Formula 1 team - Alfa Romeo F1 Team ORLEN [C42]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Bibi
HNL kladionica velemajstor
Ja sam: Vozač
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Re: Formula 1 team -Sauber

Post Postao/la Bibi »

Ma odlucit ce se oni za vozaca koji ce im donijeti pare,a to su jedino Schu i Gutierrez ;)

Frijns bi mogao pricekat jednu sezonu i uskocit umjesto Webbera :-k
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
spacedoc
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Za kog ove godine navijat

Post Postao/la spacedoc »

Schu i Gutierrez jedan za utrke drugi za petak u jutro, ne zvuči loše , ali to če biti onako kako u sauberu odluče a ne kako bi mi tu na forumu htjeli , ako će oni htjeti da vozi za njih vozi renata sopek tako će i biti
slika
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

Bibi je napisao/la:Frijns bi mogao pricekat jednu sezonu i uskocit umjesto Webbera :-k
Teško. Negdje sam čitao da ga je red bull htio uzet u svoj program prije godinu, dvije pa ih je odbio. Pametno..
Mislim da će on u Sauber, ili odmah na mjesto vozača ili prvo kao treći vozač, pa uz to u gp2, nešto kao gutierrez ove godine.
http://www.yallaf1.com/2012/09/25/frijn ... erve-role/" onclick="window.open(this.href);return false;
slika
Forza
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Scuderia Ferrari - F1

Post Postao/la Forza »

slikaslikaslika
Cuky
Moderator
Moderator
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Cuky »

Sauber se primakao Mercedesu na samo 20 bodova u poretku konstruktora. Mislim da je to nešto što nitko nije očekivao na početku sezone
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
spacedoc
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Za kog ove godine navijat

Post Postao/la spacedoc »

to je dokaz da je sauber jako zdrava ekipa
slika
Bibi
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Telmex ostaje i nakon odlaska Pereza...Monisha cemu odugovlacenje kad se sve zna :D

24.7.2009-5.5.2013
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

mislim da sam već napisao negdje...spominje se za dogodine Gutierez + Hulkenberg ili Kobayashi. Na papiru ta kombinacija meni ne izgleda ništa lošije nego ovogodišnja. Samo da bolid opet bude dobar

slika
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Sauber has every chance of overhauling Mercedes for fifth place in the constructors' championship, according to chief designer Matt Morris.

The Swiss team claimed its fourth podium finish of the season in Japan after a strong drive from Kamui Kobayashi, while Mercedes failed to score.

This closed the gap between the pair to just 20 points and Morris believes that Sauber has the potential to outscore Mercedes in the remaining five races.

"We have got a faster car than them at the moment," Morris told AUTOSPORT.

"I doubt they will be putting any big upgrade packages on for the rest of the year, so we just have to be clever and composed and take points out of them every race weekend.

"There's absolutely no reason why we can't beat them."

Sauber has no major upgrades planned for the rest of the season after bringing new parts to both the Singapore and Japanese grands prix.

But Morris believes that there is still some untapped potential in the car that will allow Sauber to continue to improve.

"In terms of big update parts, this is what we have got now," said Morris.

"Suzuka was the first circuit where we had the full upgrade package and could look at how it's working.

"We still think there is still more to come in Friday testing and hopefully in Korea we will get more out of it.

"The updates have taken a little bit of understanding, but now we feel that we understand the car well.

"There are a few bits related to it that we can understand further in the rest of the races, so hopefully we will have a good end to the season."

Morris also hailed Kamui Kobayashi's third place as the most satisfying of the team's four podium finishes.

While Sergio Perez's near-win in Malaysia and third places in Canada and Italy were also high points, this is the first time that the team has managed to qualify and race so far up the order in one weekend.

"It is," he said when asked if it was the most satisfying race of the season.

