Fernando Alonso [#14]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Alonso Fernando
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: Fernando Alonso only

Re: Fernando Alonso

Post Postao/la Alonso Fernando »

Kimi je bio uz Alonsa najkonzistentniji.Za Razliku od Alonsa imao je i nesto vise srece da ga neko ne pokupi ali opet nije dovoljno ako startas iz treceg startnog reda ni njemu ni Alonsu.Da su imali brzine u kvalu za drugi startni red vodili bi prvenstvo.
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Cuky je napisao/la:Brz i konzistentan nije isto Sanel ;)

U tome se moram složiti sa vidcom
Konzistentan nije isto što i najbolji

Lotus je još konzistentniji
...put u raj nije posut ružama...
vidc
Veteran
Veteran
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la vidc »

Sanel je napisao/la: RBR, McLaren
ne bih se složio. ferrari je bio izuzetno konzistentan bolid tokom cijele sezone. mclaren iz nekog razloga je imao dosta fluktuacija, te su malo dobri u kvalifikacijama, te malo u utrci, pa malo i u utrci i u kvalifikacijama pa malo ni jedno ni drugo, a o greškama u boksovima da ne govorim. rbr je bio dosta konzistentan, ali su imali značajnih problema s pouzdanošću. ferrari, ako oduzmemo prve četiri utrke je bio uvijek tu negdje, ne nužno najbrži ali jako dobar. pa i te četiri prve utrke se znalo gdje su i takve su rezultate i radili, nakon toga su unaprijedili bolid i drže se tu gdje jesu, u vrhu. kao ekipa su domah uz red bull i da alonso nije imao dva sudara još uvijek bi vodio u prvenstvu zato što je imao vrlo konzistentan i pouzdan bolid i to je koristio. Lotus je ipak bio nešto manje konzistentan uz dosta loših pozicija u kvalifikacijama i generalno gledajući sporiji od ferrarija.
Alonso Fernando
Rezervni vozač
Rezervni vozač

@vidc
Okreni,obrni Ferrari je imao najbolji bolid.A kako bi bilo da se malo ostavimo suplje price vec malo potrkrijepimo faktama?
Zamolio bih te da nam napises prosjecne startne pozicije Alonsa i Masse u kvalu,pa to opet podijelis s dva i dobijemo startnu poziciju Ferrarija u sezoni.Poslije nam das svoje misljenje o znacaju u startnom poretku u ovom prvenstvu.
Mogu ti dati hint da je RB cijelu sezonu imao jako dobar race pace ali dok nisu dohvatili prvi startni red ,nije pomagalo.
Zadnja izmjena: Alonso Fernando, dana/u 01 stu 2012, 20:32, ukupno mijenjano 1 put.
Chuck Norris
Veteran
Veteran

vidc je napisao/la: ne bih se složio. ferrari je bio izuzetno konzistentan bolid tokom cijele sezone. mclaren iz nekog razloga je imao dosta fluktuacija, te su malo dobri u kvalifikacijama, te malo u utrci, pa malo i u utrci i u kvalifikacijama pa malo ni jedno ni drugo, a o greškama u boksovima da ne govorim. rbr je bio dosta konzistentan, ali su imali značajnih problema s pouzdanošću. ferrari, ako oduzmemo prve četiri utrke je bio uvijek tu negdje, ne nužno najbrži ali jako dobar. pa i te četiri prve utrke se znalo gdje su i takve su rezultate i radili, nakon toga su unaprijedili bolid i drže se tu gdje jesu, u vrhu. kao ekipa su domah uz red bull i da alonso nije imao dva sudara još uvijek bi vodio u prvenstvu zato što je imao vrlo konzistentan i pouzdan bolid i to je koristio. Lotus je ipak bio nešto manje konzistentan uz dosta loših pozicija u kvalifikacijama i generalno gledajući sporiji od ferrarija.
Puno netočnih tvrdnji napisano,kao što je kolega iznad napisao izvrćeš da dokažeš svoju tezu da je Ferrari najblji bolid ili barem rang RB što je apsolutno smiješno i nema veze s istinom
Osvrnut ću se samo na najbitnije,ovaj dio što sam boldao "ne nužno najbrži"?Pa koga ti varaš,
sa bolidom za treći a ponegdje i četvrti startni red se ne osvaja prvenstvo.Zašto formulacija ne nužno,to ti je višak reci istinu da ni na jednoj stazi nisu imali najbrži bolid,a ne ovako kao da radiš u diplomaciji
Jedno pitanje za tebe na koliko je utrka RB imao najbrži bolid a na koliko Ferrari?

