Fernando Alonso [#14]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Re: Fernando Alonso

Post Postao/la F2004_the_best_ever »

Cuky je napisao/la:
F2004_the_best_ever je napisao/la:prvi krug može odvest u nekom safe modu, i tek kada se poslože bolidi krenut u prestizanje ostalih.
Ali mu prestizanje baš i neće biti lagano s obzirom da je bio najsporiji na top speedu
Ali zato ima dominantan bolid, samo ću reći pogledaj situaciju od prošle godine Alonso-Vettel Monza i sve će ti biti jasno. ;)
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

Da... Mislim da će Alonso gotovo lakše preticati ove ispred sebe nego Vettel (zadnje u poretku). 10 km/h je top speed razlike. Kako god, ako Vettel sutra uopće završi utrku, to će biti skoro pa čudo. A opet, ako završi - završit će u bodovima.
Alonso ima šanse za dobre bodove, samo ako preživi.
p.s. kako vettel ide na zadnju poziciju, Alonso se pomiče na bolju stranu grida?
Samo neka se trkaju.
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

Sanel je napisao/la:A ti si zaboravio na Grosjeana i Maldonada u Alonsovoj blizini?
i jedan i drugi su dosta toga skenjali ove sezone i jasno ima je da nemaju kredita a valjda kad ga vide u retrovizorima neće bit toliko blesavi pravit mu cirkus ko rus. Osim toga Alonso ako ubode start skinut će jednog do prvog zavoja
slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

elder je napisao/la:Nakon ove vjesti da vettel starta sa zadnje pozicije, ak se ja veselim onda si mogu misliti kak je vama Ferrarijevcima. Ovo je prilika Alonsu da vrati sve kaj je izgubil, jer sumljam da mu se bude pruzila opet takva situacija.
Ne mogu poreći da mi je drago,ali se ne veselim,bar ne još
Situacija je bolja nego danas,ali ovo i dalje ne mjenja činjenicu da je Vettel veliki favorit za naslov.
Naravno sutra treba biti oprezan u 1. krugu i onda probati što više bodova osvojiti
Bojim se starta
...put u raj nije posut ružama...
Alonso Fernando
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Fernando Alonso only

Post Postao/la Alonso Fernando »

dmarijon je napisao/la:Da... Mislim da će Alonso gotovo lakše preticati ove ispred sebe nego Vettel (zadnje u poretku). 10 km/h je top speed razlike. Kako god, ako Vettel sutra uopće završi utrku, to će biti skoro pa čudo. A opet, ako završi - završit će u bodovima.
p.s. kako vettel ide na zadnju poziciju, Alonso se pomiče na bolju stranu grida?
Koliko je tesko shvatiti da su neparni startni brojevi bolji,napises toliko postova a osnovne stvari jos nisu usle.
Zadnja izmjena: Alonso Fernando, dana/u 03 stu 2012, 20:19, ukupno mijenjano 1 put.
Alonso-champ
Veteran
Veteran

Post Postao/la Alonso-champ »

jbg sad,pa vise cmizdrite sad nego dok je bio Vettel treci na gridu

pa vama je stvarno tesko ugodit :biggrin:
Alonsista hasta la muerte..
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la F2004_the_best_ever »

dmarijon je napisao/la:Da... Mislim da će Alonso gotovo lakše preticati ove ispred sebe nego Vettel (zadnje u poretku). 10 km/h je top speed razlike. Kako god, ako Vettel sutra uopće završi utrku, to će biti skoro pa čudo. A opet, ako završi - završit će u bodovima.
Alonsu će biti mnogo teško da pretiče ove ispred, morat će imat dobar race pace i neke kockice će mu se morat posložit, recimo, ako Malodnado bude ispred Kimija i Buttona i oni budu brži od Maldonda ali ne previše i to ne mogu iskoristit zato što imaju znatno manji top speed od Maldonado ali zato uđu obadvojica u DRS zonu Alonso koji se bude nalazio iza njih je u problemu. ;)
Alonso Fernando
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Fernando Alonso only

Post Postao/la Alonso Fernando »

Kad Alonso prodje prvi zavoj zdrav i ziv,otvorim pivo i uzivam.
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Alonso-champ je napisao/la:jbg sad,pa vise cmizdrite sad nego dok je bio Vettel treci na gridu

Ako misliš na mene,ne,samo ne pravim ražanj a zec je u šumi
Alonso-champ
Veteran
Veteran

Chuck Norris je napisao/la:
Alonso-champ je napisao/la:jbg sad,pa vise cmizdrite sad nego dok je bio Vettel treci na gridu

Ako misliš na mene,ne,samo ne pravim ražanj a zec je u šumi
ma kolega nisam mislio striktno na tebe nego na sve....jbg ja spremim ražanj unaprijed i onda kad uhvatim zeca odma ga bacam :biggrin:
dmarijon
Legenda
Legenda

