MotoGP/WSBK/MotoE

Forum za ostale auto-moto sportove

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
dmarijon
Legenda
Legenda

Re: MotoGP/WSBK

Post Postao/la dmarijon »

Ha ha. Baš krenuo pisati. Sjela mu je kiša ko ... uf :). Stalno mi je u glavi bila jedna trka od prošle godine (ne znam višpe gdje) gdje je rossi sve preticao ko jureći vlak, i onda glupo pao.
Čestitke Lorenzu, opet vodi.
Moto2 - MArquez savršeno. brzina i zrelost.
p.s. hvala za objašnjenje. E da...
Samo neka se trkaju.
F1NAC
Moderator
Moderator
Ja sam: Vozač
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

dmarijon je napisao/la:Ha ha. Baš krenuo pisati. Sjela mu je kiša ko ... uf :). Stalno mi je u glavi bila jedna trka od prošle godine (ne znam višpe gdje) gdje je rossi sve preticao ko jureći vlak, i onda glupo pao.
Čestitke Lorenzu, opet vodi.
Moto2 - MArquez savršeno. brzina i zrelost.
p.s. hvala za objašnjenje. E da...
mislim da je to bilo u jerezu nisam siguran ;)
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Armanini »

ajd konacno zabavna utrka.. cak odlicna..

rossi odlicno, uz pomoc lose honde eto podija i odlicnog 2 mjesta!

tech3 yamahe.. hah, sto reci.. utrkuju se tako blizu i dosta agresivno jedan protiv drugog, mislis da ce se izbit medjusobno i onda se rjese sami jedan pa drugi.. katastrofa za tim, al ajd uspjeli su obojica spasit koliko toliko..
btw, zna li tko sto su si i zasto mahali poslije nakon cilja?
bradl je odlican, mali vozi sve do sad bez greske, kao da je vec godinama u gpu..
pedrosa nula bodova, nek je do motora i loseg setupa, sto je sigurno, al je i do njega..

a start je bio komican.. randy lol :) pred domacom publikom.. i spies umalo, al je uspio nekako zadrat (tc)..

ugl.. ajd malo se za promjenu isplatilo pogledat, vec sljedecu sve po starom..

btw, rossi je rekao da ce vozit jos 2 godine, al kao nezna se na kojem motoru.. ?? pa vec neki spekuliraju da ce u hondu..
rFactor F1 HR server Info
slika
dmarijon
Legenda
Legenda

Sasvim realno da se kuha, ili barem aktivno razmišlja... :) Zamjena Rossi na Stonerovo mjesto. Pogotovo ako ne upali Marquez opcija. Ako se ne varam, Rossi nije ugovorm vezan za iduću sezonu?
Kako je ono za De punieta izgledalo. Ajme meni. Past na utrci, i nije bad. Ali onako past na startu.. uf. Pokrit se i u boks :)
Samo neka se trkaju.
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.
Navijam za: McLaren

Post Postao/la gringo73 »

Evo na Eurosportu skraćene snimke...
Ma sve 3 trke su mi bile ludilo. Doslovno do kraja svake od njih ništa nije bilo sigurno. Rossi -Stoner je bila dobra stvar, ali nekako mi je nezamijećeno prošao Lorenzo. Ono je bila odlična vožnja.
Honda i Rossi se nisu UOPĆE rastali u velikoj ljubavi, tako daaa.... ;) Neki idu na to da bi ih iznenadilo da HRC ne drpi Lorenza. Malo sumnjam, ali... vidit ćemo. Tko god bude, to je na jednu godinu, dok Marquez ne odradi 1. godinu na nekom "satelitu", jer zna se da Repsol stoji iza njega. Ezpeleta je naglasio da nema šanse o popuštanju za "rookie rule".
slika
dmarijon
Legenda
Legenda

