Formula 1 team - Williams Racing [FW44]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
- Legenda
Re: Formula 1 team - Williams
Izgleda da se stvarno renaultov motor savršeno uklopio u paket williamsa. za razliku od ipak nekonkurentnog coswortha
Samo neka se trkaju.
- Kenny
- Legenda
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Williams i MS
Q&A Pasrtor http://www.williamsf1.com/news/view/2145" onclick="window.open(this.href);return false; tu ima i snimka http://www.williamsf1.com/home" onclick="window.open(this.href);return false;

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
Drago mi je kaj su se vratili među pobjednike
Michael is faster than you!!
- Forza
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari - F1
- Cuky
- Moderator
- Navijam za: Ferrari
Williamsovo stražnje krilo za Kanadu

“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- Cuky
- Moderator
Detaljna analiza FW34 od strane Scarbsa
http://scarbsf1.wordpress.com/2012/06/2 ... iams-fw34/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://scarbsf1.wordpress.com/2012/06/2 ... iams-fw34/" onclick="window.open(this.href);return false;

- Forza
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari - F1
F1 2012 British GP - FW34 - Williams again testing new McL style exhaust, they first tested at Mugello and Valencia

- Kenny
- Legenda
Di je Senna? nije ni bio na stazi 

- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
bio je, al su mu tupani stavili intermedije isto kao massi i alonsu..Kenny je napisao/la:Di je Senna? nije ni bio na stazi
za pastora nzm, možda je i on bio na interima..
totalno čudno da dvije ovako velike ekipe mogu tako glupo odluke imat (a možda su vozači sami birali na čemu će izać, tko će ga znat..)

- KRgirl01
- Početnik
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Kimi Raikkonen
- Kontakt:
Ima li ovdje možda netko tko priželjkuje Valtterija Bottasa u F1 utrkama?
Ja se jako veselim i voljela bih ga vidjeti kasnije u nekoj od top momčadi. Brz je, pa čak i na slobodnim treninzima je bio bolji svaki put od Maldonada. Da barem zamijeni Sennu...

Ja se jako veselim i voljela bih ga vidjeti kasnije u nekoj od top momčadi. Brz je, pa čak i na slobodnim treninzima je bio bolji svaki put od Maldonada. Da barem zamijeni Sennu...

Kimi Räikkönen
- Cuky
- Moderator
Radije Maldonada da zamijeni...manje surada će biti na utrkama 

- Armanini
- Svjetski prvak
yep, i meni se cini lik brz i vozac sa buducnosti..
i manje utrkivanja..Radije Maldonada da zamijeni...manje surada će biti na utrkama
- KRgirl01
- Početnik
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Kimi Raikkonen
- Kontakt:
Haha, al uvijek mora postojati neki Maldonado. Da njega nema, bio bi netko drugi takav.Cuky je napisao/la:Radije Maldonada da zamijeni...manje surada će biti na utrkama

@Armanini, da nema Maldonada ne smatram da bi F1 bila išta lošija ili da bi bila s manje pretjecanja. Što nam je falilo do sada ove sezone? Nije cijeli show radio Maldonado

Kimi Räikkönen
- Kenny
- Legenda
Bottas je u GP3 prošle sezone bio dobar, na kraju sezone je bio prvak, sjećam se da je na jednoj trci po kiši pomeo konkurenciju, ali to za F1 opet nemora ništa značit, a čak ni to što je brži od Maldonada na treninzima, pogledajte samo Kovalainena dok je testiro Renault bio je redovno najbrži na treninzima, dobio Schumachera na Race of Championsu, čovjek bi reko da je on novi Schumacher,a ono...
po meni može mjenjat Sennu jedva da osvaja bodove, dok Maldonado ipak osvoji više bodova, nebi reko da bi puno vozača bilo sporiji od Senne, ali opet se zna zašto je Senna u Williamsu
po meni može mjenjat Sennu jedva da osvaja bodove, dok Maldonado ipak osvoji više bodova, nebi reko da bi puno vozača bilo sporiji od Senne, ali opet se zna zašto je Senna u Williamsu

