FORMULA 1 team - Sahara Force India F1 Team [1991-2018]

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
hrcfaca (Lewis Hamilton)
Navijam za: Nikoga

Re: FORMULA 1 team- FORCE INDIA

Post Postao/la hrcfaca (Lewis Hamilton) »

Tako je gledam zato jer obožavam onaj zvuk, doduše sad par godina manje od kako su na v8, ali ono kad kroz zavoj prođe 240 bez beda ili kraj bolida 320 e onda mi se koža ježi i poželim da gledam to stalno e sad ovi izgledi noseva malo narušavalju izgled bolida, mislim malo dosta, ali ako će i force india doći među prvih 3-4 ma neka naprave grdobu samo neka bude bzz, bolid i neka nam bude još zanimljivija f1 od 2011.
Jednom McLaren uvijek McLaren!!!!!!!
Alonso-champ
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Alonso-champ »

slika
Alonsista hasta la muerte..
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Bianchi se ispricao ekipi
KLIK
slika
Cuky
Moderator
Moderator
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Cuky »

Force Indiji se danas dogodila nezgodica kad je dio pokrova motora odletio. No to je nama dalo priliku da vidimo kako je sve lijepo upakirano u tako male bokove...
slika
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
Forza
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Scuderia Ferrari - F1

Post Postao/la Forza »

Force India's owners must decide within the next few months if they are happy for the outfit to keep fighting in Formula 1's midfield pack, or if they want to dig deep into their pockets to help fund a push to the front of the grid.

That is the view of the Silverstone-based outfit's deputy team principal Bob Fernley, who says that Force India's shareholders must soon make a call on their long-term ambitions.

"I think we have got to have a fundamental rethink," Fernley told AUTOSPORT on the back of an encouraging winter testing programme so far.

"The reconstruction plan was put in place by the beginning of 2009. We are now into the third year of that, and pretty well have delivered what we wanted to deliver on that.

"The question for the shareholders I think really is: do you want to stay the best of the rest, or do you want to make a move to become a podium contender?

"They have got to make that decision, because financially it has a huge impact. We will be preparing that process for them over the coming months, and they will give us the direction."

Fernley feels that even without a ramping up of investment this year, Force India can fulfil its ambitions of fighting in the top five this year.

"Hopefully we can gain a position this year, which would be wonderful," he said. "As long as we don't lose anything, and can still be in the mix for the next year or two, we will have achieved the goals for our current status, and then hopefully we can back it up with the next programme."

Fernley is pleased with how winter testing has gone, but says the outfit is still unsure just where it stands in the rankings.

"A lot is going to depend when we get the pecking order in Melbourne, and we know what we are really fighting against from a performance point of view," he explained. "Then we will know how hard it is to achieve it.

"At the moment it looks like we are in the mix for where we want to be - with the same people chasing us, and we chasing them – are as expected."

Fernley also suspects that the bigger teams may well move ahead of the chasing pack after the final test, thanks to larger upgrades planned for their cars for the first race of the season.

"I am sure everyone will start running the Australia package towards the end of next week, and we will be no different," he said. "But it is not massive. From our point of view it will be relatively small – I think you will see the big changes on the front running teams."

http://www.autosport.com/news/report.php/id/97700
slikaslikaslika
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.
Navijam za: McLaren

Post Postao/la gringo73 »

Gary Paffet je službeni rezervni vozač FI za ovaj vikend. Bianchi je na testiranju F. Renault 3.5 u Paul Ricardu.
slika
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

Scarbsova analiza VJM05
LINK

slika
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

nisu vozili nego su preslagivali bolide za "natjecateljski" dio vikenda, ono što bi inače danas kroz večer radili iz razloga da se ne vraćaju noću tamo di odsjedaju zbog straha od nereda

slika
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Jedan poljski novinar je primjetio, i ja nabrzinu provjerio: Force India nije bila nijednom prikazana za vrijeme kvalifikacija. Bravo Berni, bravo FOM!!! :ubise:
slika
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

gringo73 je napisao/la:Jedan poljski novinar je primjetio, i ja nabrzinu provjerio: Force India nije bila nijednom prikazana za vrijeme kvalifikacija. Bravo Berni, bravo FOM!!! :ubise:
Niti na FP3.
Barry
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la Barry »

King iCool je napisao/la:
gringo73 je napisao/la:Jedan poljski novinar je primjetio, i ja nabrzinu provjerio: Force India nije bila nijednom prikazana za vrijeme kvalifikacija. Bravo Berni, bravo FOM!!! :ubise:
Niti na FP3.
to su i na sky-u spominjali. onako kroz salu ali jasno je bilo sta je u pitanju
Kimi Raikkonen: "I’m not interested in what people think about me. I’m not Michael Schumacher."
wolfman
HNL kladionica super velemajstor
HNL kladionica super velemajstor
Navijam za: Vettel