I zašto izuzimati prve četiri utrke kao da se one ne računaju za ukupno prvenstvo
Možda si trebao reći ovako ako izuzmemo prve četiri utrke jer je Ferrari bio katastrofalan bolid i ako izuzmemo zadnje četiri utrke gdje je RB dominantan bolid onda su Ferrari i RB tu negdje(a ni to nije točno)
Cuky
Moderator
Moderator
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Cuky »

Chuck Norris je napisao/la:reci istinu da ni na jednoj stazi nisu imali najbrži bolid,a ne ovako kao da radiš u diplomaciji
Na najmanje dvije staze je Ferrari bio najbrži: Monako i Monza. Moglo bi se reći i Montreal, ali su tu po meni McLaren, Ferrari i RB bili izjednačeni
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
Alonso Fernando
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Cuky se ubacio u diskusiju=nema kraja=odustajem
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Cuky je napisao/la:
Chuck Norris je napisao/la:reci istinu da ni na jednoj stazi nisu imali najbrži bolid,a ne ovako kao da radiš u diplomaciji
Na najmanje dvije staze je Ferrari bio najbrži: Monako i Monza. Moglo bi se reći i Montreal, ali su tu po meni McLaren, Ferrari i RB bili izjednačeni
Kojom logikom si došao do toga da je Ferrari bio najbrži u Monacu?Pola sekunde zaostatka za Mercedesima i Webberom
Montreal?I u q1i u q2 i u q3 Vettel konstantno brži za dvije tri desetinke

Monza?E tu bi se mogao djelimično složiti,da nije bilo kvara možda bi bio najbrži.Ali i Mclareni su bili jako brzi pa je teško odrediti.Uglavnom oba Mclarena su bili brži od Masse
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

u Monaku je Ferrari bio najbrži. Zaostatak u kvalifikacijama je posljedica toga što su izašli na stazu u krivo vrijeme, jer ako se sjećaš, staza se hladila kako je vrijeme odmicalo.
Alonso Fernando je napisao/la:Cuky se ubacio u diskusiju=nema kraja=odustajem
Isto se može reći i u tvom slučaju. Ne odustaješ dok ne uvjeriš svih da je Ferrari kanta koja bi se sa HRT-om trebala boriti za zadnje mjesto, ali je Alonso čudotvorac pa je uvijek na vrhu

slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Cuky je napisao/la:u Monaku je Ferrari bio najbrži. Zaostatak u kvalifikacijama je posljedica toga što su izašli na stazu u krivo vrijeme, jer ako se sjećaš, staza se hladila kako je vrijeme odmicalo.
Alonso Fernando je napisao/la:Cuky se ubacio u diskusiju=nema kraja=odustajem
Isto se može reći i u tvom slučaju. Ne odustaješ dok ne uvjeriš svih da je Ferrari kanta koja bi se sa HRT-om trebala boriti za zadnje mjesto, ali je Alonso čudotvorac pa je uvijek na vrhu
Na osnovu čega to tvrdiš?Gdje si ti vidio tu brznu Ferraria?U FP1?
Webber kontroliranom utrkom pobjedi Vettel se probije do 4.mjesta,ja tu brzinu nisam nigdje vidio.Bili su konkuretni i ništa više od toga
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

Brzinu sam vidio u FP1, FP2, FP3 i prva 2 dijela kvalifikacija. Istu tu brzinu sam vidio i u utrci koju je Ferrari izgubio, podsjetimo se, taktičkom pogreškom kad su prerano otišli u boks po nove gume.