-
- Legenda
Ako je netko čuka za odabrat vozača, onda je to bez sumnje (osim Saubera) svakako F. Williams. Pa - prepustimo njemu odluku 

Samo neka se trkaju.
- Cuky
- Moderator
Maldonadu makni bodove za sretnu pobjedu i ima puna 4 boda naspram Senninih 18...Ako išta Senna je konstantniji od MaldonadaKenny je napisao/la:po meni može mjenjat Sennu jedva da osvaja bodove, dok Maldonado ipak osvoji više bodova
A ono čovjek nije dobio pravu priliku u F1. Njegova sezona u Renaultu je bila u vrijeme kad je Renault bio sve, samo ne dobar auto. U McLarenu je bio ono što je Barrichello bio Schumacheru. Sad u Lotusu/Caterhamu pokazuje da je kvalitetan vozač. Brži i od Trullija i od Petrova, najbrži od svih 6 koji su u novim ekipama i sve je bliže tome da se ubaci među sporije društvo stare gardeKenny je napisao/la:pogledajte samo Kovalainena dok je testiro Renault bio je redovno najbrži na treninzima, dobio Schumachera na Race of Championsu, čovjek bi reko da je on novi Schumacher,a ono...

- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
sretnu pobjedu??? alo pa covjek je vozio sve i jedan krug savrseno kako se i treba vozit za pobjedu, nevidim sta je tu na srecu dobio....Cuky je napisao/la:
Maldonadu makni bodove za sretnu pobjedu i ima puna 4 boda naspram Senninih 18...Ako išta Senna je konstantniji od Maldonada
McLaren u <3
- Cuky
- Moderator
sretno je to što je na toj utrci Williams nekim čudom bio konkurentan...jedino na toj

- Armanini
- Svjetski prvak
cuky malo seres.. sjeti se da si je sam izbio odlicne bodove u zadnjem krugu kad je pokusao uzet alonsa = trkaci duh..
i senna si je prosuo utrka, al bez neke sanse za bodove..
senna mi je skroz simpa lik, al on vozi za gust, nema nekih ambicija i buducnosti..
i senna si je prosuo utrka, al bez neke sanse za bodove..
senna mi je skroz simpa lik, al on vozi za gust, nema nekih ambicija i buducnosti..
komparacija je senne i maldonada, ne ostalih..@Armanini, da nema Maldonada ne smatram da bi F1 bila išta lošija ili da bi bila s manje pretjecanja. Što nam je falilo do sada ove sezone? Nije cijeli show radio Maldonado
ne da je pobjedio msa, nego je bio pobjednik roca sto nije mala stvar.. neznam zasto mislite da je kova los vozac? zbog pokazanog u mcmu? kova je dobar vozac, samo eto, nije bilo u pravo vrijeme.. slicno kao grosjean u renolu, a vidi ga sad.., pogledajte samo Kovalainena dok je testiro Renault bio je redovno najbrži na treninzima, dobio Schumachera na Race of Championsu, čovjek bi reko da je on novi Schumacher,a ono...
- Kenny
- Legenda
Cuky jel Senna tu trku vozio isto Williams? Koliko sam ja primjetio da je Maldonado dosta često brži od Senne i to dosta brži sve dok ne napravi neku glupost
Armanini: da znam da je te sezone bio pobjednik na ROCu, meni ni jedna njegova sezona nije ušla u sjećanje dok je bio u Renaultu i Mclarenu da je nešto napravio. Jasno mi je da mu je u Renaultu bila 1 sezona i da nisu bili nikaki, a i stanje u Mclarenu i istina je to što kažeš da je sad u Caterhamu dobar, ma neznam ni sam šta da kažem
Armanini: da znam da je te sezone bio pobjednik na ROCu, meni ni jedna njegova sezona nije ušla u sjećanje dok je bio u Renaultu i Mclarenu da je nešto napravio. Jasno mi je da mu je u Renaultu bila 1 sezona i da nisu bili nikaki, a i stanje u Mclarenu i istina je to što kažeš da je sad u Caterhamu dobar, ma neznam ni sam šta da kažem

