Fernando Alonso [#14]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Cuky
Moderator
Moderator
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Re: Fernando Alonso

Post Postao/la Cuky »

ajde čitaj sa razumijevanjem....Newey je ubrzao RB-ov bolid i sad se Alonso i cijela ekipa moraju potruditi da ih sustignu...dakle, bore se protiv Neweya da bi ih stigli, a tek onda mogu razmišljati o borbi protiv Vettela..
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

vidc je napisao/la: čekaj protiv koga se onda dosad borio alonso skupa s ferrarijem? dosad se on borio s vettelom, a sada se on skupa s ferrarijem bori protiv neweya? čemu naglašavanje ovakvih stvari ako ne želi na neki način naglasiti da je vettel tu gdje jest samo zbog neweya, a on samo zato što je on vozačina?

JA ili MI, svejedno je, on u cijeloj priči ne priznaje vettela i sad je tu samo Newey. On laje, priča, oprdavdava se a mali ga dere najvjerojatnije već treću godinu zaredom. Naravno u boljem bolidu, samo ja ne razumijem šta je vama tu čudno??
Kad se već hvataš za gluposti,čemu nazivanje Kartikheyana krastavcem,je li to omalovažavanje istog.Bi li možda Vettel da vozi HRT bio krastavac.Alonso je egoist kad kaže nešto ovako,a Vettel nije kad svog kolegu tako naziva.

Kao drugo svi su oni egoisti apsolutno svi

Ti i dalje izvrćeš riječi iz konteksta onako kako tebi odgavara da bi mogao sipati otrov.Ako te to hrani slobodno
I da baš ga dere,našao si pravu riječ sa ovakvim bolidom sve tri godine je trebao dominirati kao lani.Ove 2 sezone 2010 i 2012 su samo potvrdile ono što se zna o Vettelu odličan vozač koji zna izvući sve is savršenog bolida a čim nije savršeno vidi se da nije kalibar Alonsu,Lewisu i kimiu

Malo da mućneš glavom i čitaš između redaka znao bi na koga je se ova Alonsova indirektna kritika odnosila
...put u raj nije posut ružama...
vidc
Veteran
Veteran
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la vidc »

Cuky je napisao/la:ajde čitaj sa razumijevanjem....Newey je ubrzao RB-ov bolid i sad se Alonso i cijela ekipa moraju potruditi da ih sustignu...dakle, bore se protiv Neweya da bi ih stigli, a tek onda mogu razmišljati o borbi protiv Vettela..
njegovo je da se trudi biti brži od vettela, a ferrarijevo da budi brži od red bulla. ali ne, on tvrdi da se on i ekipa sad bore protiv neweya i da ustvari više nije bitno tko vozi tog newey-evog red bulla?
Chuck Norris je napisao/la:Kad se već hvataš za gluposti,čemu nazivanje Kartikheyana krastavcem,je li to omalovažavanje istog.Bi li možda Vettel da vozi HRT bio krastavac.Alonso je egoist kad kaže nešto ovako,a Vettel nije kad svog kolegu tako naziva.

Kao drugo svi su oni egoisti apsolutno svi

Ti i dalje izvrćeš riječi iz konteksta onako kako tebi odgavara da bi mogao sipati otrov.Ako te to hrani slobodno
I da baš ga dere,našao si pravu riječ sa ovakvim bolidom sve tri godine je trebao dominirati kao lani.Ove 2 sezone 2010 i 2012 su samo potvrdile ono što se zna o Vettelu odličan vozač koji zna izvući sve is savršenog bolida a čim nije savršeno vidi se da nije kalibar Alonsu,Lewisu i kimiu

