Sebastian Vettel [#5]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Cuky
- Moderator
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
Re: Sebastian Vettel
Neću ulaziti u teorije zavjere. Moje je mišljenje da ga on jednostavno nije vidio, a momčad ga nije pravovremeno obavijestila. Kad je Alonso izlazio iz 130R Vettel je, koliko je vidljivo iz snimke, već bio na 200-250m od zavoja. Veća je vjerojatnost da bi u slučaju da je naglo prešao desno dobio kaznu zbog ugrožavanja ostalih vozača (u tom slučaju Alonsa) svojim naglim i neočekivanim pokretom. Ovako je ostao lijevo i Alonso je znao da će ili ostat iza njega ili će Vettel produžiti ravno da ga propusti.
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
Pa naravno da ga nije vidio, al to je opet njegova krivica. Mora gledat u retrovizore I pazit što se događa oko njega na stazi. Isto kao i vergne sennu u Q1. Sigurno ga nije namjerno blokirao, al isto tako nije ga vidio, nije pazio i zasluženo pobrao kaznu. Dobro, ono je bilo baš očito dok je ovdje alonso izgubio samo 1,2 desetinke al opet...

- Dero
- Profesionalni vozač
Kako Alonso kaže: Bodovi se dijele u nedjeljuChuck Norris je napisao/la: OT
A šta je sa onim tvojim optimizmom da će Ferrari razvaliti u Suzuki,držao sam te za riječ razočarao si me

Danas nismo imali bolid za pole ali smo imali i veliku dozu nesrece. Komotno smo mogli do 4. i uz buttonovu kaznu na 3. poziciju. Alonso je i sam rekao da sutra mozemo očekivati puno toga za razliku od Singapura kada je nakon kvala zvučao puno pesimističnije.
Ja optimista do zadnjeg kruga

- Vuksa_KC
- Veteran
Imam feeling da jednostavno negdi mora puknuti tolka razlika u bodovima s obzirom na razliku u bolidima, strah me da će se to sutra desit 

- King iCool
- Veteran
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Ako je Vergne dobio kaznu za blokiranje Senne onda je i Vettel zaslužio barem +3 na gridu za ovo.
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
svaka cast majstore to i ja govorim vec od jutros,al hebiga nekima ne ide...King iCool je napisao/la:Ako je Vergne dobio kaznu za blokiranje Senne onda je i Vettel zaslužio barem +3 na gridu za ovo.

Alonsista hasta la muerte..
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
Neki bi za ovo dobili sasvim sigurno 5 ili 10 mjestaCuky je napisao/la:Koliko je izgubio neću računati. Ali gledajući video nebih rekao da je puno:
1. Kočio je kod table 100 gdje u razmaku od +/- koji metar koče i kad su sami na stazi
2. Vettel je produžio ravno i nije mu smetao u zavoju.
Istina, Alonso je imao nešto lošiju kut za skrenuti u zavoj jer nije bio skroz na lijevom rubu. Vettel mu zasmetao jest, to je sigurno, ako nikako drukčije onda odvlačenjem pozornosti. Ali da je ovo za kaznu čak ni ja koji sam protiv RB-a i Vettela ne mogu reći. Stvarno bi bilo prenategnuto da je kažnjen

Michael is faster than you!!
- Cuky
- Moderator
istina da 
Što se Vergnea tiče, on je Sennu blokirao sve do izlaska iz šikane. Vettel se Alonsu maknuo na ulasku. To je vjerojatno presudilo da ne dobije kaznu...
PS: Ne mogu vjerovat da branim Vettela

Što se Vergnea tiče, on je Sennu blokirao sve do izlaska iz šikane. Vettel se Alonsu maknuo na ulasku. To je vjerojatno presudilo da ne dobije kaznu...
PS: Ne mogu vjerovat da branim Vettela

- Domi
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Schumacher - Kimi
Svaka čast momku, ponovno PP na čistoj vozačkoj stazi 