Najjidealnije bi im bilo izmoljakati Stonera da ostane još tu jednu sezonu! :) Makar, teško. Ne sjećam se više tog prekida Honda - Rossi.
Samo neka se trkaju.
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

stoneru su nudili duplu placu da ostane pa nece ni cut..
slika
zvjerko
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Pirelli i DRS

Post Postao/la zvjerko »

Arma pitao si šta je sa suzukiem ... evo link sa slikama i analizom viđenog na prototipu

http://www.cycleworld.com/2012/05/22/sp ... prototype/" onclick="window.open(this.href);return false;
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

2014? :( do tad mozda ni ne bude moto gpa heh..

nego, danas mi frend prica da su neke price da ce rossi sljedece godine vozit u svom timu? valjda yamahu, sponzor coca cola?
zna li netko sto o tome il je to cista nebuloza?
slika
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Armanini, to je priča od prije 2-3 tjedna, taman tad je bila priča da će i on u mirovinu, tako daaaa... ;)
Za one koji ne prate službeni kanala MotoGP na YouTube, evo zadnji ATF (After The Flag); Stonerova objava i reakcije, razgovor s Rossijem, Colins Corner, Best moments, Ask the rider...

slika
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Napomena za one koji vole pogledat WSBK, večeras su trke u Miller Motosport Parku u 20:00 i 23:30. Oni ovdje voze ponedjeljkom (ne pitajte me zašto), a staza mi je i više nego dosadna, ali eto...jedino motorsport zbivanje. ;)
Britanski Eurosport 2 prenosi trke.
slika
dmarijon
Legenda
Legenda

Ako se ne varam, danas je na sportskoj tv. po prvi put bio i prijenos kvalifikacija. Pedrosa frustriran, zaglavio u pobjedu. Ako se mene pita, svakako jedan od favorita za pobjedu (sve ovisi o stanju Stonerovih guma... i njegovom fizičkom stanju :) . Ali tu je i najopasniji španjolac. Rossi napokon i na suhom malo bolji - mogao bi i do 4. -6. mjesta.
Samo neka se trkaju.
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

jel moze netko saznat koja tv prenosi motogp u Poljskoj?? ja gledao na stranici od MOTOGP ali tamo nepise ni da hrvatska prenosi, pa tako da nevjerujem previse njima hahah
McLaren u <3
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Iako navijam za Marqueza za ovo je zaslužio kaznu,vrlo opasna vožnja :lud:
...put u raj nije posut ružama...
dmarijon
Legenda
Legenda

bez obzira što se pravda da ga nije vidio, mislim da je zaslužio kaznu.
Samo neka se trkaju.
Bibi
HNL kladionica velemajstor
HNL kladionica velemajstor
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

dmarijon je napisao/la:bez obzira što se pravda da ga nije vidio, mislim da je zaslužio kaznu.
Apsolutno da je idiot (kako ga drugo nazvat) zasluzio kaznu.Kad ce se vise prestat zahebavati na trkama (nadam se sto prije dok nekog ne "ubije" na stazi).Ocito je frustriran sto mu nikako nejde ove sezone i uopce ne mari za sigurnost drugih vozaca.Bolje mu je da se sabere i pokaze svoju kvalitetu kao najbolji vozac na gridu kao sto je radio prosle sezone ili u 125cc.

btw.mladi buraz Alex takoder jako dobra predstava.Vidi se da imaju jednaki stil voznje :biggrin:
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
dmarijon
Legenda
Legenda

Pratim site-ove o Moto gp-u, ali nigdje ni A ni B o kazni? ...
Samo neka se trkaju.
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

U jednu ruku mi je drago što nema kazne jer bi s tom kaznom najviše profitirao Luthi
...put u raj nije posut ružama...
zvjerko
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Pirelli i DRS

Post Postao/la zvjerko »

Prvo je bila odrezana kazna od jedne minute u poretku pa je povučena. Usput su Stoner i Rossi popljuvali kažnjavanje u ovom slučaju ...