Malo da mućneš glavom i čitaš između redaka znao bi na koga je se ova Alonsova indirektna kritika odnosila
jedno je kad ti backmarker totalno uništi utrku a sasvim drugo je omalovažavat i ne priznavat svog direktno suparnika s kojim se boriš za naslov. mrvicu poštovanja ne bi škodilo, pa i da ga nema prema njemu, nije sportski davat takve izjave.
vettelov bolid je dominantan posljednje tri utrke i to savršeno koristi. hamilton je imao najbolji bolid sve do belgije pa nije ostvarivao rezultate kakve ostvaruje vettel. ako je to tako lako, zašto hamilton nije napucao prednost u prvih 12 utrka sezone? cijelu sezonu vettel je držao priključak, čak i uz nekoliko pehova (tri utrke) koji nisu njegova krivica, i sad kad se sve fino složilo mali to koristi fantastično. sezonu 2010. očito nisi gledao i donosiš potpuno pogrešne zaključke...
jedino ako si od onih što vjeruju u teoriju da postoje vozači koji kvare bolide više nego neki drugi?
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la F2004_the_best_ever »

Ja mislim da je kolega @vidc malo frustriran što ovaj povratak Schumachera nije ispunio očekivanja, priznajem i ja sam očekivao više ali jednostavno nije išlo.
A što se tiče odnosa Alonso-Vettel sasvim je logično da oni jedan drugog malo "bocnu" pa i Vettel je skoro izjavio da Massa može biti brz kao Alonso ili čak brži, nešto u tom smislu, tako da je ni vidim tu neki problem. ;)
Vuksa_KC
Veteran
Veteran

Post Postao/la Vuksa_KC »

Alonso izjavljuje da se bori protiv Neweya?
Samo naglas govori kaj cijela F1 trenutno misli o stanju prvenstvu.
Barry
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la Barry »

Vuksa_KC je napisao/la:Alonso izjavljuje da se bori protiv Neweya?
Samo naglas govori kaj cijela F1 trenutno misli o stanju prvenstvu.
true story.
Kimi Raikkonen: "I’m not interested in what people think about me. I’m not Michael Schumacher."
Alonso-champ
Veteran
Veteran

Post Postao/la Alonso-champ »

If breaks the sword,fight with your hands.If they cut your hands,push the enemy with your shoulders,even with your teeth
Alonsista hasta la muerte..
Chuck Norris
Veteran
Veteran

“We can fight the Red Bulls, but at the moment, we still don’t have a car capable of winning. Once again this year we have seen that, in the race, the situation is much better than in qualifying. A great start, a great first lap, a good top speed and the right tyre management produced, along with me driving at 120% for each of the sixty race laps, this second place. We did what we could, as at every race: if, come the end of the championship we will have won, then no one will be able to say it was down to mistakes from the others, but because we always did the maximum. We will already have some updates in Abu Dhabi: let’s hope we can make a step forward because it will be important to start making up the points gap there already”.

“There are 75 points up for grabs which is a lot. I am still optimistic even if we are all aware that we have to improve our performance, especially on Saturday. I don’t know if this was my best performance of the season, as it’s always difficult to make that sort of call. I am particularly keen on the one in Valencia or at Monza, but this one is definitely up there: I pushed from start to finish, maybe taking some more risks in overtaking compared to previous races. Today, after the start, I tried to immediately attack the McLarens getting into their slipstream. They were fighting among themselves and maybe they forgot about me and I managed to get past at least one of them. Then I also managed to overtake Button just a few laps later, but the time lost in those few laps allowed the two Red Bulls to pull out a bit of a gap. In the second stint, I made the most of Webber’s problems with the KERS to overtake him: yet again we have seen that anything can happen and that the races are always long and difficult…”
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

Mislim da čovjek mora imati ozbiljnih problema da bi ovako izvlačio riječi i zaključke iz konteksta, i na ovakav način mrzio nekog vozača: http://f1racing.com.hr/formula-1/fernan ... oj-nesreci" onclick="window.open(this.href);return false;
Još prošli tjedam bio pod dojmom sličnog članka, ali ovo je... WTF?!
Samo neka se trkaju.
Nitrous Oxide Systems
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Nitrous Oxide Systems »

dmarijon je napisao/la:Mislim da čovjek mora imati ozbiljnih problema da bi ovako izvlačio riječi i zaključke iz konteksta, i na ovakav način mrzio nekog vozača: http://f1racing.com.hr/formula-1/fernan ... oj-nesreci" onclick="window.open(this.href);return false;
Još prošli tjedam bio pod dojmom sličnog članka, ali ovo je... WTF?!
Ne znam zasto uopce citas to zutilo, oni slobodno mogu preimenovati stranicu u redbullf1racing.com.hr :biggrin:
slika
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