- Cuky
- Moderator
Pa o tome i pričam, Senna je konstantniji. Za prvenstvo je važnije imati vozača koji će svaku utrku donijeti koji bod nego vozača koji će voziti 3-4 i onda se slupat na kraju utrkeKenny je napisao/la:Cuky jel Senna tu trku vozio isto Williams? Koliko sam ja primjetio da je Maldonado dosta često brži od Senne i to dosta brži sve dok ne napravi neku glupost

- Kenny
- Legenda
Nadam se da se on može smirit kao i Hamilton, a spor vozač da postane brz nisam siguran da je moguće i stvar je da je sa toliko nezavršenih trka Maldonado i dalje ispred SenneCuky je napisao/la:Pa o tome i pričam, Senna je konstantniji. Za prvenstvo je važnije imati vozača koji će svaku utrku donijeti koji bod nego vozača koji će voziti 3-4 i onda se slupat na kraju utrkeKenny je napisao/la:Cuky jel Senna tu trku vozio isto Williams? Koliko sam ja primjetio da je Maldonado dosta često brži od Senne i to dosta brži sve dok ne napravi neku glupost

- Armanini
- Svjetski prvak
Cuky je napisao/la:Pa o tome i pričam, Senna je konstantniji. Za prvenstvo je važnije imati vozača koji će svaku utrku donijeti koji bod nego vozača koji će voziti 3-4 i onda se slupat na kraju utrkeKenny je napisao/la:Cuky jel Senna tu trku vozio isto Williams? Koliko sam ja primjetio da je Maldonado dosta često brži od Senne i to dosta brži sve dok ne napravi neku glupost
po cemu je senna konstantniji? obojica imaju gro izleta.. po brzini je maldonado ispred.. i "mala" je razlika borit se sa mcmom i jednim lewisom ili sa drustvom sa kraja poretka..
a za prvenstvo je najvaznije imat vozaca koji je sposoban bit 3-4, neiskustvo se placa, normalna stvar, al je maldonado cesto u prilici za punu saku bodova i to je ono sto je vazno.. senna je top10 jedino ako 5 bolida ispadne..
- Cuky
- Moderator
po čemu je Senna konstantniji? Ako izostaviš njihove najbolje rezultate Senni ostaje 10 bodova, a Maldonadu čak 4. O tome pričam, Maldonado osim one pobjede u Barceloni je u Senninoj sjeni

- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
da mi je znat otkud ti ovo, svi oni imaju ambicije i žele pobjediti ili postati prvaci jedan dan, nitko ne vozi samo da bi kružio i guštirao..Armanini je napisao/la: senna mi je skroz simpa lik, al on vozi za gust, nema nekih ambicija i buducnosti..
ne možeš to spoređivat, grosjean je uletio usred sezone, u bananu od bolida, bez ikakvih testiranja... kova je imao cijelu sezonu iza sebe..kova je dobar vozac, samo eto, nije bilo u pravo vrijeme.. slicno kao grosjean u renolu, a vidi ga sad..
ja ne vidim razloga zašto bi on završio opet u nekoj dobroj ekipi, svoju priliku je imao, nije se dokazao i bok.. malo koji vozač dobije drugu šansu za tako nešto, a puno ih je koji ne dobiju ni prvu, a zaslužuju je.

ovo mi je isto zanimljivo, kako sad svi misle da je hekki odličan i fenomenalan. Kako vi znate kolko je taj caterham dobar bolid? Možda je baš caterham bolji nego što se misli, a hekki slabiji..Kenny je napisao/la:istina je to što kažeš da je sad u Caterhamu dobar, ma neznam ni sam šta da kažem

sjeti se malo gp2 i da je senna bio tamo bolji od maldonada u te dvije sezone kolko su proveli zajedno tamo. Dakle spor nije. U utrkama senna ima jako dobar pace, na razini maldonada (osim 2 utrke možda na kojima je bio slab).. Njegov problem su kvalifikacije (nešto kao i button, u tom jednom krugu nemogu izvuć maksimum iz guma il nzm šta).. A kad startaš nisko teže se probit do bodova. Bez obzira na to u 5 utrka je osvojio bodove, za razliku od pastora koji je u samo dvije.Kenny je napisao/la: a spor vozač da postane brz nisam siguran da je moguće