"We have been trying to do that year, with strong qualifying and a strong race and finally we managed to do it."
IZVOR : KLIK

Lako moguce da ih preteknu
slika
Forza
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Scuderia Ferrari - F1

Post Postao/la Forza »

@tgruener
#F1 Peter Sauber steps down from his role as team principle with immediate effect. CEO Monisha Kaltenborn takes over.
slikaslikaslika
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

Koliko se ja sjećam to se već odavno znalo da će on odstupiti, a ona preuzeti od njega...tako da mi to nije ništa čudno

slika
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

Cuky je napisao/la:Koliko se ja sjećam to se već odavno znalo da će on odstupiti, a ona preuzeti od njega...tako da mi to nije ništa čudno
al onda nije potpuno istupio ? pa je Monisha pocela preuzimat a ocito da je sad u potpunosti preuzela
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

ali znam da njega već neko vrijeme nema na pitwallu (bar ga ja nisam vidio, samo bi nju pokazivali). Mislim da on i dalje ostaje kao vlasnik i kao gazda nad gazdama što se firme tiče, ali da je ona sada alfa i omega u timu

slika
One and only
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari- M. Schumacher

Post Postao/la One and only »

Lijepo je vidjeti da je i jedna dama postala šef momčadi. Zanimljivo će biti vidjeti kako će se snalaziti među ostalim vukovima :) . Vjerujem da će biti jedan lijep glas razuma na sastanku šefova momčadi (čitaj: huge ego meeting) . Sauber je stari lisac i ne vjerujem da bi ovu damu postavio tu gdje jeste da joj ne vjeruje.
slika

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu :)
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

Cuky je napisao/la:ali znam da njega već neko vrijeme nema na pitwallu (bar ga ja nisam vidio, samo bi nju pokazivali). Mislim da on i dalje ostaje kao vlasnik i kao gazda nad gazdama što se firme tiče, ali da je ona sada alfa i omega u timu
Dobro misliš da on ostaje vlasnik ekipe, a zar ga nisu prikazali na nekoj od zadnjih trka?
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

ma on se mota po garaži (kao što i Ron Dennis radi na nekim utrkama), ali na pitwallu svaki put kad netko od njihovog dvojca napravi nešto dobro ili zezne pokazuju nju

slika
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Sauber believes it can still beat Mercedes to fifth in the constructors' championship, despite being 12 points behind the German marque going into the season finale.

The Swiss team failed to capitalise on another troubled weekend for its Brackley-based rivals, but can still snatch fifth if both its cars finish in the top six and Mercedes fails to score.

Team principal Monisha Kaltenborn believes the competitiveness of the Sauber means the outfit can still pull off a surprise at Interlagos.

"Now, we have to score points," she told AUTOSPORT. "That means a lot of pressure, and it is one race for us to now focus on.

"It is still a challenge and a target which is achievable, but it means the highest finish you can have in this situation."

Kaltenborn admitted that there had been some frustration at Sauber that the outfit had not made the most of the open goal left by Mercedes, which has now not scored a point since the Singapore Grand Prix.

"We could not utilise the situation and really get the benefit out of it when the other team who we are fighting against is not scoring," she said.

"But they are in the better position. They don't need to score to keep that position. We need to score 13 points at least."

When asked if she felt the Interlagos circuit would suit the Sauber, she replied: "Yes, I think it will.

"But in Brazil you never know what is going to happen.

"It is one thing to think it is well suited, but it is always unpredictable there."
KLIK
slika
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.
Navijam za: McLaren

Post Postao/la gringo73 »

Dakle, i službena potvrda. Za Sauber će sljedeće godine voziti: Nico Hulkenberg i Esteban Gutierrez, a rezervni vozač će biti Robin Frijns.
slika
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

Očekivano, to se već odavno znalo...
Drago mi je zbog Frijnsa. Nadam se da će odvoziti koji FP tijekom sezone, i onda kad hulk ode u ferrari 2014. frijns ide na njegovo mjesto. ;) :)
slika
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

kamui :(
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Vuksa_KC
Veteran
Veteran

Post Postao/la Vuksa_KC »

F1NAC je napisao/la:kamui :(
Neće mi falit:)
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

Malo mi je žao Kamuia, ali mi je drago i da će Gutierez dobit priliku da sjedne u F1 bolid
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
Bibi
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Konacno! :biggrin:
slika

Drago mi je da i sluzbena odluka ovakva,samo malo mi je zao jer je on trebao bit na mjestu Pereza,al eto par mjeseci razlike je odlucilo.

Bit ce draze na tezi nacin ;)

24.7.2009-5.5.2013
Alonso-champ
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Alonso-champ »

evo Bibi i ti doso na svoj racun ;-)
Alonsista hasta la muerte..
wolfman
HNL kladionica super velemajstor
HNL kladionica super velemajstor
Navijam za: Vettel

Post Postao/la wolfman »

ajd nek vozi mali,ako je i bolji od pereza još bolje za švicarce...nego nekako si za par godina zamišljam telmex mclaren,više plav nego bjel i sa meksičkom postavom :D
Odgovori