Jenson Button
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- mrd
- Profesionalni vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: McLaren
Re: Jenson Button
JB kaciga za japan, meni ista kao Hamiltonova iz Singapura, samo što ima zmaja a ne lava.

-
- Legenda
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
-
- Legenda
ispada iz brzine. buttonov mclaren me podsjeća na stare apeene
Samo neka se trkaju.
- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
Iskreno me zanima da li bi Buttona danas uspio zavrsiti na istom mjestu kao Hamilton sa njegovim bolidom. Iskreno me zanima
Darkness rises when silence dies
- Cuky
- Moderator
- Navijam za: Ferrari
Voze iste bolide, a to što si je Hamilton zabrljao setup (tako je i sam rekao nakon kvala) je njegova greška
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- Domi
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Schumacher - Kimi
Dobra trka unatoč startu niže u poretku, brinu jedino opet problemi s mjenjačem koji su ga odvojili od podija.
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
- elder
- Svjetski prvak
Ma znam, ali velim da je imal isti setup.Cuky je napisao/la:Voze iste bolide, a to što si je Hamilton zabrljao setup (tako je i sam rekao nakon kvala) je njegova greška
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Koji problemi s mjenjačem???Domi je napisao/la:Dobra trka unatoč startu niže u poretku, brinu jedino opet problemi s mjenjačem koji su ga odvojili od podija.
-
- Legenda
Ispadao mu je (navodno) bolid iz brzine. On je to govorio na radio team-u. Po brzini koju je u drugom djelu pokazivao, kao da je to nestalo.
Samo neka se trkaju.
- Dani
- Legenda
Nije imao nikakave probleme. Pa lijepo se čulo na radiju. On je pitao da li ima problema sa mjenjačem. Uglavnom razočarao me ovom utrkom. Drugi bolid po brzini , a ono, prdac. A bolidi jesu isti, sa različitim setupom. Hamilton je svoj zaje.o . Button nije. Pa se pitaš kaj bi bilo da je Hamilton ostavio navodno bolji setup. Vidljivo je bilo podupravljanje.
Zadnja izmjena: Dani, dana/u 07 lis 2012, 10:04, ukupno mijenjano 1 put.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Pa odgovor je iz boxa je bio: "Everything is o.k..." ili nešto sličnodmarijon je napisao/la:Ispadao mu je (navodno) bolid iz brzine. On je to govorio na radio team-u. Po brzini koju je u drugom djelu pokazivao, kao da je to nestalo.
- elder
- Svjetski prvak
Je govorio je to na radiu, ali u istom krugu je postavio i svoj najbrzi krug.dmarijon je napisao/la:Ispadao mu je (navodno) bolid iz brzine. On je to govorio na radio team-u. Po brzini koju je u drugom djelu pokazivao, kao da je to nestalo.
-
- Legenda
Da, čuo sam. Ali vjerujem da vozač bolje od boksa zna da li mu ispada iz brzine ili ne.
Samo neka se trkaju.
- Domi
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Schumacher - Kimi
Upravo to je i moje mišljenje. Vjerujem da vozač koji sjedi u tom bolidu i žali se na nešto te svaki pokret, neravninu ili nepravilnost osjeti na svojem tijelu sigurno može bolje znati da nešto ne štima nego hrpa inžinjera sa skupom brojki na ekranu.dmarijon je napisao/la: Ali vjerujem da vozač bolje od boksa zna da li mu ispada iz brzine ili ne.

"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
- Dani
- Legenda
Vrlo vjerojatno. Kao Hamilton u Singapuru. Samo kaj njemu nije ništa bilo jer je nakon toga vozio najbrže krugove.