"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
-
- Legenda
dobro došao....seb. Jedini način da Ferrariju prestaneš biti noćna mora (2010. i 2012.) je da te uzmu sebi.
Samo neka se trkaju.
- Dero
- Profesionalni vozač
Volim ljude koji misle da je Vettel zaslužan za sve što se događa u RB. Vettel ce prestat biti nocna mora kada Ferrari uspije napraviti bolid koji je barem ravnopravan.dmarijon je napisao/la:dobro došao....seb. Jedini način da Ferrariju prestaneš biti noćna mora (2010. i 2012.) je da te uzmu sebi.
Ti mislis da bi Vettel bolje izgledao u ovom Ferrariju od Alonsa? Nemoj me nasmijavati.
- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
Mozda bi bilo i losiji od masseDero je napisao/la:Volim ljude koji misle da je Vettel zaslužan za sve što se događa u RB. Vettel ce prestat biti nocna mora kada Ferrari uspije napraviti bolid koji je barem ravnopravan.dmarijon je napisao/la:dobro došao....seb. Jedini način da Ferrariju prestaneš biti noćna mora (2010. i 2012.) je da te uzmu sebi.
Ti mislis da bi Vettel bolje izgledao u ovom Ferrariju od Alonsa? Nemoj me nasmijavati.
Darkness rises when silence dies
-
- Legenda
Na vaša guranja riječi u moja usta uopće nemam komentara
. O zaključcima da ne govorim.

Samo neka se trkaju.
- Cuky
- Moderator
A ja se nadam da neće tako brzo obući crveni kombinezondmarijon je napisao/la:dobro došao....seb. Jedini način da Ferrariju prestaneš biti noćna mora (2010. i 2012.) je da te uzmu sebi.

- mrd
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
-
- Veteran
mrd je napisao/la:ajde magneti marelli, do ya thing

-
- Legenda
Može pitanje? Postoji li ovdje neki Vettelov navijač, koji će biti sretan sada kada Vettel pobijedi??

Samo neka se trkaju.
-
- Veteran
- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
Sreca da postoji muteAlonso-champ je napisao/la:hvala Bogu da se nije cuo team radio

Darkness rises when silence dies
-
- Veteran
treba da miluje Neweya po celavici a ne onoga bika 
PS:jbg,Kobayashi mu uzeo svu slavu

PS:jbg,Kobayashi mu uzeo svu slavu

- Dero
- Profesionalni vozač
Okey, u slucaju i ovogodišnje Vettelove titule da sam ja na Alonsovom mjestu tražio bi da Ferrari dovede klinju 2014 u momčad samo da ga pojedem za doručak.
I da, Vettel ce dobiti navijače kada napravi nešto vrijedno spomena a da nije start sa pp i vožnja na 20tak sekundi od ostatka grida sa jednom rukom... A o RB navijačima da ne pričam. Za što da navijam? Konzervu punu kofeina koja se prodaje bolje?dmarijon je napisao/la:Može pitanje? Postoji li ovdje neki Vettelov navijač, koji će biti sretan sada kada Vettel pobijedi??![]()
- Domi
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Schumacher - Kimi
Čestitke na pobjedi, odvezeno upravo onako kako i treba a sad po naslov ako već Kimi nemože 

"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
- Bibi
- HNL kladionica velemajstor
- Navijam za: Marc Marquez
- Kontakt:
-
- Legenda
Osobno mislim da je velika šansa da bio Alonso pobijedio Vettela ako bi ovaj došao u Ferrari. Ali otprilike ista takva šansa je da bi Vettel pobijedio Alonsa da ovaj dođe u Red Bull.
Kako god bilo - čestitke!
Kako god bilo - čestitke!
Samo neka se trkaju.
- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
Čestitke na trećem naslovu.
Nažalost razlika u odnosu na alonsa je sad premala a red bull je puno brži od ferrarija, i ne vidim načina kako bi vettel mogao ostat bez naslova...