slika
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

Chuck Norris je napisao/la: Puno netočnih tvrdnji napisano,kao što je kolega iznad napisao izvrćeš da dokažeš svoju tezu da je Ferrari najblji bolid ili barem rang RB što je apsolutno smiješno i nema veze s istinom
Osvrnut ću se samo na najbitnije,ovaj dio što sam boldao "ne nužno najbrži"?Pa koga ti varaš,
sa bolidom za treći a ponegdje i četvrti startni red se ne osvaja prvenstvo.Zašto formulacija ne nužno,to ti je višak reci istinu da ni na jednoj stazi nisu imali najbrži bolid,a ne ovako kao da radiš u diplomaciji
Jedno pitanje za tebe na koliko je utrka RB imao najbrži bolid a na koliko Ferrari?

I zašto izuzimati prve četiri utrke kao da se one ne računaju za ukupno prvenstvo
Možda si trebao reći ovako ako izuzmemo prve četiri utrke jer je Ferrari bio katastrofalan bolid i ako izuzmemo zadnje četiri utrke gdje je RB dominantan bolid onda su Ferrari i RB tu negdje(a ni to nije točno)
kao što ti Cuky kaže,ferrari je u monzi imao najbrži bolid (u monacu ne znam tko je imao najbrži bolid ali red bull nije sigurno, bar ne webberov jer su mu se drugi treći i četvrti zaredali u kolonu na kraju utrke i to je bila sve samo ne kontrolirana pobjeda ) ali u svim ostalim utrkama su imali bolid koji je bez ijednog problemčića mogao završiti svaku utrku, kojem su gume mijenjane kako treba, kojem kers nikad nije otkazao, kojem alternator nikad nije otkazao, kojem goriva u kvalifikacijama nikad nije nestalo itd. nije sve u desetinkama po krugu, treba imat i šansu ostvarit te desetinke prednosti u svim krugovima utrke.
a red bull je dosad imao najbrži bolid samo u japanu, koreji i indiji.

a ono što si rekao da bi volio da alonso ima bolid kakav ima vettel a vettel kakav je sad alonsov, i da je alonsu kolega webber a ne massa... i ja bih to volio vidjeti, bile bi interesantne reakcije alonsa na umiranje motora u zadnjim utrkama sezone dok se bori za naslov. i ovako kritizira ekipu a ljudi rade odličan posao, mogu mislit šta bi bilo da ima mehaničke kvarove. s obzirom na to da ove sezone red bull sve do japana nije bio najbolji bolid, tko zna da li bi alonso istrpio ili bi i u tom slučaju kritizirao kako tim nema značajnijih upgrade-a bolida bla bla bla...
Chuck Norris
Veteran
Veteran

vidc je napisao/la: a ono što si rekao da bi volio da alonso ima bolid kakav ima vettel a vettel kakav je sad alonsov, i da je alonsu kolega webber a ne massa... i ja bih to volio vidjeti, bile bi interesantne reakcije alonsa na umiranje motora u zadnjim utrkama sezone dok se bori za naslov. i ovako kritizira ekipu a ljudi rade odličan posao, mogu mislit šta bi bilo da ima mehaničke kvarove. s obzirom na to da ove sezone red bull sve do japana nije bio najbolji bolid, tko zna da li bi alonso istrpio ili bi i u tom slučaju kritizirao kako tim nema značajnijih upgrade-a bolida bla bla bla...

Još samo jedna stvar RB gotovo savršeno radi 3,5 godine i čim jedna sitnica nije bila kako treba Vettelu odmah je kritizirao zašto me niste upozorili na Massu tako da ni tvoj mezimac nije cjepljen protiv te bolesti

