Chuck Norris je napisao/la:
"At the moment we are not fighting against Sebastian only," Alonso said following qualifying. "We are also fighting against Newey let's say - [the team] has finished first or second in the last four races.
Moj engleski nije najsjajniji ali mislim da sam ovo dobro razumio
Rekao je
ne samo protiv Vettela što je jako različito od onoga kako ti tumačiš.Također nije rekao JA nego je rekao MI što ima također drugačije značenje
Ali ne čudi me to jer sam već napisao neki će skočiti na zadnje noge ma što god on rekao i tumačit će onako kako njima odgovora jer dotičnog ne mogu smisliti pa onda idemo ga pljuvati.Srećom takvih nema puno i većina ih je na onom portalu a publika je danas pokazala na podiju koga cijeni
ovo je citat sa službene stranice f1.com
Alonso: ..."Clearly, finishing ahead of Red Bull is our aim, but today it was impossible to fight them, at least in qualifying: when we had a similar car, it was possible to fight with Vettel and we have even been ahead of them, but now we are fighting against Newey and, at the moment we cannot match him"...
čekaj protiv koga se onda dosad borio alonso skupa s ferrarijem? dosad se on borio s vettelom, a sada se on skupa s ferrarijem bori protiv neweya? čemu naglašavanje ovakvih stvari ako ne želi na neki način naglasiti da je vettel tu gdje jest samo zbog neweya, a on samo zato što je on vozačina?
JA ili MI, svejedno je, on u cijeloj priči ne priznaje vettela i sad je tu samo Newey. On laje, priča, oprdavdava se a mali ga dere najvjerojatnije već treću godinu zaredom. Naravno u boljem bolidu, samo ja ne razumijem šta je vama tu čudno??