličan), nego mi je više bilo žao vidjeti onaj pogled. Čovjek savršeno odveze cijelu sezonu i onda mora gledati "onog klinca" [

Sad se nadam da će Ferrari složiti auto i da će Nando zadržati ovu formu, ako je odgovor na oba pitanja DA, ja se ne brinem

-
- Veteran
kowalski je napisao/la:Recimo Monaco, Abu Dhabi, Interlagos.
Činjenica jest da je Alonso veći dio sezone vodio, i veći dio sezone se bavio kalkuliranjem i 'reduciranjem štete'. Zapravo se sve svodilo na dobar start i dobar prvi krug. A kasnije što Bog da. Dovoljno je samo pročitati neke njegove izjave kroz sezonu.
Na osnovu čega zaključuješ da je mogao brže?
Monaco-sad se ne sjećam pa ne mogu komentirati
Abu Dhabi-nije stiskao?Ma molim lijepo kada to nije stiskao vozio najbrže krugove utrke pred kraj i topio Kimieviu prednost?
Interlagos-U kom trenutku nije stiskao ?borio se par puta s bolidom da ga održi ja tu nigdje nisam vidio kalkuliranje nego nemoć bolida da prati vodeću trojku
Pusti izjave,ja nisam nigdje vidio na stazi da je on pokrivao vodećeg u prvenstvu,to što on daje izjave da je zadovoljan jer u odnosu na vodećeg izgubio toliko bodova ne znači da je utrku vozio kalkulantski
- speedy56
- Legenda
U Monacu su otišli u box, a radili su najbrža vremena utrke u tom trenutku. Nando je i sam rekao da su mogli tako oderati Webbera i Rosberga.

- goran007
- Profesionalni vozač
prva stvar koju treba napomenuti da je Monaco u tada još"čudnovatoj eri" Pirellija i da nitko ne zna točno ponašanje guma niti kada će one(i to često odjednom) potpuno izgubiti svojstva....speedy56 je napisao/la:U Monacu su otišli u box, a radili su najbrža vremena utrke u tom trenutku. Nando je i sam rekao da su mogli tako oderati Webbera i Rosberga.
hoćeš jedan zanimljiv podatak koji te demantira...29.krug,krug prije odlaska Alonsa u boks Rosberg vozi 1:19.181(to mu je drugi krug na SN),a Fernando vozi 1:21:474 pa ti vidi jel to najbrže...
ako ideš na kartu da je Rosberg zaglavio iza Webbera onda to i može imat logike,ali da li su oni mogli znati da i Webber neće pojuriti na novim gumama i pitanje da li nije mogao ili nije želio s obzirom da odlaskom Alonsa su svi vodeći obavili promjene i da nije bilo potrebe jurcati...a ne zaboravi tu je Vettel koji treba nadoknadit razliku pa vjerojatno Webber i namjerno štopa kolonu i na kraju i uspjeva i očito odličnom taktikom RB-a dolazi na 4.mjesto na sam rep Alonsu,a zaostatak je jedno vrijeme bio i 6 sek,a neposredno pred boks oko 4
samo da naglasim da je tim boksom Alonso prošao Hamiltona pa ne smatram da je to tak neuspješna strategija,ali naravno kad se ne promatraju vremena sa staze i okolnosti onda svašta može proći pod istinu
- speedy56
- Legenda
Znam da im je cilj bio izaći ispred Hamiltona, i zato su "odmah" išli u boks. Imam snimku, sutra ću baš malo škljocnuti tu fazu utrke.goran007 je napisao/la:prva stvar koju treba napomenuti da je Monaco u tada još"čudnovatoj eri" Pirellija i da nitko ne zna točno ponašanje guma niti kada će one(i to često odjednom) potpuno izgubiti svojstva....speedy56 je napisao/la:U Monacu su otišli u box, a radili su najbrža vremena utrke u tom trenutku. Nando je i sam rekao da su mogli tako oderati Webbera i Rosberga.
hoćeš jedan zanimljiv podatak koji te demantira...29.krug,krug prije odlaska Alonsa u boks Rosberg vozi 1:19.181(to mu je drugi krug na SN),a Fernando vozi 1:21:474 pa ti vidi jel to najbrže...
ako ideš na kartu da je Rosberg zaglavio iza Webbera onda to i može imat logike,ali da li su oni mogli znati da i Webber neće pojuriti na novim gumama i pitanje da li nije mogao ili nije želio s obzirom da odlaskom Alonsa su svi vodeći obavili promjene i da nije bilo potrebe jurcati...a ne zaboravi tu je Vettel koji treba nadoknadit razliku pa vjerojatno Webber i namjerno štopa kolonu i na kraju i uspjeva i očito odličnom taktikom RB-a dolazi na 4.mjesto na sam rep Alonsu,a zaostatak je jedno vrijeme bio i 6 sek,a neposredno pred boks oko 4
samo da naglasim da je tim boksom Alonso prošao Hamiltona pa ne smatram da je to tak neuspješna strategija,ali naravno kad se ne promatraju vremena sa staze i okolnosti onda svašta može proći pod istinu

-
- Veteran
"There were a lot of video clips on the Internet and we knew our fans were asking for an explanation and so it was right for Ferrari to turn to the Federation for a clarification," the Spaniard said.
"We got a reply and I think everything has now calmed down. I did not pay much attention to all the uproar this incident caused, but I felt we owed our fans an answer."
Although Alonso acknowledges he might not be the most popular man in Vettel's homeland right now, he says what matters more to him is the response to his hard-charging season he has received from the wider public and the Ferrari team.
"Frankly, I'm not that interested in what the opinion is of me in Germany or elsewhere. What I know is that people who see me in the streets hug me and call me gladiator or samurai," the two-times champion said.
"What matters to me are the 1200 people in the Ferrari family, who gave me a standing ovation at a dinner. This has been a spectacular year, hard to forget, with moments that will never be repeated like the win in Valencia or in Malaysia.
"Ever since I've been at Ferrari, I think I have grown a lot, especially this last year. Before, the people had a more or less good opinion of me, but now I notice a whole different level of respect.
"And then, to be one of the greats of Formula 1, it's not enough to win titles, you must also tackle seasons like the one just ended."
And, having missed out on a third championship by a mere three points in the end, the ever-focused Spaniard added: "Next year? I hope to score three or four point more."