Ja se uvijek pokušam zamisliti u situaciji i vjerovatno zato imam drugačije mišljenje ,a ovo mi je izgledalo više kao splet nesretnih okolnosti. Markez je sigurno znao da je Espargaro tu negdje ali ne i gdje točno i jeli u situaciji za napad posebno zato što je on bio u "attack modu" kad ne razmišljaš o onima iza. U trenutku kad je motor ponovo bio pod kontrolom, krenuo je najboljom putanjom i tu više nema puno mogućnosti za korekciju ... jeli zaslužio kaznu ili ne - po meni nije ovaj put za razliku od situacije na prvoj utrci kad je dobro i svjesno smjestio Luthiu.

O tome koliko vidiš oko sebe sa kacigom na glavi, drugi put ...
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

ja se slazem i iako je jako ruzan sudar i iako na prvu izgleda da je krivica bez dvojbe, mislim da je trkaci..
koliko espargaro nije vidio markeza, toliko ni markez njega.. kad se gleda ona snimka od ispred, cini se da je espargaro isao u prostor koji nestaje i kojeg nema..
iako opet, markez je trebao imat na umu da je on jako blizu iza obzirom da su se cijelu utrku djirali u sekundu, a on iako je uspio dobro spasit i podignut motor, izasao je van s putanje i izgubio masu vremena i trebao je racunat da ce ovaj bit brzi i tu negdje i zbog sigurnosti ne zatvorit skroz..

inace, utrka odlicna, a i gp utrka je bila super..

jako lijepe voznje kroz cijelu utrku..
dovi odlican, a mislim da je crutchlov bio jos i brzi i da mu je stoner ujebao utrku posto ima honda noge za ravnicu, a staza je laka za obranu..

nego, dok su hodali gridom, dodje do malog bradla uz komentar da se ne prica puno o njemu a radi dobar posao..
a ja si mislim - ne prica se uopce o njemu, a mali vozi kao da vec 15 godina vozi prototipe.. opasna vozacka zrelost..

bautista takodjer dobra trka, bolja od rossija :) koji ajd.. nije toliko strasno i zaostatak je puno manji..
a neki komentari ljudi iz ducatija mi daju naslutiti da nazalost nis od bajke, jeremy je komentirao u smislu - "svi smo mislili i nadali se da cemo uspjet stvorit divnu pricu, jbga nije uspjelo".. dobio sam feeling kao da je to to.. odustajanje,.. iako napreduju pa mi to daje optimizam..
slika
dmarijon
Legenda
Legenda

da, slažem se. mogu se još donekle poboljšati, ali i ja mislim da je prekasno za bajku - rossi na ducatiu.
a bradl... nisam ga volio u moto2, ali moram priznati da je ovdje također - bez greške. tko će znati... stoner odlazi... ( ;) )

za marqueza ne znam šta bi mislio. činilo mi se za čistu kaznu, ali ako rossi i stoner kažu da je vozački incident... ne znam.
Samo neka se trkaju.
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Jeremy se povlači na kraju ove godine.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

slika
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Nisam ni znao da postoje mini bikers.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EKjLdptW ... ure=relmfu[/youtube]

Haha kad Rossi prođe ciljnom ravninom čuje se "Aleluja"!

slika
dmarijon
Legenda
Legenda

Ha. Da, ni ja :)
http://www.gp1.hr/ezpeleta-spreman-na-r ... e-pravilu/" onclick="window.open(this.href);return false; već je politika lagano ušla u igru...
Makar, nije mi to neka fora. Šta bi MArquezu falilo da se kali na nekom drugom motoru. Šta bi mu falilo da se malo dokaže u Hondi Gresini? Bilo bi i zanimljivije sve skupa. Recimo, mislim da je ove godine Monster Yamaha u samom vrhu, da nije sporija od najboljih.
Samo neka se trkaju.
Odgovori