S obzirom da se iz tvojih postova može samo očitati nepodnošenje Alonsa suvišno je voditi ikakvu daljnju raspravu :-# :bye:
Dero
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Dero »

vidc je napisao/la: bile bi interesantne reakcije alonsa na umiranje motora u zadnjim utrkama sezone dok se bori za naslov.
Na koje to utrke na kraju sezone u množini mislis? Prepostavljam da mislis na Koreju 2010 kada je na zadnjih 5 utrka sezone bio 2-1-Ret-1-1. Mislim da se Alonso na takav zavrsetak sezone ne bi bunio.
vidc je napisao/la:i ovako kritizira ekipu a ljudi rade odličan posao, mogu mislit šta bi bilo da ima mehaničke kvarove.
Nađi mi gdje to Alonso kritizira momčad a da nije ona glupost od twitter panike. I molim te nemoj postat "We need to do more" članke jer to nisu kritike.
vidc je napisao/la:s obzirom na to da ove sezone red bull sve do japana nije bio najbolji bolid, tko zna da li bi alonso istrpio ili bi i u tom slučaju kritizirao kako tim nema značajnijih upgrade-a bolida bla bla bla...
Kada vec opisujemo bolide sa najbolji, koji je po tebi bio najbolji ? Ja sam u prvoj polovici sezone vidio izjdnačeni RB-Mclaren uz Alonsov Ferrari te bljeskove williamsa i saubera na 2 utrke.
Znaci izjednaceni bolid sa najbržima u prvoj polovici sezone te dominantan auto u drugoj polovici sezone. Teško razlog za kritike.
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

Uvijek rasprava krene u slijepu ulicu kad krenemo pričati o karakterima vozača. Nema potrebe. Ovaj forum i nije za to. Ima puno zanimljivih detalja, nadogradnji i td. iz utrke u utrku, i to su prave teme. Kao i vozačima - same vožnje i teh. usporedbe. to je to.
Samo neka se trkaju.
la.dervis@gmail.com
Navijam za: Hamilton

Post Postao/la la.dervis@gmail.com »

Ja sam to već napisao,ali još jednom ću.
Alonsa samo sreća može spasiti tj. kvarovi na RED bullu do kraja sezone ,
inače piši propalo.To je Alonso i sam izjavio-nada se lik kvarovima kod Vettela!
Ferrari,Ništa revulucionarno - sada ne može napraviti-nema magičnog gumba!
Ferrari ima pouzdan i brz bolid,ali ne dovoljno brz za red bull .
McLaren - isto tako, bude uzeo bodove nekome od vodećih na ove dvije utrke što slijede!
Sanel
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Nikoga
Kontakt:

Post Postao/la Sanel »

vidc je napisao/la:
Sanel je napisao/la: RBR, McLaren
ne bih se složio. ferrari je bio izuzetno konzistentan bolid tokom cijele sezone. mclaren iz nekog razloga je imao dosta fluktuacija, te su malo dobri u kvalifikacijama, te malo u utrci, pa malo i u utrci i u kvalifikacijama pa malo ni jedno ni drugo, a o greškama u boksovima da ne govorim. rbr je bio dosta konzistentan, ali su imali značajnih problema s pouzdanošću. ferrari, ako oduzmemo prve četiri utrke je bio uvijek tu negdje, ne nužno najbrži ali jako dobar. pa i te četiri prve utrke se znalo gdje su i takve su rezultate i radili, nakon toga su unaprijedili bolid i drže se tu gdje jesu, u vrhu. kao ekipa su domah uz red bull i da alonso nije imao dva sudara još uvijek bi vodio u prvenstvu zato što je imao vrlo konzistentan i pouzdan bolid i to je koristio. Lotus je ipak bio nešto manje konzistentan uz dosta loših pozicija u kvalifikacijama i generalno gledajući sporiji od ferrarija.
Ti si se pogubio matere mi. Pa ako gledaš cijelu sezonu ne možeš izbaciti 4 utrke, pa to je 20% čovječe. A u te prve 4 utrke svijet je ismijavao Ferrari i smješta ga u sredinu grida, a ove zadnje 4 utrke se ljudi dive isključivo genijalnošću Neweya, a tek onda kvalitetama Vettela, to valjda dovoljno govori. Greške u boksovima nemaju apsolutno nikakve veze sa brzinom bolida. RB je bio konzistentan ali su imali problema sa pouzdanošću? Pa počemu je to bio konzistentan? Ako misliš na brzinu koja ih je od početka sezone držala među dva najbolja bolida onda u redu. Ali pazi, među prva dva, ne 3-4 kao Ferrarijev ponekad. Dakle i ti se slažeš da je Ferrari u svom boljem periodu u sredini sezone bio tu negdje u vrhu, ne nužno najbrži ali u vrhu, ato mu je bio najbolji dio sezone. I da, Alonso bi vodio da ga nisu dvaput izbacili sa staze, ne njegovom krivicom nego tuđem i ne sjećam se da je primjerice Grožana nazvao krastavcem, toliko o karakteru primjerice. Znači, Lotus opravdavaš da je imao kao Ferrari pouzdan bolid ali su imali loše kvalifikacije, hm, na čiji me to bolid još podsjeća ali ovdje tvrdiš da je najbrži?
...kažu čekanje se isplati, vjeruj meni lažu ti,
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