A čuj, ima i ok stvari. Ali samo onda kada je čista informacija (rijetko, kada ali ima)
Samo neka se trkaju.
7Times
Navijam za: MSC

Post Postao/la 7Times »

Lojzek je pukao totalno.
Bernardinac
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la Bernardinac »

7Times je napisao/la:Lojzek je pukao totalno.
Boško je pukao.
Lojzek ništa takvo nije rekao. Pročitaj tekst ponovo.
Vuksa_KC
Veteran
Veteran

Post Postao/la Vuksa_KC »

Pliz, f1racing.com.hr čitate? A ja mislil ovdje pravi fanovi F1.

Provokativnim naslovima i katastrofalnim sadržajima nastoje prikupiti što više klikova na svoju stranicu jer time si privlače sponzore i lovu.

Naravno, koga provocirati nego Ferrari i Alonsa, čijih navijača ima najviše.
King iCool
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

La Stampa o velikom sukobu u Ferrariju: Alonso, Domenicali i Fry svađali se do jedan ujutro
Da ne bi bilo da samo F1racing.com o tome piše, ta vjest se pojavila na više portala.
http://www.motorsport-total.com/f1/news ... 03010.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.auto123.com/en/news/f1-ferna ... tid=149228" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.totalf1.com/details/view/433 ... I_0koZfElQ" onclick="window.open(this.href);return false;
Dero
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Dero »

Vrhunac novinarstva nema šta.
Znači oni baziraju vijest na twitter poruci koju je Alonso kao draftao ali ju nije poslao. Mene samo zanima ako twitter nije objavljen kako oni znaju da je Alonso tu poruku napisao?
Koja nakupina BSa.
Pazi ovo: “It took a lot of persuading for Alonso not to press the submit button.”
Znači napisao je poruku na svome telefonu i držao prst na send no u tom trenutku Fry i Domenicali su uletili oborili Alonsa i savladali ga da ne stisne tipkicu?
Prepostavljam da je novinar La stampe morao isto tako uskociti u pomoc pa je vidio poruku...

Tko bi rekao na internetu postoji žutilo a da nije F1racing.
canzve
Početnik
Početnik
Navijam za: Alonsa

Post Postao/la canzve »

Pa naravno da je besan. Covek je odradio sve sto je do njega ove godine i mnogo vise nego za sta je bolid bio sposoban. A, kada na kraju treba da se zapne i odradi posao kako treba oni zajebavaju. Oni samo pricaju, te ovo smo odradili,te vazdusni tunel nam nije u redu, i mnoge druge stvari, kao da pravdaju sami sebe,unapred za slucaj da deo ne funkcionise . Neka se ugledaju malo na red bull, oni cute i rade, i kada odrade oni ga odrade kako treba,kao sto su odradili sa zadnjim poboljsanjima.

I, ta izjava Fry-a, da nije zadovoljan sa kvalifikacijama jer je bolid sposoban za vise. :roll: Bolje mu je da cuti i da radi svoj posao, a da voznju prepusti drugima, ili ako smatra da moze bolje od toga, neka on sedne i pokaze kako se to radi.....! :biggrin:

Mada ja mislim da je to napumpavanje od strane novinara. A,da postoji nekih neslaganja i varnica, pa verovatno postoji.
f.alonso
Navijam za: alonso

Post Postao/la f.alonso »

slika
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

canzve je napisao/la:Pa naravno da je besan. Covek je odradio sve sto je do njega ove godine i mnogo vise nego za sta je bolid bio sposoban. A, kada na kraju treba da se zapne i odradi posao kako treba oni zajebavaju. Oni samo pricaju, te ovo smo odradili,te vazdusni tunel nam nije u redu, i mnoge druge stvari, kao da pravdaju sami sebe,unapred za slucaj da deo ne funkcionise . Neka se ugledaju malo na red bull, oni cute i rade, i kada odrade oni ga odrade kako treba,kao sto su odradili sa zadnjim poboljsanjima.