- elder
- Svjetski prvak
Ma nemoj, cemu onda opce potreba za hrpom inzinjera kad vozac moze sve sam.Domi je napisao/la:Upravo to je i moje mišljenje. Vjerujem da vozač koji sjedi u tom bolidu i žali se na nešto te svaki pokret, neravninu ili nepravilnost osjeti na svojem tijelu sigurno može bolje znati da nešto ne štima nego hrpa inžinjera sa skupom brojki na ekranu.dmarijon je napisao/la: Ali vjerujem da vozač bolje od boksa zna da li mu ispada iz brzine ili ne.
- Dani
- Legenda
Vide i kad su im gume pretople/prehladne, imaš premalo soka u boci. Zagrij kočnice. Vibrator ti je bez baterija.....

-
- Navijam za: Hamilton
Šteta za Buttona, morao je biti danas barem 2.
JER,HAMILTON BI TO SA NJEGOVIM POSTAVKAMA BOLIDA, SIGURNO I BIO.
NAJSLABIJI SVJETSKI PRVAK U POVIJESI - BUTTON-ZIHERAŠ!
JER,HAMILTON BI TO SA NJEGOVIM POSTAVKAMA BOLIDA, SIGURNO I BIO.
NAJSLABIJI SVJETSKI PRVAK U POVIJESI - BUTTON-ZIHERAŠ!
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
IZVORSauber's Kamui Kobayashi was guilty of an 'idiotic' opening lap move, according to Jenson Button.
The Briton was also critical of Sergio Perez after he was forced to take evasive action when the Mexican, his future team-mate, outbraked himself down the inside at Turn 1.
Having done so, however, he was then wiped out two corners later as Kobayashi barrelled off Nico Rosberg and into his McLaren.
Button accused the pair of reckless tactics, saying Kobayashi - whom he called an "idiot" on the radio - in particular was guilty of a 'massive' misjudgement.
"It seems both Sauber drivers think the first lap of the race is the only lap," Button said.
"[They] have got a great car underneath them and could score such great points here if they just kept their heads together. I don't know what they were doing.
"I got a really good start and passed Michael [Schumacher] and was alongside Nico [Rosberg at Turn 1] when Perez came from nowhere, chucked it up the inside, outbraked himself and hit the car in front.
"I had to run wide and push Nico off the circuit to stop an incident, so then Nico and I had a drag race down the back straights, Saubers all over the back of us.
"Basically I braked very, very late as I'm sure Nico did, and then suddenly got a big bang on the right hand side and Kamui came flying past. I don't know how he hit two of us, which was pretty special.
"It's very poor driving standards, considering this is the pinnacle of motorsport. It's not just a slight misjudgement, its massive.
"There is so much opportunity here as well with way tyres are working and the DRS zone. It's a great circuit for overtaking, which is why it so surprising people are driving like that."
Asked whether Kobayashi's drive-through penalty was an adequate punishment, Button said: "I don't think so, I don't think it's enough. He's wiped out two with very good chances of scoring points."
Button added that the move was part of a wider trend toward first-lap incidents, explaining: "The race is not two corners long and some people need to learn that - whether they will we will have to wait and see."

- Dani
- Legenda
Opa jel on to počeo gubiti živce i vrijeđati kolege? Ja sam mislio da je takav samo Hamilton.

- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
yep i to još svog budućeg timskogDani je napisao/la:Opa jel on to počeo gubiti živce i vrijeđati kolege? Ja sam mislio da je takav samo Hamilton.

al neka, draže mi kad vozači ovakve izjave daju, nego pr gluposti..
a i u pravu je, glupi potezi kobayashija i pereza..

- Dani
- Legenda
Hehe već imam drugog miljenika. Ajmo Perez.

- elder
- Svjetski prvak
Bilo je zanimljivo, kad je na kraju Kravitz imal onaj svojpregled kroz svoj notebook. Veli da je hamilton zakasnil na sastanak neki, pa se button zafrkaval da za razliku od hamitona perez nece kasniti, te da su poceli bez njega.Dani je napisao/la:Opa jel on to počeo gubiti živce i vrijeđati kolege? Ja sam mislio da je takav samo Hamilton.
Kolko mi se cini da su svi okrenuli leđa hamitonu. A pogotov button, koji kad je dolazil u mclaren pjeval hvalospjeve o svemu.