Sanel je napisao/la: Ti si se pogubio matere mi. Pa ako gledaš cijelu sezonu ne možeš izbaciti 4 utrke, pa to je 20% čovječe. A u te prve 4 utrke svijet je ismijavao Ferrari i smješta ga u sredinu grida, a ove zadnje 4 utrke se ljudi dive isključivo genijalnošću Neweya, a tek onda kvalitetama Vettela, to valjda dovoljno govori. Greške u boksovima nemaju apsolutno nikakve veze sa brzinom bolida. RB je bio konzistentan ali su imali problema sa pouzdanošću? Pa počemu je to bio konzistentan? Ako misliš na brzinu koja ih je od početka sezone držala među dva najbolja bolida onda u redu. Ali pazi, među prva dva, ne 3-4 kao Ferrarijev ponekad. Dakle i ti se slažeš da je Ferrari u svom boljem periodu u sredini sezone bio tu negdje u vrhu, ne nužno najbrži ali u vrhu, ato mu je bio najbolji dio sezone. I da, Alonso bi vodio da ga nisu dvaput izbacili sa staze, ne njegovom krivicom nego tuđem i ne sjećam se da je primjerice Grožana nazvao krastavcem, toliko o karakteru primjerice. Znači, Lotus opravdavaš da je imao kao Ferrari pouzdan bolid ali su imali loše kvalifikacije, hm, na čiji me to bolid još podsjeća ali ovdje tvrdiš da je najbrži?
da te ispravim, Alonsa su jednom izbacili iz utrke, a jednom je sam sebe izbacio iz utrke.
što se tiče Lotusa, rekao bih da je kod njih problem u vozačima a ne u bolidu kad su u pitanju kvalifikacije...
možda je slično i kod ferrarija, možda taj ferrari i jeste bolid za prva dva startna reda samo nema vozača koji bi ostvario taj potencijal?? tko može sa sigurnošću reći da nije tako i tehnički objasniti zašto je neki bolid jako brz u utrci a spor u kvalifikacijama i da nije do vozača??

ni u jednom jedinom postu ja nisam rekao da je ferrari najbrži bolid, molio bih da mi ne stavljate riječi u usta, tj. na tastaturu :biggrin:
ferrari je bio nakonzistentniji bolid jer je imao vrlo malo tehničkih problema (za razliku od red bulla) i performanse mu se nisu mijenjale od utrke do utrke (za razliku od mclarena). također, greške u boksovima nemaju veze s brzinom bolida, ali itekako imaju s ukupnim brojem osvojenih bodova. daj alonsovom ferrariju pouzdanost red bull-a i boks mclarena iz prvog dijela sezone pa mi reci gdje bi bio na tabeli. davno bi ispao iz utrke za naslov
Sanel
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Nikoga
Kontakt:

Post Postao/la Sanel »

Sam sebe izbacio? lol
Nego ne razumijem po kojem to kriteriju Alonso i Kimi nisu dobri u jednom krugu? Ajde da si to rekao za Alonsa za kojeg navijam pa još i nekako ali za Kimija koji je poznat baš po tom jednom krugu takvo nešto tvrditi je smiješno.
Tehnički je vrlo jasno objasniti kako je moguće da je bolid brz u utrci a u kvalama i ne baš, a najlakše je spomenuti količinu goriva na startu utrke i na kraju ili u kvalifikacijama. Dade se primjetiti kako nerijetko RB na kraju utrke odveze najbrži krug kad su najlakši, isto kao u kvalama.
Znači ti bi Alonsu pripisao McLarenove greške i RB-ove kvarove? Zašto oboje? Zašto RB ne dodaš onda McLarenove greške u boksevima i Ferrarijevu brzinu bolida kroz zavoje recimo?
...kažu čekanje se isplati, vjeruj meni lažu ti,
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
Chuck Norris
Veteran
Veteran

