Formula 1 team - Williams Racing [FW44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
pospani gad
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: Fernanda Alonsa
Kontakt:

Re: Formula 1 team - Williams

Post Postao/la pospani gad »

Kako nije isto!? Tj. Svejedno je, da li joj je suprug suvlasnik momčadi za koju će testirati, ili je jedan od moćnijih sponzora te momčadi.
Stvar je u tome, da joj u oba slučaja ( u ovom je prvi slučaj, činjenično stanje - suprug joj je suvlasnik ), omogućen pristup u tijesni kokpit Williamsovog bolida. Tj., da nije tako, ne bi nikada njeno tijelo tako lako imalo priliku provozati se u novom FW34.
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. :biggrin:
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem. :biggrin:
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

Znam da će velik dio forumaša skočiti na ovu izjavu, ali meni se sve skupa čini kao očajnički potezi. Prvo zaposliti Sennu, koji iskreno - definitivno nije neki vozač, ali je (samo) prezime Senna. Onda zaposliti zgodnu plavušu koju će (samo) svi svjetski mediji popratiti, a što se vožnje tiče. Ne znam...
Samo neka se trkaju.
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

pospani gad je napisao/la:Kako nije isto!? Tj. Svejedno je, da li joj je suprug suvlasnik momčadi za koju će testirati, ili je jedan od moćnijih sponzora te momčadi.
Stvar je u tome, da joj u oba slučaja ( u ovom je prvi slučaj, činjenično stanje - suprug joj je suvlasnik ), omogućen pristup u tijesni kokpit Williamsovog bolida. Tj., da nije tako, ne bi nikada njeno tijelo tako lako imalo priliku provozati se u novom FW34.
Isto je ako je zbog njega dobila mjesto u timu, ali ja sam njega skužio da je reko da je sponzor i suvlasnik ista stvar

@ Dmarjon: to je činjenica da je tim u financijskim problemima, pa tako i moraju zaposlit vozača koji može sa sobom donjet neku lovu, to je već bilo i 2010 sa Maldonadom, a ovo za ovu tetu koja je dobila priliku da provoza Williams nisam siguran da će svi mediji popratit, tjedan dana može bit aktualno na autosportu i sličnim sajtovima, časopisima i to je to, a posebno će teško bit u nekim novinama, na TVu jer ih to nezanima

EDIT:
Za Brunu je pitanje dali bi i bio u F1 da ima prezime od starog a ne od Ayrtona, ali neka odveze ovu sezonu do kraja, pa kako bude neka bude, ako se nepokaže dobar mislim da je to kraj za njega, do sad je imao par dobrih kvalifikacija u Renaultu, dok sad u Williamsu je slab u kvalifikacijama, a jedino mu je dobra trka do sad ova u Malasiji i u Brazilu 2011do sudara koliko se ja sjećam. Ono u HRTu neželim ni gledat jer je bolid bio kanta, a isto tako se neisplati ni Maldonadovu prošlu sezonu gledat kad je Williams bio kanta, tako da je po meni ovo prva prava prilika za ova 2 vozača
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
sofer
Navijam za: MERCEDES AMG PETRONAS

Post Postao/la sofer »

Ovako ili onako ishod je isti,na to sam mislio ;)
pospani gad
Veteran
Veteran
Kontakt:

@Kenny

Da je po mome, ova F1 sezona bi za Brunu stvarno trebala biti zadnja, AKO ne ispuni očekivanja navijača i pratitelja F1; te naravno, moja očekivanja spram njega - moja F1 očekivanja za njega potiču zbog prezimena Senna, i još više zbog nekih izjava samog Ayrtona o svome nećaku ( iako to sve može biti preuveličano od strane pokojnog Brazilca ).

A drugo je to, ako će mu njegovi sponzori omogućiti i daljni angažman u F1, nakon 2012.-e!
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. :biggrin:
Forza
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Scuderia Ferrari - F1

Post Postao/la Forza »

F1 - Bottas to practice even in Shanghai rain
"The rain will not affect me"

12 April 2012 - 07h27, by GMM
Valtteri Bottas will return to practice action in Bruno Senna’s car on Friday, even if the Shanghai skies open.

English-language television weather reports in the Chinese metropolis on Thursday are predicting a close to 100 per cent chance of rain for the opening day of action.

Finn Bottas, Williams’ reserve driver who is managed by team shareholder Toto Wolff, is scheduled to drive Senna’s FW34 no matter what the weather brings, according to the Finnish newspaper Turun Sanomat.

