Armanini je napisao/la:sto se tice tog famoznog wind tunnela.. pa zar nisu koristili toyotin koji koristi pol grida?
ajde konacno da mogu quoteat ono sto stalno tvrdim i zasto se smijem silnom optimizmu kad citam kako nije tako strasno, kako je bolid krcat potencijala (to su i za mene uvijek pricali kad sam bio klinac pa kita labudova) i kako ce neki tamo carobni updateovi u barceloni promjenit stvari..The Ferrari camp predicts they must find 1.2 seconds in car performance to be ahead of the field, but they only anticipate an improvement of 6 tenths from these upgrades.
hoce mozda do te mjere da ako ispadne u utrci 4 vozaca, alonso se nadje na podiju..
neka im je nac sekundu, nije to ni tako strasan problem (koliko ono milijuna kao kosta desetinka), i bilo bi to ostvarivo kada bi ostale momcadi drzale bolide u kutijama, zaledile razvoj i cekale sljedecu utrku.. a ostale momcadi (koje isto stalno dosadjuju istim izjavama kako znaju sto i gdje moraju ubrzati i kako ce to napraviti znacajnim uprgadeovim u europi) mi se cine da imaju puno realnije izglede za dodatnim ubrzanjem.. a i logicno je obzirom da imaju puuno bolju bazu..
al ajd.. zasto se ne nadat i bit optimista.. obzirom da bolid ima toliko potencijala, mozda nesto i iskemijaju
kako je neki dan pisao netko ovdje - moraju se samo ubrzati po zavojima.. .. i top speed..
svaka čast. toliko samokritike nisam već dugo vidio na forumu