I, ta izjava Fry-a, da nije zadovoljan sa kvalifikacijama jer je bolid sposoban za vise. :roll: Bolje mu je da cuti i da radi svoj posao, a da voznju prepusti drugima, ili ako smatra da moze bolje od toga, neka on sedne i pokaze kako se to radi.....! :biggrin:

Mada ja mislim da je to napumpavanje od strane novinara. A,da postoji nekih neslaganja i varnica, pa verovatno postoji.
isto vrijedi i obrnuto... nažalost, ako je ovo istina onda se pokazuje da je alonso loš karakter zaista. ok je da on kritizira a ne podnosi kritiku... zato je najbolje šutiti i raditi svoj posao unutar svoje ekipe. ja sam siguran da ljudi u ferrariju crkaju od posla da ubrzaju bolid i onda ih njihov vlastiti vozač kritizira...
canzve
Početnik
Početnik
Navijam za: Alonsa

Post Postao/la canzve »

vidc je napisao/la:
canzve je napisao/la:Pa naravno da je besan. Covek je odradio sve sto je do njega ove godine i mnogo vise nego za sta je bolid bio sposoban. A, kada na kraju treba da se zapne i odradi posao kako treba oni zajebavaju. Oni samo pricaju, te ovo smo odradili,te vazdusni tunel nam nije u redu, i mnoge druge stvari, kao da pravdaju sami sebe,unapred za slucaj da deo ne funkcionise . Neka se ugledaju malo na red bull, oni cute i rade, i kada odrade oni ga odrade kako treba,kao sto su odradili sa zadnjim poboljsanjima.

isto vrijedi i obrnuto... nažalost, ako je ovo istina onda se pokazuje da je alonso loš karakter zaista. ok je da on kritizira a ne podnosi kritiku... zato je najbolje šutiti i raditi svoj posao unutar svoje ekipe. ja sam siguran da ljudi u ferrariju crkaju od posla da ubrzaju bolid i onda ih njihov vlastiti vozač kritizira...
Slusaj,ferari je veliki tim i kao takav se od njega ocekuje da uvek bude u frhu, a ne da kaska za vodecima. Alonso je od kada je u ferariju odradio sve sto je do njega i njegovih vozackih sposobnosti, smatram da i ti mislis isto, sto se ne moze reci za ferari. i ne smatram ga osobom koja ne prima kritike, ali kada je odradio sto je do njega i normalno je sto nije dozvolio da ga neko kritikuje, a verujem da bi iko od top vozaca to dozvolio . A, i sam Motezemolo je podrzao Alonsa.
Ono sto hocu da kazem je da mediji sve to napumpavaju, i sto je napisao neki forumas, otkud njima(novinarima) ta ideja da je Alonso pripemio tekst na telefonu i bio spreman da ga posalje, a onda su ga Fry i Domenikali sprecili u tome. Sve to treba uzeti sa rezervom.
A,to sto u ferariju crkavaju od posla, pa molim lepo, placeni su za to :biggrin: :biggrin:
I kao sto sam napisao u predhodnom postu, neslaganja i varnica verovatno postoji. A,u kom timu ih nema?
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

canzve je napisao/la: Slusaj,ferari je veliki tim i kao takav se od njega ocekuje da uvek bude u frhu, a ne da kaska za vodecima. Alonso je od kada je u ferariju odradio sve sto je do njega i njegovih vozackih sposobnosti, smatram da i ti mislis isto, sto se ne moze reci za ferari. i ne smatram ga osobom koja ne prima kritike, ali kada je odradio sto je do njega i normalno je sto nije dozvolio da ga neko kritikuje, a verujem da bi iko od top vozaca to dozvolio . A, i sam Motezemolo je podrzao Alonsa.
Ono sto hocu da kazem je da mediji sve to napumpavaju, i sto je napisao neki forumas, otkud njima(novinarima) ta ideja da je Alonso pripemio tekst na telefonu i bio spreman da ga posalje, a onda su ga Fry i Domenikali sprecili u tome. Sve to treba uzeti sa rezervom.
A,to sto u ferariju crkavaju od posla, pa molim lepo, placeni su za to :biggrin: :biggrin:
I kao sto sam napisao u predhodnom postu, neslaganja i varnica verovatno postoji. A,u kom timu ih nema?
pa i jeste uvijek u vrhu! svi očekuju da je ferrari non stop najnajbolji. ferrari je trenutno drugi najbolji tim i jako su blizu prvom od ukupno 12 timova, što je svakako sami vrh. porješavali se dosta stvari u zadnje 3 godine, nema više kriminalnih strategija, nema grešaka u boksovima, bolidi su čvrsti kao tenkovi, konzistentni bez previše fluktuacija od staze do staze izuzetno rijetko se kvare (ne pamtim kad su massa ili alonso odustali zbog mehaničkog kvara), u utrci su odlični, jedino mrvicu štekaju u kvalifikacijama, iako možda izjava Fry-a nakon kvalifikacija u indiji govori drugačije i naravno imaju vozača prve klase uostalom kao i red bull.
s druge strane red bull ima brži bolid, ali koji je dosta osjetljiv i češće se kvari i ima problema tehničke prirode. ovo ostalo što sam nabrojao im je tu negdje s ferrarijem.
mclarenu uvijek nešto fali po meni su treći najbolji tim trenutno u f1.
Chuck Norris
Veteran
Veteran