"The rain will not affect me, at least not in terms of how the programme is drawn up," the 22-year-old driver said.
http://motorsport.nextgen-auto.com/Bott ... 39793.html

Malo off topic, isprike moderatorima.

pospani gad@ Ayrton je mnogo često znao podržat i druge vozače iz Brazila. Ovo je samo jedan on tih činova.
Senna would play a big role in helping Kanaan's career as TK recalls, “He was in F1 and I remember one of the races where I was there racing in the Opel Lotus series the day before his F1 race. Then Senna, all of a sudden, he comes up to my team’s transporter, I was not signed with the team for the full year yet, and Senna walks in, basically, and says, ‘Who is the team owner for this team?’ Everybody turns white like a ghost, like ‘F***, Senna’s here! He looks to my team owner and says, ‘See this Brazilian? He's better than me. You should sign him for life…’
slikaslikaslika
pospani gad
Veteran
Veteran
Kontakt:

OT, sorry. :oops:

@Forza

Drago mi je da sam od tebe pročitao ovaj primjer o Senni i njegovom doprinosu karijeri Tony Kannana. Vjerujem da je to istina, i napisat' ću i ovdje; Ayrton Senna - veliki čovjek.
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

dmarijon je napisao/la:Znam da će velik dio forumaša skočiti na ovu izjavu, ali meni se sve skupa čini kao očajnički potezi. Prvo zaposliti Sennu, koji iskreno - definitivno nije neki vozač, ali je (samo) prezime Senna. Onda zaposliti zgodnu plavušu koju će (samo) svi svjetski mediji popratiti, a što se vožnje tiče. Ne znam...
Imaš pravo na svoje mišljenje. btw. samo jedno pitanje. Ti nisi gledao prošlu utrku? Preporučam ti da pogledaš. ;)

Što se tiče plavuše, tu je samo zato jer joj je muž u ekipi, tu nema dileme. 4 boda u 6 sezona dtm-a malo koga može impresionirati. :biggrin:
Kenny je napisao/la:Za Brunu je pitanje dali bi i bio u F1 da ima prezime od starog a ne od Ayrtona
eh, šta bi bilo kad bi bilo. Dal bi vettel, ricciardo, jaime, buemi bili u f1 da ih ne sponzorira RB od malena, dal bi hamilton bio da ga nije ron denis primjetio, dal bi bio petrov da nije rus, maldonado da nije venecuelanac, dal bi bio perez da ga ne sponzorira carlos slim, dal bi bio rosberg da mu stari nije svjetski prvak i da se preziva nekako drugačije... mogu u nedogled tako za skoro svakog vozača. Odgovore na ta pitanja teško da možemo znat...
slika
dmarijon
Legenda
Legenda

To što je Senna jednu trku došao do koliko toliko solidnog rezultata, stvarno ne može značiti ništa. Nestalni uvjeti, da li je imao ili nije imao sreće - ne znamo, da li je bolid možda taj put bio i bolji nego taj rezultat, ne znamo... Jednostavno je previše stvari na suprotnoj strani vage.
Samo neka se trkaju.
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

K1M1 je napisao/la: Što se tiče plavuše, tu je samo zato jer joj je muž u ekipi, tu nema dileme. 4 boda u 6 sezona dtm-a malo koga može impresionirati. :biggrin:
Onda je sigurno zbog muža u timu
Kenny je napisao/la:Za Brunu je pitanje dali bi i bio u F1 da ima prezime od starog a ne od Ayrtona
K1M1 je napisao/la:eh, šta bi bilo kad bi bilo. Dal bi vettel, ricciardo, jaime, buemi bili u f1 da ih ne sponzorira RB od malena, dal bi hamilton bio da ga nije ron denis primjetio, dal bi bio petrov da nije rus, maldonado da nije venecuelanac, dal bi bio perez da ga ne sponzorira carlos slim, dal bi bio rosberg da mu stari nije svjetski prvak i da se preziva nekako drugačije... mogu u nedogled tako za skoro svakog vozača. Odgovore na ta pitanja teško da možemo znat...
To je sve točno, pa se zbog tih razloga Petrov i može uspoređivat sa ostalim vozačima, ali htjeo sam napisat jel Bruno ima sve te sponzore zbog njegove vožnje, ili zbog prezimena? Mislim da je ipak puno lakše nać sponzore Senni, Rosbergu i ostalim vozačima koji imaju prezime od nekog dobrog vozača nego nekom tamo Hamiltonu, Vettelu za kog se nije čulo, neki vozač će lakše nać sponzore jer je iz Rusije, tako da mislim da nije svima jednako lako nać sponzore prije dolaska u F1, ali je sigurno jednako teško svima opstat par sezona u F1 i vozit za najbolje timove
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