Alonso Fernando je napisao/la:
Koliko je tesko shvatiti da su neparni startni brojevi bolji,napises toliko postova a osnovne stvari jos nisu usle.
Zorno pazim da sve tvoje postove pročitam i da nijedan ne propustim. Svejedno, hvala ;)

Vettel starta definitivno iz boksa. Pretpostavljam da je jedan od razloga i upravo to da mu produže mjenjač (kako je kolega na drugoj temi rekao, time smiju dirati bolid).
Samo neka se trkaju.
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

Bolid smiju dirati (valjda), ali mjenjač se određuje u petak i nema promjena
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
dmarijon
Legenda
Legenda

Taman sam pročitao na GP vikend temi, da. A onda im stvarno neće biti lako s takvim top speedom. Mislim da će se stvarno jako mučiti.
Samo neka se trkaju.
Alonso-champ
Veteran
Veteran

bravo majstore...jedan krug nam je falio,samo jedan krug
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Super je danas vozio. Zaslužio pobjedu.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

uuuuuuuuuuuh onih 8 desetinki bode u ociii :biggri: koja stetaaa malo je faliloooo , al poklopit ce se i njemu ponovno sreća :) Forza Fernandooo !!!!!!!! :)
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

zaostatak od 8 desetinki je najverojatnije zato što raikkonen nije baš 100% vozio zadnja dva zavoja i prolazk kroz cilj :D
al eto, ako ćemo veličat alonsa, onda:

WOOOOW, 8 DESETINKI IZA POBJEDNIKA!
Alonso-champ
Veteran
Veteran

vidc je napisao/la:zaostatak od 8 desetinki je najverojatnije zato što raikkonen nije baš 100% vozio zadnja dva zavoja i prolazk kroz cilj :D

momak, govorimo ono sto vidimo,ne napamet i pravimo se pametni ko je koliko vozio u zavojima...

ne moras ti velicat njega,ti bi trebao velicati onoga koji ne moze stici do 10.mjesta ni kad odpadne pola grida ;)
Zadnja izmjena: Alonso-champ, dana/u 04 stu 2012, 16:32, ukupno mijenjano 1 put.
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

vidc je napisao/la:zaostatak od 8 desetinki je najverojatnije zato što raikkonen nije baš 100% vozio zadnja dva zavoja i prolazk kroz cilj :D

pa znam da nije vozio 100% al da je bio jos koji krug sigurno bi se stvorila prilika za pretjecanje , ne velicam previse Alonsa samo kazem...
slika
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

F1NAC je napisao/la:

pa znam da nije vozio 100% al da je bio jos koji krug sigurno bi se stvorila prilika za pretjecanje , ne velicam previse Alonsa samo kazem...
pa bio je zadnjih nekoliko krugova oko jedne sekunde iza raikkonena i nije ga imao šansu napasti. bio je brži ,ali nedovoljno da bi krenuo u napad i sumnjam da bi mogao i da je još 5 krugova trajal utrka to uspio napravit
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

vidc je napisao/la:
F1NAC je napisao/la:

pa bio je zadnjih nekoliko krugova oko jedne sekunde iza raikkonena i nije ga imao šansu napasti. bio je brži ,ali nedovoljno da bi krenuo u napad i sumnjam da bi mogao i da je još 5 krugova trajal utrka to uspio napravit
ja vjerujem da bi ,naprotiv mislim da ga je samo ono proklizavanje u predzadnjem krugu kostalo DRS zone ,al inace bilo je gust gledat kako klize na izlazu iz zavoja .
slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Njegovo lice i govor tjela na kraju utrke sve nam govore.Toliko se bori,trudi vozi na limitu i to nije dovoljno.Danas je propuštena velika šansa da se uhvati priključak,to se nije dogodilo na žalost spletom nesretni okolnosti.Dva SC u najboljem mogućem trenutku za Vettela,toliko odustajanja i borbi na stazi koji su se sami izbacivali i otvorili vrata Vettelu

A najveća je sramota kako se vozači TR sklanjaju s puta,tu momčad treba diskvalificirati
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Neka ferrari kupi hrt. Tamo ima jedan vozač pravi. Danas je fulao bolid, mislio je da stiže Vettel.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Dero
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Dero »

Dani je napisao/la:Neka ferrari kupi hrt. Tamo ima jedan vozač pravi. Danas je fulao bolid, mislio je da stiže Vettel.
Ferrari bi komotno trebao kupiti ili HRT ili Marussiu. Dovest ga u rang TRa pa imati pokretne čunjeve za smetanje ili sklanjanje u utrkama poput ovakvih.

Nije to to, pjenušava voda xD

slika
dmarijon
Legenda
Legenda

Da je bilo još pet krugova, MOŽDA bi se stvorila prilika. Samo iz razloga maksimalne brzine Ferrarija, s otvorenim Drs-om pogotovo.
Ali toliko mu je vadio mast da ni to nije sigurno (gume).
Samo neka se trkaju.
Odgovori