vidc je napisao/la: pa i jeste uvijek u vrhu! svi očekuju da je ferrari non stop najnajbolji. ferrari je trenutno drugi najbolji tim i jako su blizu prvom od ukupno 12 timova, što je svakako sami vrh. porješavali se dosta stvari u zadnje 3 godine, nema više kriminalnih strategija, nema grešaka u boksovima, bolidi su čvrsti kao tenkovi, konzistentni bez previše fluktuacija od staze do staze izuzetno rijetko se kvare (ne pamtim kad su massa ili alonso odustali zbog mehaničkog kvara), u utrci su odlični, jedino mrvicu štekaju u kvalifikacijama, iako možda izjava Fry-a nakon kvalifikacija u indiji govori drugačije i naravno imaju vozača prve klase uostalom kao i red bull.
s druge strane red bull ima brži bolid, ali koji je dosta osjetljiv i češće se kvari i ima problema tehničke prirode. ovo ostalo što sam nabrojao im je tu negdje s ferrarijem.
Ja ne znam jesi ti pratio ovu sezonu uopće kada si tako nahvalio Ferrari,još očekujem da ćeš reći da su najbolji bolid.Dao Bog da RB ima sljedeće godine ovakav bolid u odnosu na konkurenciju kao što je ove sezone Ferrarri,iz sveg srca to Vettelu želim a Alonsu bolid kao što je ove godine RB
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

Chuck Norris je napisao/la:
vidc je napisao/la: pa i jeste uvijek u vrhu! svi očekuju da je ferrari non stop najnajbolji. ferrari je trenutno drugi najbolji tim i jako su blizu prvom od ukupno 12 timova, što je svakako sami vrh. porješavali se dosta stvari u zadnje 3 godine, nema više kriminalnih strategija, nema grešaka u boksovima, bolidi su čvrsti kao tenkovi, konzistentni bez previše fluktuacija od staze do staze izuzetno rijetko se kvare (ne pamtim kad su massa ili alonso odustali zbog mehaničkog kvara), u utrci su odlični, jedino mrvicu štekaju u kvalifikacijama, iako možda izjava Fry-a nakon kvalifikacija u indiji govori drugačije i naravno imaju vozača prve klase uostalom kao i red bull.
Ja ne znam jesi ti pratio ovu sezonu uopće kada si tako nahvalio Ferrari,još očekujem da ćeš reći da su najbolji bolid.Dao Bog da RB ima sljedeće godine ovakav bolid u odnosu na konkurenciju kao što je ove sezone Ferrarri,iz sveg srca to Vettelu želim a Alonsu bolid kao što je ove godine RB
jesam. navedi bolid koji je sveukupno bio konzistentniji od ferrarija?
Sanel
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Nikoga
Kontakt:

Post Postao/la Sanel »

vidc je napisao/la:
Chuck Norris je napisao/la:
jesam. navedi bolid koji je sveukupno bio konzistentniji od ferrarija?
RBR, McLaren
...kažu čekanje se isplati, vjeruj meni lažu ti,
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

Brz i konzistentan nije isto Sanel ;)

U tome se moram složiti sa vidcom
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
Odgovori