Opet vrlo dobri danas. 7. i 8. mjesto. Race pace im je odličan, samo još da poprave kvalifikacije.
Senna sa oštećenim krilom do 7. mjesta, opet jako dobra vožnja, i napokon bodovi za Pastora.
slika
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Opet Senna bolji od Maldonada i to sa oštećenim bolidom.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Mika_bar
Početnik
Početnik
Navijam za: McLaren

Post Postao/la Mika_bar »

Odlični na kraju utrke, oba ispred Ferrarija i Saubera, malo iznenađenje ipak nisam očekivo da mogu tuć Saubere u utrci, al očito i oni polako napreduju, neka, ljepo je i njih ponovo vidjeti bliže vrhu!
Mika Hakkinen
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
Formula One is a mind game, no question. You have to think so hard sometimes smoke comes out your ears!
And if you don't keep your head in gear the car will overtake you.
deda
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Alonso

Post Postao/la deda »

Nebi bili ispred da se Alonso nije zajebo!
darky
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la darky »

za 6 mjeseci niko se neće sjećati alonsova izleta, samo tablice bodova na kojima je williams ispred
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la F2004_the_best_ever »

darky je napisao/la:za 6 mjeseci niko se neće sjećati alonsova izleta, samo tablice bodova na kojima je williams ispred
Alonso će skupiti više bodova od Williamsa do kraja sezone, u to sam apsolutno siguran. ;)
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

F2004_the_best_ever je napisao/la:
darky je napisao/la:za 6 mjeseci niko se neće sjećati alonsova izleta, samo tablice bodova na kojima je williams ispred
Alonso će skupiti više bodova od Williamsa do kraja sezone, u to sam apsolutno siguran. ;)
Prvo ih trebaju stić, pogledaj da je u Australiji Williams bio puno brži od Ferrarija, a u Malasiji isto nije bio Williams tako daleko, ali su uvjeti na stazi Alonsu odgovarali, a i sad su oba Williamsa bila ispred
slika
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

Kenny je napisao/la:
Prvo ih trebaju stić, pogledaj da je u Australiji Williams bio puno brži od Ferrarija, a u Malasiji isto nije bio Williams tako daleko, ali su uvjeti na stazi Alonsu odgovarali, a i sad su oba Williamsa bila ispred
sumnjam da bi dva Williamsa bila ispred Alonsa da nije pogriješio ;)
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

F1NAC je napisao/la: sumnjam da bi dva Williamsa bila ispred Alonsa da nije pogriješio ;)
Je Alonso bio brži, ali ako im Massa nastavi ovako vozit misliš da mogu ostat isapred Williamsa koliko god da je dobar Alonso?
slika
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Kenny je napisao/la:
U Australiji su bili brži od Ferrarija ali i ne puno brži, da su bili puno brži Maldonado bi u tom slučaju zaobišao Alonso a ne se u poslednjem krugu spucao u ogradu. ;)
U kvalifikacijama u Kini i Maleziji Alonso je bio brži od Williamsa a mislim da nije bilo pogreške da bi i danas bio ispred Williamsa. Po mom mišljenje Wiliams će još u Bahreinu i možda na nekoj specifičnoj stazi imati priliku da ugrozi Alonsa do kraja sezone i to je to od Barcelone Williams će biti sigurno iza Alonsa izuzimajući neke nepredviđene situacije. ;)
I neznam stvarno zašto ljudi toliko potenciraju da je Williams brži od Alonsa, molio bih da neko ta svoja zapažanja argumentuje činjenicama, ja ću reći ono što je činjenica, Alonso je bio brži u kvalifikacijama od Williamsa u zadnje dvije utrke, Alonso je brži od Willimsa u 2/3 utrke kada je u pitanju race pace i vjerujem da bi danas bio ispred Willimsa da nije imao problema sa prometom i da nije napravio pogrešku bez obzira što Ferrari gubi na perfomansama kako se bliži kraj utrke.
Ovdje na forumu neki smatraju da je Williams brži od Ferrarija zato što je Maldondo bi brži od Alonsa u poslednjoj 1/3 utrke u Australiji, stvarno mi nije jasna ta vaša vaša računica.
dmarijon
Legenda
Legenda