“The day just ended was a Friday like any other, during which we got through everything on our programme. The morning session was dedicated to a comparison of various aerodynamic solutions, while in the afternoon, we concentrated on the tyres. Between the first and second sessions, the track changed a lot, which to be honest was predictable, because there aren’t many races here over the weekend: at the start, it seemed very dirty but then it improved a lot and tomorrow, it will definitely be even better.”
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

Sanel je napisao/la:Sam sebe izbacio? lol
Nego ne razumijem po kojem to kriteriju Alonso i Kimi nisu dobri u jednom krugu? Ajde da si to rekao za Alonsa za kojeg navijam pa još i nekako ali za Kimija koji je poznat baš po tom jednom krugu takvo nešto tvrditi je smiješno.
Tehnički je vrlo jasno objasniti kako je moguće da je bolid brz u utrci a u kvalama i ne baš, a najlakše je spomenuti količinu goriva na startu utrke i na kraju ili u kvalifikacijama. Dade se primjetiti kako nerijetko RB na kraju utrke odveze najbrži krug kad su najlakši, isto kao u kvalama.
Znači ti bi Alonsu pripisao McLarenove greške i RB-ove kvarove? Zašto oboje? Zašto RB ne dodaš onda McLarenove greške u boksevima i Ferrarijevu brzinu bolida kroz zavoje recimo?
ok,tko je onda alonsa izbacio u suzuki??

raikkonen nije dobar bio u kvalifikacijama zato što je dosta puta on sam priznao da nije dobro odvozio kvalifikacije, više od toga nije potrebno objašnjavati.
ovo drugo boldano je je djelomično istina. stvar je u tom što red bull uvijek može odvoziti najbrži krug (u utrkama kada je najbrži bolid) s bilo kojom količinom goriva tako da to i nije nekakvo objašnjenje. red bull nije bolid koji je nešto bolji u kvalifikacijama nego u utrci, nego jednostavno dobar bolid kojeg su vettel i webber, a pogotovo vettel u stanju u svakom trenutku odlično iskoristiti.
ferrari je jedini bolid oko kojeg se forsira ta priča o razlici u brzini između subote i nedjelje a nitko nikad nije objasnio zašto i zbog čega je tako...
Alonso Fernando
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Ok ,apsolvirali smo.Alonso i Massa ne znaju odvoziti kval i da zavrsimo pricu,ok?
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Najvjerovatnije danas oko 15h će se ugasiti i zadnja nada za naslov
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

Chuck Norris je napisao/la:Najvjerovatnije danas oko 15h će se ugasiti i zadnja nada za naslov
Nemoj bit tolko pesimističan :D.

Evo i zašto:

Hamilton izgleda moćno, čak po meni i bolje od Vettela.
Ako Ham pobjedi, Vettel bude 2., vrlo je vjerojatno da će se Alonso s brzinom u utrci došlepat do postolja na 3. mjesto, a razlika 2. i 3. je 3 boda.
A onda za Teksas i Brazil crveni moraju čudo izmislit ili bajbaj naslov. Ali, još ima nade!! :)
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
Alonso Fernando
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Slazem se i navijam za Hamiltona,mada bi to samo znacilo produzavanje agonije jer Ferrari nema kompetenciju RB-ai Mclarena i to je to.Treba podsjetiti da se ovaj bolid Ferrarija razvija od polovice prosle sezone i ovo je produkt toga.
Neki dan citam da Domenicali kaze kako zbog borbe za naslov kasne s razvojem bolida za sljedecu sezonu.Mozes misliti na sto ce to tek liciti.
Mozda je najbolje da odmah prave bolid za 2014.
Odgovori