Post Postao/la wolfman »

jesu,kad je webber zaobilazio direstu u zadnjem brzom krugu...jbg nisu imali sreće(mislim na FOM) :roll: :thumbdown:
što će bit ako slučajno sutra dođu u borbu za postolje
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

Onda će se režiser prebaciti na dvoboj HRT-a i Marussie

slika
mrd
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la mrd »

slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Post Postao/la Chuck Norris »

Evo šta kaže Jergović
Nedugo nakon kvalifikacija ovaj je website primio nekoliko mailova u kojem su gledatelji pitali zbog čega u TV prijenosu nije bilo Force Indije. Poslao sam telefonsku poruku izvršnom producentu TV prijenosa s upitom o mogućem bojkotu Force Indije u TV prijenosu. Budući da iz prve ruke, iz prošlosti, znam u kakvoj se delikatnoj situaciji nalazi u ovakvim okolnostima, zamolio sam ga mi NE odgovori na SMS ukoliko je točno da je dobio ˝savjet˝ od Ecclestonea da ne pokazuje Force Indiju u prijenosu.
SMS s odgovorom nije stigao.
:biggrin: :lol: :^o
...put u raj nije posut ružama...
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Chuck Norris je napisao/la:Evo šta kaže Jergović
Nedugo nakon kvalifikacija ovaj je website primio nekoliko mailova u kojem su gledatelji pitali zbog čega u TV prijenosu nije bilo Force Indije. Poslao sam telefonsku poruku izvršnom producentu TV prijenosa s upitom o mogućem bojkotu Force Indije u TV prijenosu. Budući da iz prve ruke, iz prošlosti, znam u kakvoj se delikatnoj situaciji nalazi u ovakvim okolnostima, zamolio sam ga mi NE odgovori na SMS ukoliko je točno da je dobio ˝savjet˝ od Ecclestonea da ne pokazuje Force Indiju u prijenosu.
SMS s odgovorom nije stigao.
:biggrin: :lol: :^o
Ja mislim da je taj mladenov "prijatelj" promjenio broj telefona. :biggrin:
Dero
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Dero »

Pa nema prijenosa za dezertere :biggrin: . Još im i Bernie nudio da ide sa njima nazad u hotel a to ti je sigurnije od tenkovske pratnje :P
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

ACTA u akciji :D ...FI kažnjenja sa 650.000 funti zbog "kopiranja" - copyright u kojem se teško snaći tko tu koga, kada gdje i zašto...KLIK TKO SE USUDI
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Domi
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Schumacher - Kimi

Post Postao/la Domi »

Force India is unsure if a new update package will be enough to lift its performance much at this weekend's Spanish Grand Prix.

The Silverstone-based outfit evaluated a lot of new components during last week's Mugello test, with some of those new parts now being carried forward forward to the Circuit de Catalunya.

However, team principal Vijay Mallya says the unpredictable nature of the season so far, allied to the fact that most teams will be bringing their own developments, means that he cannot predict the benefit of Force India's work yet.

"We may be approaching the fifth race of season, but it's still difficult to get a true read on the relative competitiveness of all the teams," he said. "Each race has thrown up different surprises and it's difficult to make any predictions before qualifying or the race.

"Now that the European season is upon us, we should be able to bring through more updates to the car. That will start this weekend when we run with some of the new parts we evaluated in Mugello last week.

"However, we have to remember that most teams will make a development step for Barcelona so it remains to be seen how this will impact on our relative performance."

Mallya thinks that one of the lessons of the Bahrain GP, where Paul di Resta executed a brilliant drive to turn a two-stop strategy in to a sixth placed finish, shows that getting strategy right is now essential.

"As well as developments for the car we are pushing hard to maximise the strategies and the drivers are delivering excellent performances in the races," he said. "That's so important this year with the margins between the teams so tight.

"If we can continue to deliver like we did in Bahrain then we should be able to remain in the hunt for points this weekend."
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
Domi
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Schumacher - Kimi

Post Postao/la Domi »

Da se sjetimo otkud je Force India došla, zgodna slikica :)

Jordan/Force India tribute
slika
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

super slika! Samo je autor zaboravio Midland, a nakon toga i Spyker eru

slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Post Postao/la Chuck Norris »

Hulkenberg me pozitivno iznenađuje,u zadnje vrijeme bolji od Di Reste što nisam nikako očekivao
...put u raj nije posut ružama...
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Arrest warrant issued for Force India chief Vijay Mallya - hoće li di Resta i Hulk ostat bez šefa? :?
slika
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

jel se zna tko će zamijeniti Nicu u ovom timu? Ako ne, ja se kladim samo u jednog! :) Jules Bianchi. Tesanje prije Ferrarija.
Samo neka se trkaju.
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

moguće s obzirom da su na Sky-u pričali da je javna tajna da dogodine za Sauber voze Hulkenberg i Gutierez

slika
Odgovori