Realno je da će Williams padati a Ferrari se dizati. Sve ostalo bilo bi čudo. Čisto tehničko pitanje. Možda bude zanimljiv bodovni skonto williamsovih vozača vs. Fellipea MAsse.
Samo neka se trkaju.
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

F2004_the_best_ever je napisao/la: U Australiji su bili brži od Ferrarija ali i ne puno brži, da su bili puno brži Maldonado bi u tom slučaju zaobišao Alonso a ne se u poslednjem krugu spucao u ogradu. ;)
U kvalifikacijama u Kini i Maleziji Alonso je bio brži od Williamsa a mislim da nije bilo pogreške da bi i danas bio ispred Williamsa. Po mom mišljenje Wiliams će još u Bahreinu i možda na nekoj specifičnoj stazi imati priliku da ugrozi Alonsa do kraja sezone i to je to od Barcelone Williams će biti sigurno iza Alonsa izuzimajući neke nepredviđene situacije. ;)
I neznam stvarno zašto ljudi toliko potenciraju da je Williams brži od Alonsa, molio bih da neko ta svoja zapažanja argumentuje činjenicama, ja ću reći ono što je činjenica, Alonso je bio brži u kvalifikacijama od Williamsa u zadnje dvije utrke, Alonso je brži od Willimsa u 2/3 utrke kada je u pitanju race pace i vjerujem da bi danas bio ispred Willimsa da nije imao problema sa prometom i da nije napravio pogrešku bez obzira što Ferrari gubi na perfomansama kako se bliži kraj utrke.
Ovdje na forumu neki smatraju da je Williams brži od Ferrarija zato što je Maldondo bi brži od Alonsa u poslednjoj 1/3 utrke u Australiji, stvarno mi nije jasna ta vaša vaša računica.
Gledaj ovako Ferrarija voze Alonso i Massa, a Williamsa voze Maldonado i Senna, da taj bolid vozi Raikkonen mislim da Alonso nebi bio brži od Kimija. Činjenica je to sve što si reko, u Barcelonu Ferrari dolazi sa novim djelovima, a isto tako i ostali koji su ispred Ferrarija razvijaju bolid, pa je pitanje dali će ih uspjet stić, a ja sam htjeo reć jel Ferrari može ostat ispred Williamsa kad samo Alonso osvaja bodove, ako se Massa nepopravi sigurno ispred njih idu Lotus i Mercedes, a za Williams ćemo vidit sve ovisi koliko love imaju za razvijat bolid
slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

dmarijon je napisao/la:Realno je da će Williams padati a Ferrari se dizati. Sve ostalo bilo bi čudo. Čisto tehničko pitanje. Možda bude zanimljiv bodovni skonto williamsovih vozača vs. Fellipea MAsse.
Prije bih rekao Kovalainen vs Massa :biggrin:
...put u raj nije posut ružama...
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Kenny je napisao/la:
F1NAC je napisao/la: sumnjam da bi dva Williamsa bila ispred Alonsa da nije pogriješio ;)
Je Alonso bio brži, ali ako im Massa nastavi ovako vozit misliš da mogu ostat isapred Williamsa koliko god da je dobar Alonso?
Alonso je prošle godine osvojio 257 bodova, neka ove godine osvojio pola od toga znači 128,5 bodova ( već ima 37 bodova), Williams je do sada osvojio na 3 utrke 18 bodova, znači po utrci 6 bodova, to znači da će na kraju sezone Williams imati 120 bodova što je opet iza Alonsa a čisto sumljam da će Williams i dalje osvajati prosječno 6 bodova po utrci može samo manje osvajat, jer je realno da McLaren, Red Bull, Mercedes, Lotus, jedan Sauber i Alonso u normalnim uvjetima uvjek budu ispred Williamsa.
dmarijon
Legenda
Legenda

Chuck Norris je napisao/la:
dmarijon je napisao/la:Realno je da će Williams padati a Ferrari se dizati. Sve ostalo bilo bi čudo. Čisto tehničko pitanje. Možda bude zanimljiv bodovni skonto williamsovih vozača vs. Fellipea MAsse.
Prije bih rekao Kovalainen vs Massa :biggrin:
we will see, kolega, we will see ... :)
Stavi si ovo u podsjetnik, pa ga otvori krajem 10. mj.
Samo neka se trkaju.
Odgovori